Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Lol, γυναίκες και μονιμαδες δεν κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Lol, γυναίκες και μονιμαδες δεν κάνουν καλά μην το λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyst Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 μάγκες μια ερώτηση να σας κάνω. Έχω δύο μήνες στρατό πονάω δεξιά κάτω παίζει να έχω κηλη.αν μπω για χειρουργείο υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν αναβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Κοίτα ανεξαρτήτου αποτελέσματος η υγεία είναι πάνω απ' όλα οπότε ενημέρωσε τους ώστε να γίνει ότι χρειαστεί. Γενικά μπορεί να είσαι τυχερός και να σου βγει και σε καλό πχ σε εμάς ενα άτομο που έκανε χειρουργείο αντί να του δώσουν αναβολή τον άφησαν να είναι εντός μονάδας με πολιτικά στο κεπικ μέχρι να αποκατασταθεί και καθε μέρα εξοδουχος με ΔΝ οπότε ζωαρα έκανε... Αν και για κήλη ίσως είσαι κομπλέ καθώς μέχρι 15 μέρες αναρρωτική μπορείς να τις πάρεις χωρίς να υπηρετήσεις παραπάνω. Οπότε ίσως πάρεις κάποιες μερες αναρρωτική και μετά είσαι απλά ελεύθερος ασκήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Pablo αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις το λινκ γιατί δεν το βρίσκω πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyst Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Κοίτα ανεξαρτήτου αποτελέσματος η υγεία είναι πάνω απ' όλα οπότε ενημέρωσε τους ώστε να γίνει ότι χρειαστεί. Γενικά μπορεί να είσαι τυχερός και να σου βγει και σε καλό πχ σε εμάς ενα άτομο που έκανε χειρουργείο αντί να του δώσουν αναβολή τον άφησαν να είναι εντός μονάδας με πολιτικά στο κεπικ μέχρι να αποκατασταθεί και καθε μέρα εξοδουχος με ΔΝ οπότε ζωαρα έκανε... Αν και για κήλη ίσως είσαι κομπλέ καθώς μέχρι 15 μέρες αναρρωτική μπορείς να τις πάρεις χωρίς να υπηρετήσεις παραπάνω. Οπότε ίσως πάρεις κάποιες μερες αναρρωτική και μετά είσαι απλά ελεύθερος ασκήσεων. ελπίζω να έχει καλους χειρουργούς αν χρειαστώ εγχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Κηλη και μεση ειναι κατι συνηθης .Σε παιδι γνωστου που ετυχε ,συνεχεια τον προσεχαν μετα οπου πηγε.Υπηρεσιες χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Γενικά μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τους γιατρούς... Επίσης μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερα στο κέντρο πως αρκετά παιδιά με το που μπήκαν έκαναν μικρο επεμβάσεις είτε οδοντιατρικης φύσεως ή μικρο ορθοπεδικές. Τις έκαναν εσκεμμένα μέσα για να μην πληρώσουν και για να μην περιμενουν κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, jimis98 είπε Pablo αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις το λινκ γιατί δεν το βρίσκω πουθενά Δεν μου ανοίγει η σελίδα του ΥΠΕΘΑ, παίζει να την κατέβασαν τα σαινια για σκ 34 λεπτά πριν, MikeJ είπε Γενικά μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τους γιατρούς... Επίσης μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερα στο κέντρο πως αρκετά παιδιά με το που μπήκαν έκαναν μικρο επεμβάσεις είτε οδοντιατρικης φύσεως ή μικρο ορθοπεδικές. Τις έκαναν εσκεμμένα μέσα για να μην πληρώσουν και για να μην περιμενουν κλπ. Εξαρτάται, μικροεπεμβασεις οκ, αλλά για κάτι πιο σοβαρό θα σου δώσουν αναβολή, πχ είχα παλικάρι με πρόβλημα στο γόνατο που χρειαζόταν εγχείριση με μοσχευμα, κτλ και δεν του έκαναν, μόνο αναβολη. Το άλλο είναι οι φυσιοθεραπειες ή άλλη φροντίδα που μπορεί να χρειαστεί μετά την επέμβαση, αντε να εξηγείς στους καραβαναδες ότι κάθε δύο μέρες πχ πρέπει να φεύγεις από το στρατόπεδο και να πηγαίνεις σε άλλη πόλη για θεραπείες... Οδοντιατρικες επεμβάσεις νομίζω κάνουν μόνο εξαγωγές, κάνουν κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εννοείται, αλλά χρειάζεται σωστό βύσμα, και τότε μπορείς να κάνεις ακόμη και επέμβαση για διόρθωση της μυωπιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μπαίνω στον 5ο μήνα θητείας και αναρωτιέμαι πότε συνηθίζουμε τον στρατό; Κάθε μέρα είναι ψυχολογική κόλαση 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 minutes ago, valkon said: Μπαίνω στον 5ο μήνα θητείας και αναρωτιέμαι πότε συνηθίζουμε τον στρατό; Κάθε μέρα είναι ψυχολογική κόλαση Κάπου στον 10ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Adanos είπε Κάπου στον 10ο Ναι μάλλον έτσι θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, valkon είπε Μπαίνω στον 5ο μήνα θητείας και αναρωτιέμαι πότε συνηθίζουμε τον στρατό; Κάθε μέρα είναι ψυχολογική κόλαση Τελευταιο μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 7 minutes ago, tritonas00 said: Τελευταιο μηνα Εγώ τον τελευταίο μήνα υπέφερα το περισσότερο απ' τους υπόλοιπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις