Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαρμακα δε λαμβανω πια γιατι εχει περασει καιρος απο την ασθενεια που περασα. Σε αυτη τη περιπτωση αν βγαινω ι4 συμφωνα με αυτα που εγραψα ειναι δυσκολο να βγω ι5 η δεν υπαρχει περιπτωση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιταξε, υπαρχουν 2 ''ειδη'' Ι5, το παθολογικο και το ψυχιατρικο.

Για παθολογικους λογους, εαν δεν λαμβανεις ειδικη φαρμακευτικη αγωγη (για παραδειγμα καποιος που χρειαζεται να κανει τακτικα ενεσεις ινσουλινης), υπαρχει μια σχετικη δυσκολια για να το χορηγησουν. 

Για ψυχιατρικους λογους ομως, συμβαινει ακριβως το αντιθετο, εαν εχεις γνωματευση απο ψυχιατρο (ειδικα απο δημοσιο νοσοκομειο οπως εγραψα παραπανω), και σου εχει χορηγησει καποια αντικαταθλιπτικα (εστω και ηπια), δεν το συζητουν καν, σε 2 λεπτα εχεις φυγει με απαλλαγη.

Με λιγα λογια, εαν θελεις να κυνηγησεις την απαλλαγη θα στηριχτεις στο ψυχιατρικο θεμα που αναφερες παραπανω...

Υ.Γ. Βεβαια εαν εχεις μεσον τα παντα γινονται, ξεχασα να στο αναφερω αυτο :P

Δυστυχως στο ψυχιατρικο θεμα οπως ειπα το αντιμετωπιζω μονος και δεν εχω ζητησει βοηθεια γιατρου παρολο που ξερω οτι ειναι πολυ σοβαρο. Για παραδειγμα καποιες φορες με ποιανει πανικος ακομα και στο μετρο πολλεες φορες οταν ειμαι μονος  με τοσο κοσμο απλα προσπαθω να αποφευγω τη πολυκοσμια τα παρτι κλπ. Για μενα ειναι πολυ δυσκολο αλλα δυστυχως δεν εχω παει σε καποιο ψυχιατρο η κατι τετοιο...Αρα τα πραγματα ειναι δυσκολα για μενα απλα να ελπιζω δηλαδη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το δυστυχως εννοω φιλε μου οτι γνωριζω οτι ειναι σοβαρο το προβλημα ακομα και στις καθημερινες δραστηριοτες μου με επηρεαζει το αγχος και λεω δυστυχως γιατι εμαθα να το κρυβω καπως και να το αντιμετωπιζω μονος μου και δε πηγα στο γιατρο για αυτο το θεμα εχω ασχοληθει παρα μονο με την ακοη μου. Μου ειναι πολυ δυσκολο πραγματικα να υπηρετησω και φοβαμαι οτι τα πραγματα θα ειναι χειροτερα αν παω απλα και μονο στην ιδεα εχω τρομοκρατηθει. Δεν ηξερα οτι θα με βοηθουσε σε μια τετοια περιπτωση του στρατου το θεμα και βασιστηκα στο οτι ισως παρω απαλλαγη λογω ακοης...

Επεξ/σία από skp12

Άμα δεν θες να πας δεν θα πας, δεν είναι φυλακή,  αλλά απαλλαγή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρεις αμέσως,  αλλά μετά από δύο χρόνια αναβολων. 

ερώτηση.

έχω ενα νοκια 206 το οποιο ναι μεν έχει κάμερα αλλά με βολεύει γιατί μέσω δεδομένων μπορώ να έχω viber,whatsapp και facebook απο τις αντίστοιχες εφαρμογές.

Εσφαξα το κινητό και έχω αφαιρέσει την κάμερα και αν το εξετάσει κάποιος φαίνεται κανονικά οτι λείπει το "ματάκι"

υπάρχει περίπτωση να έχουμε παρατράγουδα και να μείνω χωρίς τηλέφωνο; αλλιώς να πάω να πάρω ενα νοκια 105 να τελειώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει, ίσως επειδή δεν είσαι πολύ σαφής, αν υπάρχει κάτι που σε κρατάει απ' το να πας στον αρμόδιο γιατρό να σου βγάλει το χαρτί που θες.

Xristara, απλά απέφυγε να το δείχνεις. Απ' όσο ξέρω δεν καταλαβαίνουν από «δείτε, έχω αφαιρέσει την κάμερα». Συνήθως δεν κάθονται ν' ασχοληθούν ιδιαίτερα.

Πάρε και smartphone άμα θες, αλλά τουλάχιστον στο κέντρο δεν το προτείνω λόγω κλοπών.

Επεξ/σία από phanispal

καλά ναι δεν μιλάμε για το κέντρο....

Το σκέφτηκα οτι καλύτερα να δείξω οτι έχω κινητό αν γίνει καμιά στραβή παρά να το κρύψω και να πέσει καμια καμπάνα.

οπότε η πιο ασφαλής επιλογή για να το δείξω κιόλας είναι η αγορά συσκευής χωρίς κάμερα γενικότερα οπότε όσο και βλαμμένος να είναι ο άλλος να μην μπλέκω με το " εχω βγάλει την κάμερα κλπ"

Γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα φιλε το γραφω. Αν παω τωρα σε ενα γιατρο τι χαρτι θα παρω θα κανει τιποτα σε ενα μηνα που θα περασω απο την επιτροπη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο δημοσιο η ιδιωτικο και τι γιατρο ψυχιατρο; Συγνωμη που κουραζω ρε μαγκες απλα δε ξερω για αυτα...

Με τη βαρηκοια που εχω ειναι αδυνατο να βγω Ι5 ; Επειδη ενα παιδι πανω ειπε πως με 71% αναπηρια ειμαι αυτοματα ι4 εγω πιστευω οτι τα ξεπερναω τα ορια που αναγραφοντε στο ΦΕΚ στη παραγραφο "ακουστικη οξυτητα". Ειναι ενα θεμα που με βαραινει και με αγχωνει πολυ...

Επεξ/σία από skp12

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...