Heisen_berg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Την ακτινογραφία θώρακος πρέπει να την έχουμε βγάλει υποχρεωτικά από εδώ ή γίνεται κι εκεί; Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου την έβγαλε εκεί απ ότι μου είχε πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Aν δεν την έχεις θα σε πάνε αυτοί στο Νοσοκομείο να βγάλεις. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Muchacho 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Είναι το πλέον κλασικό ολιγόωρο φίδιασμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε Την ακτινογραφία θώρακος πρέπει να την έχουμε βγάλει υποχρεωτικά από εδώ ή γίνεται κι εκεί; Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου την έβγαλε εκεί απ ότι μου είχε πει Αν εισαι απο τους τυχερους που θα τους στειλουν νοσοκομειο για να βγαλετε εκει τοτε ειναι καλο φιδιασμα. Εμας στη Θηβα δεν μας ειχαν στειλει στο 401 αλλα εφεραν κινητη μοναδα μεσα στο στρατοπεδο. Περιττο να πω οτι το 90% απο αυτους που εβγαλαν εκει βγηκαν κουνημενες και επρεπε να ξαναβγαλουν. Φαγαμε ακτινες σε διαστημα μιας βδομαδας οσες τρωει καποιος σε χρονια. Για μενα καλυτερα να βγαλεις απο πριν γιατι ποτε δεν ξερεις τι μλκ μπορει να γινει και τζαμπα να επιβαρυνεσαι με ακτινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Θες να αξιοποίησεις στο έπακρο την θητεία σου? Τότε βάλε λυτούς και δεμένους να έρθεις δίπλα στο σπίτι σου μέρα παρά μέρα, στην χειρότερη, τώρα που είναι μέσα οι μεγάλες ΕΣΣΟ. Αλλιώς θα είσαι σκοπάνθρωπος στον Έβρο και θα χαλάς τα λεφτά της οικογένειας σου. ΟΚ το βύσμα δεν είναι θεμιτό αλλά το χρησιμοποιεί η πλειοψηφία, πως να το κάνουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μην βγαζετε τζαμπα ακτινογραφιες απο πριν. Αφήστε το να ειναι το πρωτο φιδιασμα της θητειας σας 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NikosZapounidis είπε Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Είμαι 21 ετών και μόλις τελείωσα την σχολή.Πήγα και διέκοψα την αναβολή μου τον Ιανουάριο και μου ανέφεραν πως θα με καλέσουν τον Μάιο(από τι κατάλαβα την Γ ΕΣΣΟ).Στο ενδιάμεσο ένας από τους συγγενείς μου μου είπε το εξής:"Πες μου που θέλεις να είσαι και θα μιλήσω με έναν γνωστό μου και θα πας εκεί".Λογικά έχω ένα αποτελεσματικό βύσμα επίσης.Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από γνωστούς και φίλους και επιθυμώ να λάβω και την δική σας άποψη επί του θέματος καθώς είμαι εντελώς αρχάριος.Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως επιθυμώ να αξιοποιήσω στο έπακρον την διάρκεια της θητείας μου.Θέλω να βγω από το σπίτι μου και σε αντίθεση με όσους παλεύουν να βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην κατοικία τους και να κάνουν Non-stop εξόδους να πάω κάπου μακριά(όχι απαραίτητα) όπου θα μάθω όλες τις αρετές τους στρατού(Αυτοσυγκράτηση/υπομονή/επιμονή/πειθαρχεία κλπ) και όπου θα πάψω πλέον να είμαι το "παιδί" που ήμουν μέσα στο σπίτι υπό την προστασία της οικογένειάς του.Οπότε χωρίς να σας πρίζω περαιτέρω παρακάτω οι ερωτήσεις που έχω. Έχω τελειώσει τεχνικός Η/Υ.Μπορώ να το αξιοποιήσω με κάποιον τρόπο δηλώνοντάς το ή θα μου φέρει περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις?Και αν όντως βοηθά πότε πρέπει να το δηλώσω έχοντας μόνο δύο μήνες μπροστά μου? Σχετικά με το Βύσμα..Όπως είπα δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιήσω για να τα ξύνω..Επίσης γνωρίζω πως για να πάω σε μία θέση και μέρος που θέλω κάποιος άλλος θα την χάσει αυτήν την θέση.Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας και στο αν θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσω..Είχα στο μυαλό μου να πάω Κύπρο καθώς μου ανέφεραν πως εκεί είσαι μισθωτός και το να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου χωρίς να επιβαρύνω την οικογένειά μου το θεωρώ πολύ καλό.Αν πιστεύετε πως η Κύπρος είναι μία καλή επιλογή παρακαλώ πείτε μου επίσης πότε πρέπει να μιλήσω και να αξιοποιήσω αυτό το "βύσμα" καθώς δεν γνωρίζω αν πρέπει να πάρω μέτρα από τώρα ή αν θα πρέπει να στοχεύω για κάποια μετάθεση αφού καταταγώ. Επίσης έχω ακούσει πως το χαρτί κατάταξης μπορώ να το παραλάβω από το αστυνομικό τμήμα και πως βγαίνει τέλη Απριλίου στην περίπτωσή μου.Ισχύει αυτό?Καθώς έχω ακούσει διάφορες περιπτώσεις όπου έρχεται 2 ημέρες προτού την κατάταξη και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το παραλάβω νωρίτερα για να μην γίνει καμία αναποδιά και αν θα πρέπει να πηγαίνω να ελέγχω καθημερινά στο Αστυνομικό Τμήμα για την διαθεσιμότητά του. Επίσης σχετικά με τα κινητά.Διάβασα πως στην κατάταξη δεν επιτρέπεται να έχω κινητό.Αν υποθετικά πάντοτε,καταφέρω και πάω Κύπρο,η κατάταξη θα γίνει εκεί?Ή στην Αθήνα που μένω?Καθώς άκουσα πως μένεις κάπου για έναν μήνα μέχρι να ορκιστείς.Απλά αναφέρω και αυτήν την ανησυχία μου καθώς ναι μεν δεν με ενδιαφέρει το fb και ότι άλλες ανοησίες κυκλοφορούν εκεί έξω αλλά έστω να έχω μια μπακατέλα να μιλάω με την οικογένεια και φίλους.. Και τελευταία απορία..Όταν μου ανέφεραν πως θα καταταγώ Μάιο δεν μου ανέφεραν αν θα είμαι πεζικό,αεροπορία,ναυτικό.Δεν γνωρίζω τώρα τι παίζει στο καθένα αλλά θα ήθελα να μάθω που θα είμαι.Αυτό μπορώ να το ξέρω νωρίτερα ώστε να είμαι προετοιμασμένος ρωτώντας ξανά στο ΡΟΥΦ?Ή αναγκαστικά περιμένω για το χαρτί κατάταξης? Η βασική μου απορία είναι σχετικά με το βύσμα.Για μένα το καλύτερο σενάριο θα ήταν η Κύπρος αν όντως ισχύει πως πληρώνεσαι.Με λίγα λόγια επιθυμώ να είμαι όσο πιο ανεξάρτητος γίνεται για αυτούς τους 9-12 μήνες. Και πάλι συγγνώμη για την άγνοιά μου πάνω στο θέμα και αν κάποιος το βρίσκει ενοχλητικό ή εκνευριστηκό και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Περίπου τα ίδια έλεγα και εγω πέρυσι που μπήκα αλλά στη 1η βδομάδα παρακάλαγα να παω κοντά στο σπίτι μου.. και σκέψου ήμουν και αεροπορία! Έχεις πάρει ήδη χτες το βύσμα σου να σε πάει κοντά στο σπίτι σου και να σε βάλει σε κανά πόστο με γραφείο κλπ με υπολογιστές μήπως κάνεις και κάποια πρακτική στο αντικειμενό σου. Αλλα ασε τα νησιά και τα ταξίδια γιατί έτσι το έβλεπα και εγω αλλά φίλε ο στρατός δεν παλεύεται για τέτοια πράγματα. Βύσμα λοιπόν όσο ειναι νωρίς. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από JimxxZe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DYEL είπε Μην βγαζετε τζαμπα ακτινογραφιες απο πριν. Αφήστε το να ειναι το πρωτο φιδιασμα της θητειας σας Ακριβώς αυτό δεν το ήξερα όταν είχα πρώτο πάει (2010) και τις είχα τραβήξει σε νοσοκομείο στην Αττική. Τυχεροί όσοι δεν είχαν τραβήξει μέχρι να τους πάνε 401, μέχρι να περιμένουν από αλλά κέντρα, μέχρι να βγάλουν, μέχρι να γύρισουν είχε φύγει όλη η μέρα τότε και γυρνουσαν βράδυ πίσω ενώ εμείς βήμα όλη μέρα αγγαριες και αναφορές... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από aris1986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εμάς γαμώτο έφεραν κινητή μονάδα οπότε δεν μπορέσαμε να φιδιάσουμε και να κάνουμε βολτούλα εκτός κέντρου. Βέβαια, από τη ταλαιπωρία του να πας σε δημόσιο νοσοκομείο για να βγάλεις και πάλι καλύτερα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Στελέχη του στρατού ξηράς συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο στη διάρκεια στρατιωτικής περιπόλου. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τουρκικές για τις διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού: "Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος. Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες". https://a.msn.com/r/2/BBJM4QB?m=el-gr Eκει ημουν και εγω το 2010. Εκανα 2-3 φορες περιπολο εκει, πιο πολυ σκοπια στην μεθωριακη γραμη, ειναι πανεμορφο το δάσος καστανεων σε ενα σημειο με ενα πεσμενο κορμο ειναι σαν να βγηκε απο τον αρχοντα τνω δακτυλιδιων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλά συγνώμη τη περίπολο που ακριβώς την κάνουν , έξω σε ένα χαώδες δάσος εκτός μονάδας ή φυλακίου ; Δεν υπάρχει οριοθέτηση με συρματοπλέγματα κλπ Τόσο εύκολο είναι να περάσουν καταλάθος στην πλευρά της Τουρκιάς και αντίστροφά οι Τούρκοι σε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, MikeJ είπε Καλά συγνώμη τη περίπολο που ακριβώς την κάνουν , έξω σε ένα χαώδες δάσος εκτός μονάδας ή φυλακίου ; Δεν υπάρχει οριοθέτηση με συρματοπλέγματα κλπ Τόσο εύκολο είναι να περάσουν καταλάθος στην πλευρά της Τουρκιάς και αντίστροφά οι Τούρκοι σε μας. Oχι το μονο που χωριζει τα "συνορα" ειμαι μια σειρα απο ξέρες (ξερα αγριοχορτα φαντασου) και τα δεντρα που ειναι αντικριστα με ζωγραφισμενες ελληνικες και τουρκικες σημαιες σαν σταμπα. Οποτε λογικο αμα παγωσαν ολα ειναι πολυ ευκολο να βρεθεις απεναντι , τι απεναντι δηλαδη 2 βηματα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Λετε ο Ερντογάν να πει "Δε σας τους δίνω πίσω αν δε μου δώσετε εμένα τους πραξικοπιματίες ;" Θα έχει γέλιο να γίνει αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο σκεφτηκα και εγω. Οσο να ναι εχουν γινει πολλα εκει πανω στο γνωστο σημειο. Ενα χρονο πριν παω εκει, ειχε περασει μια αγελαδα απο τα συνορα και εγινε διπλωματικο επισοδειο, ο μεν αγροτης την ηθελε πισω, οι Τουρκοι με τους διεθνεις κανονες και νομους, περισυνελλεξαν το ζωο, το πηγαν για εξετασεις, καραντινες κτλπ Εξι μηνες μετα το πηρε πισω. Και γενικα τα ειχαν ακουσει για τα καλα εκεινη την ημερα στο ΕΦ1. Αλλα δεν μπορουσαε να την σταματησει κανεις 400 κιλα ηταν και πηγαινε εμπρος μονο! δεν εχω και τις φωτογραφιες πια, γαμω ειχα τραβηξει εκει να βλεπατε πως ειναι, χαλασε ενας WD Green 1 TB πριν 3 χρονια.... https://a.msn.com/r/2/BBJMBRz?m=el-gr Περισσοτερα νέα Ολοι περνανε απο την μια μερια στην αλλη παντα. οπως λεει. Ειδικα αμα εχουν παγωσει ολα. βεβαια Υπολοχαγος σε περιπολο ειναι πολυ δυσκολο, 2 εποπ πηγαιναν παντα, αντε ενας Εποπ και ενας φανταρος (οπως με χωσαν και μενα) Αναφορά σε κείμενο ο συγκεκριμένο σημείο όπου η ελληνική περίπολος φέρεται ότι παραβίασε τη συνοριακή γραμμή, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το φυλάκιο και το τελωνείο των Καστανιών. Τα σύνορα στο σημείο εκείνο που βρίσκεται μέσα σε δάσος ορίζονται από έναν μικρό χωμάτινο δρόμο στον οποίο και οι δύο πλευρές κάνουν περιπολίες, ενώ οι περίπολοι Τουρκίας και Ελλάδας συχνά βρίσκονται στο ξέφωτο του δάσους που είναι χωρισμένο στη μέση. "Καθημερινά κάποιος μπαίνει μέσα στην πλευρά του άλλου ένα, δύο και τρία μέτρα", έλεγαν ντόπιοι που γνωρίζουν την κατάσταση και πρόσθεταν πως χθες επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες με χιόνι στο έδαφος και ομίχλη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από aris1986 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Για να μην τρώτε τζάμπα ακτινοβολία, πάρτε παλιές από το Γυμνάσιο/Λύκειο κτλπ.ούτε που θα τις δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις