Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ας πηγαίνουν αυτοί που τους αρέσει, όσους δεν τους ενδιαφέρει να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Με το ζόρι να συγχρωτιστουμε με τον κάθε βλακα εκεί μέσα; Btw. Το σκυλί που πέταξαν οι καθυστερημένοι στον γκρεμό τελικά δεν βρέθηκε, αντίθετα αυτά που ακούστηκαν ότι το ζώο ζει. Λογικό να είναι υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι μέσα όταν οι... ξύπνιοι παίρνουν αναβολές και Ι. Το σκυλί δυστυχώς έπεσε σε ηλίθιους... τι τραβάνε τα δύσμοιρα.
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ Adano με το προηγούμενο μήνυμά σου. Όταν κόντευα να απολυθώ φερ' ειπείν, είχαμε μαζευτεί πηγαδάκι και συζητούσαμε μια πρόταση που είχαμε ορισμένοι έφεδροι για να παραμέναμε ως πενταετείς. Δεν χώραγε ο νούς μου οτι ενώ οι περισσότεροι ήμασταν "ποτέ ξανά πράσινα", ένας το σκεφτόταν σοβαρά να μείνει! 20 χρόνια μετά, όταν διαβάζω αυτό το thread σκέφτομαι πόσο ωραία ήταν μόνο και μόνο επειδή μου 'ρχονται στο μυαλό στιγμές όπως όταν είχαμε τελειώσει μια άσκηση ρουτίνας στη θάλασσα, καταχείμωνο, μεσ' στο τρελό κρύο και με το που μπήκαμε στο ρέο για να επιστρέψουμε είχαμε γίνει όλοι ενα κουβάρι επίτηδες για να ζεσταθούμε ο κάθε ένας απο το σώμα του άλλου!! Μου έρχεται στον νου το πόσο αδέλφια γινόμασταν απο κάτι τέτοια... #Αξέχαστες εμπειρίες Edit: Είχαμε σκυλί σε μια απο τις μονάδες που υπηρέτησα που το λέγανε Ροζαλία(!) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Άμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; 46 λεπτά πριν, Adanos είπε Το σκυλί δυστυχώς έπεσε σε ηλίθιους... τι τραβάνε τα δύσμοιρα. 1
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) *Φέρμι και παράδοξο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01 3
Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Άμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; Ενδιαφέρον αυτό το θεώρημα Σε πληροφορώ πήγα φαντάρος και είχαμε πολλούς ηλίθιους. Δεν λέω όχι. Αλλά ΤΕΤΟΙΑ δεν κάναμε. Εν αντιθέσει τα σκυλιά ήταν καλοί μας φίλοι. Τα ταΐζαμε και τα προσέχαμε. Και όσοι δεν τα γουστάρανε απλά τα αγνοούσανε. Αλλά κανένας δεν έκανε κάτι τέτοιο. Δεν θα τολμούσε. Οπότε δεν είναι θέμα στρατού αυτή η αποτρόπαιη πράξη, αλλά θέμα Ελληνικής νοοτροπίας γενικώς. Ευτυχώς αλλάζει προς το καλύτερο. 2
MikeJ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 15 minutes ago, sargio01 said: στη θάλασσα, καταχείμωνο, μεσ' στο τρελό κρύο και με το που μπήκαμε στο ρέο για να επιστρέψουμε είχαμε γίνει όλοι ενα κουβάρι επίτηδες για να ζεσταθούμε ο κάθε ένας απο το σώμα του άλλου!! Μου έρχεται στον νου το πόσο αδέλφια γινόμασταν απο κάτι τέτοια... #Αξέχαστες εμπειρίες Ξέχασες να πεις no homo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, Pablo_Hasan said: Αμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; Αυτό θα το δεχόμουν αν έβγαζαν το video κατευθείαν. Πέρασαν όμως 3-4 μήνες και μετά το ανέβασαν, άρα 3-4 μήνες μετά, θεωρούσαν ότι δεν έκαναν κάτι κακό... 2
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ξέχασες να πεις no homo Καλέεεεε 'συυυ, για τί με πέρασες;;; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01
BadBoy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, sargio01 είπε *Φέρμι και παράδοξο Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. https://el.m.wikipedia.org/wiki/Τελευταίο_θεώρημα_του_Φερμά 1
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, BadBoy είπε Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. https://el.m.wikipedia.org/wiki/Τελευταίο_θεώρημα_του_Φερμά Ωωω έχεις δίκιο!! Συγγνώμη Πάμπλοοο!!! Spoiler Βίωσα την επιτομή του "Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αυτό θα το δεχόμουν αν έβγαζαν το video κατευθείαν. Πέρασαν όμως 3-4 μήνες και μετά το ανέβασαν, άρα 3-4 μήνες μετά, θεωρούσαν ότι δεν έκαναν κάτι κακό... Οι συγκεκριμένοι μπορεί να είναι βλακες εκ γενετης και βρήκαν εκεί μέσα τρόπο έκφρασης. Γενικά η βλακεία που υπάρχει μέσα στα στρατόπεδα είναι ανικητη, τα παπατζιλικια με τον αξιωματικό και το 45αρι, τα έλεγε λοχαγος σε κάτι σκοπανθρωπους γιατί ήρθαν σε πρόβα για παρέλαση αξυριστοι και αγυαλιστοι...
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλώς τον Χασαν. Νομίζαμε ότι σε ειχαν πιάσει οι απέναντι στην ανδριανουπολη.! Που ήσουν? 2
Masma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2018 στις 7:32 ΠΜ, Adanos είπε Το "όταν απολυθείτε θα αναπολείτε τις στιγμές" το λέω και εγώ γιατί είναι η πραγματικότητα για εμένα. Όπως αναπολώ και το λύκειο. Ήταν ξέγνιαστα. Δεν ξέρω σε τι ηλικία μπήκες φαντάρος, αλλά εγώ που πήγα στα 18 ήταν μια επέκταση του σχολείου μου. Ούτε πολλές υποχρεώσεις δεν είχα, ούτε τίποτα. Πήγα, μάζεψα καλές και κακές εμπειρίες, έφυγα. Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω. Μην ξεχνάς ότι εδώ ο κόσμος κυρίως διαβάζει απόψεις παρόμοιες με την δική σου. Ότι ο στρατός δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι και τα άλλα μισά είναι περί αναβολής και Ι3-4-5. Πιστεύω ένας λογικός άνθρωπος θα ζυγίσει τις απόψεις και θα καταλάβει. Όσον αφορά για το "πειθαρχεία και αυτοσεβασμό" γιατί το θεωρείς παραπληροφόρηση; Ξαναλέω, ΕΣΥ στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ μονάδα ίσως να ήσουν απείθαρχος. ΕΚΕΙΝΟΣ στην ΔΙΚΗ ΤΟΥ μονάδα ίσως ήταν πειθαρχημένος και να το εφάρμοσε στην ζωή του. Συμφωνώ ότι αυτά τα πράγματα τα μαθαίνεις απ' το σπίτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι κάπου κάποιος δεν το έμαθε και στον στρατό. Καλημέρα Μαλλον καπου χανουμε "τη συνδεση". Εγω λοιπον πηγα στρατο στα 24 μολις τελείωσα τη σχολή και για έμενα ήταν πραγματικά χάσιμο χρόνου. Ισως ν πηγαινα στα 18 να το εβλεπα αλλιως και σιγουρα ειναι η καλυτερη ηλικία να πας , γιατι μετα εχεις στόχους υποχρεώσεις και θες να εξελίσσεσαι. Στρατο δεν πήγαινα ξανα και μισθο να μου έδιναν και πραγματικα δεν περασα ασχημα. Εχει να κανει με τη σκοπιμότητα των πραγμάτων που κανεις και που ανέχεσαι το καθένα και κάνεις το μαλ**α αναγκαστικά. Οποτε αναπολήστε εσεις οσο θελετε εγω ευχαριστω δεν θα παρω. "πειθαρχεία και αυτοσεβασμό" ? στο στρατο δεν ειναι κατι τετοιο ειναι ασχετο το αν εισαι απείθαρχος η οχι.( by the way δεν ημουν και ουτε εφαγα φυλακη ποτε αν το ενοεις ετσι). Το να καθεσαι κλαρινο επειδη εισαι αναγκασμενος επειδη ειναι ανωτερος σου οταν δεν εχεις κοινα πιστευω και δεν συμφωνεις πουθενα μαζι του σε μεγαλο ποσοστο δεν ειναι πειθαρχεια.... Απλα το ανέχεσαι.(προφανως υπαρχουν παντου εξερεσεις και καποια εξερετικα στελεχη στο στρατο.) Και χανεις point μου. Δεν εχει να κανει αν συμφωνω με την αποψη καπιου ειναι με το τροπο που λεγοντε καποια πραγματα. Τα ειπε με δογματισμό και ύφος λανθασμενο κατα τα δικα μου πιστευω . Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό . Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη Σοβαρά τώρα? εδώ εκφράζει ξεκάθαρα πολιτική άποψη. Υ.Γ. εληξε το θεμα απλα απαντησα για να δεις που διαφωνουμε Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Masma 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις