bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, bromiaris είπε Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Για ενημέρωσε μας. 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Το βύσμα είναι θεσμός του στρατού, αν ήθελαν το εκοβαν χτες. Αλλά δεν τους συμφέρει Δεν απάντησες… για πες τι κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ναι, φιλανε κατουρημενες ποδιες, ποιο είναι το point σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ναι, φιλανε κατουρημενες ποδιες, ποιο είναι το point σου; Βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου.. Αν έχεις την νηφαλιότητα να βγάλεις τις παρωπίδες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εμένα δεν με αφορά τι κάνουν οι γονείς, αυτά είναι σαπιες δικαιολογίες για την σηψη και διαφθορά του στρατού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Για ενημέρωσε μας. 15 ώρες πριν, bromiaris είπε Δεν απάντησες… για πες τι κάνουν? 15 ώρες πριν, Pablo_Hasan είπε Εμένα δεν με αφορά τι κάνουν οι γονείς, αυτά είναι σαπιες δικαιολογίες για την σηψη και διαφθορά του στρατού Αχ βρε Pablo_Hasan, πίστεψες ποτέ ότι με φτηνά "πολιτικάντικα" κολπάκια θα αποφύγεις να απαντήσεις? Η ερώτηση μου ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. «Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν?» Και εσύ απαντάς μόνο στο ένα σκέλος (γονείς)!!!!!! Ας σε δυσκολέψω λίγο περισσότερο τότε. Ξεκάθαρη ερώτηση. Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αχ βρε Pablo_Hasan, πίστεψες ποτέ ότι με φτηνά "πολιτικάντικα" κολπάκια θα αποφύγεις να απαντήσεις? Η ερώτηση μου ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. «Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν?» Και εσύ απαντάς μόνο στο ένα σκέλος (γονείς)!!!!!! Ας σε δυσκολέψω λίγο περισσότερο τότε. Ξεκάθαρη ερώτηση. Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Μην τον πιεζεις και φυγει απο το θρεντ! Δεν ειναι και Ιησους χριστος να τα πανταει/ξερει ολα! Απλα μονιμος κατοικος το topic του στρατου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ανοητες ερωτήσεις από ανοητους ανθρώπους. Πεταμένα χιλιάρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ανοητες ερωτήσεις από ανοητους ανθρώπους. Πεταμένα χιλιάρικα... Δυσκολεύεσαι να απαντήσεις ή είναι η ιδέα μου? Τελικά είσαι κλασικό δείγμα πανικόβλητου εγκλωβισμένου θολοκουλτουριάρη, που προσπαθεί απεγνωσμένα να διαφύγει και να μην παραδεχτεί την πραγματικότητα! Ειλικρινά πιστεύεις ότι με τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες θα ξεφύγεις? Θα απαντήσεις τελικά? Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Εκτός και αν μου ζητήσεις ευγενικά να σταματήσω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνω ότι θα είναι άσχημο να Σφίγγεσαι σαν δυσκοίλιος! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από bromiaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τιποτα απλα θελει να σου πει οτι φταινε παντα οι αλλοι και για ολα ο στρατος. Εκει καταληγει παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά, τελειωνω τον φεβρουαριο με τη σχολη μου ενα μάθημα εχει μεινει και σκέφθομαι να κόψω την αναβολή αμέσως να πάω να τελειώνω. Το τελευταίο διάστημα δεν είμαι καλά, και με έχει πιάσει ένα άγχος με τον στρατό και δεν μπορώ να αποδώσω στο διάβασμα και για την εξεταστική. Ένα ρήμάδι έμεινε τελευταίο. 1. Δεν έχω πρόβλημα να δέχομαι εντολες και να υπακούω. 2. Δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω χαράματα. Και τώρα κοιμάμαι δυο τη νυχτα, σηκώνομαι πέντε και μπορώ να τραγουδήσω χωρίς καφέ. Τι άλλο πρέπει να ξέρω; Έχω διαβάσει άπειρες σελίδες αλλά ήθελα να θέσω και τη δική μου ερώτηση. Επίσης, λένε ότι πλέον δεν κάνουν τόσες ασκησεις όσο παλιά, στο πεζικό θα παω. Είμαι 130 κιλά και καπνίζω.Γενικά έχει τρεξίματα πολλά; Ο ποιαδήποτε συμβουλήmuch appreciated που λενε και στο χωριό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δεν θα έχεις κανένα θέμα, με την ορθοστασία πως τα πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 με την ορθοστασία μπορώ, δεν εχω προβλημα, με ανησυχει το τρεξιμο πολυ. για γιωτας δεν το συζητάω καν ετσι, ουτε προκειται να βγαλω καποιο χαρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, whoose είπε με την ορθοστασία μπορώ, δεν εχω προβλημα, με ανησυχει το τρεξιμο πολυ. για γιωτας δεν το συζητάω καν ετσι, ουτε προκειται να βγαλω καποιο χαρτι. Δεν ξέρω αν θα σε ρωτησουν Δεν αναφέρομαι σε ι5, μπορει να σου δώσουν ενα ι3 ένοπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnAk3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά, είχα ανοίξει ένα τόπικ με την παρακάτω ερώτηση και μου το έκλεισαν και μια υπήρχε εδώ τόπικ όσον αφορά τον στρατό. Καλημέρα στην κοινότητα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται όταν κάποιος είναι λιποτάκτης; Ένας φίλος μου είναι στο Λονδίνο και ήταν να παρουσιαστεί τον Νοέμβρη (κάπου εκεί να θυμάμαι καλά) και δεν πήγε! Καθώς μιλάγαμε και συζητούσαμε σχετικά με αυτό, μου λέει ότι δεν σου κάνουν τίποτα, εννοούσε όταν γύριζε Ελλάδα, απλά ότι θα τον πάνε δικαστήριο του στρατού και εκεί θα πει κανα δυο παραμύθια ότι δεν πιστεύει στον θεσμό του στρατού και ότι αρνείται να πάει κλπ. Όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο όσο τα έλεγε.. Εσείς γνωρίζετε κάτι ή ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί έτσι απλά να την γλυτώσει; Χωρίς φυλακή ή πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, whoose είπε Παιδιά, τελειωνω τον φεβρουαριο με τη σχολη μου ενα μάθημα εχει μεινει και σκέφθομαι να κόψω την αναβολή αμέσως να πάω να τελειώνω. Το τελευταίο διάστημα δεν είμαι καλά, και με έχει πιάσει ένα άγχος με τον στρατό και δεν μπορώ να αποδώσω στο διάβασμα και για την εξεταστική. Ένα ρήμάδι έμεινε τελευταίο. 1. Δεν έχω πρόβλημα να δέχομαι εντολες και να υπακούω. 2. Δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω χαράματα. Και τώρα κοιμάμαι δυο τη νυχτα, σηκώνομαι πέντε και μπορώ να τραγουδήσω χωρίς καφέ. Τι άλλο πρέπει να ξέρω; Έχω διαβάσει άπειρες σελίδες αλλά ήθελα να θέσω και τη δική μου ερώτηση. Επίσης, λένε ότι πλέον δεν κάνουν τόσες ασκησεις όσο παλιά, στο πεζικό θα παω. Είμαι 130 κιλά και καπνίζω.Γενικά έχει τρεξίματα πολλά; Ο ποιαδήποτε συμβουλήmuch appreciated που λενε και στο χωριό μου. Δεν υπαρχει λόγος να αγχωνεσαι για τίποτα... ενα ευχαριστο διαλλειμα ειναι... Λόγω βάρους ισως σε βγάλουν Ι2-Ι3 (εκτος αν εισαι 1.90 οποτε το βαρος σου ειναι ψιλολογικο) αλλα δεν εγινε και κάτι... Κοψε την αναβολη μηπως και προλαβεις να πας και φλεβαρη - μαρτη να μη φας χειμωνα στο στρατο, δε λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις