paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Πεζικό, ναι. Παρουσιάζομαι Λημνο, οποτε το να τρέχω και κάποιον σύνοδο μαζί μου από Αθήνα, είναι λίγο δύσκολο. Ελπίζω την επόμενη να με έχουν διώξει γιατί μεσολαβεί ΣΚ και θα το εκτιμούσα αν δεν το πέρναγα μέσα 😝 γιατι δεν πηγες να παρεις αναβολη απο το φρουραρχειο και τραβιεσαι ως τη λημνο;;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από paylidis
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, paylidis είπε γιατι δεν πηγες να παρεις αναβολη απο το φρουραρχειο και τραβιεσαι ως τη λημνο;;; Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό Ποτε είπες οτι παρουσιαζεσαι;
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό οχι ... μηπως προλαβαινεις να πας τωρα;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από paylidis
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ποτε είπες οτι παρουσιαζεσαι; Αύριο
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Αύριο Αν ηταν 8 το πρωί τωρα ΙΣΩΣ και να προλαβαίνεις, τέτοια ωρα με τίποτα. 1
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Αύριο too late, bon voyage! :/
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, paylidis είπε too late, bon voyage! :/ Βοήθειά μας 😝
logistoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, blackdeagle είπε Ναι,Υπάρχει στρατός αλλα πληρώνοντε όσοι πάνε. Γενικα υποχρεωτικός στρατός δεν υπάρχει,μόνο η Ελλάδα είναι 8000 χρόνια πίσω και ακομά και τώρα το 2018 χάνουμε 9 μήνες χωρίς λόγο,τουλάχιστον να πλήρωνε το κράτος αλλα οχι.. ειμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους 8 ευρώ και είσαι κομπλέ.. να σου πω την αλήθεια προτιμώ που πήγα στρατό και είμαι στην ελλάδα παρά να ήμουν στην αλβανία και να μην πήγαινα (που στην ηλικία που είμαι θα είχα πάει κι εκεί μάλλον) επίσης μην τα ξαναλέμε, ναι είναι το υπέρτατο χάσιμο χρόνου αλλά με τα ζώα που έχουμε απέναντι είμαστε αναγκασμένοι να χαλάμε χρόνο και άπειρο χρήμα σε αυτό μπορούμε βέβαια να περιμένουμε να δεήσουν οι αμερικάνοι να τραβήξουν το αυτί των τούρκων όπως έκαναν και στη κύπρο.. τους ευρωπαίους δεν τους υπολογίζω καν στρατιωτικά σχεδόν όλοι είναι πιο ξεφτίλες και από μας, αλλά και αυτοί που δεν είναι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τίποτα αν το πράγμα σοβαρέψει γιατί τα παιδιά είναι γτπ (και ας είναι 8000 χρόνια μπροστά στις πλάτες των άλλων) όχι ότι εμείς μπορούμε να νικήσουμε την τουρκία, αλλά ας έχουν έστω να σκέφτονται και τις ενδεχόμενες δικές τους απώλειες που δεν θα είναι και μικρές Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από logistoulis
blackdeagle Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε να σου πω την αλήθεια προτιμώ που πήγα στρατό και είμαι στην ελλάδα παρά να ήμουν στην αλβανία και να μην πήγαινα (που στην ηλικία που είμαι θα είχα πάει κι εκεί μάλλον) επίσης μην τα ξαναλέμε, ναι είναι το υπέρτατο χάσιμο χρόνου αλλά με τα ζώα που έχουμε απέναντι είμαστε αναγκασμένοι να χαλάμε χρόνο και άπειρο χρήμα σε αυτό μπορούμε βέβαια να περιμένουμε να δεήσουν οι αμερικάνοι να τραβήξουν το αυτί των τούρκων όπως έκαναν και στη κύπρο.. τους ευρωπαίους δεν τους υπολογίζω καν στρατιωτικά σχεδόν όλοι είναι πιο ξεφτίλες και από μας, αλλά και αυτοί που δεν είναι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τίποτα αν το πράγμα σοβαρέψει γιατί τα παιδιά είναι γτπ (και ας είναι 8000 χρόνια μπροστά στις πλάτες των άλλων) όχι ότι εμείς μπορούμε να νικήσουμε την τουρκία, αλλά ας έχουν έστω να σκέφτονται και τις ενδεχόμενες δικές τους απώλειες που δεν θα είναι και μικρές Εδώ μόνο οι στρατόκαυλοι θα πάνε για πόλεμο,κανένας άλλος. ούτε εγώ.. Οι καραβανάδες αξιωματικοί θα πάνε στη Γαλλία στη πρεσβεια μας εκεί,ετσι ειναι τα απορρητα που τα ξερουμε ολοι,και θα πάνε λίγοι που θα πεθάνουν. Σε τέτοια περίπτωση γιατί ξαναλέω το θέμα πολέμου και επιστράτευσης είναι απλή φαντασία.Δεν πρόκειται να γίνει εφόσον στη μέση είναι η Ε.Ε.,ΗΠΑ,ΝΑΤΟ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από blackdeagle 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, DaRkWeAvEr είπε Αύριο Υποψιν οτι, ειδικα εαν (τελικως) "χτυπησεις αναβολη", κανεις δεν θα ασχοληθει για την 1 ημερα, ουτε προσδοκουν να εισαι απαραιτητως, και μονο, στην ημερα που σε καλουν! Μπορεις να μπεις, σε ολοκληρη την εβδομαδα καταταξης (οσο διαρκει, οχι στο Σαββατοκυριακο, οχι στην επομενη!) Αλλα δεν ξερω αν μπορεις αυριο να κανεις -η οχι αν αρνηθουν- κατι εδω = απο/στο Φρουραρχειο...
lastjedi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 ερώτηση. Είχα παρουσιαστεί κέντρο Τρίπολη αλλά πριν την 3η μερα (πριν την ορκωμοσια) πηρα αναβολη για λογους υγειας.. αν την κοψω την αναβολη και μπω τον Μαιο θα μπω με τους εξ αναβολης 1 εβδομαδα πιο πριν; Η κανονικα με τους νεοσυλλεκτους;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στην επιτροπή απαλλαγών μπορώ να πάω και ποιο μπροστά η μόνο 5 μέρες πριν την λήξη(9/4); Ξέρει κάνεις τι κάνουν σε αυτή την επιτροπή; η απλός βάζουν τίποτα υπογραφές και φεύγω;
blackdeagle Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, lastjedi είπε ερώτηση. Είχα παρουσιαστεί κέντρο Τρίπολη αλλά πριν την 3η μερα (πριν την ορκωμοσια) πηρα αναβολη για λογους υγειας.. αν την κοψω την αναβολη και μπω τον Μαιο θα μπ με τους εξ αναβολης 1 εβδομαδα πιο πριν; Η κανονικα με τους νεοσυλλεκτους; όχι.δεν πας με νεοσυλλεκτους... αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος
tsioulak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε Στην επιτροπή απαλλαγών μπορώ να πάω και ποιο μπροστά η μόνο 5 μέρες πριν την λήξη(9/4); Ξέρει κάνεις τι κάνουν σε αυτή την επιτροπή; η απλός βάζουν τίποτα υπογραφές και φεύγω; Για την επιτροπή απαλλαγών ακολουθείς τις οδηγίες που γράφει η επιστολή που σε στείλαν. Οσον αφορα το τι κάνουν στην επιτροπή, εχω ακούσει και περιπτώσεις που τελείωσε η περίπτωση σε 5 λεπτά αλλα εχω ακούσει και περιπτώσεις που πηγε πάνω απο μισάωρο, ανάλογα την περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις