sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (δεν είχαν τρέξιμο, αγώνα κολύμβησης είχαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 sargio εχω υπαρξει τοσο με λιγοτερα οσο και περισσοτερα κιλα, δηλαδη απο 45-85 (!) -σε διαφορετικες ηλικιες, εννοειται- & παντα στα αναλογικα λιγοτερα ειχα συγκριτικα καλυτερο συνολικο 'αποτελεσμα'! Oσο και αν προπονεισαι, σχεδον παντα, σε οφελει να κουβαλας τα λιγοτερα δικα σου κιλα (και για λογους υγειας). Εκτος ξερωγω, κι αν καποιος θελει, να παει για stronger_something_man_whatever https://www.imdb.com/title/tt7582508/ 14 λεπτά πριν, sargio01 είπε (δεν είχαν τρέξιμο, αγώνα κολύμβησης είχαν) Το πρωτο στο οποιο τους δοκιμαζαν ηταν αυτο -> ωστε να μην υπαρχει λογος για τα αλλα καν.. Δηλαδη να μην χασουν χρονο οι εκπαιδευτες να τα καταφερνουν ατομα αρχικα στα αλλα, αλλα μετα να καταληξουν να κοπουν στο νερο. Μου εκανε εντυπωση επειδη γνωρισα 2 "κομμενους" οτι δεν ηξεραν-δεν φροντισαν να γνωριζουν: τι ακριβως θα επρεπε να μπορουν να πετυχουν [καπου εκει ισχυε στην πραξη το "δεν ηξερες, δεν ρωταγες, ωστε να προετοιμαστεις γι' αυτο?"] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι κάποιος 85 κιλά επειδή γυμνάζεται τότε έμαθε τα χέρια του να σηκώνουν το αναλογικά "νεο" βάρος, αν τα 85 κιλά είναι μόνο "καλοπέραση" ε δεν του φταίει ο πιο ελαφρύς...(χωρίς παρεξήγηση, καταλαβαίνεις πιστεύω πως το λεω ) Γενικά, οι έλξεις έχουν να κάνουν με την αναλογία βάρους μεταξύ δυο ανθρώπων. Για το άλλο ναι, λογικό μου φαίνεται. Το 'γραψα μόνο για να διευκρινήσω οτι στη ΜΥΚ δεν τρέχεις μίλι(αν είσαι του στρατού βεβαίως, επειδή το 'χεις περάσει ήδη στον μπερέ). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Τουλαχιστον τωρα δεν υπαρχει κανενα θεμα (η δικαιολογιες) για οποιον θελει να λαβει τις πληροφοριες του -δοξα τω ιντερνετ- τα παντα βρισκονται ευκολα-δυσκολα αρκει να εχεις διαθεση να τα μαθεις-αναζητησεις! Ακομη και με τα ιδια που κανω θα ημουν πολυ καλυτερα θεωρω αν μπορουσα να κατεβω στα 60-62kgr απο τα 67-69 τωρα (και σιγουρα στη ταχυτητα > δυναμη), αλλα δεν το κανω θεμα...δεν ειμαστε και 20χρονοι πλεον [Τελος, στα 85kgr που ημουν, οταν ειμαι -στις μυτες ποδιων!- μαξιμουμ 1.75m, ειναι οχι ακριβως το καλυτερο για υγεια] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Σαν αόριστη γνώση έχω οτι το ιδανικό βάρος του ανθρώπου είναι όσα τα εκατοστά του ύψους του, βάση του δικού σου ας πούμε, το ιδανικό βάρος είναι τα 75kgr και βάση του δικού μου τα 71... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, sargio01 είπε Υ.Γ. Για τον φίλο που δεν γίνεται να κάνει έλξεις, δεν ξέρω τι θα παίξει αλλά σίγουρα δεν θα μπορέσει να πάει αλεξιπτωτιστής ή ΜΥΚ αν θέλει... ΜΥΚ δεν πας πια σε θητεία. 10 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Οι Ειδικές Δυνάμεις μετράνε πρωτα την ψυχή και μετά τα μπράτσα. Πήγαινε με το καλό και καλη τύχη! Αυτό! Και εγώ Ε/Δ πήγα. Για εκεί ΔΕΝ ήμουν αλλά την πάλεψα και με το παραπάνω, και με εκτιμούσαν τα στελέχη γιατί ήμουν τυπικός και δεν έδινα δικαιώματα. Τα άλλα (ασκήσεις, εκπαιδεύεις κλπ), τα κάνουν όλοι, χοντροί/λεπτοί και δεν δίνουν τόση βάση σε αυτά, όσο στην ψυχή. Είχα σειρά ο οποίος ήταν χοντρούλης αλλά ήταν πιο σκυλί απ' τα υποτιθέμενα... κομάντο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Adanos είπε ΜΥΚ δεν πας πια σε θητεία.(...) Πράγματι, το 'χουν πει κατά καιρούς κι άλλα παιδιά αλλά κάθε φορά το ξεχνάω απο συνήθεια! Edit: Έχουν ψηφιακές παραλλαγές πλέον!!! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, sargio01 είπε Edit: Έχουν ψηφιακές παραλλαγές πλέον!!! Ναι, γιατί λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ένδοξου Ε.Σ., και είπαμε να πάρουμε παραλλαγές ψηφιακές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Adanos είπε Ναι, γιατί λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ένδοξου Ε.Σ., και είπαμε να πάρουμε παραλλαγές ψηφιακές. Αμαν αυτή η μιζέρια και η λεζα... Πες μας και για τα καύσιμα που σπαταλωνται την 28η Φεβ/25η Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Αμαν αυτή η μιζέρια και η λεζα... Πες μας και για τα καύσιμα που σπαταλωνται την 28η Φεβ/25η Μαρτίου Αντικειμενικά τώρα, θεωρείς ότι προτεραιότητα είναι οι ψηφιακές στολές* ή η αναβάθμιση των όπλων και εξαρτήσεων και η σωστή εκπαίδευση; Τι θα σε σώσει στο πεδίο της μάχης; Μια παραλλαγή ελαφρώς πιο διαφορετική απ' την τωρινή ή τα υπόλοιπα που ανέφερα; Λέζα, ξε-λέζα, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. *Οι ΗΠΑ σιγά σιγά αποσύρουν τις ψηφιακές στολές γιατί οι καμπυλωτές/αναλογικές παραλλαγές εναρμονίζονται καλύτερα στην φύση. Για να το λένε οι ΗΠΑ, μάστορες στον πόλεμο, κάποια βάση θα έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 5:38 ΜΜ, kostakis81 είπε Παιδία από τα σχόλια διαπιστώνω μια δυσαρέσκεια προς το στρατό Γιατι φοβάστε τοσο πολύ ? Τι φοβομαστε? Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Πηγα στρατο και ηταν γαι εμενα η χιροτερη περιοδοςς στη ζωη μου και δεν περασα ασχημα. Απλα δεν καναμε τιποτα ουσιωδες. Αχρηστος αισθανομουν. 9 μηνες καμια εξελιξη στη ζωη μας . Χασιμο χρονου. ΕΞΩ ειναι τα ζορια για αυτο εσυ λες τι ωραια περναγα εκει μεσα. Ε λοιπον προτειμω να δουλευω σαν το σκυλι απο το πρωι ως το βραδυ σε κατι που το γουσταρω παρα εκει μεσα. Απολαυστε το γιατί δεν θα σας δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά εύκολα. Ευκαιριες? τι ευκαιριες ακριβως σου δωθηκαν στο στρατο? Εγω έβαλα μέχρι και βύσμα για να μπορέσω να ξαναμπώ μια εβδομάδα μέσα για μετεκπαίδευση Μαλλον δεν ειχες τι να κανεις και λες ας παω να περασω εκει μια βδομαδουλα. Βεβαια θα αφησουμε τη δουλεια να παμε για πουρναργια. Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό Αυτα στα μαθαινει το σπιτι σου και το σχολειο. Θα μάθετε βασικά οπλα και το βασικότερο να σέβεστε την ιεραρχία 3 βολες με G3A3 σε 9 ΜΗΝΕΣ. Ασε παω σε ενα σκοπευτηριο να μαθω ενα σαββατο. Για την ιεραρχια δεν χρειαζεσαι το στρατο. Σε ολες τις δουλειες υπαρχει , στο χολειο ακομα και φυσικα και οποιοδηποτε αθλημα που εχει προπονητη. Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Τωρα μην πω πως ακουγιεσαι με την φραση αυτη . Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη Καλο και αυτο Πηρες και like? Οσο πανε χειροτερευουν τα πραγματα δυστυχως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, Masma είπε Πηρες και like? Οσο πανε χειροτερευουν τα πραγματα δυστυχως Εσύ είχες ΑΥΤΗ την εμπειρία, ο kostakis81 μια ΑΛΛΗ. Ξέρω φίλο που του άρεσε γιατί έκανε ασκήσεις, βολές και αντιμετώπισε καταστάσεις και ξέρω φίλο που μου λέει ότι σέρβιρε αξιωματικούς και έφτιαχνε καφέδες. Ο ένας έζησε διαφορετικές εμπειρίες και είναι λογικό να διαφέρουν με του άλλου. Ακόμα και σε μια δουλειά ο καθένας βιώνει διαφορετικές καταστάσεις. Η φίλη μου λέει ότι πέρασε χάλια στο λύκειο και εγώ στο ΙΔΙΟ λύκειο πέρασα γαμάτα. Συν τοις άλλοι, μπορεί ο kostakis81 να απολύθηκε πρόσφατα (αν και αμφιβάλλω) και να είναι ακόμα με την γκ**λα. Παίζει και ρόλο σε τι ηλικία πήγες στρατό και σε τι σώμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Adanos είπε Εσύ είχες ΑΥΤΗ την εμπειρία, ο kostakis81 μια ΑΛΛΗ. Ξέρω φίλο που του άρεσε γιατί έκανε ασκήσεις, βολές και αντιμετώπισε καταστάσεις και ξέρω φίλο που μου λέει ότι σέρβιρε αξιωματικούς και έφτιαχνε καφέδες. Ο ένας έζησε διαφορετικές εμπειρίες και είναι λογικό να διαφέρουν με του άλλου. Ακόμα και σε μια δουλειά ο καθένας βιώνει διαφορετικές καταστάσεις. Η φίλη μου λέει ότι πέρασε χάλια στο λύκειο και εγώ στο ΙΔΙΟ λύκειο πέρασα γαμάτα. Συν τοις άλλοι, μπορεί ο kostakis81 να απολύθηκε πρόσφατα (αν και αμφιβάλλω) και να είναι ακόμα με την γκ**λα. Παίζει και ρόλο σε τι ηλικία πήγες στρατό και σε τι σώμα. Μα δεν κατακρινω κανενα για το αν περασε καλα η αν του αρεσε. Δεν μου αρεσει ολο το σκεπτικο που βγαζει στο θεμα και το κανει και με τροπο που "δεν ειναι ωραιος "αν καταλαβαινεις τι ενοοω. Δεν μπορω να δεχομαι την καθε αποψη χωρις να υπαρχει αντίλογος .. Εδω διαβαζει και κοσμος που δεν εχει παει στρατο. Δεν εχει σημεια αν ειναι γκ****νος η οχι. Και εμενα που αρεσαν και οι βολες και με διαφορετικα οπλα θα ηθελα να εχω επαφη αλλα διαφέρει απο την πραγματικοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του προφανως αλλα δογματικά σχόλια οπως " Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό ( παραπληροφορηση) και κυριως : Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη να με συγχωρέσεις αλλα δεν τα δεχομαι ετσι αψήφιστα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Masma είπε Μα δεν κατακρινω κανενα για το αν περασε καλα η αν του αρεσε. Δεν μου αρεσει ολο το σκεπτικο που βγαζει στο θεμα και το κανει και με τροπο που "δεν ειναι ωραιος "αν καταλαβαινεις τι ενοοω. Δεν μπορω να δεχομαι την καθε αποψη χωρις να υπαρχει αντίλογος .. Εδω διαβαζει και κοσμος που δεν εχει παει στρατο. Δεν εχει σημεια αν ειναι γκ****νος η οχι. Και εμενα που αρεσαν και οι βολες και με διαφορετικα οπλα θα ηθελα να εχω επαφη αλλα διαφέρει απο την πραγματικοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του προφανως αλλα δογματικά σχόλια οπως " Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό ( παραπληροφορηση) και κυριως : Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη να με συγχωρέσεις αλλα δεν τα δεχομαι ετσι αψήφιστα. Το "όταν απολυθείτε θα αναπολείτε τις στιγμές" το λέω και εγώ γιατί είναι η πραγματικότητα για εμένα. Όπως αναπολώ και το λύκειο. Ήταν ξέγνιαστα. Δεν ξέρω σε τι ηλικία μπήκες φαντάρος, αλλά εγώ που πήγα στα 18 ήταν μια επέκταση του σχολείου μου. Ούτε πολλές υποχρεώσεις δεν είχα, ούτε τίποτα. Πήγα, μάζεψα καλές και κακές εμπειρίες, έφυγα. Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω. Μην ξεχνάς ότι εδώ ο κόσμος κυρίως διαβάζει απόψεις παρόμοιες με την δική σου. Ότι ο στρατός δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι και τα άλλα μισά είναι περί αναβολής και Ι3-4-5. Πιστεύω ένας λογικός άνθρωπος θα ζυγίσει τις απόψεις και θα καταλάβει. Όσον αφορά για το "πειθαρχεία και αυτοσεβασμό" γιατί το θεωρείς παραπληροφόρηση; Ξαναλέω, ΕΣΥ στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ μονάδα ίσως να ήσουν απείθαρχος. ΕΚΕΙΝΟΣ στην ΔΙΚΗ ΤΟΥ μονάδα ίσως ήταν πειθαρχημένος και να το εφάρμοσε στην ζωή του. Συμφωνώ ότι αυτά τα πράγματα τα μαθαίνεις απ' το σπίτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι κάπου κάποιος δεν το έμαθε και στον στρατό. Καλημέρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ας πηγαίνουν αυτοί που τους αρέσει, όσους δεν τους ενδιαφέρει να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Με το ζόρι να συγχρωτιστουμε με τον κάθε βλακα εκεί μέσα; Btw. Το σκυλί που πέταξαν οι καθυστερημένοι στον γκρεμό τελικά δεν βρέθηκε, αντίθετα αυτά που ακούστηκαν ότι το ζώο ζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις