Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ,με αφορρμή αυτά που αναφερθήκαν τις προηγούμενες σελίδες είχα ξεχάσει πως είχα πάρει φύλλο πορείας όταν απολύθηκα.Εμένα μου δώσαν κατευθείαν λευκό,τι σημαίνει αυτό?Πως στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχει στο ορίζοντα πιθανότητα να με καλέσουν για εκπαίδευση?

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, Dantε said:

Σαν Ι4 σε παραμεθοριο δικαιουμαι μετάθεση στο νομο διαμονης και αν ποτε;

Δικαιούνται τα Ι4 μετάθεση στο τόπο διαμονής?

Επεξ/σία από ThReSh
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Muchacho said:

Άνθρωποι είναι και αυτοί :D

Όχι επειδή είναι "απλό" I4 όμως. Πρέπει να έχει σοβαρό ιατρικό λόγο και να είναι ένα "σκαλί" πριν το Ι5.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

Σαν απλά Ι4 δε δικαιούσαι μετάθεση έτσι γενικά.  

Θεωρητικά υπάρχει περίπτωση να δικαιούσαι κατ εξαίρεση μετάθεση σαν Ι4 αλλά αν μόνο είσαι Ι4 για λόγους υγείας που απαιτούν παρακολούθηση από νοσοκομείο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Όχι επειδή είναι "απλό" I4 όμως. Πρέπει να έχει σοβαρό ιατρικό λόγο και να είναι "σκαλί" πριν το Ι5.

Όχι απαραίτητα ακόμα και ορισμένοι που είναι οριακά για ι5 επιλέγουν να υπηρετήσουν.Εμείς είχαμε 3 Ι4 παχύσαρκους,1 που είχε πρόβλημα όρασης,5 ψυχολογικό,έναν με μεταλλικά μέρη και 2-3 που δεν είχαμε ιδέα τι είχαν.

Οι περισσότεροι από αυτούς στην καθημερινότητα τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούσαν άνετα να ήταν ένοπλοι.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Muchacho said:

Όχι απαραίτητα ακόμα και ορισμένοι που είναι οριακά για ι5 επιλέγουν να υπηρετήσουν.Εμείς είχαμε 3 Ι4 παχύσαρκους,1 που είχε πρόβλημα όρασης,5 ψυχολογικό,έναν με μεταλλικά μέρη και 2-3 που δεν είχαμε ιδέα τι είχαν.

Οι περισσότεροι από αυτούς στην καθημερινότητα τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούσαν άνετα να ήταν ένοπλοι.

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λες με αυτό που έγραψα. 

Αυτό που εννοώ είναι αυτό που έγραψε ο MikeJ πιο πάνω...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Ι4 που ζητούσε και πήρε μετάθεση είχα περίπτωση που έπρεπε να είναι κοντά σε νοσοκομείο λόγω προβλημάτων καρδιάς και εκείνη τη στιγμή ήμασταν 70 χλμ από το κοντινότερο. Προφανώς αυτό ήταν απαράδεκτο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xaratsi είπε

Κανένα χαρτί κατάταξης δεν λέει εξ αρχής ότι ΕΣΥ πας Κύπρο. Σε εμένα είχε έρθει κάτι σαν "αντιπροσωπεία" στο κέντρο να μας δείξει πάνω κάτω τι παίζει, αλλά στο τέλος διάλεξαν τυχαία άτομα που είχαν πει όχι αρχικά. Τελικά κατέληξα Κύπρο και δεν θα το άλλαζα με την καμία (απ το να φάω εμπλοκή σε ελληνικό νησί ή Έβρο) ήμουν μόλις 1.30 ώρα αεροπορικώς απ το σπίτι μου, δεν είχαμε ποτέ θέμα με Τούρκους (οι είδησεις το παρακανουν επειδή πουλάει τώρα  μην ακούς), βγαίναμε σε πόλη κι όχι σε κανένα κατσικοχωρι χωρίς επιλογές (Λευκωσία) και μόλις καλοκαίριασε και είχαμε ολοήμερη έξοδο γυρίσαμε όλο  το νησί με ενοικιαζομενα. Επίσης είχαμε και μισθό (που τώρα δεν γνωρίζω πόσο είναι) και δωρεάν μετακινήσεις. Στις αρχές ήταν δύσκολη η προσαρμογή δεν αντιλέγω (κυρίως λόγω της πιο προβλεπε κατάστασης στα στρατόπεδα αλλά και τον παλιών) αλλά αυτό συνηθίζεται και μπαίνεις σε πρόγραμμα αν είσαι υπεύθυνος ως άνθρωπος. Άρα συμπέρασμα εάν δεν παίξει κάτι άλλο όπως αναφέρεις (βύσμα) θα σου πρότεινα να δηλώσεις ότι θέλεις να πας και θα με θυμηθείς μόλις απολυθείς

Ευχαριστώ και πάλι.Μία τελευταία απορία σχετικά με το να δηλώσω πως θέλω να πάω Κύπρο.Από τι κατάλαβα με το παραπάνω θα πρέπει να πάω στην κοντινότερη Στρατολογική Υπηρεσία και να κάνω κάποια ξεχωριστή δήλωση πως επιθυμώ να πάω Κύπρο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Taiho είπε

Ευχαριστώ και πάλι.Μία τελευταία απορία σχετικά με το να δηλώσω πως θέλω να πάω Κύπρο.Από τι κατάλαβα με το παραπάνω θα πρέπει να πάω στην κοντινότερη Στρατολογική Υπηρεσία και να κάνω κάποια ξεχωριστή δήλωση πως επιθυμώ να πάω Κύπρο?

Απλα για αρχη θα φας τεντωμα, δεν ξερω τι ιδιοσυγκρασια εχεις σαν ανθρωπος και ποσο τακτικος εισαι, καποιοι την περασανε ασχημα.

Μολις μπεις στην μοναδα να κανεις εξετασεις και χαρτια θα το δηλωσεις εκει γραπτως. Προφορικώς μπορεις ακομα οταν ερθει η ωρα.

Περνας συνεντευξη παντως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Απλα για αρχη θα φας τεντωμα, δεν ξερω τι ιδιοσυγκρασια εχεις σαν ανθρωπος και ποσο τακτικος εισαι, καποιοι την περασανε ασχημα.

Μολις μπεις στην μοναδα να κανεις εξετασεις και χαρτια θα το δηλωσεις εκει γραπτως. Προφορικώς μπορεις ακομα οταν ερθει η ωρα.

Περνας συνεντευξη παντως.

Συνέντευξη να υποθέσω σχετικά με τους λόγους για τους οποίους επιθυμώ να Κύπρο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Taiho είπε

Συνέντευξη να υποθέσω σχετικά με τους λόγους για τους οποίους επιθυμώ να Κύπρο?

Nαι, δειξε κουλ πες και για λεφτα και για ολα, δεν εχω προβλημα να ειμαι μακρια, αεροπλανα κτλπ. <- Αυτο ειδικα το λεγαν πολλοι και μετα αφου τους εκοβαν, ερχοταν μεταθεση για Εβρο και νησια, απολυτη μιζερια.

Μην πεις τιποτα κ@λ@τουρκοι μας πηραν το εδαφος, θα παω και θα ειμαι ραμπο και τετοια.

Ειπε ενας τετοια στον λοχο μου και εφαγε ακυρο. Τον κοροϊδευαμε οτι κοπηκε ενω αλλους τους κηνυγαν με σφεντονα να πανε. Ταραξιες δεν τους θελουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Nαι, δειξε κουλ πες και για λεφτα και για ολα, δεν εχω προβλημα να ειμαι μακρια, αεροπλανα κτλπ. <- Αυτο ειδικα το λεγαν πολλοι και μετα αφου τους εκοβαν, ερχοταν μεταθεση για Εβρο και νησια, απολυτη μιζερια.

Μην πεις τιποτα κ@λ@τουρκοι μας πηραν το εδαφος, θα παω και θα ειμαι ραμπο και τετοια.

Ειπε ενας τετοια στον λοχο μου και εφαγε ακυρο. Τον κοροϊδευαμε οτι κοπηκε ενω αλλους τους κηνυγαν με σφεντονα να πανε. Ταραξιες δεν τους θελουν.

Άρα το καλύτερο θα ήταν να αναφέρω τα παραπάνω απλώς να μην δώσω έμφαση στην άνεση για την απόσταση ώστε να μην με στείλουν και στο άλλο εντελώς άκρο της χώρας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Taiho είπε

Άρα το καλύτερο θα ήταν να αναφέρω τα παραπάνω απλώς να μην δώσω έμφαση στην άνεση για την απόσταση ώστε να μην με στείλουν και στο άλλο εντελώς άκρο της χώρας?

Να δουν πως είσαι φυσιολογικός θέλουν για να μη σε γυρνάνε πίσω μετά. Πες οτι το βλέπεις σαν ευκαιρία να επισκεφτείς το νησί.

Μόνο Ι1 και Ι2 πάνε Κύπρο. Αν είσαι Ι3 το ξεχνάς.

Επεξ/σία από djcat
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...