Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Παιδιά, το 2019 λήγει η αναβολή που έχω πάρει για τις σπουδές. Βέβαια από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτε άλλο. Για παράδειγμα, θα με πάρουν αρχές του 19 στρατό; Πώς το μαθαίνω αυτό το πράγμα; Πραγματικά δεν έχω ιδέα και θα ήθελα να μάθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Social Nick είπε

Παιδιά, το 2019 λήγει η αναβολή που έχω πάρει για τις σπουδές. Βέβαια από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτε άλλο. Για παράδειγμα, θα με πάρουν αρχές του 19 στρατό; Πώς το μαθαίνω αυτό το πράγμα; Πραγματικά δεν έχω ιδέα και θα ήθελα να μάθω.

Αν είσαι ακόμα στην σχολή τότε απλά πάνε τα χαρτιά και θα πάρει παράταση.Αν δεν είσαι σχολή τότε πρέπει να βρείς κάπου να φοιτήσεις αλλιώς θα πας στρατό με την επόμενη ΕΣΣΟ μετά την λήξη της αναβολής σου.Λογικά Α ΕΣΣΟ

• Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Αν είσαι ακόμα στην σχολή τότε απλά πάνε τα χαρτιά και θα πάρει παράταση.Αν δεν είσαι σχολή τότε πρέπει να βρείς κάπου να φοιτήσεις αλλιώς θα πας στρατό με την επόμενη ΕΣΣΟ μετά την λήξη της αναβολής σου.Λογικά Α ΕΣΣΟ

Σ'ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, οι αναβολές έχουν μόνο το έτος που λήγουν, πχ 2019, ή έχουν πιο συγκεκριμένα, δηλαδή και μήνα λήξης;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

13 λεπτά πριν, Social Nick είπε

Σ'ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, οι αναβολές έχουν μόνο το έτος που λήγουν, πχ 2019, ή έχουν πιο συγκεκριμένα, δηλαδή και μήνα λήξης;

Έτος.Ιανουάριο του 2020 είσαι μέσα αν δεν αλλάξει κάτι.

https://a.msn.com/r/2/BBJTl1x?m=el-gr

Αναφορά σε κείμενο

Δεν έγινε δεκτή η ένσταση στην απόφαση προφυλάκισης που κατατέθηκε από τους δύο δικηγόρους που ορίστηκαν από τις ελληνικές αρχές για να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς.
Έτσι παρατείνεται η κράτησή τους στις φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους για την παράνομη είσοδό τους στην Τουρκία.
Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σεστρατιωτική περιοχή.
Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.
Η οικογένειες των δύο στρατιωτικών έφτασαν νωρίς το πρωί με ιδιωτικό αυτοκίνητο στις Καστανιές, απ’ όπου τους παρέλαβε τζιπ του Στρατού με το οποίο πέρασαν τα σύνορα.
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο δικαστήριο για να λάβουν άδεια να επισκεφτούν τους δύο προφυλακισμένους στρατιωτικούς.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους και έτσι οι οικείοι των Ελλήνων στρατιωτικών κατευθύνθηκαν προς τη φυλακή όπου κρατούνται οι δύο άντρες.

Οπως το περιμενα αίμα τωρα!

• Like 1

40 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Λογικά λήγει τελευταία μέρα του '19 οπότε μάλλον Μάρτη του '20 μπαίνεις. 

Αυτο.
Λογικα η αναβολη σου ληγει στο τελος του 2019 αρα ειτε θα μπεις Γεναρη του 2020 ή Μαρτιο του 2020 (πιο πιθανο ο Μαρτιος).

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Αυτο.
Λογικα η αναβολη σου ληγει στο τελος του 2019 αρα ειτε θα μπεις Γεναρη του 2020 ή Μαρτιο του 2020 (πιο πιθανο ο Μαρτιος).

Δηλαδή το 2020; Γίνεται να βρω πουθενά, online ή μη, πληροφορίες για την αναβολή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Social Nick είπε

Δηλαδή το 2020; Γίνεται να βρω πουθενά, online ή μη, πληροφορίες για την αναβολή;

https://www.stratologia.gr/el/anavoli

Αν δεν ξέρεις τον ΣΑ σου βάλε Ονομα Επώνυμο Έτος Γέννησης και εκει που λεει Ταυτοτητα τον αριθμο σου ταυτοτητας. Ονομα Επωνυμο οπως γραφονται στην ταυτοτητα σου και κεφαλαια γραμματα.Αριθμο ταυτοτητας με κενο νομιζω θελει π.χ. ΑΖ 1234 .Αν δεν βαλτα κολλητα και ξαναδες.

Αν σου λεει οτι λήγει το 2019 τοτε εισαι προγραμματισμένος να μπεις με την Α ΕΣΣΟ (Ιανουαριο) του 2020.Αν είναι full η Α ΕΣΣΟ ή και εγώ δεν ξέρω γιατί, τότε θα πας με την Β ΕΣΣΟ (Μαρτιο). Ολο αυτό με την προυπόθεση ότι μέχρι τότε δεν θα αλλάξει κάτι όσο αφορά την στράτευση/αναβολη κλπ.

Επειδή ψιλιάζομαι ότι έχεις τελειώσει και δεν έχεις κόψει την αναβολή σου περιμένοντας να τραβίξει μέχρι το 2020, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα βρείς τον μπελά σου.Αν τόσο πολύ δεν θές να πάς τώρα πάνε γράψου σε κανά δημόσιο ιιέκ ή ότι άλλο που μπορεί να σου δώσει αναβολή.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλ μετά την μεγάλη αναβολή(8 χρόνια νονιζω) λόγο σπουδών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορείς να παρεις και άλλη αναβολή αν γραφτείς σε ΙΕΚ; :o

Επεξ/σία από salonika91

2 λεπτά πριν, salonika91 είπε

Δηλ μετά την μεγάλη αναβολή(8 χρόνια νονιζω) λόγο σπουδών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορείς να παρεις και άλλη αναβολή αν γραφτείς σε ΙΕΚ; :o

Όσο τους δείχνεις οτι σπουδάζεις ναί.Αλλά πρέπει όπως είπα να φαίνεσαι ενεργός.Όχι να πας ιέκ να πάρεις 2 χρόνια ή όσα σου δίνουν κ να φύγεις την επόμενη μέρα γιατί μετά μάλλον θα φάς μανέλα*.

*Βασικά να μη σας λεω και λαμακιες, δεν ξέρω αν υπάρχει τιμωρία ή όχι, αλλα ξέρω ότι όσοι συμφοιτητές μου πήγαν στον Στρατό αφού έκοψαν αναβολή εκεί τους ζήτησαν χαρτί απο την σχολή ότι διαγράφηκαν ή είναι ενεργοί ή το πτυχίο και να αναγράφεται η ημερομηνία..Και εγώ τώρα που θα φύγω μου είπαν να τα πάρω μαζί μου.Δεν το θεωρώ τυχαίο όπως επίσης δεν θεωρώ ότι είναι βλάκες.

• Like 1

Καλησπέρα παίδες

Ο ξάδερφός μου ανήκει στην στρατολογία Αθηνών και του ήρθε χαρτί που λέει ότι στις 13 του μήνα κατατάσσεται στον Έβρο.

Παρόλαυτά έχει χαρτί γιατρού και θα πάει για αναβολή για ιατρικούς λόγους (ψυχολογικούς).

Που και πότε πρέπει να πάει γι'αυτό; Δε φαντάζομαι να πρέπει να πάει μέχρι τον Έβρο.

Ξέρει κάποιος πληροφορίες για την διαδικασία που υπάρχει σε αυτού του είδους την αναβολή;

Παίρνει τηλέφωνα λέει στη στρατολογία και δε του το σηκώνουν. lol??

11 λεπτά πριν, Έλεος είπε

Καλησπέρα παίδες

Ο ξάδερφός μου ανήκει στην στρατολογία Αθηνών και του ήρθε χαρτί που λέει ότι στις 13 του μήνα κατατάσσεται στον Έβρο.

Παρόλαυτά έχει χαρτί γιατρού και θα πάει για αναβολή για ιατρικούς λόγους (ψυχολογικούς).

Που και πότε πρέπει να πάει γι'αυτό; Δε φαντάζομαι να πρέπει να πάει μέχρι τον Έβρο.

Ξέρει κάποιος πληροφορίες για την διαδικασία που υπάρχει σε αυτού του είδους την αναβολή;

Παίρνει τηλέφωνα λέει στη στρατολογία και δε του το σηκώνουν. lol??

Τα εχουμε γραψει σε προηγουμενες σελιδες, καποιες μερες πριν την παρουσιαση (νομιζω 10 ημερολογιακες αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος) παει φρουραρχειο, υποβαλει αιτηση και του δινουν παρεπεμπτικο για στρατιωτικο νοσοκομειο, παει στρατιωτικο νοσοκομειο και ο γιατρος εκει αποφασιζει αν ειναι απαραιτητο να μην παρουσιαστει και τον παραπεμπει σε επιτροπη.

13 ώρες πριν, Social Nick είπε

Εμένα που έληξε 31/12/2017 με κάλεσαν στην Β’ ΕΣΣΟ (Μαρτίου). Αν και η δικιά σου λήγει 31/12 δε νομίζω να γίνεται να σε καλέσουν στην Α’ γιατι οι πληροφορίες κατάταξης για Ιανουάριο βγαίνουν πριν τις 31/12.

12 ώρες πριν, salonika91 είπε

Δε νομίζω οτι ισχύει αυτο. Ισχύει μόνο αν ξεκινήσεις πτυχίο μεγαλύτερης δυναμικής απο το πρώτο. Αν κανεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δηλαδή. Πιθανόν να γίνεται κι αν τελειώσεις ΤΕΙ και μετα πας σε ΑΕΙ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...