Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν 8μηνος τοτε μεταθεση παιζει;

Η αληθεια ειναι οτι Ι4 με εβγαλαν για χιαστο μηνισκο και μου ειπε οτι χρειαζεται εγχειρηση(ειχα κανει και πιο παλια) και σκεφτομαι το ενδεχομενο να μου δωσει την αναβολη για να τη κανω σε στρατιωτικο και να συνεχισω μετα τη θητεία. Παντως εδω πανω εβρο γενικα ειναι αρκετα καλα τα πραγματα. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Dantε said:

Σε αυτό ναι. Στους 2-3 τελευταίους μήνες αν θυμάμαι καλά, παίρνεις μετάθεση στον τόπο διαμονής. 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dantε είπε

Η αληθεια ειναι οτι Ι4 με εβγαλαν για χιαστο μηνισκο και μου ειπε οτι χρειαζεται εγχειρηση(ειχα κανει και πιο παλια) και σκεφτομαι το ενδεχομενο να μου δωσει την αναβολη για να τη κανω σε στρατιωτικο και να συνεχισω μετα τη θητεία. Παντως εδω πανω εβρο γενικα ειναι αρκετα καλα τα πραγματα. 

Αν κανεις νοσηλεια στο στρατο,δεν μετρα σαν θητεια ; Παλια μετραγε οσο ξερω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Μετράει ξάδερφος μου έβγαλε χολή στο 401. Μετα 10 μέρες αναρωτικη, μετά πίσω μονάδα στις Φερρες, φάντασμα γιατί δεν έκανε να σηκώνει τίποτα. Μόνο θαλαμοντογκ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Σε αυτό ναι. Στους 2-3 τελευταίους μήνες αν θυμάμαι καλά, παίρνεις μετάθεση στον τόπο διαμονής. 

Για 4μηνο ειδα να λενε. Θα το ρωτησω να δω. 

55 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Και εγω αυτο ηξερα ,αλλα η αποθεραπεια για την επέμβαση αυτη ειναι 6μηνο αρα αν μετραγε σα θητεια ουσιαστικα δε θα κανα θητεια :P

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Dantε said:

Για 4μηνο ειδα να λενε. Θα το ρωτησω να δω

Το τυπικό είναι τόσο, αλλά από ότι έχω ακούσε μλκίζονται οι διοικητές των μονάδων με αποτέλεσμα να σε κρατάνε περισσότερο παραμεθώριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και εγω αυτο ηξερα ,αλλα η αποθεραπεια για την επέμβαση αυτη ειναι 6μηνο αρα αν μετραγε σα θητεια ουσιαστικα δε θα κανα θητεια :P

Γιατι ξερουν ακριβως ποτε θα γινεις καλα ; Καθε ανθρωπος τα δικα του . Ακομα χειροτερα να αρρωστησεις και με κατι χειροτερο στην θητεια σου .Κοψε το λαιμο σου γινε καλα ; Μηπως πρεπει να ρωτησεις καπου σχετικα.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Taiho είπε

Άρα το καλύτερο θα ήταν να αναφέρω τα παραπάνω απλώς να μην δώσω έμφαση στην άνεση για την απόσταση ώστε να μην με στείλουν και στο άλλο εντελώς άκρο της χώρας?

Aπλα δεν εχω προβλημα υπηρετω και εκει.

Καλυτερα που θες, αμα γυριζα πισω στον χρονο εκει θα πηγαινα απο την σαπιλα του Εβρου που περασα -16 και παγωνε μεχρι το υγρο στα ματια, ειχε υγρασια λογω ποταμιου και φυσουσε.

Και εγκαταστασεις χαλια, χωρις θερμανση, κοιμομουν με full face και τετοια.

6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αμα παιρνει πολυ η αποθεραπεία πας για αναβολή υποχρεωτικά.

Δημοσ.

Παιδιά Κύπρο παίρνουν 8μηνους;(είμαι ο μεγαλύτερος από 3 αδέρφια-αρα 8μηνο  έτσι;-αλλά ο μεσαίος έχει πάει στρατό)

Δημοσ.
Στις 14/3/2018 στις 9:06 ΜΜ, lastjedi είπε

ερώτηση. Είχα παρουσιαστεί κέντρο Τρίπολη αλλά πριν την 3η μερα (πριν την ορκωμοσια) πηρα αναβολη για λογους υγειας..

αν την κοψω την αναβολη και μπω τον Μαιο θα μπω με τους εξ αναβολης 1 εβδομαδα πιο πριν; Η κανονικα με τους νεοσυλλεκτους;

Μαλλον ειναι πολύ αργά για να μπεις Μάιο. Νομίζω πως έπρεπε να την εχεις κόψει έως 28 Φεβρουαρίου. Οπότε πας το νωρίτερο για Ιούλιο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, salonika91 είπε

Παιδιά Κύπρο παίρνουν 8μηνους;(είμαι ο μεγαλύτερος από 3 αδέρφια-αρα 8μηνο  έτσι;-αλλά ο μεσαίος έχει πάει στρατό)

δεν πρέπει να σε 8μηνο αλλά καλύτερα ρώτα. Αν είσαι 8μηνος δεν πας κύπρο . Αν πας θα κάνεις 9 μήνες κ χάνεις το δικαίωμα μετάθεση μετά τον 5 μήνα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Diskimpex είπε

οσο εισαι εντος νοσοκομειου μετραει κανονικά. μετα παιρνεις αναρωτικες και ειναι μαζι με τις ειδικες αδειες ενα ορισμενο συνολο ημερών (18 ήταν καποτε), περα απο αυτό το νουμερο περνας επιτροπη για να δουν αν θα τις υπηρετήσεις ή οχι...

αν μεινεις ωστόσο 1 μηνα στο νοσοκομειο πχ μετραει σα θητεια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός σε νοσοκομείο θεωρείται κανονική θητεία, αν πας σπίτι σου κινδυνεύεις να υπηρετήσεις επιπλέον αν εξαντληθούν οι αναρρωτικες σου. 

Έτσι την έπαθε φίλος με μονοπυρήνωση και κάθισε 20 μέρες παραπάνω.. από την άλλη άτομο που τσακίστηκε σε μια μονάδα που ήμουν επειδή πήδηξε από φορτηγό με όπλα κράνη και όλα τα καλά και τσάκισε τα γόνατα του τον είχε αφήσει ο διοικητής να κάτσει σπίτι μέχρι να τελειώσει η θητεία του και δεν το προχωρησε παραπάνω, βέβαια είναι κάτι για το οποίο έφερε ευθύνη και η μονάδα παρά τη μαλακια του.

Θυμάμαι μετά από αυτό μας τα επρηζαν να κατεβαίνουμε προσεκτικά από τα Steyr , παρόλα αυτά κάποιοι συνέχιζαν να είναι κατσίκια χωρίς κανένα λόγο.. εγώ μέχρι και πεζούλια τα κατέβαινα προσεκτικά :P μια φορά πήδηξα από υψωματάκι με τις αρβύλες και τα είδα όλα ταρακουνήθηκε και ο εγκέφαλος

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, paylidis είπε

οσο εισαι εντος νοσοκομειου μετραει κανονικά. μετα παιρνεις αναρωτικες και ειναι μαζι με τις ειδικες αδειες ενα ορισμενο συνολο ημερών (18 ήταν καποτε), περα απο αυτό το νουμερο περνας επιτροπη για να δουν αν θα τις υπηρετήσεις ή οχι...

αν μεινεις ωστόσο 1 μηνα στο νοσοκομειο πχ μετραει σα θητεια

Νομιζω οι γιατροι δεν σε αφηνουν ευκολα  να φυγεις.Τουλαχιστον οσο ξερω απο δημοσιο νοσοκομειο.Δεν ξερω τι ισχυει στο στρατο.Μπορει πολλα να αλλαζουν καθε τοσο

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανάλογα το πρόβλημά σου, δεν έχουν και αμέτρητα κρεβάτια για να τους κατσικωθείς, σε κανένα νοσοκομείο 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...