REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ζωάρα. Τυχερουλη σε ζηλευω το πηρες? αυτα ειναι! μακαρι να μπορουσα να παρω και γω τοτε.. αλλα πηρα τα κιλα μετα τον στρατο Καλιο αργα παρα ποτε , αν ο μαλ@#$@ς πηγαινα απο την αρχη για Ι5 παθολογικο αντι για αναβολη λογο σπουδων θα ειχα τωρα ξεμπερδεψει
freedubus Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πες μου ότι σου βρήκαν και αρβύλες.. Χαλαρά. Μέχρι και 51 νούμερο είχε στην αποθήκη. Εμένα που φοράω 47,5 αθλητικό μου έκανε το 45.
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ζωάρα. πςς τσιπουραααα... Κατασκήνωση έτσι; Αντε ωραίος! Χαλαρά. Μέχρι και 51 νούμερο είχε στην αποθήκη. Εμένα που φοράω 47,5 αθλητικό μου έκανε το 45. μεχρι 50 σχεδον παντα εχουν. Και εγω φοράω αθλητικο 46 και "καλό" 45-46 και οι αρβύλες 44 μου ειναι κορυφή, αν και τώρα λέω να πάρω κάτι σε gore-tex γιατι αρχισαν να πονανε τα γονατα μου απο τα περίπολα με τις πετρες για σολα.
TwitterLover Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος!
tsakonas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 πριν 2 χρονια μάιο ήρθε χαρτί να παw πεζικό ..... ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έκανα χαρτιά στο προξενείο τα έστειλα, βγήκε στρατοδικείο τυπικά k τέλος... πριν μερικές μέρες ήρθε χαρτί να παw πάλι λέει πεζικό γρεβενά.. ότι νάναϊ αυτός ο E.S
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Θες να πεις οτι αυτοι που πανε, πανε επειδη θελουν?
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Χα! Ποιος ειναι αυτος?
The_Judas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μετά από τα 35 υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς θητείας καθαρά και νόμιμα. Το ζήτημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, θα είναι εμπόδιο σε ορισμένα ζητήματα το στρατιωτικό.
FarCry Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μετά από τα 35 υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς θητείας καθαρά και νόμιμα. Το ζήτημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, θα είναι εμπόδιο σε ορισμένα ζητήματα το στρατιωτικό. μα γινεται να ζεις ελλαδα μεχρι τα 35 και να μη σε μπουζουριασουν?
snik Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μα γινεται να ζεις ελλαδα μεχρι τα 35 και να μη σε μπουζουριασουν? Δεν σε μπουζουριαζει κανενας, το θεμα ειναι καθαρα γραφιοκρατικο...σε πρηζουν 1 φορα στα 5 χρονια αν το θυμηθουν. Υπαρχει ενα site που ασχολειτε με αυτα τα θεματα πιο αναλυτικα.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οποίος δεν θέλει απλά δεν πηγαίνει, υπάρχει και σχετικός νόμος! Οχι ακριβως νε μεν δεν πας αμα δεν θες αλλα σου βγαζουν Ι5 ψυχολογικο
snik Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οπου αν δεν θες να πας σε σωματα ασφαλειας δεν εχει κανενα αλλο αντικτυπο στην ζωη σου...
kage Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 @redodin ι5 για κιλα?!ξερω αρκετους που πηγαν στρατο και με ~140 χαλαρα. δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι.
akpe Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν νομιζω να ειναι τελικη η αναβολη αλλα σε ξανακαλουν καθε χρονο νομιζω και στις 3 φορες σου δεινουν απαλλακτικο αν δεν εχει αλλαξει κατι. Κάπως έτσι, για οριστική απαλλαγή (εκτός τρανταχτών εξαιρέσεων) θα πρέπει προηγουμένως να έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια απαλλαγής, είτε τέσσερις εξάμηνες, είτε δυο ετήσιες, είτε μια διετής. Αλλά γενικώς το consensus, ακόμα και από τους ίδιους τους στρατιωτικούς είναι πως "όποιος δεν θέλει, (εκμεταλλεύεται τα παραθυράκια και) δεν πηγαίνει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις