Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε Ναι, για όσους είμαστε από Αθήνα δεν το συζητώ. Είναι παλούκι τα αλλα. + ότι και υπεραστικό ΚΤΕΛ να πάρεις πχ, πάει κανα 80αρι παλι νομίζω όποτε δεν υπάρχει και τρελή διαφορα στο οικονομικό. 50 κατι ευρω ειναι μεχρι διδυμοτειχο το τρενο (νομιζω και σε καμπινα).Δε το λες και τρελο κοστος ενω στο πληρωνουν κιολας. Ειναι και βραδινο και κοιμασαι. Κτελ οντως δε θα παλευα και εγω σε καμια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διδυμότειχο βολεύει όσους πάτε Λαγό, η Ορεστιάδα είναι πιο μακριά και θα βόλευε αν πηγαίνατε Καβύλη κτλ. Εμάς από Τρίπολη κέντρο μας είχαν πάει με λεωφορείο σταθμό Λαρίσης και από εκεί πήραμε το τρένο. Δεν ξέρω τι λέτε για καμπίνες και τι κάνουν τώρα 5 χρόνια μετά αλλά εμάς ήταν το πιο αργό και μόνο κάθισμα. 20-22 ώρες έκανε να φτάσει, αν θυμάμαι καλά. Από τον σταθμό εκεί θα έχουν κανονίσει να σας μαζέψουν με δικά τους οχήματα. Επίσης στον Λαγό βγαίνει κίνηση με λεωφορείο και Στάγιερ για τις εξόδους στο Διδυμότειχο, αν είναι ακόμα έτσι θα γλυτώσετε τα ταξί. Εγώ βέβαια που είχα μείνει πιο πολύ καιρό εκεί ανέβασα αμάξι για να πηγαίνω Ορεστιάδα, μου άρεσε καλύτερα όταν έβγαινα εκεί ένα μήνα που έκανα και στην Καβύλη. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από mindtrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ήρθε σε εμένα και τον αδερφό μου το χαρτί 13-3 στην Θήβα και μετά ΕΛΔΥΚ γράφει. Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν αυτήν την εποχή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το κινητό σας το κανονικό θα το πάρετε μαζί; Εγώ σκέφτομαι να το πάρω και να το έχω κρυμμένο και να έχω μαζί κι ένα παλιό χωρίς κάμερα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, skp12 είπε Εγω πηγα φρουραρχειο σημερα με συνοδο και μου ειπαν οτι με αναπηρια 71% απο ΚΕΠΑ δε περνω απαλλαγη. Δηλαδη ειναι σιγουρο κατι τετοιο η αναλογα τι θα βγαλει η εξεταση στο ιατρο. Τωρα ειμαι τερμα αγχωμενος γιατι ενα αλλο παιδι μου ειχε πει οτι ειχε παρει απαλλαγη με 20-25% αναπηρια. Απλως εδειξα το χαρτι στο φρουραρχειο οχι σε καποιο ιατρο μου ειπαν την αλλη βδομαδα να παω παλι οπου και θα εξεταστω. Πολύ περίεργο μου ακούγεται αυτο που σε είπαν. Εντάξει ο στρατός εχει δικούς του κανονισμούς για ποσοστά οι οποίοι αν και μοιάζουν δεν ειναι οι ίδιοι με αυτούς των ΚΕΠΑ, αλλα οπως και να έχει ο στρατιωτικός ιατρός που θα σε εξετάσει θα κρίνει αν θα σε παραπέμψει σε επιτροπή και μετα η επιτροπή αποφασίζει. Ρε συ, μήπως ήθελαν να σε ξεφορτωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Επειδη τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ καλά. Σκέφτηκα να ζητήσω-προσπαθήσω-να πάρω μια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους(δεν έχω πάρει άλλη και θα είναι η πρώτη). Μπορώ να προσπαθήσω να την πάρω μέσω φρουραρχείου, ακόμα και αν δεν έχω χαρτί από κάποιον ψυχίατρο, ή αναγκάστηκα θα πρέπει να πάω μέχρι την Ρόδο και να την πάρω από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nighthawk6969 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι στην σκοπιά και διάβασα τυχαία το thread. Θα έρθει κανένας 129 ΑΚ ΜΜΠ ή 163 PZH 2000 ? Γενικά προς όλους, από την στάση τραίνου στο Διδυμότειχο έρχονται με steyr και σας παίρνουν για μονάδα όσοι είστε λαγό. Αν θέλετε βοήθεια στείλτε μου pm. Μόνο για τραινο ξέρω, για άλλα μην με ρωτήσετε. Υ.Γ. Μην αγχώνεστε ζωάρα θα κάνετε και κυρίως μην διαβάζετε άρθρα του 12 που μιλούσαν για άλλους διοικητές Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από nighthawk6969 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, nighthawk6969 είπε Είμαι στην σκοπιά και διάβασα τυχαία το thread. Θα έρθει κανένας 129 ΑΚ ΜΜΠ ή 163 PZH 2000 ? Γενικά προς όλους, από την στάση τραίνου στο Διδυμότειχο έρχονται με steyr και σας παίρνουν για μονάδα όσοι είστε λαγό. Αν θέλετε βοήθεια στείλτε μου pm. Μόνο για τραινο ξέρω, για άλλα μην με ρωτήσετε. Έχει Χίονια? Το 2~4 έχεις έτσι? Καλύτερο από το 4-6 και μετά φρουρά κλπ..! Καλή θητεία από μένα και καλός πολίτης -ένας παλιός του Έβρου φαντάρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nighthawk6969 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, aris1986 είπε Έχει Χίονια? Το 2~4 έχεις έτσι? Καλύτερο από το 4-6 και μετά φρουρά κλπ..! Καλή θητεία από μένα και καλός πολίτης -ένας παλιός του Έβρου φαντάρος. Ναι 2-4! Έχει στρώσει για καλά, αλλά μονο αυτές τις 3 μέρες κατάλαβα ότι είμαι στον Έβρο (από θέμα κρύου) πριν από αυτές και απο αύριο ξανά ανεβαίνει η θερμοκρασία. Είμαι φυλάκιο κοντά μια βδομάδα, οπότε εχω κάνει όλα τα νούμερα από 2 φορές κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, spiderman 20999 είπε Επειδη τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ καλά. Σκέφτηκα να ζητήσω-προσπαθήσω-να πάρω μια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους(δεν έχω πάρει άλλη και θα είναι η πρώτη). Μπορώ να προσπαθήσω να την πάρω μέσω φρουραρχείου, ακόμα και αν δεν έχω χαρτί από κάποιον ψυχίατρο, ή αναγκάστηκα θα πρέπει να πάω μέχρι την Ρόδο και να την πάρω από εκεί; Νομιζω οτι παιζει και αναβολη για οικονομικους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, tsioulak είπε Νομιζω οτι παιζει και αναβολη για οικονομικους λογους. Ναι υπάρχει,για κοινωνικούς λογούς, αλλά είναι για ένα μηνά μόνο-οποτε δεν μου πολύ κάνει. Απλά σκέφτηκα να προσπαθήσω να πάρω μια εξάμηνη, μπας και καταφέρω να βρω καμιά ''δουλειά'' το καλοκαίρι , μιας και είμαι από νησί. Τώρα αν δεν γίνει κάτι,υγειά Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εν τω μεταξυ ακομα χαρτι δε μου εχει ερθει. Ρωτησα και στο αστυνομικο τμημα και δε τους εχουν παει. Μια χαρα.Να δω ποτε θα βγαλω εισιτηριο με το τρενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 hours ago, spiderman 20999 said: Ναι υπάρχει,για κοινωνικούς λογούς, αλλά είναι για ένα μηνά μόνο-οποτε δεν μου πολύ κάνει. Απλά σκέφτηκα να προσπαθήσω να πάρω μια εξάμηνη, μπας και καταφέρω να βρω καμιά ''δουλειά'' το καλοκαίρι , μιας και είμαι από νησί. Τώρα αν δεν γίνει κάτι,υγειά Έχω την εντύπωση πως η αναβολή είναι μεγαλύτερης διάρκειας , εξάμηνη νομίζω και μπορείς να την πάρεις 2 φορές δηλαδή να πας στο έτος.Μπορεί να κάνω λάθος αλλά ψάξτο σε καμιά στρατολογία πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosZapounidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Είμαι 21 ετών και μόλις τελείωσα την σχολή.Πήγα και διέκοψα την αναβολή μου τον Ιανουάριο και μου ανέφεραν πως θα με καλέσουν τον Μάιο(από τι κατάλαβα την Γ ΕΣΣΟ).Στο ενδιάμεσο ένας από τους συγγενείς μου μου είπε το εξής:"Πες μου που θέλεις να είσαι και θα μιλήσω με έναν γνωστό μου και θα πας εκεί".Λογικά έχω ένα αποτελεσματικό βύσμα επίσης.Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από γνωστούς και φίλους και επιθυμώ να λάβω και την δική σας άποψη επί του θέματος καθώς είμαι εντελώς αρχάριος.Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως επιθυμώ να αξιοποιήσω στο έπακρον την διάρκεια της θητείας μου.Θέλω να βγω από το σπίτι μου και σε αντίθεση με όσους παλεύουν να βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην κατοικία τους και να κάνουν Non-stop εξόδους να πάω κάπου μακριά(όχι απαραίτητα) όπου θα μάθω όλες τις αρετές τους στρατού(Αυτοσυγκράτηση/υπομονή/επιμονή/πειθαρχεία κλπ) και όπου θα πάψω πλέον να είμαι το "παιδί" που ήμουν μέσα στο σπίτι υπό την προστασία της οικογένειάς του.Οπότε χωρίς να σας πρίζω περαιτέρω παρακάτω οι ερωτήσεις που έχω. Έχω τελειώσει τεχνικός Η/Υ.Μπορώ να το αξιοποιήσω με κάποιον τρόπο δηλώνοντάς το ή θα μου φέρει περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις?Και αν όντως βοηθά πότε πρέπει να το δηλώσω έχοντας μόνο δύο μήνες μπροστά μου? Σχετικά με το Βύσμα..Όπως είπα δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιήσω για να τα ξύνω..Επίσης γνωρίζω πως για να πάω σε μία θέση και μέρος που θέλω κάποιος άλλος θα την χάσει αυτήν την θέση.Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας και στο αν θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσω..Είχα στο μυαλό μου να πάω Κύπρο καθώς μου ανέφεραν πως εκεί είσαι μισθωτός και το να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου χωρίς να επιβαρύνω την οικογένειά μου το θεωρώ πολύ καλό.Αν πιστεύετε πως η Κύπρος είναι μία καλή επιλογή παρακαλώ πείτε μου επίσης πότε πρέπει να μιλήσω και να αξιοποιήσω αυτό το "βύσμα" καθώς δεν γνωρίζω αν πρέπει να πάρω μέτρα από τώρα ή αν θα πρέπει να στοχεύω για κάποια μετάθεση αφού καταταγώ. Επίσης έχω ακούσει πως το χαρτί κατάταξης μπορώ να το παραλάβω από το αστυνομικό τμήμα και πως βγαίνει τέλη Απριλίου στην περίπτωσή μου.Ισχύει αυτό?Καθώς έχω ακούσει διάφορες περιπτώσεις όπου έρχεται 2 ημέρες προτού την κατάταξη και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το παραλάβω νωρίτερα για να μην γίνει καμία αναποδιά και αν θα πρέπει να πηγαίνω να ελέγχω καθημερινά στο Αστυνομικό Τμήμα για την διαθεσιμότητά του. Επίσης σχετικά με τα κινητά.Διάβασα πως στην κατάταξη δεν επιτρέπεται να έχω κινητό.Αν υποθετικά πάντοτε,καταφέρω και πάω Κύπρο,η κατάταξη θα γίνει εκεί?Ή στην Αθήνα που μένω?Καθώς άκουσα πως μένεις κάπου για έναν μήνα μέχρι να ορκιστείς.Απλά αναφέρω και αυτήν την ανησυχία μου καθώς ναι μεν δεν με ενδιαφέρει το fb και ότι άλλες ανοησίες κυκλοφορούν εκεί έξω αλλά έστω να έχω μια μπακατέλα να μιλάω με την οικογένεια και φίλους.. Και τελευταία απορία..Όταν μου ανέφεραν πως θα καταταγώ Μάιο δεν μου ανέφεραν αν θα είμαι πεζικό,αεροπορία,ναυτικό.Δεν γνωρίζω τώρα τι παίζει στο καθένα αλλά θα ήθελα να μάθω που θα είμαι.Αυτό μπορώ να το ξέρω νωρίτερα ώστε να είμαι προετοιμασμένος ρωτώντας ξανά στο ΡΟΥΦ?Ή αναγκαστικά περιμένω για το χαρτί κατάταξης? Η βασική μου απορία είναι σχετικά με το βύσμα.Για μένα το καλύτερο σενάριο θα ήταν η Κύπρος αν όντως ισχύει πως πληρώνεσαι.Με λίγα λόγια επιθυμώ να είμαι όσο πιο ανεξάρτητος γίνεται για αυτούς τους 9-12 μήνες. Και πάλι συγγνώμη για την άγνοιά μου πάνω στο θέμα και αν κάποιος το βρίσκει ενοχλητικό ή εκνευριστηκό και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ένα ένα. Κινητο αν δεν έχει κάμερα επιτρέπεται κανονικά, ήδη αυτοί σου λένε πάρτε τηλ τους δικούς σας κλπ. Με κάμερα μόνο στην ζουλα.Κυπρο δν παίρνεις του κόσμου τα λεφτά απλά ένα χαρτζιλικι έχεις να ξοδεύεις στις εξόδους. Την προτείμουν για την καλή ζωή και τις άδειες αν και έχει δυνατή εκπαίδευση. Αν είσαι στρατοκαυλος(99% δεν είσαι, πολλοί είπαν ότι το 9μηνο θέλουν να μάθουν πράγματα κλπ αλλά όταν κατάλαβαν ότι ο στρατός είναι 99% αγγαρείες χωσιμο και υπηρεσίες πρώτοι πρώτοι πήραν το βύσμα τηλ) τότε πήγαινε υεα. 14 μήνες θητεία 4 μήνες σκληρή εκπαίδευση και 9 μήνες θητεία σαν δοκιμος με 730 μισθό. Για το σημείωμα κατάταξης έρχεται κάνα δεκαήμερο πριν την κατάταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις