Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αληθεια ειναι οτι κ κατι να γινει να πας να πολεμησεις για ποιους;Για τα ρεμαλια που κυβερνανε;Που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η τσεπη;Για την Ελλαδα ναι απλα εχει μεινει μονο το ονομα...Ειναι ξεπουλημενη ολη εσωτερικα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, aris1986 είπε

Mε το καλο να πατε να πολεμησετε. Εγω θα βαλω βυσμα να πεταχτω καμια Νεα Υορκη να αραξω λιγο.

Αντε αφηστε μου τις γυναικες σας, δωστε μου οπλα και μενω πισω στο Κωλονακι να τις φυλαω!

Πηγαιντε κουβαληστε την χωρα!:P

Αντε να βγαλουν και τα λεφτα τους οι εξοπλισμοι, τοσα χρονια να ληγουν ας πεταξουμε και κανενα βλημα.

Τοσα χρονια φωναζε η αντιπολιτευση για πολλα εξοδα στην αμυνα, τωρα που εγιναν κυβερνηση τα καρπωθηκαν και αραζουν πενταγωνο ετοιμοι...

Δεν έχεις κανέναν δικό σου που θα αφήσεις πίσω;

57 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Η αληθεια ειναι οτι κ κατι να γινει να πας να πολεμησεις για ποιους;Για τα ρεμαλια που κυβερνανε;Που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η τσεπη;Για την Ελλαδα ναι απλα εχει μεινει μονο το ονομα...Ειναι ξεπουλημενη ολη εσωτερικα.

Για τους γονείς σου, για τα παιδιά σου, για τη γυναίκα σου, για το σπίτι σου. Δεν είπαμε ότι θα πάμε για τους βουλευτές και τους υπουργούς!

Μακάρι να μη χρειαστεί να πάμε βέβαια.

• Like 2

Lol,  αντιπτεραρχος ε.α. έφαγε 25 χρόνια φυλακή. Καλά πάμε 

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον πρώην «γαλάζιο» δήμαρχο του Μεσολογγίου, Αντιπτέραρχο εν αποστρατεία, Γιώργο Πρεβεζάνο, καθώς καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξης, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό.

Οι κατηγορούμενοι ήταν συνολικά 11, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία επρόκειτο για  εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Ελληνική Επικράτεια προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με τη χρήση μικρών αεροπλάνων.

Το κατηγορητήριο ήταν βαρύ καθώς χαρακτηρίστηκαν ως εγκληματική ομάδα και τους καταλογίστηκε ότι εκτέλεσαν 7 ταξίδια μεταφέροντας συνολικά 55 άτομα στο εξωτερικό. Η δίκη είχε αρχίσει πριν από ένα μήνα και εξετάστηκαν πολλοί μάρτυρες.

Συνελήφθησαν πριν δύο χρόνια μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο Μεσολόγγι, στην Αθήνα, στην Καλλιθέα, στο Μαρούσι, στη Φιλοθέη και στα Καλύβια Αττικής, έξι μέλη της ομάδας μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.

Ο πρόεδρος της αερολέσχης και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίουσυνελήφθη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν 7 Ιρακινούς να έχουν επιβιβαστεί σε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο με προορισμό μια πόλη της Ιταλίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ιρακινοί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και τρία παιδιά, είχαν καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ.

https://thecaller.gr/callers-choice/pios-ine-o-proin-galazios-dimarxos-mesologgiou-pou-katadikastikse-se-25-xronia/

• Like 1

1 ώρα πριν, kostask91 είπε

Γνωριζει κανεις τα δικαιολογητικα για τη μισθολογια; Δικαιουμαι 35 ευρω το μηνα σαν πολυτεκνος.

Πιστοποιητικό από το σύλλογο πολυτέκνων και φωτοτυπία την πρώτη σελίδα από το αφο σου, αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται. Το δεύτερο μπορεί να μη χρειαστεί βέβαια, αν χρειαστεί το ζητάς από το πρώτο γραφείο. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Kostas93 είπε

Πιστοποιητικό από το σύλλογο πολυτέκνων και φωτοτυπία την πρώτη σελίδα από το αφο σου, αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται. Το δεύτερο μπορεί να μη χρειαστεί βέβαια, αν χρειαστεί το ζητάς από το πρώτο γραφείο. 

Ωραιος, ευχαριστω πολυ.

28 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε

Όσοι πάτε τώρα πέρα από κάνα παλιό κινητό χωρίς κάμερα, θα πάρετε και το κανονικό σας; 

Εγω που μπηκα Ιανουαριο και τωρα πηγα μοναδα, απο αυτα που ακουσα ολοι το παιρνουν, με ελαχιστα περιστατικα που τους πιασανε και τα πηρανε σε συγκεκριμενα κεντρα, απο συγκεκριμενους "τυπικους" αξιωματικους. Σε μας στο κεντρο, τις πρωτες μερες μας κραζανε και καλα, αλλα τις επομενες τα φορτιζαμε κανονικα σε ολες τις πριζες του λοχου φανερα.

Τωρα για τη μοναδα, τα χρησιμοποιουμε κανονικα, και μπροστα σε αξιωματικους.

• Like 1

13 λεπτά πριν, evoracing είπε

Ισχύει ότι θα ανεβάσουν την θητεία? 

Άντε να δούμε πότε θα μπω και εγώ.. Μια απόφαση είναι!

ισχύει τόσο όσο να την καταργήσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω να ισχύει, αλλά αν το κάνουν ελπίζω να μην κάνουν τιποτα γυφτιες, αλλά να την πάνε κατευθείαν 2 χρόνια να μην ξαναπατήσει κανεις και να καταργηθει μια ώρα αρχίτερα η αηδία.

Επεξ/σία από Pablo_Hasan
  • Like 3
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε

δεν ξέρω να ισχύει, αλλά αν το κάνουν ελπίζω να μην κάνουν τιποτα γυφτιες, αλλά να την πάνε κατευθείαν 2 χρόνια να μην ξαναπατήσει κανεις και να καταργηθει μια ώρα αρχίτερα η αηδία.

Πραγματικά, ή κάντο 1 μήνα να μάθεις τα βασικά (όπλα, ασκήσεις κτλπ) και τέλος.

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε

Τι μου εμαθε ο στρατος

( αμερικανικο χιουμορ )

Στις 21/2/2018 στις 10:36 ΜΜ, fsbmaniac είπε

Το μεγαλυτερο λαθος ειναι η μειωση της θητειας

Δε διαφωνω με τα υπολοιπα,αλλα τι ακριβως θα μαθεις σε 12μηνη ( λεμε τωρα ) θητεια που δε θα μπορουσες να μαθεις σε 9μηνη η 6μηνη;

Ασε που δε μαθαινει κανεις τιποτα βασικο πλεον,εκτος απο το πως να αποφευγει τους ηλιθιους ( εαν εξυπνος ).

Καλημέρα παιδιά. Μπαίνω κι εγώ 13 Μάρτη Β' ΕΣΣΟ. Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα κάτσουμε στα νέα κέντρα; Εμένα μου είπανε 2-3 αλλά όχι επίσημη πηγή. Δε ξέρω τι πράγματα θα πρέπει να αγοράσω για πάρω μαζί μου. 

Επίσης λένε ότι τα πράγματα θα είναι σφιχτά για αυτή την ΕΣΣΟ λόγο του "θερμού επεισοδίου'. Μας περιμένει ο Έβρος ή κι αυτό είναι παραμύθια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...