Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, ή βάλε λυτούς και δεμένους και πούλαρε αν έχεις τη δυνατότητα.

Με το να αγχώνεσαι δεν ξέρω τι κερδίζεις τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν λέω μεγάλες κουβέντες αλλά νομίζω ότι και να μπορούσα δεν θα έφευγα. Παλιότερα όντως σκεφτόμουν ότι το καλύτερο σε τέτοια περίπτωση είναι να φύγεις, τώρα δεν το σκέφτομαι έτσι κι ας μην είμαι και σωστά εκπαιδευμένος....

Αγχώνομαι μέχρι ένα σημείο, μετά σκέφτομαι πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, άλλοι αποφασίζουν. 

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Νταξ κι εγώ μια απ' τα ίδια (οσονούπω), οπότε σε καταλαβαίνω.

Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε ότι θα τρέξουν για την πατρίδα, να απαυτώσουν τους γείτονες κ.λπ., (ότ)αν έρθει η ώρα θα κοπανάνε τα κεφάλια τους στα λαγούμια.

Με το καλό!

Όσο για το άγχος, νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να αγχωνόμαστε, όχι ότι θεωρώ απίθανο κάποιο εντός ή εκτός εισαγωγικών θερμό επεισόδιο, αλλά υποθέτω ότι ακόμα κι αν γίνει, η πιο πιθανή εξέλιξη είναι τύπου Ίμια v2.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κανονισουμε μαζι να παμε στον πολεμο:

Billdanos, Zio10, Pablo_Hasan, tritonas00, phanispal, skiabox (φυσικα) και αλλοι.

:D

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1

2 ώρες πριν, zio10 είπε

Με το καλό! :)

Η Γαλλία λέει έβγαλε οδηγία για τους Γάλλους που είναι εδώ τι να κάνουν σε περίπτωση επεισοδίου;! Κάτι γίνεται...

Ρε παιδια μην καταλαβαινετε αλλα..Σε περιπτωση σεισμου γραφτηκε...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα φεγγάρι στο στρατό, έμαθα να κόβω τις ντομάτες κονκασέ και τις πατάτες κυδωνάτες. Είμαι έτοιμος για μάχη...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 λεπτό πριν, Eoin είπε

Ένα φεγγάρι στο στρατό, έμαθα να κόβω τις ντομάτες κονκασέ και τις πατάτες κυδωνάτες. Είμαι έτοιμος για μάχη...

Eτσι ειναι και για μενα επι το πλειστον και αυτο ειναι το χειροτερο αμα ερθει η περιπτωση να σε μαζεψουν, δεν θα νοιαζει την στρατονομια, εντολες θα εχει να σε παραλαβει, ακομα και αν πας με σφουγγαριστρα στο ορυγμα να σκοτωθεις.

Μόλις τώρα, tritonas00 είπε

οταν ειναι πειτε να προλαβω να κανω update το arch

Λες να μπρολαβουμε το 18.04 LTS τελη απριλιου ή θα εχουμε σκοτωθει? :D

• Super Moderators

Αρκετα με τις αναλύσεις και τα σεναρια. Το τοπικ υπαρχει για να δινει πληροφοριες σε οσους μπαινουν στο στρατό και οχι για για να το παιζουμε ...Βερύκιοι. 

• Like 4
  • Confused 1

29 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αρκετα με τις αναλύσεις και τα σεναρια. Το τοπικ υπαρχει για να δινει πληροφοριες σε οσους μπαινουν στο στρατό και οχι για για να το παιζουμε ...Βερύκιοι. 

Σωστο αλλα κατεντησε επισης το νημα να βαζουν ορισμενοι πληροφοριες μονο για οικονομικα σκανδαλα και διαπλοκες και το παιζανε... Νικος Ευαγγελατος στα 90's!

6 ώρες πριν, tritonas00 είπε

οταν ειναι πειτε να προλαβω να κανω update το arch

update to arch σε γιγαντο οθόνη.Θα αγχωθούν και θα φύγουν :P .

Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση!

Δικός μου μπήκε την Τετάρτη μετά από 6μηνη αναβολή λόγω τροχαίου (έχει και σίδερο στο πόδι). Παρουσιάστηκε Θήβα και τελικά βγήκε Ι4. Τι να περιμένει από την υπόλοιπη θητεια; Είναι 8μηνος λόγω πολυτεκνίας.

5 λεπτά πριν, plakalis είπε

Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση!

Δικός μου μπήκε την Τετάρτη μετά από 6μηνη αναβολή λόγω τροχαίου (έχει και σίδερο στο πόδι). Παρουσιάστηκε Θήβα και τελικά βγήκε Ι4. Τι να περιμένει από την υπόλοιπη θητεια; Είναι 8μηνος λόγω πολυτεκνίας.

Θάλαμοφύλακας 100% και μετά αναλόγως τι χαρτιά θα βγάλει από τους γιατρούς εκεί, ελεύθερος ασκήσεων, ορθοστασιας ίσως και διάφορα άλλα.

Πάντως αοπλο σίγουρα με το i4.

3 λεπτά πριν, plakalis είπε

Είναι από Καλαμάτα το παιδί.. Παίζει να το στείλουν κοντά πουθενά στην Καλαμάτα (πχ Τρίπολη), η θα πάει υποχρεωτικά παραμεθόριο?

Νομίζω παραμεθοριο κατά 90% αλλά θα κάτσει 3-4 μήνες μετά πίσω γιατί είναι 8μηνος. Δεν τρέχει κάτι πεστου, ο καιρός περνάει γρήγορα θα συνηθίσει και θα είναι γλυκιά η επιστροφή πίσω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...