Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, alkiras13 είπε Από θέμα χαρτιών κτλ. έχει αναλυτικές οδηγίες στο σημείωμα κατάταξης που θα πάρεις λογικά το Μάρτιο. Μην αγχώνεσαι τα γράφει στη πίσω σελίδα ναι το είδα μόλις μιας και βρηκα το προηγούμενο μου χαρτί κατάταξης. Ας περάσουμε στο θέμα του ρουχισμού. Οκ εχω χρόνο ακόμα αλλα καλύτερα να είμαι έτοιμος παρά να τρέχω τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ αν και μου έδωσαν χαρτί στην στρατολογία να μπω στο parousiasi.army.gr , περάσαν οι μέρες και ξέχασα να το συμπληρώσω. Όταν το θυμήθηκα ήταν πλέον αργά. Ούτε ο αδερφός μου που παρουσιάστηκε πέρσι, το είχε κάνει (δεν το ήξερε καν, παρόλο υπήρχε και πέρσι αυτή η πλατφόρμα). Στην αρχή "χέστηκα" άλλα από ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Κάποια από αυτά μου φαίνεται τα συμπληρώνεις και όταν παρουσιαστείς... Θα μάθω σίγουρα τώρα που θα μπω Για τα χαρτιά τα γράφει από πίσω....Ουσιαστικά για το μόνο που πρέπει να τρέξεις είναι η ακτινογραφία θώρακος. Και να μην την κάνεις, θα σε στείλουν παρέα με άλλους όταν καταταχθείς. Για τα ρούχα, υπάρχουν λίστες στο web. Επίσης μπορείς να δεις τι σου δίνουν,και να φτιάξεις μια δική σου λίστα. Τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη επίσης θα σου πουν τι παίρνουν οι περισσότεροι, βέβαια θα σου πουν "πάρε κι αυτό, κι εκείνο και το άλλο, και ξέχασες αυτό ....και μόνο 6 φανελάκια?, πάρε 10 να έχεις κτλ κτλ". Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από giannos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkiras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, giannos13 είπε Εγώ αν και μου έδωσαν χαρτί στην στρατολογία να μπω στο parousiasi.army.gr , περάσαν οι μέρες και ξέχασα να το συμπληρώσω. Όταν το θυμήθηκα ήταν πλέον αργά. Ούτε ο αδερφός μου που παρουσιάστηκε πέρσι, το είχε κάνει (δεν το ήξερε καν, παρόλο υπήρχε και πέρσι αυτή η πλατφόρμα). Στην αρχή "χέστηκα" άλλα από ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Κάποια από αυτά μου φαίνεται τα συμπληρώνεις και όταν παρουσιαστείς... Θα μάθω σίγουρα τώρα που θα μπω Για τα χαρτιά τα γράφει από πίσω....Ουσιαστικά για το μόνο που πρέπει να τρέξεις είναι η ακτινογραφία θώρακος. Για τα ρούχα, υπάρχουν λίστες στο web. Επίσης μπορείς να δεις τι σου δίνουν,και να φτιάξεις μια δική σου λίστα. Τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη επίσης θα σου πουν τι παίρνουν οι περισσότεροι, βέβαια θα σου πουν "πάρε κι αυτό, κι εκείνο και το άλλο, και ξέχασες αυτό ....και μόνο 6 φανελάκια?, πάρε 10 να έχεις κτλ κτλ. Που παρουσιάζεσαι φιλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alkiras13 είπε Που παρουσιάζεσαι φιλε; Θῆβαι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από giannos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkiras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, giannos13 είπε Θῆβαι μια χαρα εισαι. εγω σε 5 μερες 124Τριπολη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλό στρατιωτικό και στους δυο. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε ναι το είδα μόλις μιας και βρηκα το προηγούμενο μου χαρτί κατάταξης. Ας περάσουμε στο θέμα του ρουχισμού. Οκ εχω χρόνο ακόμα αλλα καλύτερα να είμαι έτοιμος παρά να τρέχω τελευταία στιγμή. Καμιά 10αρια ζευγάρια κάλτσες ότι χρώμα θες, άλλα τόσα σώβρακα, ένα κουτί 3-4 ξυραφιών για το κέντρο θα σε βγάλει άνετα, για μπάνιο προτείνω σαμπουάν που είναι και αφρόλουτρο για να έχεις ένα μόνο μπουκάλι, πάτους αν έχεις θέμα με παπούτσια τύπου άρβυλα ή δεν είσαι μαθημένος, αποσμητικό μασχάλης, μωρομάντηλα και κάνα ρολό χαρτί υγείας. Αν έχεις και κάνα ισοθερμικό τώρα που είναι χειμώνας πάρτο, ότι χρώμα να ΄ναι. 2 πετσέτες μπάνιου και άλλες 2 για ξύρισμα επίσης ότι χρώμα να ναι. Όσο αφορά τον ρουχισμό 2 κοντομάνικα παραλλαγής για τώρα που είναι χειμώνας να τα φοράς όταν κοιμάσαι στο sleeping bag είναι κομπλέ, άλλες 2 μακρυμάνικες μπλούζες παραλλαγής για να έχεις αλλάζεις (υπόψην όλα αυτά θα σου χορηγηθούν άλλα τόσα στο κέντρο). Από εκεί και πέρα must θεωρώ το΄αθλητικό σορτσάκι οποιουδήποτε χρώματος για να το φοράς όταν κοιμάσαι ή όταν δεν φοράς παραλλαγή και θες να πας τουαλέτα. Μόνο που έβλεπα κάτι άλλους να φοράνε φόρμες πριν ή μετά τον ύπνο και να πηγαίνουν τουαλέτα με τη φόρμα να ακουμπάει στα βρωμόνερα και μετά να κοιμούνται με αυτή μου ερχόταν εμετός! Τέλος σαν εξτραδάκι να προτείνω κρεμάστρα της οποίας ο γάντζος να μπορεί να περιστρέφεται ώστε να κρεμάς εκεί την πετσέτα σου, στον σίδερο του κρεβατιού, για να στεγνώσει όταν κάνεις μπάνιο. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο προς το παρόν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απάντησε o ΥΕΘΑ σε παλιοτερη καταγγελία ότι στο μεσολλόγι το συσσίτιο ειχε σκουλίκια, κλασσικά έβγαλαν τους φαντάρους τρελούς και ντάξει όλα καλά και η ζωή για τους καραβανάδες εκεί συνεχίζεται όπως πάντα. https://kranosgr.blogspot.nl/2018/01/191508-12-17.html στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρει Αναφορά σε κείμενο Το χρηματικό ποσό το οποίο διατίθεται από τον Π/Υ του ΓΕΣ, για την προμήθεια εφοδίων παρασκευής συσσιτίου, καθορίζεται στην ΚΥΑ 2/48579/0022/29 Ιαν 2007/ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 81/2007) και αφορά το σύνολο των Μονάδων των ΕΔ. ειπα να ρίξω μια ματιά τι γράφει στο ΦΕΚ, στη σελίδα 5 αναφέρει Αναφορά σε κείμενο Άρθρο 1 Βελτίωση Τροφής 1. Καθορίζουμε το ημερήσιο αντίτιμο των σταθερών χορηγιών τροφής σε χρήμα για τη βελτίωση της τρο− φοδοσίας των οπλιτών κατά άτομο και κατηγορία δι− καιούχων ως ακολούθως: α. Οπλίτες γενικά. 0,83 ευρώ β. Οπλίτες γενικά κατά το χρόνο βασικής εκπαίδευσής τους. 1,10 ευρώ γ. Οπλίτες γενικά κατά το χρόνο βασικής εκπαίδευσής τους σε νήσους (εκτός ηπειρωτικού χώρου). 1,37 ευρώ δ. Μαθητές Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών Αξιωματικών και Υπαξιωματι− κών, των Μαθητριών της Σχολής Αξι− ωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). 2,24 ευρώ πλάκα κάνουμε έτσι; το ημερησιο κόστος για διατροφή ειναι 83 cents; seriously; Πόσο κοστίζει το φαγητό για τους κρατούμενους στις φυλακές; λιγοτερο απο 83 cents; επισυνάπτω το φεκ για όποιον θέλει να δει με τα ίδια του τα μάτια document.pdf Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Pablo_Hasan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Pablo_Hasan είπε δ. Μαθητές Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών Αξιωματικών και Υπαξιωματι− κών, των Μαθητριών της Σχολής Αξι− ωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). 2,24 ευρώ Πάντως για το δ ισχύει. Κατά την παραμονή μου στην ΣΑΝ το φαγητό ήταν πολύ καλύτερο από την προηγούμενη μονάδα μου, αφού στην ουσία τρώγαμε ότι τρώγανε και οι μαθητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 το ήξερα ότι το φαγητό που δίνουν στους φαντάρους ειναι παμφτηνο αλλά όχι και 83 σεντ την ημερα ρε πουστηδες. Οι τροφές των στρατιωτικών σκύλων κοστίζουν 3 φορές παραπάνω Αναφορά σε κείμενο Η αγορά κάθε σκύλου κοστίζει 2.000 - 2.200 ευρώ. Ορισµένοι προέρχονται από τοπρόγραµµα αναπαραγωγής που εφαρµόζει ο Στρατός. Η δαπάνη για φαγητό είναι περίπου 3 ευρώ την ηµέρα για κάθε σκύλο – πρόκειται για ξηρά τροφή υψηλής διατροφικής αξίας (Super Premium) http://www.tanea.gr/news/greece/article/4636676/?iid=2 θητεια, ο πιο ξεφτιλισμένος θεσμός του ελληνικού κράτους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Σε εμάς οι σκύλοι βγαίναν πιο συχνά άνευ υπηρεσίας από εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αν είναι 83 cent τη μέρα τότε πως δικαιολογείται ότι ο μισθός είναι 8 ευρώ ; Δεν υποτίθεται ότι τα 8 είναι ότι απομένει από τα 650 νομίζω αφότου αφαιρεθούν σίτιση στέγαση κλπ. Αν η σίτιση είναι κάτω από 30 ευρώ το μήνα, πόσο κοστολογούν τη στέγαση πχ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 12:47 ΜΜ, Xristaras12 είπε επανέρχομαι στο θέμα για μερικές απορίες ακόμα για το τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου (χαρτιά κλπ,λοιπό εξοπλισμό, ρουχισμό, ξυριστικά κλπ. ) όποιος μπορεί να κάνει εναν κόπο (ας δώσει και λινκ απο παλαιότερα ποστ να διαβάσω δεν υπάρχει πρόβλημα) επίσης με τα κινητά τι γίνεται; εχω το παλιό μου νοκια 206 αλλα δυστυχώς έχει κάμερα πάνω, θα γίνει μπέρδεμα; δεν θα πάρω καποιο σμαρτφον για αρχή μέχρι να δω τι παίζει. Θα ζητάνε και μια ακτινογραφία θώρακος ( συν άλλη μια που πρέπει να κάνεις για να απολυθείς), αρκετοί παρουσιάζονται με αυτήν. Η προσωπική μου συμβουλή είναι να ΜΗΝ την έχεις και να σε στείλουν να την κάνεις, παρέα με όλους όσους το ξέχασαν. Για ξυριστικά είθισται έξω από τα μεγάλα κέντρα να γίνεται προμόσιον, με ολόκληρο σετ. Για το οδηγός που έγραψες πιο πάνω, αν έχεις πχ μυωπία είσαι ακατάλληλος για οδηγός, το δηλώνεις όταν μπεις και φυσικά το ελέγχουν αυτό. Επίσης δηλώνεις αν έχεις δερματοστιξία, και αν έχεις κάνει χρήση ναρκωτικών. Ήμουν στην κατάταξη του (γκ)Αυλώνα στο ΣΤΕΠ και έρχεται σε κάποια φάση ο παλιός γραφέας και υπεύθυνος κατά κάποιο τρόπο "ρε 2500 άτομα μπήκαν, ούτε ένας δεν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερες. Μου στειλανε να κανω αιτηση για το Μαρτιο που μπαινω.Ειμαι στρατο ξηρας. Ειμαι ακομα φοιτητης(αν και κανω διπλωματικη και εχω ελαχιστα μαθηματα) . Σκεφτομαι να δηλωσω Κυπρο.Αδειες για να δινω μαθηματα απο εκει δινουν?και εαν ναι ,καλυπτουν καμια μεταφορα?Τελος,επειδη υπαρχει μια ελαχιστη περιπτωση για βυσμα,αν δηλωσω Κυπρο γινεται να με πανε πουθενα αλλου μετα? Εαν δε δηλωσω Κυπρο,λεω για καμια Λαρισα η Ιωαννινα.Φυσικα ξερω οτι το οτι θα το δηλωσω δε σημαινει οτι θα παω εκει.Ξερουμε τι παιζει με τα στρατοπεδα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, MikeJ είπε Αν είναι 83 cent τη μέρα τότε πως δικαιολογείται ότι ο μισθός είναι 8 ευρώ ; Δεν υποτίθεται ότι τα 8 είναι ότι απομένει από τα 650 νομίζω αφότου αφαιρεθούν σίτιση στέγαση κλπ. Αν η σίτιση είναι κάτω από 30 ευρώ το μήνα, πόσο κοστολογούν τη στέγαση πχ ; Δεν ξέρω, υποπτεύομαι ότι τα 650 ή οτιδήποτε άλλο πόσο είναι παπατζιλικια, έχεις κάποια (σοβαρή) πηγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις