vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Θέλει κανείς να πάω στρατό για πάρτι του? Βαρέθηκα όξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, valkon είπε Μπάινω αύριο Αυλώνα. Ξεβίδωσα τις κάμερες από το smartphone Lol, ξαναβιδωνουν ή το κατεστρεψες; Πάντως ο λόγος που δεν τα επιτρέπουν είναι για κάτι περιπτώσεις όπως στο Μεσολογγι να βγάζουν τους φαντάρους τρελούς ότι δεν ξεχωρίζουν τα σκουλικια από τα μπαχαρικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Θέλει κανείς να πάω στρατό για πάρτι του? Βαρέθηκα όξω ως εποπ εννοεις ή με 8.60 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panosno1com είπε ως εποπ εννοεις ή με 8.60 ? Ως 8.60. Να με ταίζουν και γω να σκέφτομαι μόνο τι νούμερο έχω να κάνω... αυτή είναι ζωή. Έχει και τα στραβά του, δεν λέω, αλλά τις καλές στιγμές θυμάσαι σαν βγεις... Καλη θητεία παίδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μακάρι να γινόταν αυτό που λες, αλλά τότε θα σε ψάχναμε και δε θα σε βρίσκαμε. Θα 'χες κρυφτεί σε καμιά τρούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Μακάρι να γινόταν αυτό που λες, αλλά τότε θα σε ψάχναμε και δε θα σε βρίσκαμε. Θα 'χες κρυφτεί σε καμιά τρούπα. Χαχα, για ένα λόγο ψάρι μπήκα, ψάρακας βγήκα. 0 κρατησεις, 0 φυλακές, 0 σκ@το. Φάντασμα στην αρχή, αλλά λέω, δεν βαριέσαι θέλω τιμιτική κάπως. Σκάει επιθέωρηση απο ΓΕΣ προτελευταίο μήνα, βάφω (εθελοντικά) το μισό στρατόπεδο για 5 μέρες ,κούραση μεν, 1 μήνας τιμιτική δε, + απαλλαγή απο ένοπλες υπηρεσίες το διάστημα αυτο. Απο φάντασμα έγινα star εκεί μέσα. Μετά την τιμιτική απολύθηκα στο καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Ως 8.60. Να με ταίζουν και γω να σκέφτομαι μόνο τι νούμερο έχω να κάνω... αυτή είναι ζωή. Έχει και τα στραβά του, δεν λέω, αλλά τις καλές στιγμές θυμάσαι σαν βγεις... Καλη θητεία παίδες.... lol, η ζωή έξω σου φαινεται υπερβολικά πολύπλοκη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε lol, η ζωή έξω σου φαινεται υπερβολικά πολύπλοκη; E δεν θα το λεγα πολύπλοκη, αλλά μην συγκρίνουμε τώρα τις σκοτούρες που έχεις έξω σε σχέση με αυτές μέσα. Εκτός αν απολύθηκες απο την δουλειά σου ή σε παράτησε η κοπελιά γιατί η μαμά πατρίδα σε θέλει να για το καθήκον...της αγγαρείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν θα έλεγες το ίδιο αν ήσουν στέλεχος, ούτε πως δεν θα είχες πρόβλημα αν η υπηρεσίες ήταν ισάξια μοιρασμένες με τους φαντάρους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν θα έλεγες το ίδιο αν ήσουν στέλεχος, ούτε πως δεν θα είχες πρόβλημα αν η υπηρεσίες ήταν ισάξια μοιρασμένες με τους φαντάρους... Επειδή ήμουν σε μονάδα με βυσματούχους ΕΠΟΠ, οι οποίοι ήταν κατα 80% κοπρόσκυλα, δεν έχω την καλύτερη άποψη γι αυτούς. Για τους συγκεκριμένους, θα ελεγες κριμα τα λεφτα που δίνει το κράτος. Και τα έλεγα καλά με δαυτους λόγω ειδικότητας, φαντάσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν λέω τι λένε οι ΕΠΟΠ, αλλά τι θα έλεγες/έκανες εσύ αν ήσουν ΕΠΟΠ. Ναι ok δεν θα γινόσουν ποτέ, αλλά ΑΝ γινόσουν, αυτό που quotαρε ο Pablo ούτε θα το έλεγες και σίγουρα δεν θα το έκανες πράξη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zerkeros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, MikeJ είπε Σπάρτη μάγειρας ένας φίλος μου έκανε ζωάρα + ότι χόρτασε απίστευτα φαγητά όπως είπε ο ίδιος, αλλά η εκπαίδευση του συνεχίστηκε στο Γύθειο (δε ξέρω αν ισχύει για όλους) όπου μου είπε ήταν πολύ χάλια, σε φάση σκοπιά και σε κοιτούσαν από κάμερα και δε μπορούσες να ξύσεις το κώλο σου και μοίραζαν καμπάνες για ψίλου πήδημα. Τώρα από εκεί και πέρα η μετέπειτα πορεία σαν μάγειρας εξαρτάται τη μονάδα. Στη Χίο πχ στη μονάδα μαγείρευαν εποπ μάγειρες οπότε οι φαντάροι μάγειρες ήταν απλά σκοπάνθρωποι και τίποτα περισσότερο , δεν χρειάστηκε να μαγειρέψουν ποτέ. Στην άλλη μονάδα, δεν είχε εποπ μάγειρες οπότε μαγείρευαν οι φαντάροι μάγειρες. Το "μαγειρεμα" ήταν η μία υπηρεσία τους και έπειτα έκαναν και μία κανονική υπηρεσία. Τους πήγαινε δηλαδή 2-1 , Μαγειριά, σκοπιά, Έξοδο και τούμπαλιν καθώς ήταν 3 συνολικά σε αριθμό και εναλλάσσονταν μεταξύ τους. Γύθειο παίζει να με στείλουν, φίλε. ΚΕΕΜ είναι αρτοποιείο και Γύθειο το μαγειρειο. Αυτο για τις καμπάνες το ακουσα από ενα φιλο επίσης. Ο δικός σου, πότε πηγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 14/1/2018 στις 6:20 ΜΜ, Phoenix7 είπε Εγώ έκανα δεν αγχώνομαι απλά κοιτάμε τώρα αν κανει και ο αδερφός μου Επειδη ειμαι ιδια περιπτωση και εγω,θα παω να ρωτησω αυριο στο ρουφ για να μαι σιγουρος. 4 αδελφια και εμεις ,2 αδελφοι,ο αδελφος μου εχει κανει 8μηνο και εγω ειμαι ο 4ος απο τα παιδια. Απο οτι καταλαβαινω μειωμενη θα ειναι,αλλα για να μαι σιγουρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τελικα καταφερα και βρηκα γραμμη στο τηλεφωνο που δινει στο paroysiasi.army και μου ειπε οτι ναι ο 2ος αδελφος απο 4 αδελφια,δικαιουται μειωμενη θητεια 8μηνο. Για τα στρατοπεδα σε λαρισα και γιαννενα γνωριζουμε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, Dantε είπε Επειδη ειμαι ιδια περιπτωση και εγω,θα παω να ρωτησω αυριο στο ρουφ για να μαι σιγουρος. 4 αδελφια και εμεις ,2 αδελφοι,ο αδελφος μου εχει κανει 8μηνο και εγω ειμαι ο 4ος απο τα παιδια. Απο οτι καταλαβαινω μειωμενη θα ειναι,αλλα για να μαι σιγουρος. Επιβεβαίωση και από εμένα που μίλησα εχθές, ισχύει το 8μηνο κανονικά. Για Λάρισα δεν ξέρω ούτε εγώ, αλλά Γρεβενά ίσως από τα καλύτερα στρατόπεδα από άποψη εγκαταστάσεων, υπηρέτησα εκεί 3 μήνες περίπου, υπάρχει κανονικά γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ, 5x5 (δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιούν), πολύ καθαρό και καινούριο στρατόπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις