overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Είμαστε 4 αδέρφια 2 αγόρια 2 κορίτσια, υπηρέτησα 8μηνη θητεία σαν πρώτος γιος έχει δικαιωμα και ο αδερφός μου για 8μηνη θητεια; ειναι ο τεταρτος κατα σειρα Οχι, εσυ εκανες 8μηνη σαν 1ος γιος Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από overpower
giannos13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Οχι, εσυ εκανες 8μηνη σαν 1ος γιος Ο φίλος παραπάνω δικαιούται...Είμαι ίδια περίπτωση. "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια"
Phoenix7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, giannos13 είπε Ο φίλος παραπάνω δικαιούται...Είμαι ίδια περίπτωση. "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια" 4ο παιδί είσαι απο 4 αδέρφια;(2 αγόρια 2 κορίτσια).Βέβαια θα πάρουμε αύριο στην στρατολογία τηλέφωνο αλλά απο απορία μιας και απάντησες;
bilya Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε 4ο παιδί είσαι απο 4 αδέρφια;(2 αγόρια 2 κορίτσια).Βέβαια θα πάρουμε αύριο στην στρατολογία τηλέφωνο αλλά απο απορία μιας και απάντησες; δεν έχει σημασία εφόσον είστε 2 αγόρια μόνο. 8 μηνο θα κανεις κανονικά.
Phoenix7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, bilya είπε δεν έχει σημασία εφόσον είστε 2 αγόρια μόνο. 8 μηνο θα κανεις κανονικά. Εγώ έκανα δεν αγχώνομαι απλά κοιτάμε τώρα αν κανει και ο αδερφός μου
giannos13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε 4ο παιδί είσαι απο 4 αδέρφια;(2 αγόρια 2 κορίτσια).Βέβαια θα πάρουμε αύριο στην στρατολογία τηλέφωνο αλλά απο απορία μιας και απάντησες; Είμαι 3ο παιδί και 2ος αδελφός από 4 αδέρφια (2 αγόρια 2 κορίτσια). Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την θητεία μου άλλα δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο. Ισχύει αυτό που σου είπα: "Μειωμένη θητεία δικαιούνται οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από 4 ζώντα αδέλφια." Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από giannos13 1
zerkeros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Παρουσιαζομαι Σπαρτη για ειδικοτητα μαγειρα. Εχει παει κανεις να μου πει τι παιζει? Σε εξοδους τι γινεται? βρισκοθμε μονοι μας κανα ΚΤΕΛ, οτοστοπ κλπ. ή φροντιζει ο στρατος γι αυτο? Τελος, γενικη απορια προς ολους τους μαγειρες: ως μαγειρας κανεις υπηρεσιες κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ή γλειτωνεις μερικες λογω μαγειρικης? Επιπλεον παιζει να στερηθεις εξοδο για τον παραπανω λογο? Ευχαριστω προκαταβολικα
Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, zerkeros είπε Παρουσιαζομαι Σπαρτη για ειδικοτητα μαγειρα. Εχει παει κανεις να μου πει τι παιζει? Σε εξοδους τι γινεται? βρισκοθμε μονοι μας κανα ΚΤΕΛ, οτοστοπ κλπ. ή φροντιζει ο στρατος γι αυτο? Τελος, γενικη απορια προς ολους τους μαγειρες: ως μαγειρας κανεις υπηρεσιες κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ή γλειτωνεις μερικες λογω μαγειρικης? Επιπλεον παιζει να στερηθεις εξοδο για τον παραπανω λογο? Ευχαριστω προκαταβολικα Σε εμάς οι μάγειρες δεν έκαναν υπηρεσίες αλλα ηταν ολη μερα στα μαγειρεία.. τώρα αν πέσει εμπλοκή και δεν υπάρχουν άτομα εννοείται κάνουν και αυτοί υπηρεσίες. Στις εξόδους συνήθως όταν είστε μακρια σας κατεβάζει όχημα της μονάδας και σας επιστρέφει την ώρα που θα σας υποδείξουν, αλλιως αν σας συμφέρει βάζετε Ταξι 3-4 άτομα και μοιράζετε τα έξοδα.
panosno1com Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zerkeros είπε Παρουσιαζομαι Σπαρτη για ειδικοτητα μαγειρα. Εχει παει κανεις να μου πει τι παιζει? Σε εξοδους τι γινεται? βρισκοθμε μονοι μας κανα ΚΤΕΛ, οτοστοπ κλπ. ή φροντιζει ο στρατος γι αυτο? Τελος, γενικη απορια προς ολους τους μαγειρες: ως μαγειρας κανεις υπηρεσιες κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ή γλειτωνεις μερικες λογω μαγειρικης? Επιπλεον παιζει να στερηθεις εξοδο για τον παραπανω λογο? Ευχαριστω προκαταβολικα πιθανον να σας πανε στο Γυθειο (αν δεν εχει κλεισει μετα απο τοσα χρονια) να εκπαιδευτειτε εκει. Η εκπαιδευση χαλαρή , παντως στο ΚΕΕΜ οταν υπηρχαν εξοδοι ερχοταν κτελ μεσα στο στρατοπεδο καθορισμενη ωρα και το παιρναμε απ το σταθμο για πισω (οχι τζαμπα αλλα για ενα μικρο ποσον) . Ισως συμφερει να μοιραστειτε ταξι ,δεν ξερω! Επισης στης περισσοτερες μοναδες υππαρχουν ΕΠΟΠ μαγειρες/μαγειρισσες οποτε εσυ ουσιαστικα εισαι κατι σαν βοηθος, εκτος αν ξερεις πολύ καλα (αυτο που λεμε..εμπειρια) οποτε ο εποπ αραζει ή αν ειναι φιλοτιμος βοηθαει .. Παντως σιγουρα θα παιξει η κλασσικη ερωτηση : Ποιοι εχουν ειδικοτητητα μαγειρα? (σηκωνεις χερι) Ξερετε να μαγειρευετε? χαχα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από panosno1com
MikeJ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σπάρτη μάγειρας ένας φίλος μου έκανε ζωάρα + ότι χόρτασε απίστευτα φαγητά όπως είπε ο ίδιος, αλλά η εκπαίδευση του συνεχίστηκε στο Γύθειο (δε ξέρω αν ισχύει για όλους) όπου μου είπε ήταν πολύ χάλια, σε φάση σκοπιά και σε κοιτούσαν από κάμερα και δε μπορούσες να ξύσεις το κώλο σου και μοίραζαν καμπάνες για ψίλου πήδημα. Τώρα από εκεί και πέρα η μετέπειτα πορεία σαν μάγειρας εξαρτάται τη μονάδα. Στη Χίο πχ στη μονάδα μαγείρευαν εποπ μάγειρες οπότε οι φαντάροι μάγειρες ήταν απλά σκοπάνθρωποι και τίποτα περισσότερο , δεν χρειάστηκε να μαγειρέψουν ποτέ. Στην άλλη μονάδα, δεν είχε εποπ μάγειρες οπότε μαγείρευαν οι φαντάροι μάγειρες. Το "μαγειρεμα" ήταν η μία υπηρεσία τους και έπειτα έκαναν και μία κανονική υπηρεσία. Τους πήγαινε δηλαδή 2-1 , Μαγειριά, σκοπιά, Έξοδο και τούμπαλιν καθώς ήταν 3 συνολικά σε αριθμό και εναλλάσσονταν μεταξύ τους.
valkon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μπάινω αύριο Αυλώνα. Ξεβίδωσα τις κάμερες από το smartphone αλλά σκέφτομαι να μην το πάρω μπας και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν βγάζει όντως φωτογραφίες. Τι λέτε;
Muchacho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα κανονικά το smartphone(με κάμερα) και ένα απλό κινητό χωρίς κάμερα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Muchacho
valkon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το απλό κινητό είναι σίγουρο, το smart τώρα είναι ρίσκο.
kawavn800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Φιλαράκι ένα απλό κινητό να σε βρίσκουν εντός και ότι θέλεις εκτός. Τα μάτια σου πολλά γιατί περπατάνε τα καλά. 1
Muchacho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, valkon είπε Το απλό κινητό είναι σίγουρο, το smart τώρα είναι ρίσκο. Δεν γίνεται σωματικός έλεγχος,τα πράγματα σου ελέγχουν μόνο .Και αν σε ρωτήσει κανείς για το κινητό,δείχνεις αυτό χωρίς κάμερα.Μαζί με εσένα θα μπουν μέσα σε 2-3 μέρες 1500 άτομα σιγά μην ψάξουν τα πάντα.Ο μόνος λόγος για να μην το πάρεις είναι αν ανησυχείς για να μην στο κλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις