Davanelo15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ρε μάγκες κάποιος που ηταν Ι4 στον στρατό πάει κανονικά επιστράτευση.? Τι να κάνει δλδ θαλαμοφυλακας.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Davanelo15 είπε Ρε μάγκες κάποιος που ηταν Ι4 στον στρατό πάει κανονικά επιστράτευση.? Τι να κάνει δλδ θαλαμοφυλακας.? Τι εννοεις επιστρατευση πολεμος; Αν ναι εν καιρω θητειας: τοτε συνηθως τρεχουν, διαβιβαζουν, μεταφερουν οπλισμο, πυρομαχικα και οτι αλλη βρωμοδουλεια γενικων καθηκοντων. Αν ειναι εκτος εξαιρουνται απο το απολυτηριο φαινεται αυτο, τι χρωμα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, aris1986 είπε Τι εννοεις επιστρατευση πολεμος; Αν ναι εν καιρω θητειας: τοτε συνηθως τρεχουν, διαβιβαζουν, μεταφερουν οπλισμο, πυρομαχικα και οτι αλλη βρωμοδουλεια γενικων καθηκοντων. Αν ειναι εκτος εξαιρουνται απο το απολυτηριο φαινεται αυτο, τι χρωμα εχει. Φιλε εγώ ήμουν Ι4 στον στρατο γιατι είμαι μονόφθαλμος δλδ βλεπω μονο απο ενα ματι.. το χαρτί που μου στειλανε ηταν πράσινο ομως.. συγνώμη που σου μιλάω στον ενικό ελπιζω να μην υπάρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, tsioulak είπε Για την επιτροπή απαλλαγών ακολουθείς τις οδηγίες που γράφει η επιστολή που σε στείλαν. Οσον αφορα το τι κάνουν στην επιτροπή, εχω ακούσει και περιπτώσεις που τελείωσε η περίπτωση σε 5 λεπτά αλλα εχω ακούσει και περιπτώσεις που πηγε πάνω απο μισάωρο, ανάλογα την περίπτωση. Δεν μου εχουν στυλει κατι,απλος ενα χαρτι μου εδωσε η στρατολογια οταν εδωσα τα χαρτια απο τρο φρουραρχειο που λειε οτι πρεπει να περασω απο την επιτροπη απαλλαγων μεχρι 9/4. Απλα ρωτα αν μπορω π.χ να παω αυριο. Γιατι εχω ακουσει οτι μπορω μεχρι 5 μερες πρειν τη ληξη, και αλλες που λενε οτι μπορω να παω οποια μερα θελω εντος του μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Davanelo15 είπε Φιλε εγώ ήμουν Ι4 στον στρατο γιατι είμαι μονόφθαλμος δλδ βλεπω μονο απο ενα ματι.. το χαρτί που μου στειλανε ηταν πράσινο ομως.. συγνώμη που σου μιλάω στον ενικό ελπιζω να μην υπάρχει πρόβλημα Οχι σιγα το εχω προβλημα. Ενας ειμαι οχι πολλοι (Πλυθηντικος)Ποσο καιρο εχεις απολυθει. Εγω ημουν Ι1 ολμιστης και υστερα απο 4 χρονια μου ηρθε αλλο χαρτι, το οποιο κρατησα ενα αποκομμα και το εστειλα πισω αν θυμαμαι καλα σαν αναφορα παραδοσης, ηταν χρωματος λευκου. Αναφορά σε κείμενο Ο έφεδρος, μετά την απόλυση του από το στράτευμα εντάσσεται στην εφεδρεία και λαμβάνει το Ειδικό Φύλλο Πορείας (ΕΦΠ), το οποίο είναι: Πρασίνου χρώματος για την τοποθέτηση του αυτόματα σε μια Μονάδα, με τα καθήκοντα και την ειδικότητα που κατείχε κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας Λευκού χρώματος με το οποίο τον θέτει σε κατάσταση αναμονής για μελλοντική τοποθέτηση σε κάποια Μονάδα http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/efp.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, aris1986 είπε Οχι σιγα το εχω προβλημα. Ενας ειμαι οχι πολλοι (Πλυθηντικος)Ποσο καιρο εχεις απολυθει. Εγω ημουν Ι1 ολμιστης και υστερα απο 4 χρονια μου ηρθε αλλο χαρτι, το οποιο κρατησα ενα αποκομμα και το εστειλα πισω αν θυμαμαι καλα σαν αναφορα παραδοσης, ηταν χρωματος λευκου. http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/efp.asp Ακριβώς 6 μηνες εχω που απολύθηκα..βεβαια την μερα εκεινη μου ειπε ενας αξιωματικός οτι αυτα τα στέλνουν τυχαια και αργότερα θα ερθει άλλο χρώμα..και οτι επιστράτευση δεν παω γτ δεν έχω πιάσει όπλο.. απλα πολλά ακούγονται τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, blackdeagle είπε Εδώ μόνο οι στρατόκαυλοι θα πάνε για πόλεμο,κανένας άλλος. ούτε εγώ.. Οι καραβανάδες αξιωματικοί θα πάνε στη Γαλλία στη πρεσβεια μας εκεί,ετσι ειναι τα απορρητα που τα ξερουμε ολοι,και θα πάνε λίγοι που θα πεθάνουν. Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν θα πάνε μόνο οι στρατόκαυλοι πόλεμο. Ευτυχώς δεν σκέφτονταν έτσι οι νέοι που πολέμησαν κατά του 3ου Ράιχ. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί τόσο που πλέον δεν ξέρω ούτε εγώ αν θα πολεμούσα.. Όμως μετά σκέφτομαι "και το μέρος που μεγάλωσα; Η γειτονιά μου; Το χωριό μου; Τι θα απογίνουν; Οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί; Θα τους αφήσω έτσι απλά να φάνε τα σκ@τ@ για να είμαι εγώ άνετος;". Συμφωνώ πως είναι απίθανο να γίνει τέτοιο σκηνικό, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Ερντογάν είναι βλαμμένος και αυτό το "δεν θα γίνει τίποτα" το έχουν ξαναπεί και παλαιότερα πολλοί. 22 ώρες πριν, logistoulis είπε επίσης μην τα ξαναλέμε, ναι είναι το υπέρτατο χάσιμο χρόνου αλλά με τα ζώα που έχουμε απέναντι είμαστε αναγκασμένοι να χαλάμε χρόνο και άπειρο χρήμα σε αυτό Ναι, χάσιμο χρόνου μπορεί να είναι για κάποιους. Όμως αλήθεια, όσοι τελικά δεν πήγανε, πως εκμεταλλευθήκανε τον χρήσιμο χρόνο τους; Κάνανε κάτι παραπάνω; Μου θυμίζει αυτό που λένε στους καπνιστές "Ξέρεις ότι με τόσα λεφτά που έχεις ξοδέψει θα είχες μια πόρσε;" και απαντάει ο καπνιστής "Εσύ που δεν καπνίζεις, που είναι η πόρσε σου;". Είναι χάσιμο χρόνου αν το μόνο που κάνεις είναι να καθαρίζεις τουαλέτες και κάνεις γόπινγκ ή σκοπέτο 24/7. Είναι λογικό. Αλλά άλλο τόσο χάσιμο χρόνου θα ήταν αν δεν πήγαινες στρατό και ξυνόσουν και πήγαινες για καφέ κάθε μέρα χωρίς να κάνεις κάτι σπουδαίο. Βέβαια το ιδανικότερο κατά την γνώμη μου θα ήταν να υπάρξει ένα 3μηνο σωστής εκπαίδευσης και όσοι θέλουν κάνουν παραπάνω θητεία για την εμπειρία. Άντρες γυναίκες. Και όχι για τίποτα άλλο, αλλά είμαστε σε περίεργη γειτονιά. Ειδάλλως θα έλεγα να καταργηθεί πλήρως η θητεία. Αλλά... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, aris1986 είπε Οχι σιγα το εχω προβλημα. Ενας ειμαι οχι πολλοι (Πλυθηντικος)Ποσο καιρο εχεις απολυθει. Εγω ημουν Ι1 ολμιστης και υστερα απο 4 χρονια μου ηρθε αλλο χαρτι, το οποιο κρατησα ενα αποκομμα και το εστειλα πισω αν θυμαμαι καλα σαν αναφορα παραδοσης, ηταν χρωματος λευκου. κι εμένα μου έσκασε λευκό πριν κάποιους μήνες, αλλά δεν ήμουν εκεί μου άφησαν ειδοποιητήριο πάω να δω τι είναι και είδα στις οδηγίες ότι έλεγε να βάλω μέσα και το παλιό μου φύλλο πορείας, αλλά λέω δε γ@μιέται πού να τρέχω σπίτι (θα το είχα χάσει μάλλον).. έβαλα ό,τι χρειαζόταν από το λευκό συμπλήρωσα και ο,τι μου ζητούσαν και επί τόπου το έστειλα πίσω, το λευκό το φύλαξα αυτή τη φορά ελπίζω να μην ξαναχαθεί με τα χρόνια 16 λεπτά πριν, Adanos είπε Ναι, χάσιμο χρόνου μπορεί να είναι για κάποιους. Όμως αλήθεια, όσοι τελικά δεν πήγανε, πως εκμεταλλευθήκανε τον χρήσιμο χρόνο τους; Κάνανε κάτι παραπάνω; Μου θυμίζει αυτό που λένε στους καπνιστές "Ξέρεις ότι με τόσα λεφτά που έχεις ξοδέψει θα είχες μια πόρσε;" και απαντάει ο καπνιστής "Εσύ που δεν καπνίζεις, που είναι η πόρσε σου;". Είναι χάσιμο χρόνου αν το μόνο που κάνεις είναι να καθαρίζεις τουαλέτες και κάνεις γόπινγκ ή σκοπέτο 24/7. Είναι λογικό. Αλλά άλλο τόσο χάσιμο χρόνου θα ήταν αν δεν πήγαινες στρατό και ξυνόσουν και πήγαινες για καφέ κάθε μέρα χωρίς να κάνεις κάτι σπουδαίο. Βέβαια το ιδανικότερο κατά την γνώμη μου θα ήταν να υπάρξει ένα 3μηνο σωστής εκπαίδευσης και όσοι θέλουν κάνουν παραπάνω θητεία για την εμπειρία. Άντρες γυναίκες. Και όχι για τίποτα άλλο, αλλά είμαστε σε περίεργη γειτονιά. Ειδάλλως θα έλεγα να καταργηθεί πλήρως η θητεία. Αλλά... κοίτα ανήκω στην ιδιαίτερη κατηγορία που μισώ το στρατό γιατί δεν μου ταιριάζει η όλη φάση του δημοσίου κυρίως και δευτερευόντως του στρατού, αλλά θεωρώ απαραίτητη τη θητεία οπότε διαφωνώ σχεδόν με όλους επίσης το να καθαρίζεις τουαλέτες δεν ξέρω γιατί το λέμε και το ξαναλέμε, προφανώς και θα καθαρίσεις τις τουαλέτες που χέζεις και δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι δεν είμαστε βρωμιάρηδες (αλλά δεν είναι) χάσιμο χρόνου είναι γιατί στους περισσότερους δεν προσφέρει κάτι (και ράμπο να μας έκαναν πάλι είναι άχρηστο στο 99.9% των περιπτώσεων) και τους κοστίζει εκεί που θα μπορούσαν να βγάζουν χρήματα, θα μπορούσαν βεβαίως να πηγαίνουν και για καφέ, όπως και να χει θα μπορούσαν να κάνουν ο,τι θέλουν και όχι κάτι που δεν θέλουν, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να κάνουμε μόνο αυτό που θέλουμε . έχουμε δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις είναι τόσο απλό κι εμένα με πιάνει κάθε λίγο και λιγάκι η φάση "μαμά δε θέλω να πάω σχολείο", αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω αντί να γκρινιάζω (και όταν υπηρετούσα γκρίνιαζα διαρκώς) το μεγαλύτερο κακό πάντως του στρατού για εμένα δεν ήταν ούτε ότι έχανα το χρόνο μου, ούτε κάποια θεματάκια υγείας που προέκυψαν εκεί, ήταν το ότι το μυαλό μου είχε γίνει ζελέ από την καθυστέρηση.. πρέπει το iq μου να είχε πέσει στο μισό, αυτό ήταν ίσως η μεγαλύτερη καταπίεση όχι ότι και στην μετέπειτα ζωή δεν συνυπάρχεις με προβληματικούς, αλλά τουλάχιστον πέφτει και κάνα μαρούλι.. εκεί και είσαι με τον πάτο και γίνεσαι κι εσύ πάτος και βάζεις χρήματα και από την τσέπη σου Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, logistoulis είπε επίσης το να καθαρίζεις τουαλέτες δεν ξέρω γιατί το λέμε και το ξαναλέμε, προφανώς και θα καθαρίσεις τις τουαλέτες που χέζεις και δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι δεν είμαστε βρωμιάρηδες (αλλά δεν είναι) Επειδή απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις πάει, θα σου πω γιατί το λέμε. Εσύ είσαι καθαρός, ωραία; Και σπίτι σου μπορεί να καθαρίζεις κάθε 2η ή 3η μέρα το μπάνιο και την λεκάνη. Στον στρατό όμως, ΕΣΥ θα καθαρίσεις και τα δικά σου τα καθαρά τα καμώματα, αλλά και του άλλου. Επειδή στον στρατό υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ βρωμιάρηδες, το να καθαρίζεις τις βρωμιές του βρωμιάρη είναι αγκαρία και γι αυτό το λέμε. Παράδειγμα; Όταν ήμουν στο κέντρο (ότι χειρότερο), είχαμε σε ξεχωριστό κτήριο τις τουαλέτες (10-15 τουαλέτες είναι). Μια μέρα είχα υπηρεσία καθαριότητας της τουαλέτας με ένα άλλο παλικάρι. Απ' τις 10 τούρκικες τουαλέτες, οι 7 ήταν με κάτουρα παντού εν των οποίων οι 5 ήταν με σκατά, 1 βουλωμένη και 1 που η κουράδα του "μάγκα" ήταν όχι μέσα στην περιοχή που πέφτουν τα νερά, αλλά ΕΞΩ εκεί που πατάς τα πόδια σου. Το τι λάστιχο έπεσε εκεί μέσα δεν φαντάζεσαι. 2 Αφρικές πότιζες. Υπήρχε και μια καθαρή. Τρομερό. Φαντάσου αυτό το πράγμα να το κάνεις κάθε δεύτερη μέρα γιατί ο άλλος ο βλάκας δεν μπορεί να κατανοήσει ότι αυτά που κάνει τα μαζεύει άλλος ή ακόμα και ο ίδιος. Αυτά EDIT: μάλλον τελικά κατάλαβα λάθος. Έχεις πάει στρατό. Οπότε καταλαβαίνεις λίγο πολύ τι εννοώ. Και όσον αφορά υτό με το IQ, είναι πραγματικότητα. Είναι πραγματική κατάντια με τι ανθρώπους ασχολείσαι εκεί μέσα. Ένας και ένας όλοι τους. Αναγκαστικά πέφτεις στο επίπεδο τους γιατί το χαμηλό κερδίζει το ψηλό, όπως και στα PC. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Adanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 23 minutes ago, logistoulis said: κι εμένα μου έσκασε λευκό πριν κάποιους μήνες, αλλά δεν ήμουν εκεί μου άφησαν ειδοποιητήριο πάω να δω τι είναι και είδα στις οδηγίες ότι έλεγε να βάλω μέσα και το παλιό μου φύλλο πορείας, αλλά λέω δε γ@μιέται πού να τρέχω σπίτι (θα το είχα χάσει μάλλον).. έβαλα ό,τι χρειαζόταν από το λευκό συμπλήρωσα και ο,τι μου ζητούσαν και επί τόπου το έστειλα πίσω, το λευκό το φύλαξα αυτή τη φορά ελπίζω να μην ξαναχαθεί με τα χρόνια 4 minutes ago, Adanos said: Επειδή απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις πάει, θα σου πω γιατί το λέμε. Για να λέει ότι του ήρθε λευκό, προφανώς έχει πάει, έχει απολυθεί κι είχε πράσινο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Για να λέει ότι του ήρθε λευκό, προφανώς έχει πάει, έχει απολυθεί κι είχε πράσινο... Ναι το είδα μετά. Έκανα EDIT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Davanelo15 είπε Ρε μάγκες κάποιος που ηταν Ι4 στον στρατό πάει κανονικά επιστράτευση.? Τι να κάνει δλδ θαλαμοφυλακας.? Στο φανταστικο αυτο σεναριο, θα στειλουν και τους Ι5. Θα πετανε τουβλα αντι σφαιρες. Ετσι ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) στο φανταστικό σενάριο μου έλεγε ένας καραβανάς όλοι όπλο και ο,τι γίνει αν και δε νομίζω ότι θα καλέσουν σε επιστράτευση πρώην άοπλο, δεν πρόκειται να τους καλέσουν όλους.. σε καιρό ειρήνης λέει η έμπιστη wikipedia είμαστε γύρω στους 80 χιλιάδες, με επιστράτευση πάμε στους 250 χιλιάδες να φωνάξουν δηλαδή και τις 2 προηγούμενες εσσο που απολύθηκαν πιο πρόσφατα το πολύ; (βάλε και κάτι έφεδρους που ξέρουν τίποτα παραπάνω να τσουλάει και κανα φορτηγό) να φωνάξουν 3 εσσο; 4; θα έχουν θεωρητικά να διαλέξουν ένοπλους τι να μαζέψουν ένα μύριο; υπάρχουν τόσα οχήματα, όπλα, τρόπος να ταϊζονται όλοι αυτοί;; τόσο στρατό δεν έχει καλά καλά η αμερική με budget στο θεό (με σχεδόν 2 φορές το χρέος της ελλάδας) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Taiho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα 2 απορίες παρακαλώ πολύ..Θέλω να πάω Κύπρο για την θητεία μου και θα ήθελα να ξέρω καθώς έχω ακούσει μικτές απόψεις έως τώρα αν πιστεύετε πως θα ήταν καλή επιλογή δεδομένου της κατάστασης μας με την γειτονική Τουρκία.Στην τελική η Κύπρος βρίσκεται 80χλμ μακριά από Τούρκικες ακτές και 800 χλμ από την ΑΘήνα οπότε έχω στην άκρη του μυαλού μου την ανησυχία για το αν όλα θα παν ομαλά κατά την διάρκεια της θητείας μου.Επίσης από τι έχω καταλάβει οι περισσότεροι νεαροί σήμερα βάζουν μέσον.Και όντως έχει τύχει να έχω γνωστό που μου έχει αναφέρει πως αν θελήσω να πάω κάπου συγκεκριμένα απλώς το ζητάω.Με βάση αυτό και το γεγονός ότι μπαίνω Μάιο και επειδή δεν γνωρίζω...θα μπορώ να κανονίσω κάτι από τώρα προτού έρθει το χαρτί κατάταξης ή θα πρέπει να περιμένω για κάποιου είδους μετάταξη αφού έχω αρχίσει την θητεία μου αρχικά κάπου αλλού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Taiho είπε Καλησπέρα 2 απορίες παρακαλώ πολύ..Θέλω να πάω Κύπρο για την θητεία μου και θα ήθελα να ξέρω καθώς έχω ακούσει μικτές απόψεις έως τώρα αν πιστεύετε πως θα ήταν καλή επιλογή δεδομένου της κατάστασης μας με την γειτονική Τουρκία.Στην τελική η Κύπρος βρίσκεται 80χλμ μακριά από Τούρκικες ακτές και 800 χλμ από την ΑΘήνα οπότε έχω στην άκρη του μυαλού μου την ανησυχία για το αν όλα θα παν ομαλά κατά την διάρκεια της θητείας μου.Επίσης από τι έχω καταλάβει οι περισσότεροι νεαροί σήμερα βάζουν μέσον.Και όντως έχει τύχει να έχω γνωστό που μου έχει αναφέρει πως αν θελήσω να πάω κάπου συγκεκριμένα απλώς το ζητάω.Με βάση αυτό και το γεγονός ότι μπαίνω Μάιο και επειδή δεν γνωρίζω...θα μπορώ να κανονίσω κάτι από τώρα προτού έρθει το χαρτί κατάταξης ή θα πρέπει να περιμένω για κάποιου είδους μετάταξη αφού έχω αρχίσει την θητεία μου αρχικά κάπου αλλού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Κανένα χαρτί κατάταξης δεν λέει εξ αρχής ότι ΕΣΥ πας Κύπρο. Σε εμένα είχε έρθει κάτι σαν "αντιπροσωπεία" στο κέντρο να μας δείξει πάνω κάτω τι παίζει, αλλά στο τέλος διάλεξαν τυχαία άτομα που είχαν πει όχι αρχικά. Τελικά κατέληξα Κύπρο και δεν θα το άλλαζα με την καμία (απ το να φάω εμπλοκή σε ελληνικό νησί ή Έβρο) ήμουν μόλις 1.30 ώρα αεροπορικώς απ το σπίτι μου, δεν είχαμε ποτέ θέμα με Τούρκους (οι είδησεις το παρακανουν επειδή πουλάει τώρα μην ακούς), βγαίναμε σε πόλη κι όχι σε κανένα κατσικοχωρι χωρίς επιλογές (Λευκωσία) και μόλις καλοκαίριασε και είχαμε ολοήμερη έξοδο γυρίσαμε όλο το νησί με ενοικιαζομενα. Επίσης είχαμε και μισθό (που τώρα δεν γνωρίζω πόσο είναι) και δωρεάν μετακινήσεις. Στις αρχές ήταν δύσκολη η προσαρμογή δεν αντιλέγω (κυρίως λόγω της πιο προβλεπε κατάστασης στα στρατόπεδα αλλά και τον παλιών) αλλά αυτό συνηθίζεται και μπαίνεις σε πρόγραμμα αν είσαι υπεύθυνος ως άνθρωπος. Άρα συμπέρασμα εάν δεν παίξει κάτι άλλο όπως αναφέρεις (βύσμα) θα σου πρότεινα να δηλώσεις ότι θέλεις να πας και θα με θυμηθείς μόλις απολυθείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις