-Dimitris- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Σου εγραψα παραπανω. Απο ψυχιατρο δημοσιου νοσοκομειου. Εαν εχεις τετοια θεματα μου κανει εντυπωση που δεν ειχες παει αρκετο καιρο πριν σε καποιον ψυχιατρο για παρακολουθηση. Η αγοραφοβια δεν σε καθιστα και πολυ λειτουργικο στη ζωη σου. Εκτος βεβαια και εαν δεν εχεις κατι απλα δεν θελεις να κανεις τη θητεια σου και δεν μεριμνησες εγκαιρως. Οπως σου εγραψαν και απο πανω, δεν παει καποιος να κανει τη θητεια του εαν δεν θελει.
skp12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Απο τη μια δεν εχω ασχοληθει και απλα προσπαθω να αποφευγω καταστασεις που επιδεινωνουν τη κτασταση μου δηλαδη αποφευγω να ταξιδευω μονος (η τελευταια εμπειρια μου με αεροπλανο ηταν τραυματικη) και γενικα αποφευγω τη πολυκοσμια τις μεγαλες παρεες κλπ. και απο την αλλη φοβαμαι και λιγο να επισκευτω ψυχιατρο... Σαφως και δε τιθετε θεμα να λεω ψεμματα για τη κατασταση μου αν λες για αυτο οτι σου κανει εντυπωση το εχω πολλα χρονια αυτο το προβλημα αλλα δεν εδωσα σημασια και δυστυχως ειναι οπως τα λες δεν ειμαι και πολυ λειτουργικος στη ζωη. Επειδη δεν ηξερα τι ηταν η αγοραφοβια διαβασα τωρα και περιγραφει ακριβως το προβλημα μου το κακο ειναι οτι αποφευγω γενικα τον κοσμο.. Τελος του μηνα μου ειπαν οτι θα μου ερθει το χαρτι δε ξερω αν θα προλαβω να κανω κατι σε αυτο το μικρο διαστημα. Τελος ευχαριστω εσενα και τα υπολοιπα παιδια για τις απαντησεις μου ειναι αρκετα χρησιμες.
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Xristaras12 είπε καλά ναι δεν μιλάμε για το κέντρο.... Στις μονάδες όλοι με σμάρτφοουν είναι, μην ανησυχείς, κανένας δεν κρύβει το κινητό του εκεί και κανένας δεν σου λέει τίποτα, δεν είναι ο απρόσωπος και κακός χαμός του κέντρου, και τους απασχολούν πιο σοβαρά πράγματα από τα κινητά, τώρα άμα αρχίσεις και τραβάς φώτο οχήματα και εγκαταστάσεις και σε δει κανένας, ναι ενδεχομένως και να έχεις "θέμα". Και στο κέντρο, είτε από την αρχή, είτε από το πρώτο επισκεπτήριο σχεδόν όλοι ειχαν το σμάρτφοουν τους, αλλά με πιο προσεκτική χρήση, γενικά μη σε "φοβίζει" αυτό το θέμα Καλή θητεία 1
tsioulak Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, skp12 είπε Απο δημοσιο η ιδιωτικο και τι γιατρο ψυχιατρο; Συγνωμη που κουραζω ρε μαγκες απλα δε ξερω για αυτα... Με τη βαρηκοια που εχω ειναι αδυνατο να βγω Ι5 ; Επειδη ενα παιδι πανω ειπε πως με 71% αναπηρια ειμαι αυτοματα ι4 εγω πιστευω οτι τα ξεπερναω τα ορια που αναγραφοντε στο ΦΕΚ στη παραγραφο "ακουστικη οξυτητα". Ειναι ενα θεμα που με βαραινει και με αγχωνει πολυ... Εχεις χαρτι απο κεπα με 71% αναπηρία;
skp12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι εχω τετοιο χαρτι απο τα κεπα γραφει αυτο υπολειματικη ακοη στα ορια της κωφωσης αμφω καλη αναπτυξη ομιλιας φερει ακουστικα βαρηκοιας αμφω Π.Α 70% μη Hoging λεμφωμα 7/04 χμθ υπο παρακολουθηση Π.Α 20% απο τα παραπανω προκυπτει οτι ποσοστο αναπηριας ανερχετε σε 71% Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από skp12
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 απευθείας απαλλαγή δεν θα σου δώσουν, για αναβολή δεν είναι τόσο σχολαστικοι με τα δικαιολογητικά.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε Στις μονάδες όλοι με σμάρτφοουν είναι, μην ανησυχείς, κανένας δεν κρύβει το κινητό του εκεί και κανένας δεν σου λέει τίποτα, δεν είναι ο απρόσωπος και κακός χαμός του κέντρου, και τους απασχολούν πιο σοβαρά πράγματα από τα κινητά, τώρα άμα αρχίσεις και τραβάς φώτο οχήματα και εγκαταστάσεις και σε δει κανένας, ναι ενδεχομένως και να έχεις "θέμα". Και στο κέντρο, είτε από την αρχή, είτε από το πρώτο επισκεπτήριο σχεδόν όλοι ειχαν το σμάρτφοουν τους, αλλά με πιο προσεκτική χρήση, γενικά μη σε "φοβίζει" αυτό το θέμα Καλή θητεία εμένα με απασχολεί όταν θα παω εκει πέρα και ρωτήσουν αν εχω κινητό να δείξω το 206 να τελειώνει το θέμα (με την βγαλμένη κάμερα). smartphone δεν θα μου χρειαστεί μιας και την επικοινωνία μου θα την κάνω μέσω του whatsapp στο 206. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Xristaras12
georg3b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αν πας κέντρο, μη δείχνεις τίποτα.. Βάλτο σε μια τσέπη του μπουφάν σου πάνω σου και πες δεν έχω κινητό.. Τελεία. Κακώς έκατσες και έσφαξες το κινητάκι χωρις κανένα λόγο. Αν πας μονάδα πραγματικά όλοι με τα smartphone στο χέρι είναι, δεν θα ασχοληθεί κανείς. 1
webparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε εμένα με απασχολεί όταν θα παω εκει πέρα και ρωτήσουν αν εχω κινητό να δείξω το 206 να τελειώνει το θέμα (με την βγαλμένη κάμερα). smartphone δεν θα μου χρειαστεί μιας και την επικοινωνία μου θα την κάνω μέσω του whatsapp στο 206. Δε θα ασχοληθει κανεις,μη σκας. Εγω το μονο προβλημα που ειχα ηταν οταν περνουσαν τα ΟΥΚ τραγουδωντας και σηκωσα το κινητο να τους βγαλω βιντεο. Εγινε ενας χαμουλης με τον ομαδαρχη τους για μισο λεπτο,αλλα τιποτα παραπερα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
gokuthelegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, georg3b είπε Αν πας κέντρο, μη δείχνεις τίποτα.. Βάλτο σε μια τσέπη του μπουφάν σου πάνω σου και πες δεν έχω κινητό.. Τελεία. Κακώς έκατσες και έσφαξες το κινητάκι χωρις κανένα λόγο. Αν πας μονάδα πραγματικά όλοι με τα smartphone στο χέρι είναι, δεν θα ασχοληθεί κανείς. Εμένα προσωπικά πάντως θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αυτό και θα το έψαχνα το θέμα, σήμερα πλέον ακόμη και η κουτσή Μαρία έχει κινητό.
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, κι εγώ δεν το προτείνω να πει κάποιος ότι δεν έχει. Το πιθανότερο είναι ότι θα του ψάξουν ενδελεχώς τα πράγματα, αφού κανονικά απαγορεύεται να κάνουν σωματικό έλεγχο, και αν δε βρουν τίποτα, δεν αποκλείεται να τον έχουν σταμπαρισμένο για να τον πιάσουν στα πράσα. Το κλασικό που κάνουν πολλοί, είναι να έχουν πάνω τους ένα των 15-20€, το οποίο το δείχνουν, και στην τσέπη τους έχουν το «κανονικό». Όχι ότι δεν ξέρουν ότι γίνεται, αλλά συνήθως δεν ασχολούνται περαιτέρω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 minutes ago, phanispal said: Το πιθανότερο είναι ότι θα του ψάξουν ενδελεχώς τα πράγματα, αφού κανονικά απαγορεύεται να κάνουν σωματικό έλεγχο, και αν δε βρουν τίποτα, δεν αποκλείεται να τον έχουν σταμπαρισμένο για να τον πιάσουν στα πράσα. Τον έλεγχο συνήθως δεν τον κάνουν άλλοι φαντάροι? Θες να μου πεις ότι σημειώνουν ονόματα ατόμων που είπαν ότι δεν έχουν κινητά, τα οποία δίνουν σε στελέχη, για να τους έχουν "σταμπαρισμένους" όπως είπες? ROFLMAO...
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Νταξ ναι, όπως το θέτεις έχεις ένα point, αλλά τουλάχιστον στο Πεύκο, δεν ήταν μόνο παλιότεροι, αλλά και στελέχη. Αν υποθέσουμε ότι δεν εμπλέκεται κανένα στέλεχος, όντως δεν παίζει ένας παλιότερος να σε δώσει. Απ' την άλλη, δε θυμάμαι αν σημειώνονται και πουθενά κάποια πράγματα, τουλάχιστον τέτοια βασικά.
-Dimitris- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειναι ολοκληρη επιστημη το θεμα του κινητου. Δειξτε στην πυλη ενα απλο κινητο της ταξεως των 20Ε και εχετε το κανονικο πανω σας. Ολοι ξερουν οτι εχουμε κινητα με καμερα σε καποια τσεπη, απλως δε χρειαζεται να τους το τριβουμε και στη μουρη. Δε θα κατσει κανενα στελεχος να σημειωσει στη λιστα με τα 1000 ατομα που μπαινουν καθε φορα ποιοι ειναι οι ''υποπτοι''. Οταν ψαχνουν τα πραγματα συνηθως κοιτανε για φαρμακα, αλκοολ, ουσιες και αιχμηρα αντικειμενα. Υ.Γ. Η τραγικη ειρωνεια ειναι οταν οι ιδιοι οι αξιωματικοι ανεβαζουν φωτογραφιες/ιστοριες στο instagram εν ωρα υπηρεσιας (μεσα στο στρατοπεδο).
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δε θυμάμαι/γνωρίζω αν υπάρχει σχετική οδηγία, πάντως θυμάμαι ότι το θέμα του κινητού υποτίθεται ότι αντιμετωπίζεται σοβαρά από το στρατό, λόγω ασφάλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις