Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Και στην πυροσβεστική;

Είναι περίεργη φάση η πυροσβεστική, μπορεί να δέχεται μονο Ι1 και Ι2, ψάξτο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Εγώ αν κάνω επανεξέταση και βγω ι1 μπαίνω κανονικά σε σώματα ασφαλείας;;η θα πρεπει να είμαι ι1 από την αρχή;

με τετοια σαθρη νοοτροπια δεν προκειται να μπεις σωματα ασφαλειας ουτως η αλλως τυπε, οποτε μην αγχεσαι

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Αλλαζει η αρχικη διαγνωση με επανεξεταση. 

Καλησπερα, θελω να ρωτησω απλα απο περιέργεια και επειδη το εχω ξανακουσει: πως το κανεις αυτο ; πας φρουραρχείο και ζητας απλα επανεξέταση ; αν ειχες αφήσει τη θητεία σου στη μεση να το καταλαβω, αλλα μετα το τελος της θητειας, πως ; και με ποια λογικη περαν της εισαγωγής σε σωματα ασφαλειας ;

Επεξ/σία από Thulogur

Εγώ πάλι δεν πολύ κατάλαβα ένας είναι i3 αοπλο και τώρα θέλει να το αλλάξει γιατί θέλει να μπει σε σώματα ασφαλείας για καριέρα?

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς που δεν έχει δει και το Barry Lyndon.Ας αφήσουμε τα υποθετικά σενάρια που να περιλαμβάνουν πυροβολειά του εχθρού σε Ελληνικό έδαφος κτλ:lol: και ας επιστρέψουμε στην κανονικη ροή του θέματος.

Όσοι παρουσιαστήκατε με αυτήν την εσσό:

1. Πήγατε στο ΣΥΠΟ που δηλώσατε ή όπου σας στείλαν?
  2. Στο ΣΥΠΟ πόσες μέρες κάτσατε και τι κάνατε?
  3. Εκεί ορκιστήκατε?
  4. Πήρατε άδεια ορκωμοσίας?Πόσες μέρες?
  5. Μετά την άδεια επιστρέψατε στο ΣΥΠΟ ή πήγατε κατευθείαν στην μονάδα?
Επεξ/σία από Muchacho

17 ώρες πριν, aris1986 είπε

Εγώ πάλι δεν πολύ κατάλαβα ένας είναι i3 αοπλο και τώρα θέλει να το αλλάξει γιατί θέλει να μπει σε σώματα ασφαλείας για καριέρα?

Αυτό το λες ειρωνικά ως προς εμένα ή τα σώματα ασφαλείας;

Η ερώτηση μου είναι ξεκάθαρη.. Τώρα αν εσυ θες να λες μ@@@@@@ είναι άλλο θέμα..

Στις 12/29/2017 στις 8:48 ΜΜ, G.TH. είπε

Θεωρητικά ναι, κοιτάζουν τους τίτλους σπουδών αν τους καταθέσεις.

Αλλά ακόμα και αν σε πάνε στο Όπλο/Σώμα που θες, και πάρεις και την ειδικότητα που θες, δεν σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με αυτήν κατά τη διάρκεια της θητείας σου.

Κανενα ρόλο δεν παιζει.

Σου μιλάω απο προσωπικη εμπειρια, αλλα σε καλο μου βγήκε.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα

Μερικές απορίες παρακαλώ πολύ καθώς είμαι νέος στο θέμα περί στρατού.Επρόκειτο να μπω Μάιο και επιθυμώ να πάω Ειδικές Δυνάμεις.Από τι κατάλαβα μπορώ να πάω στην πλησιέστερη στρατιωτική υπηρεσία και να το δηλώσω.Αλλά και να μη γίνει κάτι μπορώ και πάλι να το δηλώσω κατά την αρχή της θητείας μου στο πεζικό και από εκεί να πάω Ε/Δ?Απλώς θέλω να το επαληθεύσω.Επίσης αν όντως καταφέρω να πάω Ε/Δ πότε θα πρέπει να δηλώσω σε ποια συγκεκριμένη κατηγορία των Ε/Δ θέλω να πάω?Ή σε αυτό δεν έχω δυνατότητα επιλογής?Και μία τελευταία απορία και η βασική μου ανησυχία(συγγνώμη για το πρήξιμο)...Είμαι 1.76 και 71 κιλά με ποσοστό λίπους 13.5.Μία μερίδα και μισή με λίγα λόγια..Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς μου αλλά λόγω παλαιότερου τραυματισμού δεν είχα την δυνατότητα να κάνω pull ups ποτέ μου και επομένως δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα.Σκοπεύω να ξεκινήσω γυμναστήριο με μοναδικό σκοπό να επιτύχω έναν επιθυμητό αριθμό των 10 έστω επαναλήψεων(αν και δεν το βλέπω..αλλά ποιος ξέρει...).Απλώς από τι διάβασα σε παρόμοια forum και συζητήσεις εφόσον μπορώ να κάνω με άνεση τις 50 επαναλήψεις στα Push ups,δεν καπνίζω και επομένως με άνεση μπορώ το χιλιόμετρο σε 5 λεπτά και εφόσον έχω την θέληση, ότι θα μπορώ να τα βγάλω πέρα.Με λίγα λόγια..θα πρέπει να αντιμετωπίσω αυτήν την αδυναμία μου με πλήρη σοβαρότητα γιατί μπορεί να μην με δεχτούν για κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

• Super Moderators
1 hour ago, aris1986 said:

και τρέξιμο 1 χιλιόμετρο κάτω από 4 λεπτά αν θυμάμαι καλά.

Άρα θες μια μέση ταχύτητα κάπου στα 15km/ώρα. Νομίζω ακούγεται νορμάλ αν σκεφτείς πως ο Bolt έπιασε τα 44 περίπου km/ώρα (αλλά μόνο για τα πρώτα 100m). :) 

• Like 1

Είναι αρκετά γρήγορα, εγώ το max που έχω καταφέρει είναι στον διάδρομο στο 10 για 20-30 λεπτά. Βέβαια, πρώτον, δεν είμαι/ήμουν για ειδικές δυνάμεις και, δεύτερον, ίσως είναι διαφορετικό όταν τρέχεις έξω αντί για διάδρομο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...