MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Α, επισης μια ενημέρωση. Στο στρατό είναι αγραφος νομος (τουλάχιστον στα στρατόπεδα που πέρασα εγω) οτι αν δεν καπνίζεις δεν εισαι υποχρεωμένος να μαζέψεις γόπες. Προσωπικά μια φορά μάζεψα 5 (οχι 3... ) και εκ τοτε αρνηθηκα λέγοντας απλα οτι δεν καπνιζω αρα δε πετάω γόπες οποτε δεν ειμαι υποχρεωμένος να τις μαζέψω. Eγω σε οσα στρατοπεδα εκανα τη θητεια μου -και δεν ηταν λιγα, 5 τον αριθμο- δεν συναντησα πουθενα τετοιο αγραφο νομο. Μαλιστα στο Πενταγωνο, μαζι με τις υπηρεσιες στο ιδιο χαρτι βγαινανε και οι αγκαριες της επομενης μερας, αρα αν εγραφε το ονομα μου στους "εξωτερικους χωρους" δεν υπηρχε απαντηση τυπου "θα μαζεψω μονο τα φυλλα και οχι τις γοπες, επειδη δεν καπνιζω". Απλα επρεπε να ειναι καθαροι οι εξωτερικοι χωροι. Αν δεν ηταν και το παρατηρουσε ο δικας/υποδικας την ετρωγα μαζι με τον αλλο, με συνοπτικες διαδικασιες ανεξαρτητως αν καπνιζα η οχι.
status Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 έλα, πες το, μη ντρέπεσαι... οι γαμοσείρηδες... Αυτοί νομίζουν οτι περνάνε καλυτερα αλλα στο τέλος καταλαβαίνουν οτι περασαν απαραδεκτη θητεία. Α, επισης μια ενημέρωση. Στο στρατό είναι αγραφος νομος (τουλάχιστον στα στρατόπεδα που πέρασα εγω) οτι αν δεν καπνίζεις δεν εισαι υποχρεωμένος να μαζέψεις γόπες. Προσωπικά μια φορά μάζεψα 5 (οχι 3... ) και εκ τοτε αρνηθηκα λέγοντας απλα οτι δεν καπνιζω αρα δε πετάω γόπες οποτε δεν ειμαι υποχρεωμένος να τις μαζέψω. Δηλαδή επειδή δεν τρως κρουασάν αν δεις ένα περιτύλιγμα πεταμένο δεν θα το μαζέψεις; :Ρ Φρι καλά κουράγια ρε
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δηλαδή επειδή δεν τρως κρουασάν αν δεις ένα περιτύλιγμα πεταμένο δεν θα το μαζέψεις; :Ρ Το κρουασαν ειναι φαγητο. Τροφη. Απαραιτητο ειδος επιβιωσης. Το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια μερικων.
status Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το κρουασαν ειναι φαγητο. Τροφη. Απαραιτητο ειδος επιβιωσης. Το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια μερικων. Α, όλα και όλα, δεν παέυει να είναι σκουπίδη το περιτύλιγμά, και εγώ κρουασάν ΔΕΝ τρώγω, άρα δεν μαζεύω.;ρ
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Α, όλα και όλα, δεν παέυει να είναι σκουπίδη το περιτύλιγμά, και εγώ κρουασάν ΔΕΝ τρώγω, άρα δεν μαζεύω.;ρ Αμα εχεις βυσμα μην μαζευεις. Αμα δεν εχεις ειναι τα δυσκολα.
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ε άμα είναι γιωτάδες τι ψάχνεις να βρεις. Και 'γω μαλάκας ήμουν. Μάζευα τις δικές μου.
tomasss Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γ-Οταν βαζουν αγκαριες τυπου αποψιλωση, μαζεμα κουκουναριων, γοπινγκ κλπ μαλακιες, τοτε πιασε 1 κλαδι/1 κουκουναρι/2 γοπες της επιλογης σου και γυρνα βολτες. Αν βλεπεις κανεναν ανωτερο να πλησιαζει ριχνε τα κατω και μαζευε τα προσπαθωντας παραλληλα να κινηθεις σε αντιθεση κατευθυνση απο αυτον για να (ξανα)φιδιασεις. Σιγα μη κατσεις να μαζεψεις εσυ ολες τις βρωμες του στρατοπεδου. Υπαρχουν πολλοι αλλοι ψαρωμενοι φανταροι που θα το κανουνε αντι για σενα, αρα εν τελει παλι καθαρο θα μεινει το στρατοπεδο. Δλδ αυτοί που θα καθαρίσουν, μαζέψουν, αποψιλώσουν είναι τα κορόιδα ε? Λάθος αγαπητέ. Με ομαδικό πνεύμα πρέπει να λειτουργούμε γιατί αυτοί οι 9 μήνες δεν βγαίνουν αλλιώς. Χώρια που παίζουν και τιμητικές ,αρκετές φορές, στους πρόθυμους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δλδ αυτοί που θα καθαρίσουν, μαζέψουν, αποψιλώσουν είναι τα κορόιδα ε? Λάθος αγαπητέ. Με ομαδικό πνεύμα πρέπει να λειτουργούμε γιατί αυτοί οι 9 μήνες δεν βγαίνουν αλλιώς. Χώρια που παίζουν και τιμητικές ,αρκετές φορές, στους πρόθυμους. Στο κεντρο δεν υπαρχει λογος να εχεις ομαδικο πνευμα στην αποψιλωση και το γοπινγκ. Ειναι αλλοι 100 εως 1000 που κανουν το ιδιο πραγμα με σενα. Στην μοναδα που οι φανταροι ειναι λιγοι και ο ενας εξαρταται απτον αλλο, ναι συμφωνω οτι θελει ομαδικο πνευμα. Οι δε τιμητικες ειναι το ονειρο του καθε προθυμου παιδιου-κουμπιου. "Θα κανω οτι μου πει ο ανωτερος για να φανει πως τον γλυφω μπας και παρω τιμητικη μιας ημερας". Που στο τελος της θητειας σου καταλαβαινεις οτι ειχες πιθανοτητες οσες και να κερδισεις το τζοκερ για να παρεις αυτην την τιμητικη επειδη ησουν καλος στα χωσιματα κ τις αγκαρειες.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 παίζουν και τιμητικές ,αρκετές φορές, στους πρόθυμους. Αυτο δεν το ειδα ποτε. Γενικα σε τετοιου τυπου ψιλοαγγαρειες. Εκτος απο βυσματα που τους εδιναν βαπτισμενες τιμητικες και καποιους που ηξεραν Χ συγκεκριμενη δεξιοτητα η οποια ηταν χρησιμη στους καραβαναδες. Δεν αμφισβητω τιποτα, απλως λεω την εμπειρια μου.
tomasss Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αυτο δεν το ειδα ποτε. Γενικα σε τετοιου τυπου ψιλοαγγαρειες. Εκτος απο βυσματα που τους εδιναν βαπτισμενες τιμητικες και καποιους που ηξεραν Χ συγκεκριμενη δεξιοτητα η οποια ηταν χρησιμη στους καραβαναδες. Δεν αμφισβητω τιποτα, απλως λεω την εμπειρια μου. Οι τιμητικές συνήθως είναι η ανταμοιβή του στρατιώτη όταν αποδίδει κάτι παραπάνω από τις βασικές του υποχρεώσεις ή κάτι παραπάνω από τους άλλους.Το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία όταν η πλειοψηφία "φιδιάζει". Δλδ αν πει ο λοχίας "μαζέψτε αυτές τις καρέκλες" και από το πλήθος εμφανιστούν μονο 1-2 ατομα πρόθυμα, τότε ναι , πιθανόν να πάρουν τιμητική. Σημασία επίσης έχει το "πακέτο" προθυμίας-τυπικότητας του στρατιώτη από την πρώτη μέρα στη μονάδα. Μπορεί όμως και να μην σου τύχει ποτέ τιμητική και ας σκίζεσαι στην αγγαρεία. Για αυτό δεν χρειάζονται υπερβολές. Δεν κλωτσάς όμως και την τελευταία ευκαιρία...
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Eγω σε οσα στρατοπεδα εκανα τη θητεια μου -και δεν ηταν λιγα, 5 τον αριθμο- δεν συναντησα πουθενα τετοιο αγραφο νομο. Μαλιστα στο Πενταγωνο, μαζι με τις υπηρεσιες στο ιδιο χαρτι βγαινανε και οι αγκαριες της επομενης μερας, αρα αν εγραφε το ονομα μου στους "εξωτερικους χωρους" δεν υπηρχε απαντηση τυπου "θα μαζεψω μονο τα φυλλα και οχι τις γοπες, επειδη δεν καπνιζω". Απλα επρεπε να ειναι καθαροι οι εξωτερικοι χωροι. Αν δεν ηταν και το παρατηρουσε ο δικας/υποδικας την ετρωγα μαζι με τον αλλο, με συνοπτικες διαδικασιες ανεξαρτητως αν καπνιζα η οχι. Τοτε απλά μου έτυχε... Και 2 φορές που αρνηθηκα σε Υπλγο να μαζεψω με αυτη τη δικαιολογία γυρισε την πλάτη και έφυγε. Και χέστηκα αν θα ειμαι το καλό παιδι του λόχου ή αν θα πάρω τσατσοσημο για να απειλώ τους νεοτερους (σε σειρά), όπως κάνουν μερικοί σκατοκεφαλοι αμορφωτοι που βρηκαν το νόημα της ζωής τους στην 9μηνη θητεία τους. Αν θέλω να "απειλησω" ή να βγάλω καποιον αναφερόμενο γιατι έκανε κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό ή επειδη μου έκανε κάτι (π.χ. διέλυσε το κρεβάτι μου, όπως και εγινε) το κανω με άλλο, πιο άμεσο τρόπο, γιατι μπορώ. Δεν έχω δώσει δικαιώματα και μπορώ. ΑΥτό ειναι οτι καλύτερο, να μην δινετε δικαίωμα να σας τη λενε, από τον πιο τελειωμένο λοχία μέχρι και ταξίαρχο. όσο για τις τιμιτικές εκει που ειμαι δεν τις βλέπουμε ούτε με τηλεσκοπιο αστεροσκοπίου (εκτός αν κλαίμε όλη μέρα ή κάνουμε "ακριβές" δωρεές) συνεπώς δεν τις κυνηγάω καν. Εδω μαγείρεψαν τα αποτελέσματα τις ειδικότητας (η μόνη εύκολη και σίγουρη τιμητική) για να πάρουν γνωστοί τους... τι να λεμε τώρα... Ένας μήνας πέρασε και επειδη κανανε λαδιές δεν τα εχουν ανακοινώσει "επίσημα" για να το περάσουν υπογείως και να μη φάνε κράξιμο...
snik Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γενικα στο κεντρο κανεις παρεες με τα παιδια και δενεσαι σχετικα γρηγορα γιατι περνατε ολοι το ιδιο ζορι. Δεν χρειαζεται προθυμια για τιποτα και προσπαθησε οσο μπορεις να λουφαρεις, ετσι και αλλιως σε 17 μερες θα εχεις φυγει απο εκει. Οι ανωτεροι αν δεν εισαι κανενας που κανει μπαμ απο χιλιομετρο δεν προκειτε να σε μαθουν γιατι ειναι πολλα τα ατομα και σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν. Στο κεντρο καλα θα περασεις τα δυσκολα (η για αλλους ευκολα) αρχιζουν μετα στην μοναδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις