mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 σιγουρα ειναι 60 νομιζα οτι απο τα 45+ αποκλειεσαι εκτος αν αλλαξε κατι με τις τελευταίες αλλαγες αυτο ομως για τις 30 μερες, ειναι περιοδος χαριτος για τους ανυπότακτους ή ειναι η γραφειοκρατεία που εχει μεχρι να φανει οτι ηρθες ελλαδα και να παει χαρτι στη αστυνομια οτι ηρθες για να σε ψαξουν και εχει περασει 1 μηνας
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 xaxa.σωστος.αν και εχουν ακουστει οτι εχουν μαζεψει ατομα απο αεροδρομιο.εκει απλα παιρνεις αδεια και ξαναφευγεις.xaxa.στην τυχη το ειπα το 60.απλα και 45 να ειναι παλι ειναι ολη σου η ζωη οποτε αν εχεις μεινει μεχρι τα 45 εξω σημαινει οτι εχεις δουλεια κτλ.δεν ειναι 28 η 30 οποτε λες οκ θα περασει και μετα γυρναω.υποτιθεται γιατι ελληνες ειμαστε οτι στα 45 εχεις βρει δουλεια και δεν μενεις καν με τους γονεις σου ποια.
tolis_01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αφού πάνω από 35 μπορείς να εξαγοράσεις την θητεία, ποιος ο λόγος να υπηρετήσει κανείς σε τέτοια ηλικία; Επίσης, το ότι "θα αυξηθεί η θητεία" το ακούω εδώ και χρόνια.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αφού πάνω από 35 μπορείς να εξαγοράσεις την θητεία, ποιος ο λόγος να υπηρετήσει κανείς σε τέτοια ηλικία; Επίσης, το ότι "θα αυξηθεί η θητεία" το ακούω εδώ και χρόνια. α, εχεις λεφτα να το κανεις?? β.το αν θα αυξηθει ειναι το ιδιο ακριβως με το αν θα μειωθει.απο 266 σειρα που ημουν ακουγαμε οτι θα μειωθει θα μειωθει και τελικα @@ εγινε.στο τελος καποια στιγμη μειωθηκε στο ξαφνικο.το ιδιο και τωρα.το λενε το λενε αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει.το θεμα δεν ειναι αν θα ανεβει το θεμα ειναι να παει τωρα να τελειωνει γιατι αν βρεις μια καλη δουλεια αντε να την αφησεις μετα ειδικα οπως εχει γινει τωρα .
Massiv0r Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν παρουσιαστείς στο "Νεο περαμα" θα χυθεί ιδρώτας από νωρίς γιατί θα πρέπει να τρέξεις μέχρι τη Νέα Πέραμο. Οσο πιο νωρις σε λιωσουν τοσο πιο γρηγορα θα συνηθισεις, εγω ειπα να το κανω ετσι Παντως εχουν δικιο οσοι ειπαν οτι τωρα ειναι καλη περιοδο να πας, εκτος οτι ειναι 9 μηνες προς το παρων και οτι στην Ελλαδα δεν προκειτε για κανενα λογο να γινει μισθοφορικος, υπαρχει και η κριση στις περισσοτερες απλες δουλειες ωπου πανε 9001 για 1 θεση, η σε δουλειες με ειδικευση περικοπη αντι προσληψη οποτε εαν κοινως τα ξυνεις ολη μερα πας να τελειωνεις και ισως οταν γυρισεις τα πραγματα ισιωσουνε λιγο. Στην τελικη περα απο ολο τον ψυχολογικο πολεμο που λενε και ολες τις μπαρουφες που ακους, θα εχεις μια παραπανω εμπειρια, καλυτερη σιγουρα σωματικη κατασταση και τελος δεν θα σε απασχολει το θεμα στρατου πλεον, απλα μην μασας, μην το παιζεις ουτε εντε λα μαγκε γιατι αυτο ακριβως ψαχνουνε, να στο παιξουνε αυτοι σε σενα μαγκες λογω ιεραρχειας του στρατου κτλ αλλα ουτε μαλακας και σε φορτωνουν αγκαριες, σκοπιες, δουλεμα γιατι και αυτο το γουσταρουν φανταζομαι. Οσο πιο νωρις πας τοσο καλυτερα γιατι και να μην εχεις μια Α αντοχη και δυναμη ειναι πολυ ευκολο να την αποκτησεις εκει, αμα πας 30 βαλε και ολη την ζωη σου την εχεις περασει σε γραφεια εκει ειναι που θα ναι δυσκολο να ανταπεξελθεις. Αφιερωμενα σε οσους μπαινουν: Θα 'ρθει καιρός να απολυθώ, τότε να δεις λοχία και πάνω από τη μούρη σου θα χύνω με μανία και θα σε στείλω στο μ**ν* της΄μάνας σου ταξίδι για να το μάθει και αυτή ότι 'σαι ένα *ρχ*δ* ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΠ'ΤΟΥ ΚΕΕΔ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ Μ'ΑΛΛΟΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ. Περπατω στο δασος και ακουω χρουτσου χρουτσου... Λες να απολυομαι του Αγιου Π... Όταν σου ήρθε το χαρτί και πήγες εις το κέντρο θυμάμαι που σε τρέχανε σαν το θανάση βέγγο Το πρασινο μου δωσανε στα 19 μου χρονια και το γαμισι που'φαγα θα το θυμαμαι αιωνια! Με το Μ16 αγκαλιά και μια δεσμίδα σφαίρες έτσι περνούν κορίτσι μου οι νύχτες και οι μέρες
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 οσο περναει ο καιρος και οι ειδικες δυναμεις γινονται για πιο παιδακια.δυστυχως απο ειδικες δυναμεις περασα και εγω.
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 δυστυχώς για σένα ή για τις ειδικές δυνάμεις;
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 δυστυχως για μενα.ποιος τις μαμαει τις ειδικες βλακειες γιατι για αυτο προκειται.χαιρομαι απο την μια που κατεληξα αμφιβιος και οχι αλεξιπτωτα.εκανα τελικα αλεξιπτωτα εξω σε σχολη και καταλαβα ποσο μελοθανατοι ειναι στον στρατο.
Massiv0r Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 οσο περναει ο καιρος και οι ειδικες δυναμεις γινονται για πιο παιδακια.δυστυχως απο ειδικες δυναμεις περασα και εγω. Πως ηταν μεσα περιπου ? δυστυχώς για σένα ή για τις ειδικές δυνάμεις;
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ti εννοεις πως ηταν μεσα περιπου???ημοιυν 266 και ειχαμε μια χ μεταχειριση.οταν ξαναγυρισα για λιγο πριν απολυθω 18 μηνο μεγαλο πευκο ηταν πιο χαλαρες οι νεες σειρες.και καλα καναν βεβαια.δεν ειμαι τις αποψης οτι επειδη περασαμε εμεις χ δυσκολα πρεπει το ιδιο και οι επομενοι.μακαρι να χαλαρωνουν ολα γιατι οπως ειπαμε ο στρατος ειναι μια μεγαλη βλακεια που σε υποχρεωνουν να πας για να ξεδινουν τα ζωα οι καραβαναδες οι χαραμοφαηδες του κρατους.που βγαινουν και συνταξη στα 40 και 50.στα 65 πρεπει.
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ρε παιδιά μια χαρά είναι ΕΔ γι αυτό κιόλας υπάρχει η επιλογή οποίος θέλει πάει. Και τι διάφορα θα τι δεις αν πας ΕΔ και μετά σε στείλουν σε άλλες μονάδες όχι για τα πεν άλλα σαν μετάθεση.Θα δεις ότι όσοι είναι απλοί στρατιώτες κάθονται όλοι μέρα ακόμα και οι νέες σειρές που δεν πάνε ΕΔ αλλά πάνε στα κανονικά ΚΕΝ είναι αραχτοί. Τώρα το αν θα σου φέρονται κάπως είναι άλλο θέμα. Πάντως αν δεν σου φέρονται έτσι στις ΕΔ τότε τι ΕΔ είναι. χαχαχαχαχαχα Όταν ήμουν εγώ ήταν γυναικά εποπ και έπεφτε άγριο καψόνι.Όταν όμως πάρεις μπερέ οι ίδιοι που σου κάνουν καψόνι σε αναγνωρίζουν και γίνεσαι και ανώτερος από κάποιους.
Massiv0r Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ti εννοεις πως ηταν μεσα περιπου???ημοιυν 266 και ειχαμε μια χ μεταχειριση.οταν ξαναγυρισα για λιγο πριν απολυθω 18 μηνο μεγαλο πευκο ηταν πιο χαλαρες οι νεες σειρες.και καλα καναν βεβαια.δεν ειμαι τις αποψης οτι επειδη περασαμε εμεις χ δυσκολα πρεπει το ιδιο και οι επομενοι.μακαρι να χαλαρωνουν ολα γιατι οπως ειπαμε ο στρατος ειναι μια μεγαλη βλακεια που σε υποχρεωνουν να πας για να ξεδινουν τα ζωα οι καραβαναδες οι χαραμοφαηδες του κρατους.που βγαινουν και συνταξη στα 40 και 50.στα 65 πρεπει. Μπορει να χες συνηθισει την μοναδα που απο οσα λενε εκει ειναι το ζουμι της λεξης ΕΔ, αλλα γενικα αυτο ειναι οπως ειπες καλο, οχι μονο για αυτο αλλα γιατι οι νεοτερες και νεοτερες γενιες δεν εχουν συνηθισει το πυξιμο, αλλη φαση ειναι οι πατεραδες μας που κανανε οικοδομη απο τα 13 και αλλη οι γενιες που ως τα 23-25 την εχουν βγαλει σε θρανια. Κοιτα νταξ σε υποχρεωνουν αλλα αμα ηταν επιλογης δεν θα πηγαινε κανεις.. δεν τους υποστηριζω, αλλα οσο να ναι αμα συμβει κατι και δεν εχουμε στρατο τι θα κανουμε, ποιος θα φυλαει τα συνορα και ποιος θα πολεμησει ? Δεν ειμαι εθνικιστης ουτε θα παω στον πολεμο να πολεμησω για τους μαλακες πολιτικους που εχουμε και εχουν καταντησει την χωρα τριτοκοσμικη περιπτωση, αλλα πας για τα δικα σου ατομα, φιλους , αδερφια οπως θες πες στο. Για το τελευταιο δημοσιο ειναι τι περιμενεις, εντωμεταξυ σε αλλες χωρες το να δουλευεις δημοσιο ειναι κατι που θα πρεπε να ντρεπεσαι οταν το λες.
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 μερικους τους πανε στο μεγαλο πευκο με το ζορι και απλα μετα κοβονται.πεν δεν περασα επειδη πηγα λυβ.thanxs god.και ναι οταν πηγα για ειδικοτητα σπαρτη για οδηγος νομιζα οτι πηγα στον παραδεισο.απο το καψονι και το λιωσιμο ξαφνικα κλαιν μαιν ρεγκλα.παντως οι στρατιωτικοι ηταν κομπλεξικοι.ειχα και εγω κατι παρατραγουδα με ενα ψυχακια που να μην του ξανασηκωθει ποτε οταν ημουν στην ΣΑΜΟ.αλλα ευτυχως για καλη μου τυχη και για καποιους λογους απλα τον συνδεεα με fiber optic. Μπορει να χες συνηθισει την μοναδα που απο οσα λενε εκει ειναι το ζουμι της λεξης ΕΔ, αλλα γενικα αυτο ειναι οπως ειπες καλο, οχι μονο για αυτο αλλα γιατι οι νεοτερες και νεοτερες γενιες δεν εχουν συνηθισει το πυξιμο, αλλη φαση ειναι οι πατεραδες μας που κανανε οικοδομη απο τα 13 και αλλη η γενιες που ως τα 23-25 την εχουν βγαλει σε θρανια. Κοιτα νταξ σε υποχρεωνουν αλλα αμα ηταν επιλογης δεν θα πηγαινε κανεις.. δεν τους υποστηριζω, αλλα οσο να ναι αμα συμβει κατι και δεν εχουμε στρατο τι θα κανουμε, ποιος θα φυλαει τα συνορα και ποιος θα πολεμησει ? Δεν ειμαι εθνικιστης ουτε θα παω στον πολεμο να πολεμησω για τους μαλακες πολιτικους που εχουμε και εχουν καταντησει την χωρα τριτοκοσμικη περιπτωση, αλλα πας για τα δικα σου ατομα, φιλους , αδερφια οπως θες πες στο. Για το τελευταιο δημοσιο ειναι τι περιμενεις, εντωμεταξυ λενε σε αλλες χωρες το να δουλευεις δημοσιο ειναι κατι που θα πρεπε να ντρεπεσαι οταν το λες. αν γινει πολεμος δεν πολεμαω για κανεναν.φευγω απο ελλαδα.οποτε και ναμην πηγαινα στρατο δεν με νοιαζει.δεν πολεμαω για κανεναν.δεν υπαρχει ελλαδα για μενα ουτε πατριδα.αυτο που αποκαλουμε ελλαδα ειναι ΠΛΕΟΝ καποιο υπολειμα απο κατι καλο που ηταν παλια και δεν θα το ξαναδουμε.οποτε αυτοι που λενε η ελλαδα θα παει μπροστα και η ελλαδα και οι αρχαιοι μον προγονοι ειναι κολλημενοι.η ελλαδα παει κατα διαολου ειτε το δεχονται ειτε οχι.και δεν παμε κατα διαολου λογω τοποθεσιας αλλα λογω νοοτροπιας ολων μας
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 το αθάνατο ΛΥΒ http://www.youtube.com/watch?v=v2c9kbcqJbk
Προτεινόμενες αναρτήσεις