phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Βλέπω να γίνεται κλασικός χαμός από τις τοπικές κοινωνίες.
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Βλέπω να γίνεται κλασικός χαμός από τις τοπικές κοινωνίες. Κλααααααμα οι σουβλατζηδες και οι καφετεριες εξόδου φανταρων.... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από paylidis 1
MikeJ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ε σιγά 2 έξοδοι είναι στο κέντρο(δηλαδή 2 ΣΚ το δίμηνο) και αρκετοί που έβγαιναν επειδή είχαν δυο βδομάδες να βγουν γινόντουσαν πίτα και τους έπαιρναν σηκωτούς ή έμπλεκαν σε καυγάδες. Πολλά μαγαζιά δεν σέρβιραν καν σε φαντάρους. Πάντως μου φαίνεται περίεργο άτομα να πηγαίνουν κατευθείαν σε μονάδα χωρίς το κέντρο. Προφανώς το κάνουν για μείωση εξόδων και για να επανδρώνονται πιο γρήγορα οι μονάδες αλλά θεωρώ πως το κέντρο είναι απαραίτητο (όχι επειδή γίνεται καμία εκπαίδευση) αλλά γιατί μπαίνεις στο κλίμα λίγο πιο ομαλά, αφού τ κέντρο είναι χαλαρά γενικά. Τώρα κατευθείαν στα βαθιά. 1
Apocalyptica Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, μπαινω τον μαρτιο και εγω και εχω μια ερωτηση προς το παρων. Στο site parousisi.army.gr σκεφτομαι να δηλωσω για ΔΕΑ αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Αν το δηλωσω στο site και μετα αλλαξω γνωμη μεχρι να μπω μπορω να το ακυρωσω?Θα ρωτησουν και μεσα στο στρατοπεδο? Επισης αν το δηλωσω μπορει ν μου ερθει να παρουσιαστω σε καποια μοναδα που ειναι για ΔΕΑ μονο και δεν θα χω αλλη επιλογη? Ευχαριστω εκ των προτερων.
hmmy92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Με αφορμή την κατάργηση των κέντρων νεοσύλλεκτων link, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας. Αν είναι θετική ή αρνητική εξέλιξη
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 5:17 ΜΜ, Apocalyptica είπε Καλησπερα, μπαινω τον μαρτιο και εγω και εχω μια ερωτηση προς το παρων. Στο site parousisi.army.gr σκεφτομαι να δηλωσω για ΔΕΑ αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Αν το δηλωσω στο site και μετα αλλαξω γνωμη μεχρι να μπω μπορω να το ακυρωσω?Θα ρωτησουν και μεσα στο στρατοπεδο? Επισης αν το δηλωσω μπορει ν μου ερθει να παρουσιαστω σε καποια μοναδα που ειναι για ΔΕΑ μονο και δεν θα χω αλλη επιλογη? Ευχαριστω εκ των προτερων. ρωτανε στο κεντρο αν θελεις να εισαι ΔΕΑ ,αν σε πανε με το ζορι κοψου στα αθληματα! Σε εμας οσους δε θελανε τελικα απλα το δηλωνανε και τους κοβανε... Τωρα που ειπανε ομως οτι θα καταργηθουν τα κεντρα,ποιος ξερει ! Οταν ημουν στο ΚΕΕΜ , το σωμα εφοδιασμου μεταφορων ειχε δικο του λοχο ΥΕΑ και αν θυμαμαι καλα ειχαν παει οσοι ηθελαν μετα την ορκομωσια (και την αδεια)
magicnumbers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπαρχιε λογος να πας ΔΕΑ..τρεξιμο ευθυνες και 14μηνο για μερικα ευρω.Κ κυριως εκπαιδευση ΔΕΑ.
sargio01 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Δεν υπαρχιε λογος να πας ΔΕΑ..τρεξιμο ευθυνες και 14μηνο για μερικα ευρω.Κ κυριως εκπαιδευση ΔΕΑ. ...συν το ενοίκιο και γενικά τα έξοδα διαβίωσης καθώς δεν ζείς στο στρατόπεδο αλλά παρουσιάζεσαι μόνο στις εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός τις μέρες που θα ' χεις υπηρεσία. (δεν έχω ιδέα για το ποσό του μισθού και κατά πόσο θα καλύπτει άνετα αυτά τα έξοδα, συν οτι ο απλός στρατιώτης, αν δεν έχει χρήματα για ξόδεμα απλά μπορεί να αράξει μέσα στις εξόδους του σε αντίθεση με τους ΔΕΑ που δεν έχουν αυτή την επιλογή...) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από sargio01
Zaknafein Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Εγώ αναπολώ την εκπαίδευση ΔΕΑ (είχα καλούς εκπαιδευτές κ νορμάλ βητάδες), απ'την άλλη η μονάδα και δη η παρασκευιάτικη συντήρηση των Λεο δεν μου λείπει καθόλου, αλλά δεν νομίζω ότι την γλύτωνα αυτή, αφού θα ήμουν ΤΘ έτσι κι αλλιώς Και μετά Αθήνα που γύρισα με μετάθεση ήταν νορμάλ δουλειά γραφείου, μετά το χώσιμο σαν ΥΕΑ κ στην μονάδα, δεν το αισθανόμουν καν ως θητεία. Το να μην ζεις στρατόπεδο ήταν μεγάλο +, έχεις έξοδα για νοίκι-φαΐ αλλά κάθε μεσημέρι πας σπιτάκι σου. Αλλά προφανώς αν σε ξενίζει εντελώς ο στρατός και η λογική του, δεν είναι καλή επιλογή και σίγουρα δεν είναι κίνητρο τα λεφτά (=βασικός last time I checked). 1
giannakhc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Τελειώνω μηχανολόγος μηχανικός στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΑΤΕΙ) στο επαλ τελείωσα ψυκτικός, τον τελευταίο χρόνο δουλεύω σε εμπορική εταιρία και επισκέπτομαι κάθε μέρα εργοστάσια (οδηγώ όλη μέρα) θα πάρω άδεια άνευ αποδοχών το καλοκαίρι όμως γιατί τον Σεπτέμβρη θα μπω στρατό και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το μηχανικό η τεχνικό. Δεν έχω θέμα με γυμναστική κλπ αλλά επειδή το μηχανιλίκι μου αρέσει και έχω ακούσει πως προσμετράει η εμπειρία αυτή ρωτάω αν είναι να περάσω καλύτερα εκεί να το ψάξω. Καταρχήν αξίζουν αυτές οι ειδικότητες; αν ναι ποια είναι "καλύτερη" και τι πρέπει να κάνω πριν ή και κατά την είσοδο μου; Υ.Γ. βύσμα δεν παίζει, αλλά δεν με απασχολεί ναι μεν ο στρατός με βγάζει εκτός ρυθμού επαγγελματικά αλλά πάμε να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα εμπειρία είναι και αυτή τι να κάνουμε. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για τις ειδικότητες αυτές ας κάνει έναν κόπο να μαθαίνω και εγώ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από giannakhc
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Αφου δεν παιζει βυσμα , ελπιζω να παιζει τυχη φιλε μου
giannakhc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Αφου δεν παιζει βυσμα , ελπιζω να παιζει τυχη φιλε μου Ντάξει μωρέ και τύχη θα παίξει και γκαντεμιά θα παίξει όπως σε όλα στην ζωή. Το θέμα είναι από όσα περνάνε από το χέρι μου να κάνω κάτι ώστε να επιλεγώ σε κάποια ειδικότητα που αντικειμενικά έχει καλύτερες συνθήκες και κατά δεύτερον μου αρέσει και εμένα περισσότερο. Π.χ. ένας φίλος μου από την σχολή των είδα σε φωτογραφίες πως έκανε τον μουσικό πρόσφατα τον είδα και τον ρώτησα πως πέρασε μου είπε αρκετά καλά και πως και σε πήγαν μουσικό τον ρώτησα μου λέει απλά το δήλωσα στο κέντρο εκπαίδευσης, τώρα αν είχε καμία άκρη κανένα βύσμα τίποτα δεν ξέρω. Άλλος φίλος μου έχει πάει στην Κύπρο τα Χριστούγεννα που ήρθε μου είπε πως είναι τυχερός και είναι στο καλύτερο κέντρο από τα 4 ( δεν θυμάμαι ποιο) αλλά είναι πολύ καλά εκτός από την πολύ γυμναστική (που δεν μας πειράζει) όλα τα άλλα σε γενικές γραμμές είναι εντάξει. ( και πληρώνεται) Δεν με νοιάζει να είμαι Αθήνα η μακριά ακόμη και Κύπρο να ναι όσο γίνεται πιο χρήσιμος (ή λιγότερο άχρηστος) ο χρόνος της θητείας θέλω έχω έναν χρόνο τώρα τον στρατόκαυλο τον προϊστάμενο μην είμαι και εκεί μες την μαλακία 1
Lelouch Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, ποιοι είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποφύγεις τον στρατό;
darkdemon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Lelouch είπε Καλησπέρα, ποιοι είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποφύγεις τον στρατό; Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, darkdemon είπε Τους θελεις και ολους κιολας. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες εδω βαριεται να παει στρατό, θα κατσει να ψαχνει 1650 σελιδες;; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις