Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Νομίζω παραμεθοριο κατά 90% αλλά θα κάτσει 3-4 μήνες μετά πίσω γιατί είναι 8μηνος. Δεν τρέχει κάτι πεστου, ο καιρός περνάει γρήγορα θα συνηθίσει και θα είναι γλυκιά η επιστροφή πίσω..

Η μετάθεση έρχεται μόνη της στους μήνες αυτούς για τους 8αμηνους ή πρέπει να μιλήσουμε στο διοικήτριο κτλ; Πριν 2 βδομάδες πήγα Αλεξανδρούπολη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, valkon είπε

Η μετάθεση έρχεται μόνη της στους μήνες αυτούς για τους 8αμηνους ή πρέπει να μιλήσουμε στο διοικήτριο κτλ; Πριν 2 βδομάδες πήγα Αλεξανδρούπολη 

Έρχεται μόνη της και το μαθαίνεις μια εβδομάδα-δέκα μέρες πριν. . θα μάθεις όταν είναι και θα ρωτάς το 1ο ή 3ο γραφείο που ασχολείται με τις μεταθέσεις/αποσπάσεις.

• Thanks 1

15 hours ago, kitsos777 said:

Καλημέρα παιδες! Έχουμε καμία πληροφορία με το ποια είναι η νέα διαδικασία για τους νεοσύλλεκτους; Πόσες μέρες κάθονται και που;

Ούτε οι μέσα δεν ξέρουν. Δεν έχουν λάβει ακόμη λέει διαταγές. Εγώ μπαίνω Τρίτη και δε ξέρω τι να πάρω μαζί μου ακόμη γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα με πάνε.

Kαλησπερα εγω πηγα απο φρουραρχειο για να παρω απαλλαγη με εβγαλε ο γιατρος ΣΙ5 αλλα μου ειπε θα περασω απο επιτροπη σε λιγες μερες το προβλημα μου ειναι παθολογικο. Γνωριζει κανεις τι εξετασεις κανουν εκει και αν υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν την αποφαση του γιατρου?

8 λεπτά πριν, thegoodguy_90 είπε

Kαλησπερα εγω πηγα απο φρουραρχειο για να παρω απαλλαγη με εβγαλε ο γιατρος ΣΙ5 αλλα μου ειπε θα περασω απο επιτροπη σε λιγες μερες το προβλημα μου ειναι παθολογικο. Γνωριζει κανεις τι εξετασεις κανουν εκει και αν υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν την αποφαση του γιατρου?

Οτι θέλει μπορεί να κάνει η ιατρική επιτροπή, μπορεί να ζητήσει εξετάσεις, μπορεί να ζητήσει ιστορικό, μπορεί να ζητήσει τον ιατρικό φάκελο κλπ. Ναι φυσικα και μπορεί να αλλάξει την "απόφαση" του πρώτου στρατιωτικού ιατρού επειδή δεν είναι απόφαση, το Ι5 αυτο ειναι πρόταση προς την επιτροπή. 

Πήγα σήμερα στο φρουραρχείο για να πάρω κατάσταση επιβίβασης. Παρουσιάζομαι στις 15 στη Λημνο. Πάνω στην κατάσταση επιβίβασης έχουν γράψει αναχώρηση από Πειραιά. Ξέρει κανεις αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κατάσταση επιβίβασης για να φύγω από Λαύριο; Γιατί από Πειραιά κάνει 23 ώρες ενώ από το Λαύριο 9 ώρες. 

9 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε

Πήγα σήμερα στο φρουραρχείο για να πάρω κατάσταση επιβίβασης. Παρουσιάζομαι στις 15 στη Λημνο. Πάνω στην κατάσταση επιβίβασης έχουν γράψει αναχώρηση από Πειραιά. Ξέρει κανεις αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κατάσταση επιβίβασης για να φύγω από Λαύριο; Γιατί από Πειραιά κάνει 23 ώρες ενώ από το Λαύριο 9 ώρες. 

μονο αν δεχτει το τουριστικό να το κάνει... αλλιως πρεπει να πας να στην αλλαξουν

27 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε

Πάρε τηλέφωνο τη ναυτιλιακή να σου πει.

Εμένα ο αδερφός μου παρουσιάζεται την Τετάρτη στο Ρέθυμνο και το χαρτί έγραφε από Πειραιά προς Ρέθυμνο! Δεν υπάρχει τέτοια γραμμή, τέτοια εποχή.

Στις Μινωικές γραμμές δεν του έβγαζαν εισιτήριο γιατί έγραφε πάνω Ρέθυμνο, και πάνε μόνο Ηράκλειο. Στην ΑΝΕΚ, πάλι, του έβγαλαν για Ηράκλειο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλ τελικά στο φρουραρχείο και μου είπαν να πάω να μου βγάλουν καινουρια για να είμαι καλυμμένος. 

Εν τω μεταξύ από 2 τουριστικά γραφεία μου είπαν ότι πρέπει να πάω στα κεντρικά να κλείσω τα εισιτήρια (ενημερώνω σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα)

Επεξ/σία από DaRkWeAvEr

Σήμερα παρουσιάστηκε ο αδερφός μου στην Κω. Επειδή παίρνει σπρέι για τα πνευμονία του γιατί καμία φορά δυσκολεύεται να αναπνεύσει, του είπα να το αναφέρει στον ''γιατρό'' εκεί πέρα. Και των ρωτάω τι είπε ο γιατρό και μου λέει στα @ρχιδια του του γιατρού. Επίσης μου είπε ότι παρουσιάζονται παρά μα παρά πολύ Αλβανοί. Τι έγινε ρε παιδιά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Peleus17 είπε

Σήμερα παρουσιάστηκε ο αδερφός μου στην Κω. Επειδή παίρνει σπρέι για τα πνευμονία του γιατί καμία φορά δυσκολεύεται να αναπνεύσει, του είπα να το αναφέρει στον ''γιατρό'' εκεί πέρα. Και των ρωτάω τι είπε ο γιατρό και μου λέει στα @ρχιδια του του γιατρού. Επίσης μου είπε ότι παρουσιάζονται παρά μα παρά πολύ Αλβανοί. Τι έγινε ρε παιδιά; 

Το '15 (βασικά δεν θυμάμαι πότε,αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ) ψηφίστηκε νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια(πήραν οι πάντες) με αποτέλεσμα άτομα που ήταν ακόμα  18-30+ να  υπηρετήσουν τώρα.Πέρσι που ήμουν εγώ είχαμε 12 αλβανούς στην μονάδα με 4 άτομα να ήταν 30 κάτι χρονών εντελώς ζώα...Συγκεκριμένα δεν είχαν καθόλου Ελληνική παιδεία,στα αρχίδια τους η Ελλάδα,μιλούσαν μονίμως Αλβανικά και δημιουργούσαν διάφορα μικροπροβλήματα.

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...