cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πέρνα κ εσύ μια βόλτα από κει για να είσαι ήσυχος.....γιατί μετά δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου " α δεν σήκωναν τα τηλέφωνα".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oval Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, cosmos000 είπε Πέρνα κ εσύ μια βόλτα από κει για να είσαι ήσυχος.....γιατί μετά δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου " α δεν σήκωναν τα τηλέφωνα".... Καλα ναι εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verzaxar Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Εγώ πήρα στη δική μου στρατολογική υπηρεσία (Πάτρας) και μου είπε δεν υπάρχει θέμα να το δώσω αύριο και όταν το πάρω αύριο από τη σχολή να το πάω αμέσως στα ΚΕΠ.Και έχω ημερομηνία κατάταξης 7 Μαϊου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Απάντηστε Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά τι είναι δοκιμος? Ακουσα έχει και μισθό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 ο ΔΕΑ είναι ιδέα!!!! http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 αν πας με μετάθεση σε νέα μονάδα είναι υποχρεωμένη να σου δώσουν εβδομάδα προσαρμογής? σε έναν φίλο μου τον ανάγκασαν να πάρει άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αναλόγως τις ανάγκες της μονάδας.Μπορεί να δώσουν πλήρη εβδομάδα προσαρμογής......3 μέρες μόνο....2 μέρες μόνο.....1.... καμία.Αν η μονάδα είναι σε εμπλοκή....αν είναι χαλαρά...κτλ.Τον φίλο σου που λες ότι τον ανάγκασαν να πάρει άδεια ,μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, cosmos000 είπε Αναλόγως τις ανάγκες της μονάδας.Μπορεί να δώσουν πλήρη εβδομάδα προσαρμογής......3 μέρες μόνο....2 μέρες μόνο.....1.... καμία.Αν η μονάδα είναι σε εμπλοκή....αν είναι χαλαρά...κτλ.Τον φίλο σου που λες ότι τον ανάγκασαν να πάρει άδεια ,μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι.... σαν τη λογοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα ρωτάς?Τον φίλο σου ρώτησε....Μπορεί να χει υπόλοιπο αρκετές και να μην αφήνουν να τις πάρει στο τέλος....μπορεί να είναι προγραμματισμένο σπεν ή άλλη άσκηση και να βολεύει να τις πάρει τώρα τις άδειες....μπορεί οι υπάρχοντες φαντάροι να χουν ζητήσει τις άδειες πιο μετά και να βολεύει ο δικός σου για τώρα...Αποκλείεται να μην του είπαν το γιατί πάντως...Ο διοικητής Λόχου πάντως δίνει την διαταγή.... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από cosmos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 για τον π@@@ δεν του αρεσει καθολου σκεφτεται να φυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Window shopping στρατόπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, jimis98 είπε αν πας με μετάθεση σε νέα μονάδα είναι υποχρεωμένη να σου δώσουν εβδομάδα προσαρμογής? σε έναν φίλο μου τον ανάγκασαν να πάρει άδεια παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pallisi Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση αυτοί που παρουσιάζονται εξ αναβολής θα ορκιστούν με όλους τους υπόλοιπους; Δηλαδή ουσιαστικά θα μείνουν στο κέντρο μια βδομάδα παραπάνω; Ή ορκίζονται ταχύτερα και παίρνουν άδεια; Και το δεύτερο, αν έχει κανείς καμία εμπειρία: αν πας να εξαγοράσεις τη θητεία σου τότε τη 15 μέρα θα πρέπει να βγεις για να κάνεις τις διαδικασίες, από ότι μου είπαν αυτό γίνεται σε συνεννόηση με το στρατόπεδο. Έχει κανένας καμία εμπειρία επί αυτού; Μετά μπαίνεις για άλλες 5 και τέλος. Σωστό; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, aGka8l είπε παίζει αν έρχεται απο παραμεθόριο να τον αναγκάζουν να παρει τα ΤΑΠ δεν τις χανεις τις ταπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 15 minutes ago, jimis98 said: δεν τις χανεις τις ταπ? Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις