Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μου θύμισε το woman in the dunes ( https://m.imdb.com/title/tt0058625/) όπου αγραμματοι χωριατες απαγαγουν κόσμο για να φτυαριζει την άμμο από τις αμμοθυελες που απειλούν το χωριό τους. Όταν τους ρωτάει ένας γιατί δεν φτιάχνουν έναν φραχτη του λένε ότι έχουν υπολογίσει ότι είναι πιο φτηνό να δίνουν φαΐ και νερό σε σκλάβους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnasTypos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κανένα στίγμα το Ι5. Εγώ βγαίνω και το λέω όπου βρεθώ και σταθώ και ας βραχυκυκλώνουν οι θειές και οι σοβαροί. Όταν αυτοί παίρνουν τηλεφωνάκια μπαρμπάδες και παπάδες και όποιον ξέρει η οικογένεια για να βολευτεί το παιδάκι σε καλή μονάδα ποιος θα ντραπεί; Εγώ που δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος να παριστάνω τον μαλάκα 9 μήνες στο επιδοτούμενο τσίρκο του στρατού; Που αντί να βοηθάω οικονομικά το σπίτι μου θα το επιβαρύνω, θα παραιτηθώ της δουλειάς που με τόση αναζήτηση και διαβάσματα κατάφερα μετά από καιρό να βρω για να κοιτάω τις μέρες να περνάνε χωρίς καμία παραγωγική προοπτικά παρά μόνο επιζήμιο νεκρό χρόνο; Να απολογηθώ σε ποιον επειδή ψεύδομαι για το Ι; Σε αυτούς που δεκαετίες ψεύδονται για τα πάντα; Από την φορολογική τους δήλωση και τα αυθαίρετα μέχρι τις πολιτικές και προσωπικές τους κωλοτούμπες; Φτύσιμο στην μάπα των σοβαροφανών, παραγωγική αξιοποίηση του χρόνου, διάβασμα και δουλειά μέχρι να βρούμε μια καλή εργασία έξω και να χαιρετίσουμε. Αυτοί που βολεύονται στο στρατό βολεύονται και γενικά, σε δουλειές, σε υποχρεώσεις και άμα έχεις σωστό μπάρμπα και ο τελευταίος μαλάκας να είσαι θα φας με άνεση την δουλειά από έναν Ι1, απόφοιτο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό, με προϋπηρεσίες και όρεξη. Αστείο λοιπόν ότι σε ακολουθεί το Ι5Ψ. Εκτός αν κρέμεσαι από τις μπάλες του δημοσίου και περιμένεις πότε θα βγει καμιά προκήρυξη να σου την σφυρίξουν και να πιάσεις καρέκλα. Εκεί πάω πάσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 minutes ago, EnasTypos said: Αστείο λοιπόν ότι σε ακολουθεί το Ι5Ψ. Εκτός αν κρέμεσαι από τις μπάλες του δημοσίου και περιμένεις πότε θα βγει καμιά προκήρυξη να σου την σφυρίξουν και να πιάσεις καρέκλα. Εκεί πάω πάσο. Ούτε εκεί εδώ και χρόνια, μόνο για σώματα ασφαλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnasTypos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 41 minutes ago, ThReSh said: Ούτε εκεί εδώ και χρόνια, μόνο για σώματα ασφαλείας. Προς το παρών όχι, το περιμένω όμως, οι μελλοντικές ψιλοακροδεξιές κυβερνήσεις θα αναγκαστούν να επανδρώσουν πάλι το δημόσιο και θα το κάνουν με ενδιαφέρουσες κοπτοραπτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, EnasTypos είπε Κανένα στίγμα το Ι5. Εγώ βγαίνω και το λέω όπου βρεθώ και σταθώ και ας βραχυκυκλώνουν οι θειές και οι σοβαροί. Όταν αυτοί παίρνουν τηλεφωνάκια μπαρμπάδες και παπάδες και όποιον ξέρει η οικογένεια για να βολευτεί το παιδάκι σε καλή μονάδα ποιος θα ντραπεί; Εγώ που δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος να παριστάνω τον μαλάκα 9 μήνες στο επιδοτούμενο τσίρκο του στρατού; Που αντί να βοηθάω οικονομικά το σπίτι μου θα το επιβαρύνω, θα παραιτηθώ της δουλειάς που με τόση αναζήτηση και διαβάσματα κατάφερα μετά από καιρό να βρω για να κοιτάω τις μέρες να περνάνε χωρίς καμία παραγωγική προοπτικά παρά μόνο επιζήμιο νεκρό χρόνο; Να απολογηθώ σε ποιον επειδή ψεύδομαι για το Ι; Σε αυτούς που δεκαετίες ψεύδονται για τα πάντα; Από την φορολογική τους δήλωση και τα αυθαίρετα μέχρι τις πολιτικές και προσωπικές τους κωλοτούμπες; Φτύσιμο στην μάπα των σοβαροφανών, παραγωγική αξιοποίηση του χρόνου, διάβασμα και δουλειά μέχρι να βρούμε μια καλή εργασία έξω και να χαιρετίσουμε. Αυτοί που βολεύονται στο στρατό βολεύονται και γενικά, σε δουλειές, σε υποχρεώσεις και άμα έχεις σωστό μπάρμπα και ο τελευταίος μαλάκας να είσαι θα φας με άνεση την δουλειά από έναν Ι1, απόφοιτο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό, με προϋπηρεσίες και όρεξη. Αστείο λοιπόν ότι σε ακολουθεί το Ι5Ψ. Εκτός αν κρέμεσαι από τις μπάλες του δημοσίου και περιμένεις πότε θα βγει καμιά προκήρυξη να σου την σφυρίξουν και να πιάσεις καρέκλα. Εκεί πάω πάσο. Ουτε στον ευρύ δημόσιο τομέα υπάρχει, πλέον, ζήτημα με το Ι5Ψ (παλιααα υπήρχε), το θεμα ειναι οτι δεν μπορεί να ξέρεις αν θα (ξανα)δημιουργηθεί στο μέλλον. Επίσης, παλι παλιότερα, υπήρχε ζήτημα και στον ιδιωτικό τομέα με το Ι5Ψ, πλέον δεν υπάρχει αλλα παλι, δεν ξερεις τι θα γίνει στο μέλλον, το θεμα είναι οτι υπάρχει χαρτί στο οποίο ειχες δηλώσει και ειχε "διαγνωστεί" ψυχική διαταραχή, και αυτο θα υπάρχει μια ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Είπε για αναρρωτική ο γιατρός, μέχρι πόσες μέρες δεν υπηρετουνται; 12 μέρες κατάλαβα ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, valkon είπε Είπε για αναρρωτική ο γιατρός, μέχρι πόσες μέρες δεν υπηρετουνται; 12 μέρες κατάλαβα ισχύει; 12 και από εκεί και πέρα γίνεται ΕΔΕ αν θυμάμαι καλά.Βέβαια ανάλογα τον διοικητή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skp12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Το φρουραρχειο στη μεσογειων τι ωρα ανοιγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, skp12 είπε Το φρουραρχειο στη μεσογειων τι ωρα ανοιγει; πολυ νωρις εγω ειχα παει απο τις 6.30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/2/2018 στις 3:59 ΜΜ, tsioulak είπε Ομως το Ι5Ψ θα σε ακολουθεί μια ζωή Νομιζω οτι το αλλαζεις με επανεξεταση και μια βολτα στη στρατολογια. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Νομιζω οτι το αλλαζεις με επανεξεταση και μια βολτα στη στρατολογια. Και να πας φαντάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, EnasTypos είπε Κανένα στίγμα το Ι5. Εγώ βγαίνω και το λέω όπου βρεθώ και σταθώ και ας βραχυκυκλώνουν οι θειές και οι σοβαροί. Όταν αυτοί παίρνουν τηλεφωνάκια μπαρμπάδες και παπάδες και όποιον ξέρει η οικογένεια για να βολευτεί το παιδάκι σε καλή μονάδα ποιος θα ντραπεί; Εγώ που δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος να παριστάνω τον μαλάκα 9 μήνες στο επιδοτούμενο τσίρκο του στρατού; Που αντί να βοηθάω οικονομικά το σπίτι μου θα το επιβαρύνω, θα παραιτηθώ της δουλειάς που με τόση αναζήτηση και διαβάσματα κατάφερα μετά από καιρό να βρω για να κοιτάω τις μέρες να περνάνε χωρίς καμία παραγωγική προοπτικά παρά μόνο επιζήμιο νεκρό χρόνο; Γι' αυτό η καλύτερη λύση είναι να πας από 18 χρονών να τελειώνεις και μετά να αφοσιωθείς όσο μπορείς στην δουλειά (ή δουλεία). Και δεν μιλάμε για βολεμένους (κοινώς βύσματα) που είναι μισητοί σε όλους. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κανέναν και αναγκάζονται να πάνε. Υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι καλοί ηθοποιοί για να το παίξουν τρελοί. Το θέμα είναι ότι και οι πατεράδες μας πήγαν φαντάροι 18 και 24 μήνες αλλά δεν το θεώρησαν επιζήμιο νεκρό χρόνο καθώς μετά είχανε την δυνατότητα να βρούνε δουλειά εύκολα. Υπήρχε μια ασφάλεια ρε παιδί. Οπότε πιστεύω πως αν ήμασταν σε μια καλή κατάσταση κοινωνικά και οικονομικά, με δουλειές να περιμένουν, δεν θα μας πείραζαν οι 9 μήνες ειδικά αν πλήρωναν παραπάνω. Ένας ξάδερφος μου από εξωτερικό έπαθε πλάκα όταν έμαθε ότι πληρωνόμαστε 8,62€ όταν εκείνοι πληρώνονται για 6μηνη θητεία 300+€/μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ δε μας κάνει εμάς εντύπωση που τα σκάμε κιόλας για το στρατό, που παίρνουμε 8€ θα μας έκανε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά έχω μια απορία. Με το νέο τρόπο κατάταξης μπορεί να σου πούνε με τη μία πας Κω πχ. Για να πάω στη Κω απαιτείται ένα κάποιο κόστος. Αυτό βαραίνει εμένα ή παρέχεται με κάποιο τρόπο απο το στρατό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, TO_PAIDI είπε Παιδιά έχω μια απορία. Με το νέο τρόπο κατάταξης μπορεί να σου πούνε με τη μία πας Κω πχ. Για να πάω στη Κω απαιτείται ένα κάποιο κόστος. Αυτό βαραίνει εμένα ή παρέχεται με κάποιο τρόπο απο το στρατό? Στις 2/20/2018 στις 1:30 ΜΜ, Pablo_Hasan είπε 2" αναζήτηση Για την πρώτη μετακίνηση του νεοσύλλεκτου προς το ΚΕΝ δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθεί οικονομικά. Αν επιθυμεί να κινηθεί με έξοδα της Υπηρεσίας να απευθυνθεί έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή απ' όπου θα πάρει την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης. Αν θέλει μπορεί να κινηθεί με οποιοδήποτε μέσο με δικά του έξοδα. https://katataxi.army.gr/el/content/metakinisi-paroysiasi-sto-ken-0 Λογικά θα ισχύει και για την τωρινή νέα κατάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις