Rafinha Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Με την φοιτητική τι γίνεται Γτ νομίζω είναι 15 μέρες Κ πιστεύω προσπαθούν να μου την φάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Το μέγιστο είναι οι 15 μέρες, δε σημαίνει ότι αν έχεις να δώσεις 3 μαθήματα θα σου δώσουν και τις 15 για να «προετοιμαστείς». Κατ' αρχάς έχουμε ξαναπεί ότι εκτός της κανονικής, όλες οι άλλες είναι προαιρετικές και δίνονται κατά βούληση (του διοικητή). Κατά δεύτερον, εννοείται πως αν έχεις βύσμα, δε σ' ακουμπάει τίποτα, αλλά αν είχες μάλλον δε θα ρωτούσες εδώ. Απ' ότι θυμάμαι, υπάρχει οδηγία που αναφέρει πόσες μέρες δικαιούται ο στρατιώτης για κάθε μάθημα, και εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ στρατοπέδου και σχολής. Επίσης, αν ο διοικητής είναι τυπικός, δύσκολα θα σου κολλήσει μέρες σε περίπτωση που δύο ή παραπάνω μαθήματα έχουν διαφορά περισσότερες μέρες απ' όσες δικαιολογούνται κανονικά. Φυσικά αν έχεις πέσει σε χαλαρό διοικητή μπορείς να παίξεις άλλη μπάλα. Τι σου λένε ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, Τη Δευτέρα παρουσιάστηκα με την Α εσσο στο ναυτικό. Για παθολογικούς λόγους πήρα απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Η ερώτηση μου είναι σε πόσες μέρες θα μπορέσω να βγάλω πιστοποιητικό Α το οποίο να γράφει ότι έχω απαλλαγεί νόμιμα ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να εργαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω, αλλά όταν το πάρεις γράψε εδώ πώς λέγεται γιατί νομίζω ότι έχει καταργηθεί και όσοι το λένε τύπου Α έχουν μείνει καμιά δεκαετία πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafinha Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 ο διοιηκητης ειναι πολυ καλος μου δινει κ 3 μερες τιμητικη κ μαθηματα εχω η χλμ αποσταση ειναι 350 χλμ αλλα η στρατολογος μου λεει μεχρι 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 35.000 ευρώ στον αέρα … «Η αναδιοργάνωση των ΕΔ προχωρά απ΄ ότι φαίνεται με πολλές δυσκολίες… Χθες ο ΑΣΔΕΝάρχης πήγε στην Κρήτη και ανακοίνωσε στο 5ο ΤΥΠ στην Κρήτη, πως τελικά δεν θα λειτουργήσει ως Σημείο Υποδοχής νεοσύλλεκτων, όπως είχε ανακοινωθεί. Το κακό θα ήταν μικρό αν δεν είχαν ήδη δαπανηθεί περίπου 35.000 ευρώ και πολύ,πολύ προσωπική εργασία του προσωπικού για να μπορέσει η μονάδα να ανταποκριθεί. Επί ένα ολόκληρο μήνα άπαντες δούλευαν για να είναι όλα έτοιμα. Και χθες ο ΑΣΔΕΝάρχης τους ανακοίνωσε ότι όλα αυτά ήταν περιττά! Ο λόγος της απροσδόκητης απόφασης δεν εξηγήθηκε στο προσωπικό του 5ου ΤΥΠ. Δείχνει πάντως ότι η πορεία υλοποίησης της αναδιοργάνωσης μόνο ανέφελη δεν είναι και κάποιοι την σαμποτάρουν εκ των έσω. Αυτο ηταν το πλανο Αλλα σε εμας επειδη κυνηγαει χρονια το στρατοπεδο ο δημος χανιων και μετα τις εξαγγελιες Τσίπρα μαλλον θα γινει η παραχωρηση εν καιρω μετα κ τα σημερινα του Καμμενου» Δηλαδή την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου όταν στο Υπ.Εθνικής Άμυνας γινόταν η συνάντηση του Π.Καμμένου με τον Δήμαρχο Χανίων , τον αναπλ. Υπ. Υγείας και τους τοπικούς βουλευτές για να συζητηθεί η παραχώρηση του στρατοπέδου, την ίδια ημέρα στα Χανιά, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ανακοίνωνε την ματαίωση της λειτουργίας του Σημείου Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΟ) στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου. http://veteranos.gr/vrazoun-kritiki-stimeni-apofasi-gia-stratopedo-markopoulou/ Lol, 35 χιλιάρικα στα σκουπίδια, αν όντως ήταν τόσα και δεν έβαλαν τίποτα φαντάρους να κάνουν δωρεές και αυτοί καβατζωναν τα λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Διακοπή αναβολής 5/1/2018 με ποια ΕΣΣΟ παρουσιάζεσαι; Β ή Γ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Διακοπή αναβολής 5/1/2018 με ποια ΕΣΣΟ παρουσιάζεσαι; Β ή Γ; https://www.stratologia.gr/el/katataksi Μπες εδώ βάλε τα στοιχεία κ αν είναι να μπεις με την Β θα σου το γραψει εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Διακοπή αναβολής 5/1/2018 με ποια ΕΣΣΟ παρουσιάζεσαι; Β ή Γ; https://www.stratologia.gr/el/faq ερώτηση 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρει κανείς το νόμο με τον οποίο δίνονται οι μεταθέσεις για τους 8μηνους; πότε δικαιούνται τη μετάθεση για να γυρίσουν πίσω. Ο 342105 μου φαίνεται απαρχαιωμένος και δε βγάζω πολυ εύκολα άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Απο προσωπική εμπειρία μόλις κλείσεις 5 μήνες θητεία ή 4 μήνες παραμεθόριο μετά το κέντρο. Από εσσο σε εσσο μπορεί να υπάρχουν μικρό διακυμάνσεις του τύπου σε εμένα (και τη σειρά μου) έσκασε λίγες μέρες νωρίτερα απ' ότι περίμενα ενώ στη προηγούμενη εσσο λίγο αργότερα. Γενικά, εκεί που σπας τη κατοσταρα έρχεται η μετάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό ξέρω και γω, αλλά εδώ λένε άλλα... Να δω μήπως με το γκρουπακι Πάσχα φύγω κιόλας για να επιστρέψω στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Παιδακια βγήκε η καταταξη! www.stratologia.gr/el/katataksi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/16/2018 στις 10:26 ΠΜ, panosno1com είπε ξεχασα να σε ρωτησω ,σε ποσες εργασιμες ηρθε στο ΚΕΠ ? Σε 10 νομίζω. Περίμενα πάνω κάτω 2 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danni Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά εμένα βγήκε η κατάταξη 14/03 290 Μ/Κ ΤΠ. (ΛΗΜΝΟ) από τη έψαξα !! Δεν μου έχει έρθει ακόμα το χαρτί !! Μια ερώτηση ρε παιδιά εγώ μένω Μεσσηνία πως θα μεταφέρθω εκεί? Αεροπλάνο δικαιολογείται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις