Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας γνωστος μου που τελειωσε με το στρατο τωρα μου ειπε οτι πηγε ι4 για καταθλιψη επειδη αφησε γενια και μαλλια.

ξερει κανεις τι παιζει να το κανω και εγω?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@redodin ι5 για κιλα?!ξερω αρκετους που πηγαν στρατο και με ~140 χαλαρα.

δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι.

Πηρα 2 χρονια αναβολη :-D οποτε την επομενη ειναι bye bye army :lol:

Οσο για τα κοιλα θα σε αφησω να αναροτιεσαι και θα σου πω μονο αυτο η ζυγαρια τερματιζε στα 150 κιλα και εγω οταν ανεβηκα εβγαλε stop :P

Δημοσ.

wh-double-facepalm%252525255B1%252525255D.jpg

E οχι δα.. Έλεος ρε παιδιά..Και εμείς πηγαμε φαντάροι και δεν κάναμε ετσι!

Ελεος!!!

Και εκανα και 12 μηνο σε πολύ δυσκολη μοιρα καταδρομών!!

Δημοσ.

E οχι δα.. Έλεος ρε παιδιά..Και εμείς πηγαμε φαντάροι και δεν κάναμε ετσι!

Ελεος!!!

Και εκανα και 12 μηνο σε πολύ δυσκολη μοιρα καταδρομών!!

και εμεις που πηγαμε τι καταλαβαμε?

ο φιλος δηλαδη που ειναι υπερβαρος πρεπει σωνει και καλα να φαει στη μαπα στρατιωτικο , για ποιον λογο?

Δημοσ.

και εμεις που πηγαμε τι καταλαβαμε?

ο φιλος δηλαδη που ειναι υπερβαρος πρεπει σωνει και καλα να φαει στη μαπα στρατιωτικο , για ποιον λογο?

Γιατι εισαι ρατσιστής ?

και επειδή είναι υπέρβαρος? :fear:

(πλακα κάνω για το ρατσιστης! )

Ο στρατός εχει πολλά κακά, αλλα σίγουρα μαθαίνεις και κάποια καλά πράματα! ( οχι τοσο για τα όπλα και τέτοια, αλλα για τους ανθρώπους τον εαυτό σου κτλ!)

Δημοσ.

Ο στρατός εχει πολλά κακά, αλλα σίγουρα μαθαίνεις και κάποια καλά πράματα! ( οχι τοσο για τα όπλα και τέτοια, αλλα για τους ανθρώπους τον εαυτό σου κτλ!)

ναι οκ σωστο , αλλα ακομα δεν πηρα απαντηση , εφοσον μπορει να παρει απαλλαγη , γιατι να μην το κανει?

για ποιον λογο?

Δημοσ.

ναι οκ σωστο , αλλα ακομα δεν πηρα απαντηση , εφοσον μπορει να παρει απαλλαγη , γιατι να μην το κανει?

για ποιον λογο?

1. Γιατί και εμείς πήγαμε και φάγαμε το "αγγούρι" (άλλος δροσίστηκε, άλλος ζορίστηκε, να πάει και αυτός να δοκιμάσει)

2. Γιατί υπάρχει ισονομία - ισοποιλιτεία και ο συγκεκριμένος την καταστρατηγεί. ¨ΟΛΟΙ πήγαμε στον Έβρο και στη Λήμνο. Ολοι.

3. Για να πήξει το πουστόνεο

4. Για να γίνει ΑΝΤΡΡΡΑΣ (με ντ) δηλαδή να μάθει να σφουγγαρίζει, να καθαρίζει τουαλέτες, να πλένει κατσαρόλες, να καθαρίζει πατάτες και να στρώνει κρεβάτια

5. Γιατί είμαστε Ελληνάρες και θα πρέπει να υπερασπιστούμε την πατρίδα όταν τα οικονομικά συμφέροντα των αστών της Τουρκίας έρθουν σε αντίθεση με αυτά των δικών μας, ε και ποιός θΑ πάρει τότε το Βάζελο; Πάλι χωρίς πρωτάθλημα; ΠΑΟ ολεο, ΠΑο ολεο, οεοεοεοεοεοεοοοο, ΠΑΟ ολεο, ΠΑΟ ολεο, οεοεοεοεοεοεοεοεοοοοοο!!!!!!!!! Και με μαλακίες κόκκινες και τετοια ρε συ τα παίρνει η Μπαρτσελόνα. Και τα χανούμια γαμώ την τουρκιά μου... Αυτό ει΄ναι μπουρδελο ρε συ. Δεν είναι πρωτάθλημα. Μπουρδέλο γαμώ το ξεσταυρι μου. Σκατόγαβροι. Άδικη ζωή ρε φίλε. Άλλος δεν ξέρει τί εχει και εγώ δεν έχω λεφτά για εισητήριο ρε σύ. Και ο άλλος ρε σύ. Δέκα γκόμενάκια πηδάει. Και εμένα η καριόλα με έχει στο φτύσιμο. Και δεν θα πάει ο χοντρος φαντάρος; Αντε ρε. Το πουστόνεο. Το γιωτόμπαλο.

Τί απάντηση θες εσύ δηλαδή; Παραλήρημα θα πάρεις.

Δημοσ.

Φαντάζομαι γνωρίζετε οτι όταν εισαι γιώτας συνήθως υποφέρεις από κάτι και γι'αυτό βγαίνεις ακατάλληλος για στράτευση. Είμαι βέβαιος οτι η πλειοψηφία θα έκανε 10πλη θητεία αν ήταν να μην τρέχει με προσωπικά θέματα υγείας....

android.png

Δημοσ.

Δεν χρειαζομαι τον στρατο για να εχω αυτογνωσια εχω περασει φοιτητης και εχω φαει απο εκει τα παλουκια το να εισαι μονος 18 χρονων 700 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτη σου :-(

Δημοσ.

Δεν χρειαζομαι τον στρατο για να εχω αυτογνωσια εχω περασει φοιτητης και εχω φαει απο εκει τα παλουκια το να εισαι μονος 18 χρονων 700 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτη σου :-(

Mα καμια σχεση ομως lol.

YΓ. Παλουκι να κανεις τη φοιτητικη ζωαρα σου μακρια απτο πατρικο? wtf τοσο πολυ αλλαξαν τα πραγματα σε σχεση με τοτε που σπουδαζα?

Δημοσ.

υπερβαρος οχι δα απλα μερικα κιλακια παραπανω εχω :P , περα απο την πλακα αν επρεπε να κανω δουλεια γραφειου χωρις να εχω τον καθα καραβανα να μου τα πριζει θα πηγαινα αλλα αφου αυτο δεν παιζει προτιμησα να μην παω .

Δημοσ.

Mα καμια σχεση ομως lol.

YΓ. Παλουκι να κανεις τη φοιτητικη ζωαρα σου μακρια απτο πατρικο? wtf τοσο πολυ αλλαξαν τα πραγματα σε σχεση με τοτε που σπουδαζα?

Σωστά. Αυτό που με κάνει και αναρωτιέμαι είναι πώς γίνεται κάποιος που έχει ζήσει μόνος του, να μη μπορεί να στρώσει ένα κρεβάτι όταν πηγαίνει φαντάρος ή να δυσανασχετεί όποτε του ζητάνε να αδειάσει ένα καλαθάκι. Εγώ τα είχα όλα έτοιμα από τη μαμά μου μέχρι να μπω και στράβωσα με τις καθαριότητες. Αυτός όμως; =/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...