Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, darkdemon είπε

Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες

Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό.

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Φίλε θα μου πάρει λιγότερο χρόνο να φτιάξω δικό μου φόρουμ να μαζέψω κοινότητα και να ρωτήσω την νέα κοινότητα περί του θέματος από το να κάτσω να διαβάσω 1650 σελίδες. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ότι στο αρχικό τοπικ φτιάχνεται ένα γενικό guide με όλα τα tips. Εδώ δε βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσω και όπου με βγάλει. Λες να διαβάσω τόσες σελίδες; Επίσης δε βαριέμαι να πάω στρατό, δε θέλω να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου καθώς χρειάζομαι εισόδημα. Όσο νωρίτερα θα ξεκινήσω να ψάχνομαι για δουλειά τόσο το καλύτερο. Έχω φάει ήδη άκυρο από εταιρεία του χώρου μου επειδή λένε θέλουν άτομα που να έχουν τελειώσει στρατό.

σωστά τα λες

Δημοσ.

Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lelouch είπε

Τέλος παντων επειδη κανεις δε θα απαντησει στην γενική μου ερώτηση παμε πιο συγκεκριμένες σιγά σιγά. Αν μείνεις εξωτερικό μετά από ποια ηλικία μπορείς να εξαγοράσεις τον στρατό;

καταλαβαίνεις οτι ισχύουν άλλα πράγματα για εξωτερικό/εσωτερικό ειδικές κατηγόριες κ γι υτο δεν πήρες απάντηση.

Γι υτο που ρωτάς ψάξε τι ισχύει για ανυπότακτους εξωτερικού. long story short έχεις δικαίωμα 30 μέρες το χρόνο να πηγαίνεις ελλάδα, υπάρχει πρόστιμο στην εφορία (εφάπαξ ποσό) που αν δεν έχεις εισοδήματα ελλάδα ή σκοπό να ξαναγυρίσεις δεν σε νοιάζει. Τέλος οριστική απαλλαγή παίρνεις στα 40 φευγα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lelouch είπε

33.

«1. Όσοι συµπληρώνουν το τριακοστό τρίτο (33ο) έτος της ηλικίας τους, µπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον έχουν καταταγεί ή θα καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάµεις και αφού προηγουµένως εκπληρώσουν ενόπλως στρατεύσιµη στρατιωτική υποχρέωση είκοσι (20) ηµερών. »

Πηγή: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/r-noloen-pap-synolo.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/22/2018 στις 8:09 ΜΜ, Lelouch είπε

Πολυ κακο για το τπτ.9 μηνες χαβαλες και 5ημερη ειναι.Τα λεφτα που θα δωσεις για εξαγορα δωστα να πιασουν τοπο καπου αλλου.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 3
Δημοσ.

Περίμενε μέχρι να  πας 33 και εξαγόρασε την θητεία. Πας για 20μερουλες τους τα ακουμπάς για τις συντάξεις και τα επιδόματα και είσαι τζετ! Next!

Δημοσ.

Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, valkon είπε

Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; 

Θα σε φωναξουν.
Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeboo είπε

Θα σε φωναξουν.
Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν

Επειδή στον γυρισμό δίναμε σε αυτούς τα χαρτιά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το 401. Ελπίζω να μην έχω θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, valkon είπε

Αυλώνα ημουν περυσι Μαρτη. Ενα παιδι το ειχαν 2 βδομαδες 401 και δεν ειχε τπτ εν τελη. 

Απλα θελουν να σιγουρευτουν γι αυτο κανουν εξετασεις συνεχεια. Ειναι σημαντικα θεματα αυτα. Εχουν ευθυνη απεναντι στον στρατιωτη. 

Μην ανησυχεις ... 

Επεξ/σία από alexis333
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι μου θυμισατε τωρα. Μια τρελη επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο μεσα σε καποια γιορτη για να ερθει να ερθει να εκκλησιαστει στο εκκλησακι του στρατοπεδου. Εγω ημουν στο τηλ. κεντρο. Φημες λεγανε οτι ηταν πρωην ενος καραβανα. Τρελα γλεντια.:lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...