Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 έχει κανείς αποψη για αεροπορια τριπολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, bilya είπε Αν δεν τους διώξουν απο το στράτευμα θα ναι μεγίστη ξεφτίλα. Ο εποπ κλασσικά παχύσαρκος δημόσιος υπάλληλος. Αυτό ακριβώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε έχει κανείς αποψη για αεροπορια τριπολη; Πέρυσι τον Μάιο ήμουν εκεί... έχει αρκετό τρέξιμο για Αεροπορία, ψαρώνουν άγρια τους νέους. Από εκπαίδευση ίσα τα βασικά, τα περισσότερα θα σας τα πούνε θεωρητικά π.χ. το ΣΠΕΝ. Όποιοι πάνε 3η μοίρα θα είναι πιο χαλαροί με λιγότερες υπηρεσίες. Σε γενικές γραμμές καλά είναι, αν έχεις καλή παρέα στο θάλαμο. ΜΗΝ πας διμοιρία επιδείξεων όταν σας το ανακοινώσουν, άσχετα που θα σας λενε οτι δεν θα κάνετε υπηρεσίες και θα έχετε 5 μέρες εξτρά τιμητική, γιατί έχει πολύ τρέξιμο και μετά ενδέχεται να πάρεις μετάθεση σε διακλαδικό τάγμα που έχει πολύ πο@@τσα. Τη πάτησαν αρκετοί γνωστοί μου έτσι και κατέληξαν στο Τ/ΓΕΕΘΑ στο ΛΦΑΤ που κάνουν όλα τα αγήματα. Με το που πάτε στις μονάδες σας τίποτα δε θα θυμίζει τη Τρίπολη... χαλαρά τελείως η φάση. Ειδικά αν έρθεις Αττική μεριά. Αν είσαι και 9μηνος δε θα καταλάβεις ότι έκανες θητεία. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από JimxxZe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Adanos είπε Αυτό ακριβώς! Να γυρίσουν πίσω και μετά βρίζουμε όσο θέλουμε. Όχι όσο είναι ακόμα εκεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, kargo130 είπε Να γυρίσουν πίσω και μετά βρίζουμε όσο θέλουμε. Όχι όσο είναι ακόμα εκεί... Κανένας δεν έβρισε ούτε υποβάθμισε την κατάσταση. Είναι απλά γεγονός. Το αν το θεωρήσει κάποιος βρισιά, τότε υπάρχει λόγος. Μακάρι να γυρίσουν πίσω σώοι και να μην υπάρχουν περαιτέρω θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εμένα μια βλακεία έκαναν, τα σκιμμένα κεφάλια. Όλα τα άλλα είναι ευθύνη ηγεσίας. Να χάθηκαν και να έπεσαν πάνω σε περίπολο δεν παίζει μια στο εκατομμύριο. Τελοςπαντων ας ελπίσουμε να τελειώσει την δευτέρα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από kargo130 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δεν είμαι σίγουρος ότι τα σκυμμένα κεφάλια καλυμμένα ήταν δική τους επιλογή. Σε άλλη χώρα είναι που δεν τους ξέρει κανείς και δεν έχουν κάνει κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα οπότε δε βλέπω γιατί να θέλουν να καλύψουν τα πρόσωπα τους. Ούτε είναι μυστικα τα ονόματα η τα στοιχεία τους πχ. Σαν φήμη ( που απλά μεταφέρω χωρίς να υιοθετώ) ακούστηκε μέχρι κι ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί τους έχουν τουλουμιασει ολίγον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι τα σκυμμένα κεφάλια καλυμμένα ήταν δική τους επιλογή. Σε άλλη χώρα είναι που δεν τους ξέρει κανείς και δεν έχουν κάνει κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα οπότε δε βλέπω γιατί να θέλουν να καλύψουν τα πρόσωπα τους. Ούτε είναι μυστικα τα ονόματα η τα στοιχεία τους πχ. Σαν φήμη ( που απλά μεταφέρω χωρίς να υιοθετώ) ακούστηκε μέχρι κι ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί τους έχουν τουλουμιασει ολίγον. Ναι όπως κ άλλες χαζομάρες οτι μπήκαν κ τους πήραν κτλπ κτλπ κτλπ. Παψτε να πιστεύετε την καθε βλακεία του μακελειού κ του πρώτου ψέματος. (Δεν το λεω για σένα προσωπικά) Υγ οταν διάβασα τη είδηση ενα πράγμα σκέφτηκα οτι κάποιο deal χάλασε κ οι απο κει τους έδωσαν στον τουρκικό στρατό. Γι υτο κ τα κρυμμένα πρόσωπα κτλπ. Υπόψιν αυτοί δεν έχουν ιδέα αν έχουν δημοσιευτει τα ονόματά τους ή οχι. Σε καμια βδομάδα θα ξέρουμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από bilya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!Οποιος παει προς Κομοτηνή τις 15 και θελει ας μου στείλει ένα μνμ να φυγουμε παρεα μαζι ή να βρεθουμε εκεί να βρουμε καμια ακρη ! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, bilya είπε Υγ οταν διάβασα τη είδηση ενα πράγμα σκέφτηκα οτι κάποιο deal χάλασε κ οι απο κει τους έδωσαν στον τουρκικό στρατό. Γι υτο κ τα κρυμμένα πρόσωπα κτλπ. Υπόψιν αυτοί δεν έχουν ιδέα αν έχουν δημοσιευτει τα ονόματά τους ή οχι. Σε καμια βδομάδα θα ξέρουμε. Ποιοι είναι αυτοί; Δευτέρα πάνε στον εισαγγελέα και θα μάθουμε,αν και θα τους κρατήσουν πιστεύω για κατασκοπία και άλλα διάφορα. Δεν ξέρω πόσο ανεπειρεαστη είναι η Τουρκική δικαιοσύνη αλλά έχουν την μπάλα στο γήπεδο τους, άμα πέσει και τηλεφωνακι από Νταβουτογλου ή Ερντοgun τι πιστεύεις θα κάνουν οι εισαγγελεις? Εδώ τους ξηλωνει γιατί τους περνάει για Γκιουλενιστες. Το ξύλο είναι το λιγότερο που θα έφαγαν όταν πέρασαν στα χέρια καραβαναδων "δυνατων " ύστερα, φαντάζομαι όχι από τους φανταρους που τους έπιασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, aris1986 είπε Ποιοι είναι αυτοί; Δευτέρα πάνε στον εισαγγελέα και θα μάθουμε,αν και θα τους κρατήσουν πιστεύω για κατασκοπία και άλλα διάφορα. Δεν ξέρω πόσο ανεπειρεαστη είναι η Τουρκική δικαιοσύνη αλλά έχουν την μπάλα στο γήπεδο τους, άμα πέσει και τηλεφωνακι από Νταβουτογλου ή Ερντοgun τι πιστεύεις θα κάνουν οι εισαγγελεις? Εδώ τους ξηλωνει γιατί τους περνάει για Γκιουλενιστες. Το ξύλο είναι το λιγότερο που θα έφαγαν όταν πέρασαν στα χέρια καραβαναδων "δυνατων " ύστερα, φαντάζομαι όχι από τους φανταρους που τους έπιασαν. Στον Έβρο περνάνε απο οπλα κ ναρκωτικά μέχρι ανθρώπινες ψυχές. Κάποιοι τα φέρνουν απο κει κ κάποιοι τα παίρνουν απο δω. Ενα deal να χαλάσει δεν θέλει πολύ. Έχει ήδη ξεκαθαριστεί οτι δεν κατηγορούνται για κατασκοπεία. Γίνεται ακριβώς η ίδια διαδικασία που έγινε με τους 8 απλα οι γιωταδες μας δεν ζητούν άσυλο κ θα επιστρέψουν Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, bilya είπε Στον Έβρο περνάνε απο οπλα κ ναρκωτικά μέχρι ανθρώπινες ψυχές. Κάποιοι τα φέρνουν απο κει κ κάποιοι τα παίρνουν απο δω. Ενα deal να χαλάσει δεν θέλει πολύ. . Εγώ 4 μήνες εκεί ήμουν στο φυλακιο 1 συνολικά. Έχω ρίξει την σκοπιά της αρκούδας και την περιπολο. Ούτε τύμπανα άκουσα ούτε ιστορίες. Μόνο κανένας μετανάστης που τον άφηναν οι Τούρκοι να περνάει ελεύθερα, σύλληψη, ειδοποίηση φυλακιο από την σκοπιά με πομπινα (τηλέφωνο με ένα καλώδιο και δυναμό) και μετά η frontex αναλαμβανε όταν ερχόταν. Μην ακούω ιστορίες εκτός αν ήμουν και εγώ στο κόλπο ή τα εποπια μαζί μου και έβγαλα φράγκα...! Plot twist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, bilya είπε Ναι όπως κ άλλες χαζομάρες οτι μπήκαν κ τους πήραν κτλπ κτλπ κτλπ. Παψτε να πιστεύετε την καθε βλακεία του μακελειού κ του πρώτου ψέματος. (Δεν το λεω για σένα προσωπικά) Υγ οταν διάβασα τη είδηση ενα πράγμα σκέφτηκα οτι κάποιο deal χάλασε κ οι απο κει τους έδωσαν στον τουρκικό στρατό. Γι υτο κ τα κρυμμένα πρόσωπα κτλπ. Υπόψιν αυτοί δεν έχουν ιδέα αν έχουν δημοσιευτει τα ονόματά τους ή οχι. Σε καμια βδομάδα θα ξέρουμε. Deal οντως υπηρχαν και υπαρχουν. Εμενα αυτο που με προβληματισε ειναι το timing. Γινεται μια μερα μετα την ανακοινωση των 8 νεκρων τουρκων στρατιωτων στη συρια, την ιδια μερα με την αναληψη καθηκοντων στο αμυνης και οι τουρκοι δεν ακολουθησαν την συνηθη διαδικασια οπου το θεμα λυνεται μεταξυ διοικητων μοναδων αλλα το τραβηξαν(αν και προβλεπεται απο συμφωνιες οτι κανουν, για αυτο και δεν παιζει να τους εχουν δειρει). Προσωπικα δεν πιστευω σε συμπτωσεις. Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που δινουν κλικ σε μακελειο κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 κρίμα και για τους δυο ας ελπίσουμε να γυρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μητρετωδης με είχε στάξει άσχημα στο Λουτράκι ακόμα τον θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ: Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι στις 3 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, ο Στρατιώτης Κ.Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του. Δεν ειναι αυτοκτονια, ειναι θανασιμος τραυματισμος. Δεν ειναι Λεσβος, ειναι Μυτιληνη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις