Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Το σημείωμα κατάταξης αναγράφει πίσω οτι : αν έχετε γραμματικες γνωσεις λυκειου και ανω να φερετε μαζι σας επικυρωμενα αντιγραφα των τιτλων σπουδων σας"

Οπότε απο εμένα θα χρειαστεί να παω απο το ΚΕΠ για να βεβαιωσουν αντιγραφο απο  το απολυτήριο λυκείου μου;

Εχω αποφοιτήσει απο τη σιβιτανιδειο ως τεχνικος δικτυων υπολογιστων, θα χρειαστει να παω στο ΙΕΚ για αντιγραφο η μπορώ με την ιδια διαδικασια να βεβαιωσω στο ΚΕΠ το αντιγραφο;

Αυτη τη στιγμή είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, Τυπώνω απο το σύστημα αυτόματα ενα πιστοποιητικό Σπουδών και καθάρισα; (το πιστοποιητικό βγαίνει αυτόματα απο το σύστημα με σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου)

επίσης τα εγγραφα που πιστοποιουν το ΑΦΜ μου και το ΑΜΚΑ μου τα έχω, τα βγάζω φωτοτυπία και πάνε και αυτά για επικυρωση αντιγράφου;

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Thanks 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάλε απλά αντίγραφα για τα χαρτία του ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και του ΙΕΚ και πάρε μια βεβαίωση σπουδών από το ΤΕΙ. Καμία επικύρωση δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν ειναι αυτοκτονια, ειναι θανασιμος τραυματισμος. Δεν ειναι Λεσβος, ειναι Μυτιληνη...

Η αυτοκτονία είναι η εκ προθέσεως θανάτωση του ίδιου του ατόμου. 

Ο θανάσιμος τραυματισμός είναι κάτι γενικότερο, που παίζουν και άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι όπως πχ δυστύχημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα, μετα την προπαιδευση στο Ναυτικο πηρα μεταθεση στο ΝΝΑ και ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις τι παιζει απο υπηρεσιες εκει. Κι ενα αλλο βασικο ερωτημα ειναι το εξης: Ειμαι φυσικοθεραπευτης αλλα η ειδικοτητα που μου εδωσαν στο ναυτικο ειναι τεχνικος οπλων. Γνωριζει καποιος αν θα μπορω να απασχοληθω σαν φυσικοθεραπευτης στο ννα που ηταν εξαρχης και ο λογος που ηθελα να μπω εκει ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dantε είπε

Δικαιολογει και μετακινηση με τρενο το χαρτι απο το φρουραρχειο η μονο με κτελ?

Τη φθηνότερη 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν ειναι αυτοκτονια, ειναι θανασιμος τραυματισμος. Δεν ειναι Λεσβος, ειναι Μυτιληνη...

Ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Το να λες ότι αυτοκτόνησε χωρίς τελικά να ήταν αυτή η περίπτωση είναι βαρύ.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Υπάρχει (μεγάλη) η πιθανότητα να μην πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, εφόσον έχεις και χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο;

Δημοσ.

Καλημέρα, σκέφτομαι να κόψω αναβολή με σημείωση κατ' επείγοντος με στόχο να μπω στην ΕΣΣΟ του Μαϊου (στρατό ξηράς). Είναι ρεαλιστικό αυτό; συνήθως τι παίζει από κόσμο τέτοια εποχή;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, the other one είπε

Καλημέρα, σκέφτομαι να κόψω αναβολή με σημείωση κατ' επείγοντος με στόχο να μπω στην ΕΣΣΟ του Μαϊου (στρατό ξηράς). Είναι ρεαλιστικό αυτό; συνήθως τι παίζει από κόσμο τέτοια εποχή;

ειναι ρεαλιστικο, καντο δεν εχεις να κανεις κατι...

εγω ειχα διακοψει 17 αυγουστου και με δεχτηκαν για εσσο σεπτεμβριου και μπηκα 7 σεπτεμβριου

35 λεπτά πριν, the other one είπε

προφανως εννοω κι εγω με σημειωση κατεπειγοντος ετσι

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!Μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης και γράφει να φέρω αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων εφόσον έχω την ένδειξη (ΥΕΑ) και επιθυμώ να επιλεγώ.Εγω δεν επιθυμώ να επιλεγώ, τα αποδεικτικά γραμματικών γνώσεων θα πρέπει να τα πάω;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, t-mac12 είπε

Καλησπέρα!Μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης και γράφει να φέρω αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων εφόσον έχω την ένδειξη (ΥΕΑ) και επιθυμώ να επιλεγώ.Εγω δεν επιθυμώ να επιλεγώ, τα αποδεικτικά γραμματικών γνώσεων θα πρέπει να τα πάω;

Παρτα, απολυτηριο λυκειου και πανω εχεις default ΥΕΑ στην καταταξη.

Οταν κανετε αγωνισματα για επιλογη απλα θα κοπεις δεν θα τρεξεις κτλπ. οπως εκανα και εγω.

Δημοσ.

Πάντως ένας φίλος μου που μπήκε προηγούμενη σειρά μου είπε ότι σε ρωτάν και εκεί αν θες ΥΕΑ και απλά λες όχι.Δεν χρειάζεται κάν να κοπείς κλπ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Πίσω γράφει το χαρτί ότι θέλουν ΑΦΜ, λογαριασμό τραπέζης, δίπλωμα κτλπ. Αυτά τώρα εγώ πρέπει να τα δώσω;Και το δίπλωμα (δεν θέλω να το δώσω);Επίσης πρέπει να πάω να βγάλω βεβαίωση Α.Φ.Μ. και τα άλλα που μου ζητάει;

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, aris1986 said:

Παρτα, απολυτηριο λυκειου και πανω εχεις default ΥΕΑ στην καταταξη.

Οταν κανετε αγωνισματα για επιλογη απλα θα κοπεις δεν θα τρεξεις κτλπ. οπως εκανα και εγω.

Για ΥΕΑ δεν χρειάζεται να κοπείς στα αθλήματα για να μην πας. Απλά δε δηλώνεις ενδιαφέρον όταν θα σας ρωτήσουν αν θέλετε να δηλώσετε. Όπως και για ειδικές δυνάμεις πχ... Αν θέλεις να πάς το δηλώνεις και μετά περνάς τα αθλήματα. Την ένδειξη όπως λες και εσύ την έχουν όλοι πλέον (αφού το απολυτήριο είναι η προϋπόθεση).

Εγώ δεν είχα πάρει απολυτήριο απλά βεβαίωση σπουδών γιατί ήμουν ακόμα φοιτητής αλλά γενικά το αποδεικτικό γνώσεων είναι οτιδήποτε έχεις τελειώσει εσύ συγκεκριμένα. δλδ πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ , ΙΕΚ κλπ... Δεν είναι απαραίτητο γενικά εκτός αν έχεις τελειώσει κάτι το οποίο έχει νόημα ώστε να έχεις αυξημένες πιθανότητες να λάβεις την ανάλογη ειδικότητα πχ μάγειρας ή μηχανικός οχημάτων συνήθως όσοι κατέθεταν πτυχία τους έπαιρναν σε αυτή την ειδικότητα.

Εγώ τη βεβαίωση από την ΑΣΟΕΕ όπως την έδωσα στο τέλος μου την επέστρεψαν... Σκοπάνθρωπος πολυτελείας.

Δημοσ.

Εμας παλια μας βαζανε κανονικα για αθληματα και οχι να ελεγες σου ελεγε ενας ανθυπας ελα και κοψου εγω στο χαρτι πρεπει να γραψω χρονο...

Ειχαμε γελιο τρεχαμε σε slow motion κτλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...