Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε

Τούς δικούς μας δεν φαίνεται να θέλει να τους δώσει ο Τούρκος, κρίμα τα παιδιά για την ταλαιπωρία που περνάνε

Το χα φανταστεί από την αρχή. Άσε και το ξύλο που θα τρώνε κάθε μέρα ως κατάσκοποι... Υψιστης Ασφαλείας φυλακές κλπ. Το ξαναλέω κρίμα που δεν νίκησε η Χούντα της 16ης Ιουλίου τώρα τρελάθηκε ο Ερντο, την φορτίζει με την μπαταρία του αυτοκινήτου...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δοσουν αναβολη για λογους υγειας(ψυχολογικο) απο το φρουραρχειο χωρις χαρτι γιατρου(μονο την συνταγη εχω γιατι κατι φαρμακα που παιρνω), η θα παω τζαμπα ως εκει αυριο;

36 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δοσουν αναβολη για λογους υγειας(ψυχολογικο) απο το φρουραρχειο χωρις χαρτι γιατρου(μονο την συνταγη εχω γιατι κατι φαρμακα που παιρνω), η θα παω τζαμπα ως εκει αυριο;

Αν θυμάμαι καλά (που είμαι 99% σίγουρος ότι θυμάμαι καλά) το φρουραρχείο δεν δίνει έτσι και αλλιώς μόνο του απαλλαγή χωρίς να σε έχει εξετάσει κάποιος γιατρός.

Συνήθως πας και σε παραπέμπουν σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο να σε δούνε και μετά επιστρέφεις για να σου δώσουν την Αναβολή.

Υπάρχει πιθανότητα να σου πουν να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο και να πάρεις από εκεί αναβολή.

10 ώρες πριν, liakos18 είπε

Αν κανεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δηλαδή. Πιθανόν να γίνεται κι αν τελειώσεις ΤΕΙ και μετα πας σε ΑΕΙ.

Πως γκένεν αυτό;

Δηλαδή και από το πανεπιστήμιο άμα τελειώσεις, μπορείς να μπεις σε ΑΕΙ μετά;

Πολύ κρίμα για τα δύο παιδιά και την ταλαιπωρία που τραβάνε... μακάρι να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουν. Έχουν μπλέξει άσχημα όμως σε ένα στημένο σκηνικό, στο λάθος μέρος την λάθος ώρα.

Άντε να βγάλουν άκρη οι άχρηστοι από τα γραφεία τους τώρα...

9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πολύ κρίμα για τα δύο παιδιά και την ταλαιπωρία που τραβάνε... μακάρι να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουν. Έχουν μπλέξει άσχημα όμως σε ένα στημένο σκηνικό, στο λάθος μέρος την λάθος ώρα.

Άντε να βγάλουν άκρη οι άχρηστοι από τα γραφεία τους τώρα...

Κανενα 6μηνο πιστευω θα τραβηξει 2 χρονια στην χειροτερη.

Σε περιπτωση εμπλοκης 2 χωρων δεν θα βγουν ποτε.

Μην νομιζεις θα τους ανακρινουν συνεχεια με ξυλο.

Τριτη ταξιαρχια "Ριμινι" ημουν και εγω.

Καθε ταγμα και "τοπ σικρετ" εγγραφα που πηγαινα για καψιμο (πολλες φορες εβαζα και ζιπελαιο γιατι υπηρχε μεγαλος ογκος και δεν αρπαζαν)

1 ώρα πριν, csontheline είπε

Πως γκένεν αυτό;

Δηλαδή και από το πανεπιστήμιο άμα τελειώσεις, μπορείς να μπεις σε ΑΕΙ μετά;

Φυσικά! Είτε με καταταρκτηριες είτε με πανελλήνιες πάλι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν εξισωθει πλέον ΤΕΙ και ΑΕΙ  οπότε σ αυτή την περίπτωση δε θα δικαιολογειται έξτρα αναβολή.

Επισκέπτης
Στις 5/3/2018 στις 6:12 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε

Επειδή ψιλιάζομαι ότι έχεις τελειώσει και δεν έχεις κόψει την αναβολή σου περιμένοντας να τραβίξει μέχρι το 2020, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα βρείς τον μπελά σου.Αν τόσο πολύ δεν θές να πάς τώρα πάνε γράψου σε κανά δημόσιο ιιέκ ή ότι άλλο που μπορεί να σου δώσει αναβολή.

Όχι, είμαι ακόμα φοιτητής, σπουδάζω. Αλλά αφού το πιθανότερο είναι να πάω Μάρτιο του 2020, τότε θέλω να κάνω διακοπή της αναβολής. Πρέπει να έχω πάρει αναγκαστικά πτυχίο για να κάνω τη διακοπή; Γιατί κάτι είδα για πιστοποιητικό γραμματικών γνώσεων. Αν τους πάω μία βεβαίωση σπουδών, θα είμαι εντάξει;

32 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Κανενα 6μηνο πιστευω θα τραβηξει 2 χρονια στην χειροτερη.

Σε περιπτωση εμπλοκης 2 χωρων δεν θα βγουν ποτε.

Μην νομιζεις θα τους ανακρινουν συνεχεια με ξυλο.

Τριτη ταξιαρχια "Ριμινι" ημουν και εγω.

Καθε ταγμα και "τοπ σικρετ" εγγραφα που πηγαινα για καψιμο (πολλες φορες εβαζα και ζιπελαιο γιατι υπηρχε μεγαλος ογκος και δεν αρπαζαν)

Την πάτησαν χωρίς να φταίνε στο ελάχιστο όμως και είναι κρίμα. Να πάνε αιχμάλωτοι λες και έχουμε πόλεμο... παίξανε βρώμικα οι Τούρκοι.

4 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, πριν απο 4 περίπου σελίδες έγραψα την διαδικασία, για να ξέρεις δεν μπορείς να πάρεις με ΤΙΠΟΤΑ απαλλαγή απο το φρουραρχείο. 

Επισκέπτης
15 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, πριν απο 4 περίπου σελίδες έγραψα την διαδικασία, για να ξέρεις δεν μπορείς να πάρεις με ΤΙΠΟΤΑ απαλλαγή απο το φρουραρχείο. 

Απλος ζιταω παρεπεμπτικο και με στελνουν στο νοσοκομειο για εξετασει και προσπαθω να πεισω τον γιατρο να παρω αναβολη, η καταλαβα λαθος;

1 λεπτό πριν, spiderman 20999 είπε

Απλος ζιταω παρεπεμπτικο και με στελνουν στο νοσοκομειο για εξετασει και προσπαθω να πεισω τον γιατρο να παρω αναβολη, η καταλαβα λαθος;

Περίπου, ο γιατρός στο νοσοκομείο αποφασίζει αν ειναι αναγκαίο να μην παρουσιαστεις την ημερομηνία που πρέπει και σε παραπέμπει σε στρατιωτική ιατρική επιτροπή, μετα αυτη αποφασίζει αν θα πάρεις αναβολή ή απαλλαγή ή αν θα πας να υπηρετήσεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...