Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εδω και καιρο εχει βγει νομος που δυνει το δικαιωμα στον στρατο να παιρνει συμβασιουχους οπως η δημοι με ασφαλεια στο ΙΚΑ .Τωρα ποτε θα το εφαρμοσουν ειναι αλλο θεμα . αυτό που λες είναι οι ΕΕΦΟΠ, και ισχύει ήδη, είναι κάτι σαν τους OBA, που επίσης καταργήθηκαν, μονο που παίρνουν λιγότερα λεφτά...
panosno1com Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.oasa.gr/ Ονομασία στάσης: ΡΟΥΦ Τρόλεϊ: 21 Λεωφ.: 838 - B18 - Γ18 Το Π1 δέν ξέρω τι είναι.Ετοιμάσου για πολιτισμικό σόκ στα Β/Γ18 Ίσως περνάνε και άλλα απο Π. Ράλλη,άλλα στρίβουν πρίν την συγκεκριμένη στάση. το Π1 ειναι ο προαστιακος! Το Β+Γ 18 ξεκινανε απο περαμα και απο αθηνα κοντα στην ομόνοια,αν κοιταξεις στο σαιτ του οασα λεει την οδο. γιατι αν ρωτησεις εκει αστα
Tenshi Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μενάνδρου και Πειραιώς γωνία,κάτω απο την Νομαρχεία Αθηνών.Σφηκοφωλιά κανονική,άλλα το καλό είναι οτι έχει συχνά δρομολόγια οπότε δέν θα μείνεις πάνω απο 10 λεπτά στην στάση...
panosno1com Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 σωστός, και οπως φευγει απο εκει ,την αφετηρια, γενικα το ρουφ θα ειναι στο δεξια , στριβει απο πειραιως , νομιζω περναει τη γεφυρα και κανει σταση; κατι τετοιο ααα αλλα εχει και αλλα στρατολογικα γραφεια απέναντι απο κει που θα κατεβεις απ το λεωφορειο!
aris1986 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 εσύ το κοροϊδεύεις αλλά ο φίλος πάνω έχει δίκιο..... Αντι να έχουν τα νησιά και ο έβρος τον απαιτούμενο αριθμό φαντάρων διατηρούμε πολυπληθή στρατόπεδα στην αθήνα και στην κρήτη απλά και μόνο για να ικανοποιούνται οι ντόπιοι στρατιωτικοί.......και φυσικά τα β'υσματα που θα κάνουν την "εξυπηρέτηση" στα παιδάκια που δεν μπορούν μακριά απο το σπίτι τους..... Ετσι φιλε μου πεστα!Αλλα μαλλον ο κυριος θα ανοικει/ανηκε στην 2η κατηγορια! Απο πίτα που δεν τρωει τι τον νοιαζει αν καεί απο την αλλη...
freedubus Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Πώ ρε μαλάκες, ποιός πάει στρατό σε μια βδομάδα; Βαριέμαι.
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Πώ ρε μαλάκες, ποιός πάει στρατό σε μια βδομάδα; Βαριέμαι. Mαντεψε πχοιος.
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 στη θητεία μου ειχαμε εναν που ηταν 35 χρονών που ηταν τραπεζίτης και ειχε δουλειές, επειδή 8 μηνες ειχαμε εμπλοκη και δεν μπαινανε αδειες οποτε νανε καθοταν και έβριζε το στρατο και τους διοικητες που δεν του δινανε την αδεια για να παει να κανει τις δουλείες του, εδω ποίος ειναι ο βλακας? ο διοικητες που δεν του εδινε την αδεια γιατι αν του την εδινε 8α βαραγαμε 3ωρα και 4ωρα ή ο ιδιος που αντι να παει στρατο μικρος εκανε το κοροιδο νομιζωντας οτι 8α ηταν στη λουφα ολη τη ζωη του?
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θα χτυπήσω αναβολή. θα κανεις το μοιραιο λαθος.α.για τον λογο που σου ειπε ο φιλος αποκατω σου. πηγαινε τωρα. πηγα στα 19,5 μου εγω.εφαγα το 18 μηνο στην μουρη μετα βγηκα επιασα δουλεια πηγα και ιεκ.με το που τελειωσα τα ιεκ μπηκα στην δουλεια που ειμαι και επειδη τελειωσα τον στρατο ειμαι 7 χρονια εκει.φαντασου να βρεις καμια καλη δουλεια με κοπο γιατι τωρα ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα και μετα να ξερεις οτι θα την χασεις και ισως οτι δεν θα σε ξαναπαρουν επειδη δεν εχεις παει φανταρος και πρεπει καποια στιγμη να πας.εκει θα ξενερωσεις και θα κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 επειδη ο στρατος επισης δεν προκειται να μειωθει αλλα οπως παει θα αυξηθει παλι για αυτο πηγαινε να τελειωσεις μια ωρα αρχιτερα απο το μπουρδελ.... τον στρατο.θα σου λεγα να παρεις αναβολη και να μην πας μονο αν σκοπευεις να φυγεις στο εξωτερικο μονιμα και να μην πας καθολου στρατο.
freedubus Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ο στρατος επισης δεν προκειται να μειωθει αλλα οπως παει θα αυξηθει παλι Ώχ, αλήθεια λες; Πού το ξέρεις; Έχεις ακούσει κάτι;
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 και οταν σου λεει μονιμα το εννοεί μεχρι τελος παντων να παρεις την υπηκοότητα, λογο ομως του οτι κυρησεσαι ανυποτακτος εξωτερικού που σημαινει οτι δεν σε ψαχνει η αστυνομια να μπορεις να ερχεσαι 1 μηνα το χρονο στην ελλαδα
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 δεν εχουν πει κατι official αλλα πολλα ακουγονται.απο την μια εχει λογικη αφου οι epop δεν ειναι πολλοι και παρα πολλοι εφυγαν πολλες μοναδες δεν εχουν ατομα.οποτε να μειωθει παραπανω απο το 9 μηνο ποσο ειναι τωρα δεν το κοβω.οποτε πηγαινε και υπομονη.ευτυχως που δεν ειναι 18 μηνες.απλα μετα εχεις ολη την ζωη μπροστα σου να ψαξεις να βρεις μια καλη δουλεια. και οταν σου λεει μονιμα το εννοεί μεχρι τελος παντων να παρεις την υπηκοότητα, λογο ομως του οτι κυρησεσαι ανυποτακτος εξωτερικού που σημαινει οτι δεν σε ψαχνει η αστυνομια να μπορεις να ερχεσαι 1 μηνα το χρονο στην ελλαδα σωστος.εχω τον γειτονα.δεν εχει παρει υπηκοοτητα οποτε ερχεται εδω για λιγο.μπορεις να γυρισεις εδω η αν παρεις υπηκοοτητα η αν περασεις τα 60+ φευγα χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις