theo93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πάντως το φαΐ που έφαγα στην Πλάτη ήταν άπαιχτο, μακάρι να έβρισκα και έξω τέτοιο φαγητό με 83cents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δεν είχες ξαναφαει φακές με ξύδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εσύ μόνο φακές έτρωγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Τι σου έκανε τέτοια εντύπωση; Ο πουστης με κινεζο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δεν είπα οτι δεν είχα ξαναφάει κάτι, απλα απο τα 3 στρατόπεδα που πέρασα οι μάγειρες το είχαν στο συγκεκριμένο. Δεν περίμενα να φάω σουσι ούτε κάτι που δεν θα ετρωγα και εκτός στρατου, μια χαρά ηταν και η κότα και οι φακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Κάπου το είχα διαβάσει παλαιότερα νομίζω ότι δηλαδή τα 8,71 σαν μισθός δεν προκύπτει τυχαία. Απλά τόσο υποτίθεται μένει ως υπόλοιπο από ένα αρχικό ποσό που και πάλι υποτίθεται είναι το 70 % του μισθού του μόνιμου υπαξιωματικού (γι αυτό είπα 650 ) αφού αφαιρεθούν τα έξοδα σίτισης, στέγασης, ένδυσης, υγειονομικής περίθαλψης κλπ.... Προφανώς είναι παπάτζες, ακόμα και αν ισχύει τυπικά απλά μου έκανε εντύπωση πως αν κοστολογούν τη σίτιση τόσο λίγο, πόσο κοστολογούν τα υπόλοιπα ώστε να εξανεμίζεται ο (θεωρητικός) μισθός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Με κατάσταση επιβίβασης για τρένο και "οικονομική" θέση, μπορώ να ταξιδέψω δωρεάν από Αθήνα μέχρι Θήβα με το IC (ΙnterCity) τρένο που είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα. Εάν όχι, μπορώ ταξιδέψω πληρώνοντας την διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Θα σου ζητήσουν την διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαστε 4 αδέρφια 2 αγόρια 2 κορίτσια, υπηρέτησα 8μηνη θητεία σαν πρώτος γιος έχει δικαιωμα και ο αδερφός μου για 8μηνη θητεια; ειναι ο τεταρτος κατα σειρα Στο parousiasi.army.gr έχει επιλογή να διαλέξεις στρατόπεδο παρουσιάσεως, όπου δηλώσεις θα σε στείλουν ή είναι τυπικό; (Τι ξέρουμε για το Στρατόπεδο Στρατηγού Πλαστήρα Νικόλαου στην Λάρισα;) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, μιας και πριν λίγες μέρες έκοψα την αναβολή για να πάω στρατό είμαι σε δίλημμα στο τι να επιλέξω να επιλέξω στρατό ξηράς ή αεροπορία; Υ. Γ : για αεροπορία δεν έχω κάποιο βύσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, στις 29/12 πήγα στο ΚΕΠ για να πάρω αναβολή λόγο σπουδών, και μου είπαν μετά από 10 μέρες περίπου να μπω στην στρατολογία να κοιτάξω για την αναβολή, μπήκα λοιπόν σήμερα να δω τι παίζει, έβαλα τα στοιχεία μου και λέει πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αναβολή μου. Τι γίνεται, πρέπει να περιμένω κι άλλο, όλα καλά ή θα γίνει καμια στραβή; thankss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, Καβουρομπισκότος said: Καλησπέρα, μιας και πριν λίγες μέρες έκοψα την αναβολή για να πάω στρατό είμαι σε δίλημμα στο τι να επιλέξω να επιλέξω στρατό ξηράς ή αεροπορία; Υ. Γ : για αεροπορία δεν έχω κάποιο βύσμα Άλλαξε κάτι και υπαρχει επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στα κεπ απ όπου έκοψα την αναβολή μου δωσαν ένα χαρτί στο οποίο έχει τα σαιτ (ξηρά, αεροπορία, ναυτικό) στα οποία μπορώ να μπω και να δηλώσω τα στοιχεία μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τελείως τυπικό, 99% θα πας Στρατό Ξηράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τελείως τυπικό, 99% θα πας Στρατό Ξηράς... Ε μη τι το λες οι 3 στους 4 σε αυτό το νημα που μπήκαν αεροπορία η ναυτικό τους πήραν τυχαία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις