RedPanda Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ...ασε που παιζει αμα ειμασταν υπο αλλη χωρα να ειμασταν καλυτερα. μόνο αυτό μετράει δηλαδή, να περνάμε καλύτερα ? αν έρθουν αύριο παράδειγμα η τουρκία και το ισραήλ και πουν σας αγοράζουμε, οι μισθοί θα πάνε πάνω, το βιοτικό επίπεδο θα πάει πάνω κτλ αλλά θα ανήκετε σε μας θα το δεχόσουν ?
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μόνο αυτό μετράει δηλαδή, να περνάμε καλύτερα ? αν έρθουν αύριο παράδειγμα η τουρκία και το ισραήλ και πουν σας αγοράζουμε, οι μισθοί θα πάνε πάνω, το βιοτικό επίπεδο θα πάει πάνω κτλ αλλά θα ανήκετε σε μας θα το δεχόσουν ? Φυσικα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ωραία ρε παιδιά, εγώ έχω αντίθετη άποψη. αλλά αν κατάλαβα καλά εσείς υποφέρεται όσο είστε Ελλάδα γιατί κάθεστε ακόμα εδώ? Νομίζεις οτι αν είχαν λεφτά όλοι αυτοί που παραπονιούνται, θα ήταν ακόμη εδώ; Μήπως έχουν άδικο;
V for Vagelis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Νομίζεις οτι αν είχαν λεφτά όλοι αυτοί που παραπονιούνται, θα ήταν ακόμη εδώ; Μήπως έχουν άδικο; Αν είχαν λεφτά δε θα παραπονιούνταν... ωραία ρε παιδιά, εγώ έχω αντίθετη άποψη. αλλά αν κατάλαβα καλά εσείς υποφέρεται όσο είστε Ελλάδα γιατί κάθεστε ακόμα εδώ? 1. Δε μπορούμε να φύγουμε όλοι, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που την κάνουν για έξω... 2. Για να θες να φύγεις θα πρέπει να ξέρεις και που θα πας. 3. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να φύγεις για πολλούς λόγους. 4. Κάποιοι μπορούν, αλλά δε θέλουν να φύγουν και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα έστω στα δύσκολα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αν είχαν λεφτά δε θα παραπονιούνταν... Δεν είναι όλοι οι λεφτάδες αναίσθητοι και μέσα στην καλή χαρά όπως έχει περάσει η showbiz. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι απλά θα έφευγαν απο την Ελλάδα.
V for Vagelis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν είναι όλοι οι λεφτάδες αναίσθητοι και μέσα στην καλή χαρά όπως έχει περάσει η showbiz. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι απλά θα έφευγαν απο την Ελλάδα. Μα άμα έχεις λεφτά μπορείς να έχεις μια αρκετά ποιοτική ζωή στην Ελλάδα. Εχεις καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, πρόσβαση σε καλύτερη παιδεία για τα παιδιά σου, σπίτι μακριά απ τη φασαρία της πόλης και πάει λέγοντας... Αμα έχεις λεφτά δε φεύγεις από ανάγκη, αλλά για άλλους λόγους.
xpapias Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ωραίο θέμα ανοίξαμε , ίσος κάποιοι έχουν το αίσθημα της πατρίδας και θέλουν να πολεμήσουν για αυτήν εγώ δεν το έχω και δεν νιώθω ντροπή για αυτό . Για πέστε μου για πια πατρίδα να παλέψω , για αυτήν που είχα πρόβλημα δυσλεξίας και το βρήκα μόνο μου στα 16 πριν της πανελλήνιες με αποτέλεσμα να μην μου δίνουν χαρτί για προφορικά λόγο ηλικίας , για την πατρίδα που με έστειλε σε ένα κώλο ΤΕΙ χωρίς καμία οικονομική βοήθεια και με άφησε να κάνω της σπουδές μου 8 χρόνια γιατί τα παράτησα ένα διάστημα για οικονομικούς λόγους , για την πατρίδα που άφησε τον πατέρα χωρίς φράγκο 8 μήνες περιμένοντας την σύνταξη , για την πατρίδα που άφησε την μάνα μου καρκινοπαθή 3 μέρες να περιμένει σε ράντσο ή μήπως για την πατρίδα που τώρα που επιτέλους πήρα το πτυχίο μου έχω φθάσει στα 27 και δεν βρίσκω δουλεία . Για όλα αυτά και πολλά άλλα δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπηρετήσω καμία πατρίδα , όσο για τους δικούς μου θα τους πάρω και θα φύγουμε και αν δεν τα καταφέρουμε στην τελική θα κάτσω σπίτι μου ταμπουρωμένος με ότι έχω για να τους υπερασπιστώ αν και ευελπιστώ πως θα την κάνω για εξωτερικό σύντομα . +1 και από εμένα
minaras_tio Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Χεστηκα για τη πατριδα οπως και αυτη για μενα....Γεια σου Ελλαδιτσα... Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 1. Δε μπορούμε να φύγουμε όλοι, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που την κάνουν για έξω... Μέσα σε αυτούς βάλε και έμενα 2. Για να θες να φύγεις θα πρέπει να ξέρεις και που θα πας. Ολλανδία εχει πολυ καλη μετανεστευτικη πολιτικη και μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα μονο με Αγγλικα 3. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να φύγεις για πολλούς λόγους. Κυρίως λόγο νοοτροπίας 4. Κάποιοι μπορούν, αλλά δε θέλουν να φύγουν και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα έστω στα δύσκολα. Δεν νομίζω όσοι έχουν άκρες για έξω την κάνουν με ελαφρά , εμείς δυστυχώς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν με λες στρατογκαυλο αλλα οταν υπηρετουσα (σχετικα προσφατα,αργησα να παω) το καλυτερο πραγμα που μου εχει μεινει σαν αναμνησεις ειναι οι βολες(ειδικα με 50αρια και οπλοβομβιδα),οι πορειες και ο χαβαλες με τους φιλους,φυσικα οι φιλοι που εκανα εκει μεσα αλλα αυτο που θα θυμαμαι πιο εντονα απ'ολα ειναι η παρελαση της 25ης Μαρτιου με το PAO στον ωμο στην ακριτικη πολη μου γεννηθηκα και μεγαλωσα.ενα τετοιο συναισθημα δεν ξεχνιεται. Και τελικα σε αυτο που κατεληξα ειναι οτι ο στρατος σου προσφερει περα απο ολα τα αλλα και την δυναμη να πιστεψεις στον εαυτο σου και να ξεπερασεις τις δυναμεις σου.Σε δοκιμαζει σε μεγαλο βαθμο. Δεν περασα και λιγα στον στρατο προσωπικα και φυσικα ποτε δεν κοιταξα να καβατζωθω(λογω νοοτροπιας,οι μαμακιδες ας το εκαναν). Στο τελος ειμαι ο κερδισμενος προσωπικα . Ζηστε σε καμια μικρη ακριτικη πολη και μετα πειτε για τον στρατο και την Ελλαδα ετσι οπως την εχουν κανει τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι και οι κλεφτες(να προσθεσω και τα κομματοσκυλα εδω μεσα που κοιταζουν μονο την παρτη τους). Δεν ειναι αυτο η Ελλαδα. (Πεζικο ημουν,πηγα και εβρο στους -18 για ενα μηνα και εφαγα και αρκετες εμπλοκες). Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο(χωρις να θελω να θιξω κανεναν). Και φυσικα πριν παω θεωρουσα τον στρατο μια μαλακια και μιση....
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ..........το καλυτερο πραγμα που μου εχει μεινει σαν αναμνησεις ειναι οι βολες(ειδικα με 50αρια και οπλοβομβιδα),οι πορειες ........ η παρελαση της 25ης Μαρτιου με το PAO στον ωμο ............ (Πεζικο ημουν,πηγα και εβρο στους -18 για ενα μηνα και εφαγα και αρκετες εμπλοκες). Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο. ................. :lol: :lol: Προσωπικα , δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος , που θα ηθελε να μεινει ελλαδα σε περιπτωση πολεμου. Προσωπικα παντα.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Προς τι το γελιο?για να καταλαβουμε κιολας? ουτε τυπος ειμαι που γουσταρω να τρεχω στα γυμναστηρια ουτε στρατογκαυλος το ξαναλεω. Edit χαιρω πολυ.προσωπικα και εγω δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να θελει τον πολεμο.Κατι μας ειπες.
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ναι , σωστο. αλλα λεμε αν...και σταθηκα στο Οποιος αντεχει ας ακολουθησει,οι υπολοιποι ας παρουν το αεροπλανο. πες μου εναν σοβαρο λογο για να μεινω πισω. Αν μεινω δηλαδη θα ειμαι πιο πολυ αντρας και μαγκας και νταης? Γιατι μαλλον πιο πολυ κοροιδο θα ειμαι..
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αφου εσυ με το quote που εκανες σταθηκες σε αυτο μονο και αυτο καταλαβες τοτε δυστηχως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ να συνεχισω την κουβεντα μαζι σου τωρα. Οχι,δεν θα εισαι ουτε πιο μαγκας ουτε πιο νταης.Αυτο καταλαβες?κανε quote και την παρενθεση απο διπλα απο το αεροπλανο....... Ειναι το λιγοτερο βλακας αυτος που επειδη θα μεινει πισω να πολεμησει θα θεωρει τον εαυτο του πιο νταη και μαγκα απο τους αλλους. Οκ τωρα?εβγαλες και καποιο αλλο νοημα απο το μηνυμα? Και δεν ειμαι απο τους βολεμενους,προσεξε.ουτε εχω τα λεφτα στην ακρη ουτε τιποτα.
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Aν παρω quote ολο το κειμενο σου , προταση προς προταση θα ξημερωσουμε(σε καμια ωρα.. ) Γενικα εσενα ο στρατος , οπως εγραψες, σου προσεφερε πολλα , εμενα παλι τιποτα. Λες οσους κοιτανε να καβατζωθουν μαμακηδες.. Αυτους που αντεχουν να μεινουν.. Αλλους κομματοσκυλα.. Εχει γενικα μια δοση στρατοκ@@@λιασης το post , αλλα αφου το διαψευδεις οκ. Ναι λοιπον. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ψαχτηκα να καβαντζωθω , για να μην εχω πανω απτο κεφαλι μου τον καθε αχρηστο εποπ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα φυγω πρωτος εξω , να δουμε ο εποπ τι θα κανει που θα μεινει και "αντεχει".. Οκ τωρα.Ετσι κουβεντα να γινεται! Και γω σουφλι εκανα 8.5 μηνες.Μου τα θυμησες και συγχιστηκα παλι! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις