Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αναφέρω κάτι, σχετικά με τις τιμητικές.

Καταρχήν, όλοι παίρνουν, στην τελευταία τους άδεια, κάποιες επιπλέον μέρες. Αν κάποιος είναι προβλεπέ, και τρέχει συνεχώς, θα τις θεωρήσει ως δικαίωση. Αν κάποιος έχει βύσμα (κοινώς, έχουν ματώσει τα @@ του στο ξύσιμο και έχει βαρεθεί να κοιμάται), και έχει συνολικά, κοντά στον μήνα, παραπάνω άδεια, από τον άλλον που έτρεχε, τότε και να μην πάρει στο τέλος, δεν τρέχει και τίποτα (που και πάλι θα πάρει).

Δεν αξίζει ο κόπος, για να πάρεις τιμητικές.

Edit:

Καλό κουράγιο freedubus. Και 2 συμβουλές:

-μέσα, θα δεις, κάθε καρυδιάς καρύδι

-ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσέ το

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθομαι και διαβαζω 3 σελιδες για αγγαριες και αλλες παπαριες και αναρωτιεμε αν μαζευτουν 500-600 φανταροι σε ενα στρατοπεδο η πολλα και αρνηθουν να κανουν αγγαριες τι θα γυνει ?

Πρωσοπικα θα παω για ι5 παθολογικο που το δικαιουμε αν μια στης χιλιες κατι στραβωσει και δεν το παρω τοτε βουρ για ι5 ψυχολογικο και ασε τους αλλους να λενε ^_^

Δημοσ.

Καθομαι και διαβαζω 3 σελιδες για αγγαριες και αλλες παπαριες και αναρωτιεμε αν μαζευτουν 500-600 φανταροι σε ενα στρατοπεδο η πολλα και αρνηθουν να κανουν αγγαριες τι θα γυνει ?

αυτο νομιζω θεωρειται σταση και μπορει να παει μεχρι και στρατοδικειο.

δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

αυτο νομιζω θεωρειται σταση και μπορει να παει μεχρι και στρατοδικειο.

δεν ειμαι σιγουρος.

Δεν νομιζω να πανε 600 ατομα στρατοδικιο χλομο το κοβω .

Y.Γ

Σημερα πηρα το πρωτο χαρτι για ι5 και περιμενω την επιτροη ενα εχω να πω τρελη ταλαιπορια πηγα στης 7.30 και τελιωσα 6 το απογευμα !!!!!

Μιλαμε ρδελομπου :mrgreen:

Δημοσ.

Φρουραρχείο ήσουν ε; Ο ορισμός της ταλαιπωρίας.

Αυτός ο Λοχαγός ρε γμτ, πως ξεμπέρδευε έτσι τις αιτήσεις... chuck norris και μαλακίες... :rolleyes:

Δημοσ.

Y.Γ

Σημερα πηρα το πρωτο χαρτι για ι5 και περιμενω την επιτροη ενα εχω να πω τρελη ταλαιπορια πηγα στης 7.30 και τελιωσα 6 το απογευμα !!!!!

Μιλαμε ρδελομπου :mrgreen:

Ποια επιτροπή περιμένεις; Αυτή στο λυόμενο του 401; Δεν είναι καν επιτροπή......ένας άνθρωπος θα είναι θα σου δώσει την απάντηση και τέλος :lol:

Πήγες 7'30 και βρήκες νούμερο; Μου φαίνεται περίεργο. Χρόνια πριν εγώ είχα πάει πριν τις 7 και οι MP απ' έξω μου είπαν ότι είχαν τελειώσει τα νούμερα (Αδιαφόρησα βέβαια, σιγά μην έχανα και 2η μέρα με το συγκεκριμένο ζήτημα, απλά μπήκα :P)

Δημοσ.

Φρουραρχείο ήσουν ε; Ο ορισμός της ταλαιπωρίας.

Ασε φιλε οταν μιλαμε για γραφιοκρατια δεν υπαρχει χειροτερη απο αυτη του φρουραρχιου !

Ποια επιτροπή περιμένεις; Αυτή στο λυόμενο του 401; Δεν είναι καν επιτροπή......ένας άνθρωπος θα είναι θα σου δώσει την απάντηση και τέλος :lol:

Πήγες 7'30 και βρήκες νούμερο; Μου φαίνεται περίεργο. Χρόνια πριν εγώ είχα πάει πριν τις 7 και οι MP απ' έξω μου είπαν ότι είχαν τελειώσει τα νούμερα (Αδιαφόρησα βέβαια, σιγά μην έχανα και 2η μέρα με το συγκεκριμένο ζήτημα, απλά μπήκα :P)

Μιλαω γιατι 3 μελης επιτροπη υγειονομικου που περνας μετα το 401 που σου δυνει την τελικη αναβολη .

Οσο για το νουμερο ασε ειχα κλησει ραντεβου για την πεμπτη και εφαγα ακυρο για σημερα .

Δημοσ.

Άρα για την ίδια επιτροπή μιλάμε, αυτήν στο λυόμενο. Και εγώ τριμελή την ήξερα, όταν έφτασα εκεί συνάντησα ωστόσο μόνο έναν......

Κλείνουν και ραντεβού πλέον; Πολύ ευχάριστο αυτό, καιρός ήταν.

Και εσύ βρε άνθρωπε αφού είχες κανονίσει για Πέμπτη γιατί έτρεξες σήμερα.....Δεν κρατιόσουν :P ;

Δημοσ.

Άρα για την ίδια επιτροπή μιλάμε, αυτήν στο λυόμενο. Και εγώ τριμελή την ήξερα, όταν έφτασα εκεί συνάντησα ωστόσο μόνο έναν......

Χαχαχα τοσο καλα ε :lol: , να σε ρωτησω επιδη φαινεσαι παλιος ^_^ ακουσα οτι 99.9 % οτι ειπε ο γιατρος στο 401 θα δωσει και η επιτροπη , ισχυει η οχι ;

Κλείνουν και ραντεβού πλέον; Πολύ ευχάριστο αυτό, καιρός ήταν.

Ε ναι καιρος ηταν αντε να δω ποτε θα βαλουν και κανα PC γιατι πολυ γραψιμω επεσε :P

Και εσύ βρε άνθρωπε αφού είχες κανονίσει για Πέμπτη γιατί έτρεξες σήμερα.....Δεν κρατιόσουν :P ;

Με την αργια του πασχα , της ζωοδοχου πηγης και καπακι 1μαγια παλι καλα να λες :mrgreen:

Δημοσ.

Χαχαχα τοσο καλα ε :lol: , να σε ρωτησω επιδη φαινεσαι παλιος ^_^ ακουσα οτι 99.9 % οτι ειπε ο γιατρος στο 401 θα δωσει και η επιτροπη , ισχυει η οχι ;

Ναι.

Η επιτροπή (ή καλύτερα ο επίτροπος :lol:) στο λυόμενο δεν κάνει κάτι. Απλά θα σου δώσει την απαλλαγή αν αυτό έχουν γράψει οι γιατροί (Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να κληθείς και πάλι μετά από 2 χρόνια για επανεξέταση). Δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε καν, κάτι σφραγίδες έβαλε, πήρα ένα χαρτί και την έτζασα με ελαφρά.

Ε ναι καιρος ηταν αντε να δω ποτε θα βαλουν και κανα PC γιατι πολυ γραψιμω επεσε :P

Πω ναι θυμάμαι τι γράψιμο έριχναν οι συγκεκριμένοι φαντάροι - ιατροί (εννοώ αυτούς πριν την παραπομπή στο 401) :/

Δημοσ.

REDODIN7 τι εχεις και δικαιολογεις ι5 παθολογικο?(αν επιτρεπεται)

Και βέβαια επιτρέπεται δεν έχω τίποτα να κρύψω :-D , πήρα Ι5 παθολογικό γιατί έχω κάτι παραπανίσια κιλάκια :lol: :P

Ναι.

Η επιτροπή (ή καλύτερα ο επίτροπος :lol:) στο λυόμενο δεν κάνει κάτι. Απλά θα σου δώσει την απαλλαγή αν αυτό έχουν γράψει οι γιατροί (Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να κληθείς και πάλι μετά από 2 χρόνια για επανεξέταση). Δεν θυμάμαι αν μιλήσαμε καν, κάτι σφραγίδες έβαλε, πήρα ένα χαρτί και την έτζασα με ελαφρά.

Πω ναι θυμάμαι τι γράψιμο έριχναν οι συγκεκριμένοι φαντάροι - ιατροί (εννοώ αυτούς πριν την παραπομπή στο 401) :/

Α ωραια γιατι αλλη ταλαιπωρια δεν θα την αντεχα , οσο για τους φανταρους τους λυπιθικα τρωνε αυτοι ολο το παλουκι και τα στελεχοι τα ξυνουν :angry:

Δημοσ.

το πηρες?

αυτα ειναι! :mrgreen:

μακαρι να μπορουσα να παρω και γω τοτε.. :-(

αλλα πηρα τα κιλα μετα τον στρατο :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...