solidsnake222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Από την σελίδα https://katataxi.army.gr/el/anazitisi Για λίγο Θηβα και μετά Κύπρο από ότι καταλαβα Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Α βγαζει επιτελους αποτελεσματα αυτο? Ελα 508 ΜΚ ΤΠ εγω. Τερμα θεου με βαλανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος βδομάδες πριν για το βύσμα, δεν μπορείς πλέον να περιμένεις μετά την μέρα κατάταξης μέχρι την ορκομωσία, ΑΙΣΧΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για σας! Μπήκα να δω που θα πάω και μου έβγαλε 542 Μ/Κ ΤΠ....τι παίζει εκεί εκριβώς και τι σε ''μαθαίνουν'' βρήκα τι σε μαθαίνουν τελικά...τίποτα... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pansar24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρα εγω παρουσιαζομαι στο 298 στη Σαμο και μετα πηγαινω στο 239 μηχανοκιτητο ταγμα εθνοφυλακης.Ξερει κανεις τι παιζει στη μοναδα εκει ?? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Pansar24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, danni είπε (Μ/Κ ΤΠ )Μηχανικος τάγματος Πεζικού με καταταξαν ? M/K TΠ = Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι Κυπρο γ@μω Δεν υποτίθεται για Κυπρο ειναι με επιλογή η όχι? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από solidsnake222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά για να καταλαβω η μοναδα τοποθετησης που λεει ειναι στην ουσια εκει που θα κανω την θητεια μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ναι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heisen_berg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παίδες. Εγώ παρουσιάζομαι Λαγό, Διδυμότειχο, Διαβιβάσεις. Αν πάω αεροπορικώς από Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, ξέρετε αν παίζει να έχει κάνα πούλμαν-λεωφορείο απ έξω από το αεροδρόμιο για να πάω στο στρατόπεδο; Επίσης ισχύει ότι μετά απ'ο 6 μήνες θητείας δικαιούμαι μετάθεση Αθήνα λόγω παραμεθορίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Heisen_berg είπε Καλησπέρα παίδες. Εγώ παρουσιάζομαι Λαγό, Διδυμότειχο, Διαβιβάσεις. Αν πάω αεροπορικώς από Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, ξέρετε αν παίζει να έχει κάνα πούλμαν-λεωφορείο απ έξω από το αεροδρόμιο για να πάω στο στρατόπεδο; Επίσης ισχύει ότι μετά απ'ο 6 μήνες θητείας δικαιούμαι μετάθεση Αθήνα λόγω παραμεθορίου; Και ο αδερφός μου εκεί παρουσιάζεται και μετά μετάθεση στο 503 ΤΠ... Η 503 από όσα βρήκα μοριοδοτείται για μετάθεση με τη συμπλήρωση 6μηνου ή 4μηνου για τον αδερφό μου που θα είναι 8μηνος. Πολύ μακριά όμως ρε γμτ, δίπλα στα σύνορα. Και γω κοιτάω το δρομολόγιο πως θα τη παλέψουμε, σίγουρα Αθήνα - Αλεξανδρούπολη αεροπορικώς. Για μετά λογικά το κτελ για διδυμοτειχο - ορεστιαδα θα περνάει από το στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heisen_berg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Και ο αδερφός μου εκεί παρουσιάζεται και μετά μετάθεση στο 503 ΤΠ... Η 503 από όσα βρήκα μοριοδοτείται για μετάθεση με τη συμπλήρωση 6μηνου ή 4μηνου για τον αδερφό μου που θα είναι 8μηνος. Πολύ μακριά όμως ρε γμτ, δίπλα στα σύνορα. Και γω κοιτάω το δρομολόγιο πως θα τη παλέψουμε, σίγουρα Αθήνα - Αλεξανδρούπολη αεροπορικώς. Για μετά λογικά το κτελ για διδυμοτειχο - ορεστιαδα θα περνάει από το στρατόπεδο. Κάτι θα έχει απ έξω δεν μπορεί. Ταξί δεν λέει σίγουρα πάντως, μια ώρα δρόμος είναι. Από ότι είδα οι πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη είναι 06:50-13:30 και 19:00 και προσωπικά θα πάρω την πρωινή για να πάω νωρίς νωρίς μην πέσω στο χαμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δε μαζευομαστε παρεα να παμε μιας και βλεπω οτι ειμαστε κοσμος για Λαγο? Εγω για το αεροπλανο σκεφτομαι τα πραγματα,αλλα μαλλον αεροπορικως θα το βγαλω και εγω. Για λεωφορειο μετα,ολο και κατι θα υπαρχει,δε μπορει.Εστω μεχρι ορεστιαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heisen_berg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε μαζευομαστε παρεα να παμε μιας και βλεπω οτι ειμαστε κοσμος για Λαγο? Εγω για το αεροπλανο σκεφτομαι τα πραγματα,αλλα μαλλον αεροπορικως θα το βγαλω και εγω. Για λεωφορειο μετα,ολο και κατι θα υπαρχει,δε μπορει.Εστω μεχρι ορεστιαδα. χαχαχα πέρα από την πλάκα γιατί όχι; Θα ψάχνουμε που θα ψάχνουμε, ας ψάχνουμε όλοι μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Αλεξανδρούπολη έχει λεοφωρειο έξω από το αεροδρόμιο. Μάθε τι ώρες περνάει. Αν και θυμάμαι μολις κατέβηκα από αεροπλάνο, μετά από 15 λεπτά πέρασε ( μπορεί τυχαία μου έκατσε καλά) ,πάει και από αλλά χωριά εκεί στην Αλεξανδρούπολη. Φέρρες και κάτι τέτοια δεν θυμάμαι. Καταλήγει Ορεστιάδα. Από κει τραβιέσαι αλλιώς για Διδυμότειχο. Ωραια είναι έχει και φοιτήτριες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις