Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Για να μην τρώτε τζάμπα ακτινοβολία, πάρτε παλιές από το Γυμνάσιο/Λύκειο κτλπ.ούτε που θα τις δουν

δεν κοιτάζουν την ακτινογραφία, τη γνωμάτευση του γιατρού κοιτάζουν

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MikeJ είπε

Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;"   Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό..

Οι Τουρκοι λενε "θα αποφασισει η ανεξαρτητη τουρκικη δικαιοσυνη" και τωρα που τους τσιμπησανε αναπαραγεται απο τα μεσα οτι θα εχουν κατηγορια κατασκοπιας. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

δεν κοιτάζουν την ακτινογραφία, τη γνωμάτευση του γιατρού κοιτάζουν

Τίποτα δεν βλέπουν, ημερομηνία χρόνια πίσω είχε το δικό μου

Δημοσ.

Απο τα πιο ηλίθια πραγματα που εχω ακουσει στη ζωη μου.

Ντρεπομαι για την ανθρωποτητα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MikeJ είπε

Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;"   Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό..

Οι δύο λόγοι που δεν μπορούμε να τους δώσουμε πίσω είναι 

α) Παράνομο, σύμφωνα με Ελληνική και Παγκόσμια νομοθεσία 
β) Δεν δίνουμε σε τραμπούκους και εκβιαστές ό,τι ζητάνε. Αύριο θα μαζέψουν άλλους δύο μέσα στο δάσος, και θα αρχίσουν να τους ανταλλάσσουν με βραχονησίδες; 

Δημοσ.

Οι δικοι μας θα δικαστουν για παρανομη εισοδο στη χωρα, αν γινει αυτο θα απελαθουν χωρις πολλα πολλα.

Το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι εχασαν καμια 10αρια στρατιωτες στην συρια την προηγουμενη εβδομαδα και λογικα θελουν και αλλα πραγματα να απασχολουν την επικαιροτητα.

Ο ερντογαν λειπει στην αφρικη οποτε με την επιστροφη του μαλλον θα καταλαβουμε τι παιζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Εκείνοι για ποιους λόγους να δώσουν τους δικούς μας;

Τι συγκρινεις? Ιδια νομοθεσια υπαρχει κ για τις 2 περιπτωσεις? 

Η ζητησαν ασυλο οι στρατιωτικοι κ δν το ξερουμε? 

Δημοσ.

Ένας ανθυπολοχαγός και ένας επόπ.... Ο ανθυπολοχαγός τι ακριβώς δουλειά είχε να κάνει περίπολο ; Τόση εμπλοκή τους πάει ;

Δημοσ.

Νμζ βρισκονται σε επιφυλακη.Γνωστος μου ελεγε οτι φιλοξενει τα παιδια στρατιωτικων απο νησι γτ ειναι σε επιφυλακη και βρισκονται καθημερινα σε σκοπιες κτλ

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν δεν τους διώξουν απο το στράτευμα θα ναι μεγίστη ξεφτίλα.  Ο εποπ κλασσικά παχύσαρκος δημόσιος υπάλληλος.

• Like 1
Δημοσ.

Το να στηνεις μια παγιδα ειναι κατι το εξαιρετικα ευκολο, το να αποφευγεις μια παγιδα ειναι κατι το εξαιρετικα δυσκολο και προυποθετει πληροφορηση. Ειναι προφανες οτι η υπηρεσια πληροφοριων του στρατου και η ΕΥΠ το εχασαν το περιστατικο.

Το χειροτερο ειναι οτι περιμενουμε σε μια χωρα σε κακη(οικονομικη και οχι μονο) κατασταση ο στρατος να ειναι στην εντελεια, πραγμα αδυνατο.

Δημοσ.

παντως θυμαμαι για το πολιτικο προσωπικο και των Ελληνων και των Τουρκων περναγαν απο την μια στην αλλη πλευρα (τελωνία) και πιναν greek-turkish coffee, σαν επισκεψη και μετα παλι πισω. Τους εβλεπα με τα αμαξια να πηγαινοερχονται.

Και να ξερετε εκει στο pazarkule ηταν τα βυσματα των Τουρκων οπλιτων που ειχαν μετατεθει σε αντιθεση με μας...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Και να ξερετε εκει στο pazarkule ηταν τα βυσματα των Τουρκων οπλιτων που ειχαν μετατεθει σε αντιθεση με μας...

Ισχύει, και είναι κ ένας από τους λόγους που αν πότε γίνει κάτι, (που δεν πρόκειται και μακάρι δλδ) δεν θα μπουν από Εβρο, δεν έχουν ελπίδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...