Mentalist Patrick Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά είχα στείλει μνμ στ στρατολογία για το θέμα μου που σας είχα πει πιο πάνω και μου απάντησαν αυτό Παρακαλούμε όπως αναμείνατε την αποστολή του Σημειώματος Κατάταξής σας έως το τέλος Φεβρουαρίου. μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Να σου εξηγησει τι? Θα σου ερθει χαρτι απο τη στρατολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/13/2018 στις 8:17 ΜΜ, panosno1com είπε Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου α βγαινει αμεσως στα κεπ? :/ edit: οταν απολυθηκα το 2010, μετα απο λιγες μερες εκανα αιτηση στο stratologia.gr και μου ηρθε σπιτι το χαρτι Τωρα μου λεει : δεν "επιτρεπεται προσβαση" σε ενα link που βρηκα ψαχνωντας ! LoL Πας στα ΚΕΠ, ζητάς Τύπου Α και βάζεις τα στοιχεία σου σε ένα χαρτί που θα σου δώσουν, θα το προωθήσουν στην στρατολογία και θα σου έρθει στα ΚΕΠ το χαρτί. Το έβγαλα πρόσφατα. Το 10; Τι σειρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Τα τύπου Α, Β, κτλ δεν έχουν καταργηθεί; Τα επανεφεραν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Η εγκυκλιος Αν καταλαβετε που πατε πειτε μου https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΑΚ86-ΧΥΝ?inline=true Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 το θέμα είναι οτι βρήκαμε περίπου τις ημερομηνίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Απο οτι καταλαβα παει με τις σειρες.12 μαρτιου μπαινω.Ενταξει πιο μετα απο οτι περιμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 και εγώ για την πρώτη εβδομάδα του μάρτη περίμενα(εχω κάνει διακοπή της αναβολής αλλα οχι για λογους υγείας) οπότε φαντάζομαι πάει με την αλλη κατηγορία που ξεκινάει απο 12 μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Adanos είπε Πας στα ΚΕΠ, ζητάς Τύπου Α και βάζεις τα στοιχεία σου σε ένα χαρτί που θα σου δώσουν, θα το προωθήσουν στην στρατολογία και θα σου έρθει στα ΚΕΠ το χαρτί. Το έβγαλα πρόσφατα. Το 10; Τι σειρά; ευχαριστω! 09 γ εσσο ,απλα το 2010 εκανα αιτηση ονλινε στο στρατολογια.γρ (ενω ειχα αδεια απολυσεως κιολας και πηρανε τηλεφωνο οτι πρεπει να απολυθω για να παρω αυτο το χαρτι χαχα) και οταν απολυθηκα ηρθε σπιτι συστημενο δωρεαν με ελτα... Απλως εχω κεπ στα 100 μετρα απ το σπιτι μου ενω η στρατολογια ειναι πιο μακρυα , κι ελεγα οτι αν κανει μια δυο μερες να ερθει στο κεπ, θα ταν μια χαρα. Δεν μπορουσαν να οτ βαλουν στο ermis οι βλακες! (πιστοποιητικο γεννησης πχ βγαζω ονλαιν αμεσως κ εκτυπωνω) @Pablo_Hasan κι εγω ετσι ηξερα αλλα ειναι ο μονος τροπος να αποδειξεις σε μια υπηρεσια ημιδημοσιου (πχ στο ελ βενιζελος) οτι εχεις τελειωσει τη θητεια σου. θελουν ενα χαρτι τελευταιας 5ετιας (γι αυτο δεν μου κανει αυτο που χα βγαλει τοτε αλλα βλακειες λες και αλλαξε κατι απο τοτε) που να λεει οτι παρουσιαστηκα Χ και τελειωσα Υ διαστημα... κολοκυθια τουμπανα για να σε ταλαιπωρησουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-wade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Εχει κανείς ιδέα που βλέπουμε σε ποιο σώμα καταχθήκαμε για την εσσο του Μαρτίου (πεζικο, πυροβολικο κτλ) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, panosno1com είπε ευχαριστω! 09 γ εσσο ,απλα το 2010 εκανα αιτηση ονλινε στο στρατολογια.γρ (ενω ειχα αδεια απολυσεως κιολας και πηρανε τηλεφωνο οτι πρεπει να απολυθω για να παρω αυτο το χαρτι χαχα) και οταν απολυθηκα ηρθε σπιτι συστημενο δωρεαν με ελτα... Απλως εχω κεπ στα 100 μετρα απ το σπιτι μου ενω η στρατολογια ειναι πιο μακρυα , κι ελεγα οτι αν κανει μια δυο μερες να ερθει στο κεπ, θα ταν μια χαρα. Δεν μπορουσαν να οτ βαλουν στο ermis οι βλακες! (πιστοποιητικο γεννησης πχ βγαζω ονλαιν αμεσως κ εκτυπωνω) @Pablo_Hasan κι εγω ετσι ηξερα αλλα ειναι ο μονος τροπος να αποδειξεις σε μια υπηρεσια ημιδημοσιου (πχ στο ελ βενιζελος) οτι εχεις τελειωσει τη θητεια σου. θελουν ενα χαρτι τελευταιας 5ετιας (γι αυτο δεν μου κανει αυτο που χα βγαλει τοτε αλλα βλακειες λες και αλλαξε κατι απο τοτε) που να λεει οτι παρουσιαστηκα Χ και τελειωσα Υ διαστημα... κολοκυθια τουμπανα για να σε ταλαιπωρησουν) Σειρούλες είμαστε ;-) Αυτό για το πιστοποιητικό γέννησης δεν το γνώριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 μπαινεις στο ermis.gov.gr και βαζεις κωδικους ταξιςνετ και μπορεις να κανεις διαφορες υπηρεσιες online ειτε με αμεση παραλαβη πχ πιστοποιητικο γεννησης ή οικογ. καταστασης ή σε «συνεργασια» με κεπ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, panosno1com είπε μπαινεις στο ermis.gov.gr και βαζεις κωδικους ταξιςνετ και μπορεις να κανεις διαφορες υπηρεσιες online ειτε με αμεση παραλαβη πχ πιστοποιητικο γεννησης ή οικογ. καταστασης ή σε «συνεργασια» με κεπ ! Καλο αυτο δεν το γνωριζα.Ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnasTypos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή για να καταλάβω, όσοι είμαστε να πάρουμε "αναβολή" επειδή είμαστε ΕΜΟ, θα πρέπει απαραίτητα να σύρουμε την ύπαρξη μας ως τα πέρατα της πατρίδας στα ΣΥΠΟ (ffs); Η εναλλακτική στην Αθήνα με φρουραρχείο->401>ωχμάναμ->αναβολή παίζει κανονικά, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Στις 15/2/2018 στις 9:33 ΠΜ, Adanos είπε Πας στα ΚΕΠ, ζητάς Τύπου Α και βάζεις τα στοιχεία σου σε ένα χαρτί που θα σου δώσουν, θα το προωθήσουν στην στρατολογία και θα σου έρθει στα ΚΕΠ το χαρτί. Το έβγαλα πρόσφατα. Το 10; Τι σειρά; ξεχασα να σε ρωτησω ,σε ποσες εργασιμες ηρθε στο ΚΕΠ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις