Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Την πατήσανε γιατί έκαναν 3μηνοι παλιά. 

Ακόμα κάνουν,αρκεί να γεννήθηκες στην Αλβανία. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στο στρατό κυκλοφορούν πολλά  λουλούδια,αλλά έτσι όπως είμαστε ομοιόμορφα χωρίς να γνωριζόμαστε από πριν περνάνε όλοι απαρατήρητοι.Εμείς είχαμε κάποιους από  από την υπόθεση με τον Γιακουμάκη και διάφορους άλλους επιστήμονες...Ίσως να ήταν καλύτερα που το μαθαίναμε κατόπιν γιορτής.

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 1
Δημοσ.

Έψαχνα τα χαρτιά απο το στρατό για να τα έχω πρόχειρα σε περίπτωση επιστράτευσης και θυμήθηκα οτι στο dogtag μου έχουν γράψει λάθος την ομάδα αίματος (Rh θετικό αντί για αρνητικό που είναι το σωστό).

Τί μπορώ να κάνω για να το αλλάξω?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Έψαχνα τα χαρτιά απο το στρατό για να τα έχω πρόχειρα σε περίπτωση επιστράτευσης και θυμήθηκα οτι στο dogtag μου έχουν γράψει λάθος την ομάδα αίματος (Rh θετικό αντί για αρνητικό που είναι το σωστό).

Πέρνα μια βόλτα απο το κοντινότερο στρατολογικό γραφείο και ρώτα, ειδάλλως περίμενε να περάσουν λιγο οι μέρες  και να ησυχάσουν λίγο τα πράγματα με την εσσο του Μαρτίου και παρε τους τηλέφωνο να ρωτήσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε

Εσύ πήρες dogtag. Ολόκληρη ΕΣΣΟ στο Μ.Πεύκο δεν πήραμε. Οπότε μην αγχώνεσαι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Adanos είπε

Εσύ πήρες dogtag. Ολόκληρη ΕΣΣΟ στο Μ.Πεύκο δεν πήραμε. Οπότε μην αγχώνεσαι...

Κορινθο 2010 ειχαν βαλει ατομο απο λοχο μου με τον οποιο αργοτερα γιναμε φιλοι γιατι πηγαμε στην ιδια μοναδα στον εβρο και επειδη ηξερε να χειριζεται υπολογιστη (υπηρχαν αλλοι που δεν ηξεραν καν γραμματα, μην σου φαινεται περιεργο) εβγαζε τα dogtag διπλα- τριπλα παραγγελιες και τα πουλουσε σε γνωστους του φανταρους μεσα για 10 ευρω για να δινουν στις κοπελες τους και δεν ξερω εγω που αλλου!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Κορινθο 2010 ειχαν βαλει ατομο απο λοχο μου με τον οποιο αργοτερα γιναμε φιλοι γιατι πηγαμε στην ιδια μοναδα στον εβρο και επειδη ηξερε να χειριζεται υπολογιστη (υπηρχαν αλλοι που δεν ηξεραν καν γραμματα, μην σου φαινεται περιεργο) εβγαζε τα dogtag διπλα- τριπλα παραγγελιες και τα πουλουσε σε γνωστους του φανταρους μεσα για 10 ευρω για να δινουν στις κοπελες τους και δεν ξερω εγω που αλλου!

Επιχείρηση σκέτη ε; Εμάς μας δώσανε κενά νεκροτάμπελα για να τυπωθούν. Αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ. Κάποια στελέχη λέγανε να μην βγάλουμε ούτε μόνοι μας γιατί είναι γρουσουζιά (εν έτη 2010). Με αποτέλεσμα να μένω με 2 σετ νεκροτάμπελα κενά και να μην έχω να δώσω σε κοπέλα να το χαρεί. Να κανονίσουμε κονέ με τον φίλο σου να μου βγάλει; :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Fubar,κατά 99% δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό.Από το 16(και πιο πριν) υπάρχουν ολόκληρες σειρές που δεν πήραν καν(σε εμάς στο κέντρο από τους 1600 ούτε ένας).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Muchacho είπε

Ακόμα κάνουν,αρκεί να γεννήθηκες στην Αλβανία. 

οι πιο μεγάλοι παίζουν τρίμηνα, οι πιο μικροί όσο περνάει ο καιρός που έχουν γεννηθεί ελλάδα θα κάνουν (ήδη κάνουν) φουλ θητεία 

εγώ είχα έναν που είχε κάνει και στη χώρα του θητεία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ξέρω  παιδιά γεννήθηκαν Αλβανία κ κάνουν 9 μηνο..μόνο οι ομογενείς κάνουν 3 μήνη θητεία από τι ξέρω 

Επεξ/σία από danni
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Τίποτα.Πήγαινε κάνε κανα ταξιδάκι να πάρεις λίγο αέρα και να ξεχάσεις το θέμα "επιστράτευση" 

Είναι ανέκδοτο.

Επίσης σχετικά με τα 3μηνα και 9μηνα: Τα παιδιά που έχουν χαρτιά ομογενούς κάνουν 3μηνο ή έκαναν γιατι νομίζω καταργήθηκε ή θα καταργηθεί το 3μηνο.Είτε γεννήθηκαν εδώ είτε Αλβανία αν δεν έχουν χαρτιά ομογενούς κάνουν κανονικά 9μηνο.

6 ώρες πριν, logistoulis είπε

οι πιο μεγάλοι παίζουν τρίμηνα, οι πιο μικροί όσο περνάει ο καιρός που έχουν γεννηθεί ελλάδα θα κάνουν (ήδη κάνουν) φουλ θητεία 

εγώ είχα έναν που είχε κάνει και στη χώρα του θητεία 

Σε πια χώρα? Στην Αλβανία όπως και στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχει υποχρεωτικός στρατός.

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ποσο εφικτο ειναι συμφωνα με την νεα διαδικασια καταταξης καποιος να παρουσιαστει και να υπηρετησει στη πολη του (που τυχαινει να εχει και Σημειο υποδοχης) ... μονο με βυσμα ε;;  

Παντως απο οτι ειδα μπορω να δηλωσω σημειο τοποθετησης . 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lastjedi είπε

Καλησπερα σας, ποσο εφικτο ειναι συμφωνα με την νεα διαδικασια καταταξης καποιος να παρουσιαστει και να υπηρετησει στη πολη του (που τυχαινει να εχει και Σημειο υποδοχης) ... μονο με βυσμα ε;;  

Παντως απο οτι ειδα μπορω να δηλωσω σημειο τοποθετησης . 

Προφανώς ανάλογα την πόλη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...