skp12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω πηγα φρουραρχειο σημερα με συνοδο και μου ειπαν οτι με αναπηρια 71% απο ΚΕΠΑ δε περνω απαλλαγη. Δηλαδη ειναι σιγουρο κατι τετοιο η αναλογα τι θα βγαλει η εξεταση στο ιατρο. Τωρα ειμαι τερμα αγχωμενος γιατι ενα αλλο παιδι μου ειχε πει οτι ειχε παρει απαλλαγη με 20-25% αναπηρια. Απλως εδειξα το χαρτι στο φρουραρχειο οχι σε καποιο ιατρο μου ειπαν την αλλη βδομαδα να παω παλι οπου και θα εξεταστω. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από skp12
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skp12 είπε Εγω πηγα φρουραρχειο σημερα με συνοδο και μου ειπαν οτι με αναπηρια 71% απο ΚΕΠΑ δε περνω απαλλαγη. Δηλαδη ειναι σιγουρο κατι τετοιο η αναλογα τι θα βγαλει η εξεταση στο ιατρο. Τωρα ειμαι τερμα αγχωμενος γιατι ενα αλλο παιδι μου ειχε πει οτι ειχε παρει απαλλαγη με 20-25% αναπηρια. Απλως εδειξα το χαρτι στο φρουραρχειο οχι σε καποιο ιατρο μου ειπαν την αλλη βδομαδα να παω παλι οπου και θα εξεταστω. δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο βλακειες σου ειπαν εγω οταν πηρα ι5 παθολογικο η παθηση μου επαιρνε 50% στα κεπα με το ζορι και στον στρατο πηρα απαλλαγη , εσυ με 71 θα παρεις σιγουρα απαλλαγη Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Anorymous 1
skp12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Τι παθηση ειχες φιλε αν επιτρεπετε εγω εχω ακουστικη απωλεια. Βαρια βαρηκοια και στα 2 αυτια. Εχω και ενα ιστορικο οταν ημουν 13 και ειχα λεμφωμα.
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, skp12 είπε Τι παθηση ειχες φιλε αν επιτρεπετε εγω εχω ακουστικη απωλεια. Βαρια βαρηκοια και στα 2 αυτια. Εχω και ενα ιστορικο οταν ημουν 13 και ειχα λεμφωμα. νοσογονο παχυσαρκια και κακοηθης μυοπια
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Λαγο εμαθε κανενας τελικα πως παμε? Αεροπλανο απο οτι βλεπω δε βολευουν οι ωρες ιδιαιτερα. Βλεπω για βραδινο τρενο και αφιξη κυριακη μεσημερι. Μετα υποθετω λεωφορειο μεχρι ορεστιαδα και διανυκτερευση εκει? Θα παρω και αυριο τηλ να δω αν βαζουν μεταφορικο προς τα εκει η οχι.
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Λαγο εμαθε κανενας τελικα πως παμε? Αεροπλανο απο οτι βλεπω δε βολευουν οι ωρες ιδιαιτερα. Βλεπω για βραδινο τρενο και αφιξη κυριακη μεσημερι. Μετα υποθετω λεωφορειο μεχρι ορεστιαδα και διανυκτερευση εκει? Θα παρω και αυριο τηλ να δω αν βαζουν μεταφορικο προς τα εκει η οχι. Εγώ "πετάω" από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη 14/3 06:50 που έχει πτήση για να μπω πρωί στο Λαγό. 08:00 εως 13:00 γράφει το χαρτί από την αστυνομία ότι πρέπει να είμαστε μέσα, άρα όσοι θα πάτε αεροπορικώς από Αθήνα πάρτε την πρωινή πτήση των 06:50 γιατί μετά έχει πτήση στις 13:30 πάλι. Για μετά κάτι θα έχει στο αεροδρόμιο, έχει αρκετές συγκοινωνίες αλλά αναλυτικά δεν γνωρίζω τι και πως. Λογικά για Ορεστιάδα μας βλέπω και μετά κάνα ταξί για 20-25 λεπτά δρόμο. Άμα μάθεις τίποτα για μεταφορικά, γράψε εδώ
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε Εγώ "πετάω" από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη 14/3 06:50 που έχει πτήση για να μπω πρωί στο Λαγό. 08:00 εως 13:00 γράφει το χαρτί από την αστυνομία ότι πρέπει να είμαστε μέσα, άρα όσοι θα πάτε αεροπορικώς από Αθήνα πάρτε την πρωινή πτήση των 06:50 γιατί μετά έχει πτήση στις 13:30 πάλι. Για μετά κάτι θα έχει στο αεροδρόμιο, έχει αρκετές συγκοινωνίες αλλά αναλυτικά δεν γνωρίζω τι και πως. Λογικά για Ορεστιάδα μας βλέπω και μετά κάνα ταξί για 20-25 λεπτά δρόμο. Άμα μάθεις τίποτα για μεταφορικά, γράψε εδώ Εγω μπαινω 12 και Κυριακη πρωι δεν εχει πτηση. Τουλαχιστον το τρενο απο οτι ειδα σε παει μεχρι ορεστιαδα η διδυμοτειχο.Και με καμπινα βγαινει καλα,αφου σου τα πληρωνουν κιολας. Θα παρω αυριο να δω τι βαζουν για μεσο,αλλα σε αλλο φορουμ ειπαν οτι θα εχουν οχηματα να σε πηγαινουν στρατοπεδο. 3μηνο λεει θα μας κρατησουν εκει Εβρο και μολις ερθει η νεα εσσο θα μας στειλουν προς τα μεσα. Εν τω μεταξυ το χαρτι δε μου εχει ερθει ακομα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Dantε
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Εγω μπαινω 12 και Κυριακη πρωι δεν εχει πτηση. Τουλαχιστον το τρενο απο οτι ειδα σε παει μεχρι ορεστιαδα η διδυμοτειχο.Και με καμπινα βγαινει καλα,αφου σου τα πληρωνουν κιολας. Θα παρω αυριο να δω τι βαζουν για μεσο,αλλα σε αλλο φορουμ ειπαν οτι θα εχουν οχηματα να σε πηγαινουν στρατοπεδο. 3μηνο λεει θα μας κρατησουν εκει Εβρο και μολις ερθει η νεα εσσο θα μας στειλουν προς τα μεσα. "Προς τα μέσα" που εννοείς ; Που το άκουσες-διάβασες αυτό;
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε "Προς τα μέσα" που εννοείς ; Που το άκουσες-διάβασες αυτό; Ετσι εγραφε ενας.Τωρα αν ισχυει φυσικα δε ξερουμε,αλλα εφοσον θα περασουμε παραμεθοριο 3μηνο,το λογικο ειναι να ερθουμε πιο κοντα στο τοπο κατοικιας.Νομιζω οτι το δικαιουμαστε κιολας,αλλα δε το εχω ψαξει ακομα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Dantε
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Ετσι εγραφε ενας.Τωρα αν ισχυει φυσικα δε ξερουμε,αλλα εφοσον θα περασουμε παραμεθοριο 3μηνο,το λογικο ειναι να ερθουμε πιο κοντα στο τοπο κατοικιας.Νομιζω οτι το δικαιουμαστε κιολας,αλλα δε το εχω ψαξει ακομα. Στο 6μηνο και μετά το δικαιούμαστε.
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε Εγώ "πετάω" από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη 14/3 06:50 που έχει πτήση για να μπω πρωί στο Λαγό. 08:00 εως 13:00 γράφει το χαρτί από την αστυνομία ότι πρέπει να είμαστε μέσα, άρα όσοι θα πάτε αεροπορικώς από Αθήνα πάρτε την πρωινή πτήση των 06:50 γιατί μετά έχει πτήση στις 13:30 πάλι. Για μετά κάτι θα έχει στο αεροδρόμιο, έχει αρκετές συγκοινωνίες αλλά αναλυτικά δεν γνωρίζω τι και πως. Λογικά για Ορεστιάδα μας βλέπω και μετά κάνα ταξί για 20-25 λεπτά δρόμο. Άμα μάθεις τίποτα για μεταφορικά, γράψε εδώ Ο αδερφός μου μπαίνει στις 15 Λαγό και μάλλον με αεροπλάνο θα πάμε κ εμείς και πρέπει να κλείσω εισητήρια αυτές τις ημέρες γιατί συνέχεια αυξάνονται. Με τη βαλίτσα-σακό πως το κανόνισες; Θα πληρώσεις εξτρά για τα πράγματα που θα κουβαλάς εφόσον δεν θα ειναι χειραποσκευή; Μπορείς να μου πεις πόσο σου εχει βγει το κόστος μεχρι στιγμής; Στο 3μηνο μετάθεση μόνο αν έχεις βύσμα διαφορετικά η μετάθεση βγαίνει στους 5 μήνες αν κάνεις κανονική ή στους 4 μηνες αν κάνεις μειωμένη (8μηνο) θητεία. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από JimxxZe
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Ο αδερφός μου μπαίνει στις 15 Λαγό και μάλλον με αεροπλάνο θα πάμε κ εμείς και πρέπει να κλείσω εισητήρια αυτές τις ημέρες γιατί συνέχεια αυξάνονται. Με τη βαλίτσα-σακό πως το κανόνισες; Θα πληρώσεις εξτρά για τα πράγματα που θα κουβαλάς εφόσον δεν θα ειναι χειραποσκευή; Μπορείς να μου πεις πόσο σου εχει βγει το κόστος μεχρι στιγμής; 90 ευρώ έχω κλείσει το εισιτήριο με Aegean και πάει άλλα 12 ευρώ νομίζω το σακ βουαγιάζ με βάρος έως 20-25 κιλά κάπου εκεί
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε 90 ευρώ έχω κλείσει το εισιτήριο με Aegean και πάει άλλα 12 ευρώ νομίζω το σακ βουαγιάζ με βάρος έως 20-25 κιλά κάπου εκεί Οκ σχετικά καλά είναι από το να ταξιδεύεις μια μερα ολοκληρη με κτελ/τραίνο
Heisen_berg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Οκ σχετικά καλά είναι από το να ταξιδεύεις μια μερα ολοκληρη με κτελ/τραίνο Ναι, για όσους είμαστε από Αθήνα δεν το συζητώ. Είναι παλούκι τα αλλα. + ότι και υπεραστικό ΚΤΕΛ να πάρεις πχ, πάει κανα 80αρι παλι νομίζω όποτε δεν υπάρχει και τρελή διαφορα στο οικονομικό.
aris1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχετε και το τηλεφωνο της μοναδας ευκαιρο και να αργησετε δεν θα σας φαει κανεις. με το που μπαινεις με το σις και με το σας, σας μιλουν, οταν αρχιζεις και φορας το χακι αλλαζει η ψυχολογια τους... καντε και ενα feedback να δουμε ποσοι μπηκαν στην μοναδα απ' ευθειας, γιατι παλια μπαίναμε στα κεντρα ενα 5ημερο 1200 ατομα. Εκει να δεις... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από aris1986
Προτεινόμενες αναρτήσεις