Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν σου ειπα να παρεις quote ολο το κειμενο αλλα την ακριβως διπλα παρενθεση απο αυτο που εκανες.απλα εσυ εβαλες τελιτσες.τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα και ουτε θελω να σε πεισω για κατι. Και εγω οσο υπηρετουσα δεν μου αρεσε ο στρατος.ουτε το πρωινο ξυπνημα ουτε οι π@#$#τσοεποπ οι αχρηστοι ουτε η πρωινη γυμναστικη ουτε το ανουσιο τρεξιμο και καθαρισμα και βαψιμο και οπως αλλιως θελεις πεσ'το ουτε τιποτα αλλο παρα μονο αυτα που εχω γραψει ηδη.Δεν ειπα κατι διαφορετικο. Κομματοσκυλα λεω αυτους που κατεστρεψαν την Ελλαδα.γιατι διαφωνεις οτι εχουν μεριδιο ευθυνης? Εγραψα τι μου εχει μεινει απο τον στρατο.και φιλους εκανα και ασχημα περασα και καλα περασα και παρελαση εκανα και την γουσταρα ασχετος που μου εφυγε ο πατος να κουβαλαω σε στοιχιση 17 κιλα στον ωμο και να κανω παρελαση.που ειναι το κακο? Και στην τελικη φυγε ρε φιλαρακι,δεν σου ειπα να μεινεις.φυγε. Αλλα μην εχεις και απαιτησεις μετα απο τους πολιτικους να μην σε κλεβουν,απο τον ληστη να μην σε ληστεψει κτλπ. Θα μου πεις,αυτος ειναι ο λογος που φευγεις.αυτα τα πραγματα σε εκαναν να θελεις να φυγεις.εχεις απολυτο δικιο.ΑΛΛΑ....δεν μιλαμε για κατι που εχει save και Load....για πολεμο μιλαμε. Και επειδη φανταζομαι οτι οταν λεμε πολεμο εχετε στο νου σας τον πολεμο με τους γειτονες Τουρκους τοτε να σε πληροφορησω οτι αμα γινει πολεμος με αυτους αμα θελουν μας εχουν τιναξει τα πεταλα χωρις να προλαβει να φυγει ουτε ενα αεροπλανο με εσενα μεσα αλλα προλαβει να φυγει θα το χρωσταει σε κατι μαλακες σαν και εμενα με την δικη μου ιδιοσυγκρασια.(και δεν εννοω ΕΜΕΝΑ,το πιανεις το σκεπτικο). Και στο κατω κατω μονος ειπες οτι καβατζωθηκες.αρα τι τα ριχνεις ΕΣΥ στα εποπια και στον καθε μαλακα εκει μεσα.αφου καβατζωθηκες εις βαρος καποιου αλλου φανταρου που δεντο εκανε. Edit:πρωτοκκλησι πηγα εγω.και μου εκανε εντυπωση τα παιδια (κυριως απο νοτια ελλαδα που φωναζαν το κλασσικο για το σουφλι,να το παρουνε οι Τουρκοι και να παει να γαμ#$@θει).Το ξερεις φανταζομαι.αλλα δεν ηταν ολοι ετσι.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μόνο αυτό μετράει δηλαδή, να περνάμε καλύτερα ? αν έρθουν αύριο παράδειγμα η τουρκία και το ισραήλ και πουν σας αγοράζουμε, οι μισθοί θα πάνε πάνω, το βιοτικό επίπεδο θα πάει πάνω κτλ αλλά θα ανήκετε σε μας θα το δεχόσουν ? αυτες οι χωρες αποκλειεται να το κανουν αλλα μια αγγλια,γαλλια,αυστρια ελβετια μετα χαρας θα δεχομουν.
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Thanos1972 ειπα οτι ψαχτηκα να καβαντζωθω , οχι οτι καβαντζωθηκα. τους τελευταιους 2.5 μηνες περασα σχετικα καλα λογο ορχηστρας , αλλα και τα σχοινακια μου εκανα , και τις αγγαρειες μου και ολα.Φυσικα μακαρι να τα ειχα γλυτωσει αλλα οκ.. Anyway , κουβεντα να γινεται , εχουμε εντελως διαφορετικη αντιληψη στο θεμα αυτο..εγω πχ βλεπω ελληνικη σημαια και σκεφτομενος την ΓΑΜ@ΣΗΜΑΙΑ καθε μερα πανω κατω μου γυριζουν τα αντερα.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 αυτες οι χωρες αποκλειεται να το κανουν αλλα μια αγγλια,γαλλια,αυστρια ελβετια μετα χαρας θα δεχομουν. Χαχαχα τι μου θύμισες την θεϊκή ατάκα του γεωργιου άτιμε μεταξά αν έλεγες ναι θα βλέπαμε τώρα καμπιονάτο :lol:
parasaser Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Βασικά αμερικανάκια είμαστε αλλά ούτε NBA ούτε τίποτα δεν βλέπουμε!
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δευτέρα μπαίνω, για πείτε τι να κάνω την Κυριακή;
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγω λεω ως την κυριακη λιωσε βαρακια push-ups, δες και καμια ταινια που ηθελες να δεις γιατι θα κανεις καιρο ωσπου θα ξανακατσεις PC, την κυριακη ξυδια ολη μερα και ξεκουραση
status Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Να ξεκουραστείς. Σωστός, να ξενυχτίσεις και να μεθύσεις το Σάββατο βράδυ, την Κυριακή βράδυ ανάπαυση. (κ εγώ που μπήκα σουρωμένος (σχεδόν) τι κατάλαβα; Μια μισή μέρα στο πόδι..και στο τέλος, 6 ώρες ύπνο.. ..)
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγω λεω ως την κυριακη λιωσε βαρακια push-ups Κομμάτια είμαι, ειδικά την τελευταία βδομάδα τρώω όλο τυριά και κρέατα και έχω ανέβει +5 κιλά όγκο για να ψαρώνουν οι άλλοι. Να κανονίσω τίποτα με πόρνες ή δεν λέει;
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κομμάτια είμαι, ειδικά την τελευταία βδομάδα τρώω όλο τυριά και κρέατα και έχω ανέβει +5 κιλά όγκο για να ψαρώνουν οι άλλοι. Να κανονίσω τίποτα με πόρνες ή δεν λέει; Οχι γιατι θα ξενερωσεις και οταν μπεις και γενικα, καλυτερα κανονισε με φιλους να το καψετε Αλλα προσωπικη μου αποψη φτασε στα ορια οτι κανεις, βαρακια ειναι οτι να ναι να πριστεις απο τωρα για να μην κουραστεις οταν μπεις.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πόσες μέρες είναι η εκπαίδευση; Εγώ λέω να αράξεις και να μπεις ξεκούραστος. Σιγά το φανταριλίκι. Θα κάνεις να δεις 10-15 μέρες γυναίκα. Σπουδαίο πράγμα! Έτσι κι αλλιώς, με τόσους μαντραχαλάδες εκεί μέσα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου σηκώνεται. Τα ξενύχτια και τα σουρώματα με φίλους είχαν νόημα κάποτε, όταν θα έκανες να τους μιλήσεις βδομάδες και μήνες. Τώρα θα μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο, θα τους στέλνεις MMS την κουράδα στην τουαλέτα και θα μπαίνεις facebook απ' το κινητό. Εγώ που είχα και 25 μέρες εκπαίδευση (λόγω αεροπορίας) ήμουν χαλαρός τις τελευταίες μέρες πριν μπω και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν είχε. Αν είσαι 18 χρονών ή αν έμενες πάντα με τους γονείς σου, όντως είναι συγκλονιστική αλλαγή. Αλλιώς, είναι λίγο σαν κατασκήνωση.
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τώρα θα μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο, θα τους στέλνεις MMS την κουράδα στην τουαλέτα και θα μπαίνεις facebook απ' το κινητό. Ρε τι με πέρασες κανένα τζουτζέ; Φεσμπουκ δεν έχω και το κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό νόκια 6210 με χρόνο 1€ μέσα ίσα για να κάνω αναπάντητες για να με παίρνουν οι άλλου.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε τι με πέρασες κανένα τζουτζέ; Φεσμπουκ δεν έχω και το κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό νόκια 6210 με χρόνο 1€ μέσα ίσα για να κάνω αναπάντητες για να με παίρνουν οι άλλου. Με αυτό το μαλλί, ψιλοτζουτζές φαίνεσαι (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!). Εντάξει, το νόημα το ίδιο είναι. Πόσες μέρες θα μείνεις μέσα μέχρι την ορκομωσία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις