sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα μίλι είναι, το οποίο είναι κάτι λιγότερο απο 1000m σε μάξιμουμ 3 λεπτά, τρείς έλξεις και 10 κάμψεις. Ολα με αρβύλα, παντελόνι παραλλαγής και t-shirt. (υπ' όψιν πως οι ρωσοπόντιοι φοράνε ντούρασελ! :mrgreen:) Υ.Γ. Για τον φίλο που δεν γίνεται να κάνει έλξεις, δεν ξέρω τι θα παίξει αλλά σίγουρα δεν θα μπορέσει να πάει αλεξιπτωτιστής ή ΜΥΚ αν θέλει... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από sargio01
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, sargio01 είπε Ενα μίλι είναι, το οποίο είναι κάτι λιγότερο απο 1000m Αυτό δε παίζει ξέρεις
sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οτι είναι λιγότερο απο 1000m; Για την ακρίβεια είναι 0,62 μίλια(να 'ναι καλά το google ) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από sargio01
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το μίλι είναι περίπου 1600 μέτρα (το στεριανό) - 1850 το ναυτικό... 2
sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δηλαδή τα αμερικάνικα αυτοκίνητα γράφουν ναυτικά μίλια στο ταχύμετρο;; Α κατσε!!!! Έμπλεξα τα μπούτια μου!!! Έχεις δίκιο... Όταν μιλούσαν για τέστ, αγωνίσματα κλπ αναφέρονταν σε ενα μίλι για το τρέξιμο... 1,5κλμ ήταν τελικά!
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Απο+κλειεται να μην καταφερεις, και τις ελξεις, οταν εισαι μονο ~70 κιλα: 'συνηθειο' ειναι, με πεισμα ε και καποια αντιστοιχη γυμναστικη, προφανως! Ενω, ο Ροτζερ Μπανιστερ (Αγγλος αθλητης και νευρολογος), ηταν ο πρωτος ανθρωπος, που ετρεξε το ενα (1) μιλι σε λιγοτερο < απο 4 λεπτα: αυτο το επιτευγμα εγινε χρονια πισω = στο μακρινο 1929 1
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην το λες, κι εγώ τις έλξεις δεν τις έχω. Δεν εννοώ αυτές στο σπίτι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του στρατού. Απλά δεν έτυχε να κάνω ποτέ και δεν «τραβάει» το σώμα μου. Κάμψεις όμως έβγαζα γύρω στις 30 όταν πήγα, και ~45 όταν έφυγα (συνεχόμενες). Κοιλιακούς «άπειρους», δεν έτυχε ποτέ να κάνω μέχρι να μη μπορώ άλλο. Μίλι γύρω στα 5½ λεπτά αν θυμάμαι καλά. Όλα τα παραπάνω με 0 ώρες/μέρες στο γυμναστήριο στη ζωή μου, μόνο μπάλα. Και όταν πήγα στρατό, και τώρα, είμαι 1.78 και ~72 κιλά. Κι όμως έλξεις (στρατού) ακόμα δεν παίζει να βγάζω. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από phanispal 1
Miracle Worker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Και εγώ κάποτε δεν έβγαζα καμία έλξη, ενώ πήγαινα τακτικά γυμναστήριο. Όμως ακολούθησα συγκεκριμένο πρόγραμμα για έλξεις (από youtube) και σε λιγότερο από μήνα έβγαζα 10. Τώρα που τα έχω παρατήσει πάλι δε θα βγάζω ούτε μία. 1
sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παραδόξως το είχα με τις έλξεις(και ακόμα), έφτανα σχετικά άνετα τις 10-12! Επειδή νεοσύλλεκτος ήμουν 49κιλά(με 1,71 ύψος) πίστευαν πως τις κατάφερνα επειδή τα χέρια μου σήκωναν μικρότερο βάρος απο των ίδιων Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από sargio01
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Χμμ, λεμε γι' αυτες, εδω? https://defensegr.wordpress.com/2016/01/23/stratiwtikes-elkseis/ Σιγουρα + το βαρος εχει τη σημασια του = αλλο πχ 65kgr αλλο 85, ακομη και στον ιδιο ανθρωπο.. Τετοιες ειδικα εχω καιρο να κανω, αλλα στο βαθμο που ασκησεις για πλατη κανω [σχεδον] καθε μερα, δεν νομιζω πως δεν συνηθιζονται. Και βεβαια οτιδηποτε σε μονοζυγο θελει και το πεισμα σου στυλ οτι κρεμεσαι απο τον γκρεμο(!) και επιβαλλεται να ανεβεις μονο/δεν εχεις αλλη λυση! Στο τρεξιμο -ομως με αρβυλα!- μπορει, να κοβομουν: εκτος και σε αφησουν να... βαλεις δικα σου(!) δεν ειναι ευκολο να τρεχεις γρηγορα, με τα ΕΣ αρβυλα, χαχα!
Cro-Magnon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, NikosZapounidis είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Μερικές απορίες παρακαλώ πολύ καθώς είμαι νέος στο θέμα περί στρατού.Επρόκειτο να μπω Μάιο και επιθυμώ να πάω Ειδικές Δυνάμεις.Από τι κατάλαβα μπορώ να πάω στην πλησιέστερη στρατιωτική υπηρεσία και να το δηλώσω.Αλλά και να μη γίνει κάτι μπορώ και πάλι να το δηλώσω κατά την αρχή της θητείας μου στο πεζικό και από εκεί να πάω Ε/Δ?Απλώς θέλω να το επαληθεύσω.Επίσης αν όντως καταφέρω να πάω Ε/Δ πότε θα πρέπει να δηλώσω σε ποια συγκεκριμένη κατηγορία των Ε/Δ θέλω να πάω?Ή σε αυτό δεν έχω δυνατότητα επιλογής?Και μία τελευταία απορία και η βασική μου ανησυχία(συγγνώμη για το πρήξιμο)...Είμαι 1.76 και 71 κιλά με ποσοστό λίπους 13.5.Μία μερίδα και μισή με λίγα λόγια..Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς μου αλλά λόγω παλαιότερου τραυματισμού δεν είχα την δυνατότητα να κάνω pull ups ποτέ μου και επομένως δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα.Σκοπεύω να ξεκινήσω γυμναστήριο με μοναδικό σκοπό να επιτύχω έναν επιθυμητό αριθμό των 10 έστω επαναλήψεων(αν και δεν το βλέπω..αλλά ποιος ξέρει...).Απλώς από τι διάβασα σε παρόμοια forum και συζητήσεις εφόσον μπορώ να κάνω με άνεση τις 50 επαναλήψεις στα Push ups,δεν καπνίζω και επομένως με άνεση μπορώ το χιλιόμετρο σε 5 λεπτά και εφόσον έχω την θέληση, ότι θα μπορώ να τα βγάλω πέρα.Με λίγα λόγια..θα πρέπει να αντιμετωπίσω αυτήν την αδυναμία μου με πλήρη σοβαρότητα γιατί μπορεί να μην με δεχτούν για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! Οι Ειδικές Δυνάμεις μετράνε πρωτα την ψυχή και μετά τα μπράτσα. Πήγαινε με το καλό και καλη τύχη! Να είσαι προσεκτικός εκεί στα γυμναστήρια με τους σφιχτες, μην ακους σαχλαμάρες και πάθεις κανένα σοβαρό τραυματισμό. Στη θέση σου, αν ήταν όνειρο ζωής να πάω στα κομμαντα, θα πήγαινα στην πιο κοντινη μου μοναδα τους και θα έπαιρνα πληροφορίες απο τον εκεί διοικητή. 1
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η λαβή δεν ήταν δεσμευτική, αλλά το θέμα είναι ότι η μπάρα βρισκόταν σε σεβαστό ύψος, σε σήκωναν για να τη φτάσεις, δεν την έφτανες με απλό άλμα. Και έχει μεγάλη διαφορά. Στην κάσα της πόρτας στο σπίτι βγάζω για πλάκα, στο στρατό απλά δεν. Εντάξει, φαντάζομαι αν έκανα καθημερινή προπόνηση θα άρχιζα να βγάζω και όσο θα συνέχιζα θα βελτιωνόμουν. Απλά το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι να έδειχναν μεγαλύτερη βελτίωση από μένα. Αλλά σε κοιλιακούς ας πούμε που έβλεπα κάποιους να ζορίζονται, εμένα μου φαινόταν περίεργο, αφού για μένα τυχαίνει να είναι πολύ εύκολο. Το θέμα είναι ότι έλξεις, κάμψεις, κοιλιακοί, τρέξιμο, είναι να 'χαμε να λέγαμε (τρέξιμο όχι και τόσο). Νταξ δε λέμε να είναι σούπας ο άλλος, αλλά θα σταθώ σε κάτι που είχε πει ένας πιτσιρικάς (πιο μικρός από μένα) εκπαιδευτής στο Πεύκο τότε και δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια, και μάλιστα από πιτσιρικά: Ότι το κομμάντο φαίνεται στο μυαλό, όχι στα μπράτσα. 6 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Οι Ειδικές Δυνάμεις μετράνε πρωτα την ψυχή και μετά τα μπράτσα. Αυτό. Είδα να παίρνουν μπερέ άτομα που νόμιζες ότι και Ι5 πολύ τους ήταν (μετά από μένα :Ρ). Αλλά στην ψυχολογική πίεση (έστω αυτή που είχαμε, δεν ήμασταν και Ισραήλ) δεν έσπαγαν. Τους έγραφαν όλους και συνέχιζαν. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από phanispal 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Προφανως και το μυαλο ειναι σημαντικο(τερο!) Φανη, αλλα αντε να τους...πεισεις, χεχε! Ο λοχαγος μου [ΠΖ], για εμενα ειχε αναφερει -απολυτως σωστα- ως 'χαρακτηριστικα' μου, τα εξης: "φιλοτιμος στρατιωτης, αλλα σκεφτεται πολυ!" -ναι, ακριβως αυτο ετσι! Ειναι κακο και προβλημα να σκεφτεσαι λιγο παραπανω: τους μπλοκαρεις λεμε 1
sargio01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε (...)Σιγουρα + το βαρος εχει τη σημασια του = αλλο πχ 65kgr αλλο 85, ακομη και στον ιδιο ανθρωπο..(...) Αααχχχ μην το κάνεις κι εσύυυ Έχει να κάνει με την αναλογία βάρους. Οσο δηλαδή είναι μαθημένα τα χέρια ενός των 100kgr να σηκώνουν το βάρος του, άλλο τόσο είναι μαθημένα τα χέρια του ανθρώπου των 40kgr να σηκώνουν το δικό του. Τί θέλω να πω; Θα ίσχυε αυτό που λες αν και μόνο αν είχα γυμνασμένους τους μύες των χεριών χωρίς όμως να αυξηθεί το βάρος του κορμού μου. Τότε όμως θα ήμουν σαν τη φωτογραφία: Κατά τα άλλα ναι, στις ειδικές δυνάμεις συμπρωταγωνιστούν το μυαλό με την ψυχή.
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στα χρονια τα...παλιοτερα (μεχρι ~2004), οταν στα Ο.Υ.Κ. επαιρναν και κληρωτους, τους εξεταζαν πρωτα στο νερο [= πισινα]: 'καθαριζαν' ετσι αμεσα τη πλειοψηφια (που δεν μπορουσαν να κρατησουν αναπνοη), διχως καθολου να πανε για τρεξιμο μετα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις