Lelouch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, darkdemon είπε Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό. 2
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, Lelouch είπε Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό. σωστά τα λες
zerkeros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Πήρα μετάθεση στο 282 Τάγμα Μηχανοκίνητων στην ΚΩ. Έχει κανείς καμία πληροφορία μα δώσει?
Lelouch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό;
-Dimitris- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Να φανταστω ζητας και απο τη μαμα να σου μασισει το φαγητο. https://www.stratologia.gr/ για ολες σου τις αποριες. Επισης και εξαγορα θητειας να πας να κανεις, το χακι θα το βαλεις για 40 ημερες.
bilya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; καταλαβαίνεις οτι ισχύουν άλλα πράγματα για εξωτερικό/εσωτερικό ειδικές κατηγόριες κ γι υτο δεν πήρες απάντηση. Γι υτο που ρωτάς ψάξε τι ισχύει για ανυπότακτους εξωτερικού. long story short έχεις δικαίωμα 30 μέρες το χρόνο να πηγαίνεις ελλάδα, υπάρχει πρόστιμο στην εφορία (εφάπαξ ποσό) που αν δεν έχεις εισοδήματα ελλάδα ή σκοπό να ξαναγυρίσεις δεν σε νοιάζει. Τέλος οριστική απαλλαγή παίρνεις στα 40 φευγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; 33. «1. Όσοι συµπληρώνουν το τριακοστό τρίτο (33ο) έτος της ηλικίας τους, µπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον έχουν καταταγεί ή θα καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάµεις και αφού προηγουµένως εκπληρώσουν ενόπλως στρατεύσιµη στρατιωτική υποχρέωση είκοσι (20) ηµερών. » Πηγή: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/r-noloen-pap-synolo.pdf
magicnumbers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/22/2018 στις 8:09 ΜΜ, Lelouch είπε Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό; Πολυ κακο για το τπτ.9 μηνες χαβαλες και 5ημερη ειναι.Τα λεφτα που θα δωσεις για εξαγορα δωστα να πιασουν τοπο καπου αλλου. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από magicnumbers 3
aris1986 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Περίμενε μέχρι να πας 33 και εξαγόρασε την θητεία. Πας για 20μερουλες τους τα ακουμπάς για τις συντάξεις και τα επιδόματα και είσαι τζετ! Next!
valkon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα;
georgeboo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, valkon είπε Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; Θα σε φωναξουν. Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν
valkon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, georgeboo είπε Θα σε φωναξουν. Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν Επειδή στον γυρισμό δίναμε σε αυτούς τα χαρτιά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το 401. Ελπίζω να μην έχω θέμα
alexis333 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, valkon είπε Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; Αυλώνα ημουν περυσι Μαρτη. Ενα παιδι το ειχαν 2 βδομαδες 401 και δεν ειχε τπτ εν τελη. Απλα θελουν να σιγουρευτουν γι αυτο κανουν εξετασεις συνεχεια. Ειναι σημαντικα θεματα αυτα. Εχουν ευθυνη απεναντι στον στρατιωτη. Μην ανησυχεις ... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από alexis333 1 1
Miracle Worker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Τι μου θυμισατε τωρα. Μια τρελη επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο μεσα σε καποια γιορτη για να ερθει να ερθει να εκκλησιαστει στο εκκλησακι του στρατοπεδου. Εγω ημουν στο τηλ. κεντρο. Φημες λεγανε οτι ηταν πρωην ενος καραβανα. Τρελα γλεντια. 1
afairesths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ μου λύθηκε η απορία Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από afairesths Μου λήφθηκε η απορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις