Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Xristaras12 είπε εμένα με απασχολεί όταν θα παω εκει πέρα και ρωτήσουν αν εχω κινητό να δείξω το 206 να τελειώνει το θέμα (με την βγαλμένη κάμερα). smartphone δεν θα μου χρειαστεί μιας και την επικοινωνία μου θα την κάνω μέσω του whatsapp στο 206. Στη μονάδα σου, δε θα σου πει κανένας να δείξεις το κινητό σου, θα σε ρωτήσουν τον αριθμό σου, και τον αριθμό κάποιου δικού σου, που αν δεν τον θυμάσαι θα βγάλεις τη σμαρτφονάρα σου και θα τον διαβάσεις από εκεί, δεν ασχολείται κανένας, δεν τους απασχολούν τέτοια θέματα, γενικά ότι γίνεται στο κέντρο, δεν έχει επαφή με τις μονάδες. Τώρα για το κέντρο, ο,τι σου είπε ο @phanispal δείχνεις ένα χωρίς κάμερα και έχεις το κανονικό στην τσέπη σου, έμενα Αλχιας με <<έψαξε>> με σμαρτφοουν και ντεπον στην τσέπη του μπουφάν μου. Αν δεν θες να έχεις ούτε αυτό στο μυαλό σου, παίρνεις ένα απλό και στο πρώτο επισκεπτήριο αν έρθει κάποιος δικός σου, σου φέρνει το σμαρτφοουν, απλά στο κέντρο πρόσεχε μην στο φάνε απ τον θάλαμο ή από κάπου που θα το αφήσεις για 5' 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε θυμάμαι/γνωρίζω αν υπάρχει σχετική οδηγία, πάντως θυμάμαι ότι το θέμα του κινητού υποτίθεται ότι αντιμετωπίζεται σοβαρά από το στρατό, λόγω ασφάλειας. Υποτίθεται πως ναι, ακόμα και μέσα στα γραφεία-διοικητήριο, είχε ταμπελάκια "απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών", και ήταν όλοι, από τον Δικα μέχρι τον τελευταίο ΕΠΟΠ με το κινητό στο χέρι! Και μιλάμε για σοβαρή Ταξιαρχία, όχι καμιά μονάδα με 20 άτομα Παντως γενικά πρόσεχαν τι ανεβάζαν τα φαντάρια αλλα και τα στελέχη, γιατί ο Δικας ήταν αλάνι και τα τσέκαρε όλα, και στις Ταγματικές τους τα έχωνε! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Oscar_Mike
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 όπως έγραψα και παραπάνω, με απασχολεί η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου κινητού με βγαλμένη κάμερα https://www.gsmarena.com/nokia_206-5138.php και μόνο για το κέντρο. Δεν έχω σκοπό να δώσω 20-25€ για κάτι που δεν έχει ουτε κάν bluetooth πχ και χωρίς να μπορεί να υποστηρίζει μια εφαρμογή για instant messaging (viber,whatsapp κλπ), τόσα χρόνια πριν αγοράσω σμαρτφον με είχε βολέψει αφάνταστα και το κράταγα επίτηδες για τον στρατό. Δεν θα το έσφαζα σε καμία περίπτωση αν μπορούσα να βρω κάτι αντίστοιχο να κάνω τη δουλειά μου. Θα μου πεις καλά νομίζεις οτι θα μιλάς όλη μέρα; φυσικά και όχι. κάτι άλλο που με απασχολεί είναι αν μπορώ να περάσω μια συγκεκριμένη κρέμα που βάζω στο πρόσωπο καθώς απο το άγχος κοκκινίζω στο πρόσωπο και με πιάνει φαγούρα και κάψιμο(δεν είναι κάτι κολλητικό όμως) https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/flenazole
-Dimitris- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στον Αυλωνα οσοι εδειχναν κινητο με ''βγαλμενη'' καμερα τους το κρατουσαν. Η κρεμα αυτη ειναι φαρμακευτικο προιον και εαν δεν εχεις συνταγη δερματολογου θα στην παρουν, βεβαια μπορεις να περασεις απο το ιατρειο αργοτερα και να πεις τι εχεις και θα την παρεις πισω με χαρτι απο τον στρατιωτικο ιατρο.
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε Υποτίθεται πως ναι, ακόμα και μέσα στα γραφεία-διοικητήριο, είχε ταμπελάκια "απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών", και ήταν όλοι, από τον Δικα μέχρι τον τελευταίο ΕΠΟΠ με το κινητό στο χέρι! Και μιλάμε για σοβαρή Ταξιαρχία, όχι καμιά μονάδα με 20 άτομα Παντως γενικά πρόσεχαν τι ανεβάζαν τα φαντάρια αλλα και τα στελέχη, γιατί ο Δικας ήταν αλάνι και τα τσέκαρε όλα, και στις Ταγματικές τους τα έχωνε! Γιατι οι φανταροι δεν ειναι με τα smartphone στο διοικητηριο? Εχουν και μια ωραιοτατη καμερα να τους τραβαει οταν κανουν καμερες και ειναι με το κινητο στο χερι
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 οπότε δεν το γλυτώνουμε το 20αρικο για κινητό απ ότι φαίνεται. Η συνταγή υπάρχει σίγουρα αν ψάξω(συνήθως δεν τα πετάω αυτά). Είναι χειρόγραφη όμως καθώς δεν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο ( θεωρείται καλλυντική και δεν γράφεται σε βιβλιάριο)
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, DYEL είπε Γιατι οι φανταροι δεν ειναι με τα smartphone στο διοικητηριο? Εχουν και μια ωραιοτατη καμερα να τους τραβαει οταν κανουν καμερες και ειναι με το κινητο στο χερι 100% true!
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά κι εγώ σου είπα ήδη ότι είναι αρκετές οι πιθανότητες να στο πάρουν έτσι και τους το δείξεις, δεν πα να τους λες εσύ ότι την έχεις αφαιρέσει. Σιγά μην κάθονται να ελέγχουν αν όντως λειτουργεί η κάμερα σε κάθε τέτοια περίπτωση. Στο Πεύκο μας έλεγαν ότι κανονικά απαγορεύεται το κινητό γενικότερα, και ότι υπάρχουν τηλεφωνικοί θάλαμοι για επικοινωνία με έξω. Νταξ ήταν και δήθεν ψαρωτικό, απλά το αναφέρω. Για μένα κακώς βιάστηκες και το έσφαξες.
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Lol εγραψα στο google "nokia fantariko" και μου εβγαλε το κινητο που ειχα παρει Nokia 130,εχει βυσμα (pun intended) οπως τα smartphone,εχει bluetooth,περνει microsd. Το χρησιμοποιω καθε μερα στο γυμναστηριο ως mp3 αλλα και ως κινητο (με την κλασσικη έννοια). Μπορει δηλαδη να χρειαστει και στην ζωη σου αργοτερα,ειναι οτι πρεπει αν δεν θες να κουβαλας κινητο 5 ιντσων μαζι σου,σε δουλεια π.χ gym κλπ. Δυστυχως θα θαφτεί αλλη μια σελιδα αλλα αν μπορω να αποτρεψω εστω και εναν να μην σπασει την καμερα του... Μην το κανετε αυτο,καλυτερα κριψτε το και πειτε οτι δεν εχετε φερει κινητο και μην αγορασετε αλλο.
mindtrapper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί ασχολείστε με το τι γίνεται στα κέντρα, δεν καταργούνται αυτά;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 την κάμερα την κούμπωσα πάλι και λειτουργεί μια χαρά, δεν κατέστρεψα κάτι! 3 λεπτά πριν, DYEL είπε Lol εγραψα στο google "nokia fantariko" και μου εβγαλε το κινητο που ειχα παρει Nokia 130,εχει βυσμα (pun intended) οπως τα smartphone,εχει bluetooth,περνει microsd. Το χρησιμοποιω καθε μερα στο γυμναστηριο ως mp3 αλλα και ως κινητο (με την κλασσικη έννοια). Μπορει δηλαδη να χρειαστει και στην ζωη σου αργοτερα,ειναι οτι πρεπει αν δεν θες να κουβαλας κινητο 5 ιντσων μαζι σου,σε δουλεια π.χ gym κλπ. Δυστυχως θα θαφτεί αλλη μια σελιδα αλλα αν μπορω να αποτρεψω εστω και εναν να μην σπασει την καμερα του... Μην το κανετε αυτο,καλυτερα κριψτε το και πειτε οτι δεν εχετε φερει κινητο και μην αγορασετε αλλο. nokia 130 αναφέρεσαι στο πρώτο μοντέλο που είχε βγεί. Του 2017 έχει κανονικά κάμερα.
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Γιατί ασχολείστε με το τι γίνεται στα κέντρα, δεν καταργούνται αυτά; Ακόμα δεν τον είδαμε..
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στο κέντρο δεν θα έχετε την πολυτέλεια να φορτίζεται το κινητό όποτε θέλετε.Οπότε επιλέξτε μια απλή συσκευή που έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
-Dimitris- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Η συνταγή υπάρχει σίγουρα αν ψάξω(συνήθως δεν τα πετάω αυτά). Είναι χειρόγραφη όμως καθώς δεν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο ( θεωρείται καλλυντική και δεν γράφεται σε βιβλιάριο) Καλα και το depon δεν καλυπτεται αλλα φαρμακευτικη ουσια ειναι και το τσιμπανε απο το σακο σου εαν το εχεις. Στο ιατρειο εχουν ολοκληρες κουτες απο κατασχεμενα φαρμακα τα οποια δεν τα επιστρεφουν ποτε πισω στους στρατιωτες (μονο εαν αρρωστησεις επιτρεπεται να σου δωσουν), θυμαμαι οτι σε μια ΕΣΣΟ ειχαν φερει κουτι που ξεχειλιζε απο depon και ενα αλλο γεματο αντιβιωσεις/καραμελες για το λαιμο/μπουκαλια με οινοπνευμα/κ.α. , ακομα και τα σπρει για τους κοριους παιρνουν. Αφου εχεις τη συνταγη, εστω και χειρογραφη, τη δειχνεις οταν περασεις, κατα την καταταξη, στους ιατρους. Θα σε ρωτησουν κιολας εαν εχεις καποιο προβλημα υγειας γενικοτερα για να το καταχωρησουν στην καρτελα σου 1
arsenal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) SOS! Παρακαλώ πολύ κάποιο να κάνει ένα print screen τα διαθέσιμα σημεία υποδοχής και να τα ανεβάσει/στειλει! Παρακαλώ! είναι ανάγκη (Από την ΕΣΣΟ που αναμένεται να μπει) https://parousiasi.army.gr/ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από arsenal
valkon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καμιά εμπειρία για Αλεξανδρούπολη 24 ΕΜΑ; Με βάλανε ειδικότητα πυροβολητής ασυρματιστής
Προτεινόμενες αναρτήσεις