Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τελειώσει φαρμακευτική.με ήρθε από τεθωρακισμένα μετάταξη υγειονομικό με ειδικότητα γραφέας.Υπάρχει τέτοια ειδικότητα στο υγειονομικό;Τι φάση είναι γνωρίζει κάνεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, billyst είπε

Έχω τελειώσει φαρμακευτική.με ήρθε από τεθωρακισμένα μετάταξη υγειονομικό με ειδικότητα γραφέας.Υπάρχει τέτοια ειδικότητα στο υγειονομικό;Τι φάση είναι γνωρίζει κάνεις.

Υπαρχει, ειναι αυτοι που περνανε τα ονοματα των ασθενων σε υπολογιστη και βιβλιο, το αναλογο Ι σε καθε στρατιωτη, βγαζουν λιστα για κινηση σε νοσοκομειο επι καθημερινης βασης κ.ο.κ.

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ.
Στις 4/27/2018 στις 4:15 ΜΜ, kostask91 είπε

Άρα με τα τωρινά δεδομένα μας δίνω ένα 4-1 μέχρι να αρχίσουν να απολύονται οι ΣΤ.

Μια χαρά είσαι, μην παραπονιέσαι :P Υπήρχε μήνας που με πήγαινε 10-14/1 με κάποια υπηρεσιακά γιατί δεν έβγαιναν οι υπηρεσίες. Μετά έστρωσε λίγο στις 7-1. Και όλα αυτά + ασκήσεις + γυμναστικές +καθαριότητες.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είναι να καταταγώ στις ένοπλες δυνάμεις και συγκεκριμένα στην αεροπορία στις 7 Μαίου.Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση για αυτό από την αστυνομία η οποία έφερε το σημείωμα κατάταξης μου στο πατρικό μου από το οποίο και ενημερώθηκα.Ο λόγος που δεν είχα πάρει ήδη αναβολή είναι γιατί κανένας δεν μου το είπε ότι θα έπρεπε.Νόμιζα ότι η διαδικασία γίνεται αυτόματα από τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Τώρα πήγα τη Δευτέρα στη σχολή 30 Απριλίου να πάρω τη βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση που ζητάει αλλά δεν μπόρεσα διότι δεν ήταν εκεί το άτομο να την υπογράψει.Μου είπαν να κάνω την Τετάρτη ένα τηλ. και να δω αν είναι έτοιμη και αν δεν είναι να περάσω την παρασκευή να την παραλάβω.

Τι ακριβώς γίνεται με τις προθεσμίες υποβολής του αιτήματος αναβολής για τους φοιτητές;

Λέτε να έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μπικα απο κινητό και λέει 22 Μαΐου πρέπει να παρουσιαστώ (ε.δ Κιλκίς)  αλλά το χαρτι δεν ήρθε ακόμα και πότε θα έρθει? Και πρέπει μόνος να πάω ? Γιατι είναι λίγο μακριά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GalaxyPop είπε

Να ρωτήσω κάτι μπικα απο κινητό και λέει 22 Μαΐου πρέπει να παρουσιαστώ (ε.δ Κιλκίς)  αλλά το χαρτι δεν ήρθε ακόμα και πότε θα έρθει? Και πρέπει μόνος να πάω ? Γιατι είναι λίγο μακριά 

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία να παω να το πάρω το χαρτί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, verzaxar είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Είναι να καταταγώ στις ένοπλες δυνάμεις και συγκεκριμένα στην αεροπορία στις 7 Μαίου.Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση για αυτό από την αστυνομία η οποία έφερε το σημείωμα κατάταξης μου στο πατρικό μου από το οποίο και ενημερώθηκα.Ο λόγος που δεν είχα πάρει ήδη αναβολή είναι γιατί κανένας δεν μου το είπε ότι θα έπρεπε.Νόμιζα ότι η διαδικασία γίνεται αυτόματα από τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Τώρα πήγα τη Δευτέρα στη σχολή 30 Απριλίου να πάρω τη βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση που ζητάει αλλά δεν μπόρεσα διότι δεν ήταν εκεί το άτομο να την υπογράψει.Μου είπαν να κάνω την Τετάρτη ένα τηλ. και να δω αν είναι έτοιμη και αν δεν είναι να περάσω την παρασκευή να την παραλάβω.

Τι ακριβώς γίνεται με τις προθεσμίες υποβολής του αιτήματος αναβολής για τους φοιτητές;

Λέτε να έχω πρόβλημα;

Είμαι 99% σίγουρος οτι δεν γίνεται αυτόματα η διαδικασία της αναβολής αλλα πρέπει να την κανείς μόνος σου (βεβαίωση εγγραφής και μετα ΚΕΠ οταν μπαίνεις στο πανεπιστήμιο). 

Οπως και να 'χει, κανε μια εξουσιοδότηση στον πατέρα σου ή στην μανα σου ετσι ωστε να πάει να την παραλάβει την Παρασκευή, εσύ εντωμεταξύ θα παρουσιαστεις κανονικά και θα σε φέρουν οι γονείς το χαρτί απο το πανεπιστήμιο στο στρατόπεδο και θα κάνεις τα χαρτιά για αναβολή εκεί. 

Αν υπάρχει κάποια αλλη λύση δεν ξέρω, πήγαινε στην κοντινότερη στρατολογικη υπηρεσία ενα πρωινό και ρώτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά καλησπέρα,

φοιτητής εκτός Αθήνας, πατρικό στην Αθήνα, οικογενειακό μου πρόσωπο (απο Α.Τ στην Αθήνα) παρέλαβε σήμερα το σημείωμα κατάταξής μου. σύμφωνα με αυτό έχω επιλεγεί για πυροβολικό ΥΕΑ και υποχρεούμαι να καταταγώ στον Έβρο, στις 22/5.

αναβολή λόγω σπουδών (ακόμα) δεν έχω πάρει, εφόσον ζητήσω (από ΚΕΠ φαντάζομαι) και λογικά την πάρω, θα πρέπει να βρεθώ στο στρατόπεδο ή όχι;

Επεξ/σία από kr0m
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Oval είπε

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία να παω να το πάρω το χαρτί.

Ποτε σου λέει να παρουσιαστής? Να πάρω τηλέφωνο τι αστυνομία γιατί νομίζω δεν εχουν το δικό μου τηλέφωνο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GalaxyPop είπε

Ποτε σου λέει να παρουσιαστής? Να πάρω τηλέφωνο τι αστυνομία γιατί νομίζω δεν εχουν το δικό μου τηλέφωνο 

22/05/2018 στη Λέσβο είμαι εγω.

Δημοσ.

Πάρτε ένα τηλέφωνο τις στρατολογίες σας ή περάστε απ αυτές για να ενημερωθείτε ο καθένας για τα θέματά του.....δεν δαγκώνουν!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cosmos000 είπε

Πάρτε ένα τηλέφωνο τις στρατολογίες σας ή περάστε απ αυτές για να ενημερωθείτε ο καθένας για τα θέματά του.....δεν δαγκώνουν!!!

Καλα τηλεφωνο δεν ξερουν τι ειναι στη στρατολογια που ανηκω... δεν εχουν απαντησει ουτε μια φορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...