fernw_thn_souvla Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, valkon είπε Καμιά εμπειρία για Αλεξανδρούπολη 24 ΕΜΑ; Με βάλανε ειδικότητα πυροβολητής ασυρματιστής Φίλε που είδες που σε βάλαν;
liakos18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, arsenal είπε SOS! Παρακαλώ πολύ κάποιο να κάνει ένα print screen τα διαθέσιμα σημεία υποδοχής και να τα ανεβάσει/στειλει! Παρακαλώ! είναι ανάγκη (Από την ΕΣΣΟ που αναμένεται να μπει) https://parousiasi.army.gr/ Εμένα μου βγάζει σφάλμα στο login ενώ με τα ίδια στοιχεία συνδέομαι στο stratologia.gr κανονικά.. :/
fernw_thn_souvla Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, liakos18 είπε Εμένα μου βγάζει σφάλμα στο login ενώ με τα ίδια στοιχεία συνδέομαι στο stratologia.gr κανονικά.. :/ Η Γ ΕΣΣΟ μπορεί να μπει στο paroysiash.army.gr.Για την Β είχαμε μέχρι 20/1
liakos18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Η Γ ΕΣΣΟ μπορεί να μπει στο paroysiash.army.gr.Για την Β είχαμε μέχρι 20/1 Α ναι, λάθος μου, δε το πρόσεξα.
valkon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε Φίλε που είδες που σε βάλαν; Ορκιστήκαμε σήμερα και πήραμε φύλλα πορείας. Μάλλον είχατε άλλη κουβέντα πριν και χώθηκα
huikosd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, arsenal είπε SOS! Παρακαλώ πολύ κάποιο να κάνει ένα print screen τα διαθέσιμα σημεία υποδοχής και να τα ανεβάσει/στειλει! Παρακαλώ! είναι ανάγκη (Από την ΕΣΣΟ που αναμένεται να μπει) https://parousiasi.army.gr/ Είναι κάποιος που του τα εμφανίζει όλα;Από δημοσιεύματα πρέπει να είναι σύνολο 23. Σε κάθε έδρα αδτε στα νησιά, στα Χανιά, Γρεβενά, Έβρο(3;), Δρυμό Θεσσαλονίκης. κεπβ Θήβα, 1η Στρατιά Λάρισα.Εγώ επιβεβαιώνω τα 3 τελευταία.Αν θέλετε γράψτε όσα σας εμφανίζει για να τα συγκεντρώσουμε. Ήρθε σε κάποιον χαρτί κατάταξης; Αν κάποιος από αναβολή υγείας που είναι με τη επόμενη-μεθεπόμενη Εσσο ας γράψει τα κέντρα που του εμφανίζει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Κάψτε ανθέλληνες! Απίστευτο! Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι! Πρωτόγνωρα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας! Μια απέραντη πυρκαγιά έχει ανάψει και κατακαίει πέρα ως πέρα όλες τις δομές της χώρας, εθνικές, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, πνευματικές. Ένα τσούρμο από ανθέλληνες πυρπολεί τα πάντα! Κάψτε ανθέλληνες! Γκρεμίστε! Χαλάστε! Κάψτε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και το αγαθό. Κάψτε! Στα χαμένα καίτε! Από τη στάχτη της φωτιάς σας ''της Ελληνικής ιδέας ο χρυσαετός τις φτερούγες του θα απλώσει πιο πλατειές, προς τα ύψη, προς το φως''! Γκρεμίστε, κάντε ερείπια την άμυνα, την ασφάλεια, την εκκλησία, την παιδεία, την δικαιοσύνη, τον πολιτισμό. Γκρεμίστε! Από τα ερείπια θα ξαναπάρουμε τις άριστα λαξεμένες πέτρες και θα σμιλεύσουμε τις άγριες κοτρώνες για να οικοδομήσουμε και πάλι από την αρχή. Χαλάστε τον ελληνικό κοινωνικό ιστό, τον κοινοτισμό, την ντόπια παραγωγή, την επιχειρηματικότητα, πουλήστε κάθε δημόσια περιουσία, φτωχοποιείστε απόλυτα το λαό. Χαλάστε! Συνηθισμένος ο Έλληνας από χαλάσματα, στο διάβα των αιώνων. Χαλάσματα, που σε περισυλλογή τον βάζουν και τον συνεφέρνουν από τη ζάλη του. Κάψτε λοιπόν! Δεν μας τρομάζετε. Γιατί αυτή την πατρίδα δεν μπορείτε να την αλλάξετε! Γιατί στων πυρωμένων τούτων βράχων τη λαμπράδα, με θεία σάρκα μπόρεσε ο άνθρωπος να ενσαρκώσει το ομορφότερο από όλα τα όνειρά του! Γιατί αυτή την χώρα την φωτίζουν ακτίνες που φέρνει το φως του ήλιου της ζωής, το φως του ήλιου της δικαιοσύνης! Γιατί τούτο δω το χώμα είναι ποτισμένο από μαρτύρων και ηρώων αίμα! Γιατί αυτός εδώ ο λαός, ο ελληνικός, αιώνες τώρα μαρτυρά, πολεμά και τραγουδά την ζωή και την αλήθεια! Γιατί ο περήφανος αυτός λαός, όταν χρειάζεται, στα ταμπούρια τα πάει τα σχολειά! Γιατί η θεία αυτή γλώσσα, η λαλιά η ελληνική, η γλώσσα της ωραίας αλήθειας μιλιέται στους ουρανούς! Γιατί οι εκκλησιές μας ξέρουν να κτυπάν νεκρώσιμη αλλά και χαρμόσυνη καμπάνα! Γιατί η κούπα μας είναι πάντα ολόγιομη από ήλιο και κρασί! Γιατί η πατρίδα μας φτάνει εκεί που φτάνει του ήλιου το βασίλειο! Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Μέλος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας https://eleftheri-patrida.blogspot.nl/2018/02/blog-post_41.html?spref=fb&m=1 Lol, κοινωνικοπολιτικο παραλήρημα από τον πρώην στρατηγό. Πίκρα μεγάλη από εκεί που όταν σε έβλεπαν βαρουσαν προσοχες και οπλασκησεις, τώρα δεν σε χαιρετα ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας
giannos13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Γνωριζει κανεις εαν κανουνε αλλαγες ρουχων στις μοναδες; Για παραδειγμα εγω παω Ροδο-Καστελλοριζο. Υπαρχουν αποθεματα εκει; Στο κεντρο δινανε οτι να 'ναι...
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τι εννοείς ό,τι να 'ναι; Θες να 'σαι μοντελάκι, να κάνεις το παντελόνι τσίνο;
Armored Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Λογικά υπάρχουν αποθέματα από όσους παρέδωσαν ρουχισμό όταν απολύθηκαν από τη μονάδα. Μεταχειρισμένα δλδ αλλά κλαιν θα γίνει η δουλειά σου..
giannos13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι εννοείς ό,τι να 'ναι; Θες να 'σαι μοντελάκι, να κάνεις το παντελόνι τσίνο; Αρχικα να πω οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι ... Εννοω οτι στο κεντρο φορουσα small παντελονια (για μενα στα ορια του τσουβαλιου που φορτωνουν τις πατατες), σημερα ειδα οτι μου ειχαν δωσει και ενα x small (δεν ξερω εαν εγινε κατα λαθος) το οποιο καθεται πολυ καλα. Αλλα δεν ειναι τα παντελονια το θεμα μου. Τα χιτωνια ειναι που με εκνευριζουν καθως φτανουν κατω απο τον κωλο...και φοραω και αλλα ρουχα απο μεσα. Οταν πηγα να τα αλλαξω στο κεντρο ο Ανθλχος μου ειπε οτι ηταν μια χαρα και δεν τα αλλαξα.
lebron15 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χθες πήρα το φύλλο πορείας μου από το ΚΕΠΒ, είμαι για Αυλώνα με ειδικότητα οδηγός αυτοκινήτου. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα (πέρα από το προφανές) ; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από lebron15
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τα κεντρα καταργήθηκαν ή όχι ακόμα; 1
G.TH. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, giannos13 είπε Αρχικα να πω οτι δεν ειμαι και το πρωτο μποι ... Εννοω οτι στο κεντρο φορουσα small παντελονια (για μενα στα ορια του τσουβαλιου που φορτωνουν τις πατατες), σημερα ειδα οτι μου ειχαν δωσει και ενα x small (δεν ξερω εαν εγινε κατα λαθος) το οποιο καθεται πολυ καλα. Αλλα δεν ειναι τα παντελονια το θεμα μου. Τα χιτωνια ειναι που με εκνευριζουν καθως φτανουν κατω απο τον κωλο...και φοραω και αλλα ρουχα απο μεσα. Οταν πηγα να τα αλλαξω στο κεντρο ο Ανθλχος μου ειπε οτι ηταν μια χαρα και δεν τα αλλαξα. Θα έχουν αλλά όσο φοριέται μπορεί και να μην στο αλλάξουν. Ενώ αν σου σκιστεί ή πέσει μπογιά σε αγγαρεία μάλλον θα σου δώσουν νέο αμέσως. Μπορεί να έχει αλλάξει αυτό σήμερα, αλλά όσοι απολύονταν κράταγαν χιτώνια, παντελόνια κτλπ
lastjedi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναβολή 2 χρόνων για λόγους υγείας καθώς το Σεπτέμβρη που παρουσιάστηκα κανονικά για να υπηρετήσω πάθαινα κρίσεις πανικού-άγχους λιποθυμικά επεισόδια κλπ, πράγμα που δεν με επέτρεψαν την παραμονή μου στο στρατόπεδο. Πλέον έχω φρικάρει και δεν θέλω με τίποτα να ξανά προσπαθήσω καν να μπω εκεί μέσα. Δεν θέλω τίποτα να μου θυμίζει όλα όσα πέρασα εκείνες τις μέρες στο στρατό. Τους είχα πει και εγώ ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό και ότι θα παω για απαλλαγή.. γιαυτό και μου έδωσαν τα 2 χρόνια απευθείας. Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν είμαστε για αυτές τις συνθήκες... γιαυτό αλώστε υπάρχουν και τα Ι5 πιστεύω. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι τώρα ότι σε 1μιση χρόνο που λήγει η αναβολή μου, ότι θα με αναγκάσουν να κάνω τη θητεία μου.. πράγμα που δεν μπορώ ούτε θέλω να το σκέφτομαι... Ξέρω τη διαδικασία ότι θα πρέπει να έχω μια γνωμάτευση από ψυχιάτρο κλπ και όντως υπάρχει κάποιος που με παρακολουθεί από τη στιγμή που βγήκα με αναβολή και ο ίδιος με καθυσήχασε ότι θα την πάρω την απαλλαγή.. απλά εγώ για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι θα βρω δυσκολίες... Υπάρχει περίπτωση να με εξαναγκάσουν να το κάνω αυτό; Δηλαδή να μην δεχτούν να μου δώσουν Ι5 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις