Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 minutes ago, Pablo_Hasan said:

Σερβιετες βάζουν κάτι μερακληδες αντί για πατους στις αρβυλες.  

Πρέπει να ήταν πολύ μερακλήδες... Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Άσε που δε νομίζω να συμφέρει γιατί οι σερβιετες θα χαλούσαν λογικά κάθε λίγο.

7 minutes ago, DestinyGR said:

Υπηρετώ στην Σάμο, βλέπω Τουρκία(κυριολεκτικά).. Δεν κάνει? :P

Δεν έχει να κάνει. Είναι συγκεκριμένες μονάδες που θεωρούνται δις παραμεθόριο. Καστελλόριζο πχ. Νομίζω η Σάμος δεν πιάνεται. Διαφορετικά από απλή παραμεθόριο μόνο οι μειωμένης θητείας δικαιούνται μετάθεση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, aris1986 said:

Στο Μεσολόγγι πάντως 2009-2010 είχε χαθεί ένα g3. Το είχε βγάλει έξω ενασ 18χρονος στην έξοδο του για να το ανταλλάξει με ένα glx όπως του είχαν πει..! Τελικά έληξε ο συναγερμός, αφού τους κάλεσαν πίσω και το έφερε πίσω. Δεν το ήθελε και ο άλλος ο άμυαλος αγοραστής μόλις κατάλαβε ότι είναι σοβαρό θέμα το όπλο..!

Στρατιωτικό νοσοκομείο 414. Απόσταση πύλης με είσοδο νοσοκομείου (και είσοδο στον λόχο διοικήσεως) 150(;) μέτρα, ίσως και λιγότερο. 

2 τζιμανια στην αλλαγή σκοπιάς μπήκαν στο πολιτικό λεωφορείο να πάνε από την πύλη μέχρι την είσοδο με τα g3 φορτωμένα για να μην περπατήσουν. Επειδή είμασταν και αυστηροί πήραν 5 μέρες ΣΕΞ 

Δημοσ.

Σερβιέτες για τις μασχάλες ξέρω εγώ για να μην φαίνεται ο ιδρώτας στο πουκάμισο σε κανένα interview κτλ. Μπορεί να ήθελαν να φαίνεται professional το χιτώνιο, τι να πω. :)

Δημοσ.

Χαιρετώ, έφτασε και η δική μου ώρα.

Μου ήρθε σήμερα ενα sms οτι πρέπει να μπω σε μια ιστοσελίδα να δηλώσω κάποια στοιχεία. Θα ευχαριστούσα όποιον μπορεί να βοηθήσει.

έχουμε και λέμε

στο επάγγελμα δηλώνω ηλεκτρονικός (είμαι φοιτητής ακόμα και δεν έχω πάρει πτυχίο - μάλιστα δεν βρήκα επιλογή του να γράφει φοιτητής η κάτι άλλο) και χρόνος άσκησης επαγγέλματος σε μήνες θα βάλω 0 μιας και δεν έχω ασχοληθεί;

επίσης δίπλωμα οδήγησης έχω αλλα πραγματικά δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Υπάρχει πρόβλημα αν δηλώσω οτι ΔΕΝ κατέχω δίπλωμα; Μη με βγάλουν με όχημα έξω και γίνει τίποτα...

Στις ξένες γλώσσες δηλώνω αγγλικά που ξέρω (έχω πτυχίο Lower - cambrigde και michigan) θεωρείτε πτυχίο μέσης βαθμίδας, ανώτερης η Β1 μέτρια γνώση,Β2 καλή γνώση, c1 πολύ καλή, c2 αριστη γνωση) ; νομίζω το λογικό ειναι να μπει πτυχίο μέσης βαθμίδας.

Αν προχωρήσουμε με τούτα θα ακολουθήσουν και άλλα, ευχαριστώ.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

στο επάγγελμα δηλώνω ηλεκτρονικός (είμαι φοιτητής ακόμα και δεν έχω πάρει πτυχίο - μάλιστα δεν βρήκα επιλογή του να γράφει φοιτητής η κάτι άλλο) και χρόνος άσκησης επαγγέλματος σε μήνες θα βάλω 0 μιας και δεν έχω ασχοληθεί;

Ναι.

επίσης δίπλωμα οδήγησης έχω αλλα πραγματικά δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Υπάρχει πρόβλημα αν δηλώσω οτι ΔΕΝ κατέχω δίπλωμα; Μη με βγάλουν με όχημα έξω και γίνει τίποτα...

Μπορείς άνετα να δηλώσεις που δεν έχεις αν το θες.

Στις ξένες γλώσσες δηλώνω αγγλικά που ξέρω (έχω πτυχίο Lower - cambrigde και michigan) θεωρείτε πτυχίο μέσης βαθμίδας, ανώτερης η Β1 μέτρια γνώση,Β2 καλή γνώση, c1 πολύ καλή, c2 αριστη γνωση) ; νομίζω το λογικό ειναι να μπει πτυχίο μέσης βαθμίδας.

Και εγώ μέσης θα έβαζα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Ναι.

Μπορείς άνετα να δηλώσεις που δεν έχεις αν το θες.

Και εγώ μέσης θα έβαζα.

ευχαριστώ

όσο για το δίπλωμα σκέφτομαι οτι με τη δήλωση ψευδών στοιχείων μην έχω τίποτα κυρώσεις πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω πολλούς που δεν το δηλώσαν ενώ είχαν. Βέβαια από την άλλη δεν νομίζω να σε αναγκάσει κανείς να γίνεις οδηγός αν δεν το θες.

Με ποια ΕΣΣΟ θα μπεις;

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.

Όντως, δεν υπάρχει θέμα αν δεν το δηλώσεις. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι να συζητιούνται οι ειδικότητες, όποια σου δώσουν μ' αυτήν θα απωληθείς. Εξάλλου ευκαιρία δεν είναι να αποκτήσεις μια Α' εμπειρία στον νεκρό χρόνο του στρατού; Με την έννοια να πάρεις και κάτι αφού πας που πας.

Στη σχολή έτσι κι αλλιώς θα πας αν σε κάνουν οδηγό, είτε δήλωσες το δίπλωμα είτε οχι οπότε και θα τα "θυμηθείς" και θα κάνεις τις πρώτες διαδρομές μέσα στα στρατόπεδα που θα 'ναι μικρότερες και πιο χαλαρές απο την άποψη της κίνησης... Εδώ γίνονται οδηγοί άνετα κατ' ευθείαν μέσα στον στρατό χωρίς να είχαν δίπλωμα απο πρίν.

(σκέψου οτι άλλοι γίνονται χειριστές αρμάτων, γίνεται δηλαδή δουλειά. Μην ανησυχείς... :-))

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Ξέρω πολλούς που δεν το δηλώσαν ενώ είχαν. Βέβαια από την άλλη δεν νομίζω να σε αναγκάσει κανείς να γίνεις οδηγός αν δεν το θες.

Με ποια ΕΣΣΟ θα μπεις;

Β, Τον μάρτιο.

Εντωμεταξύ αυτο με τις δηλώσεις τώρα είναι νέο κόλπο; με μερικούς φίλους που μίλησα αυτά τους τα εφτιαχναν εκείνη την ώρα.

Εχω να μετρηθώ και να δηλώσω διαστάσεις σώματος και γενικότερα πολλές άλλες κατηγορίες.

13 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Όντως, δεν υπάρχει θέμα αν δεν το δηλώσεις. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι να συζητιούνται οι ειδικότητες, όποια σου δώσουν μ' αυτήν θα απωληθείς. Εξάλλου ευκαιρία δεν είναι να αποκτήσεις μια Α' εμπειρία στον νεκρό χρόνο του στρατού; Με την έννοια να πάρεις και κάτι αφού πας που πας.

Στη σχολή έτσι κι αλλιώς θα πας αν σε κάνουν οδηγό, είτε δήλωσες το δίπλωμα είτε οχι οπότε και θα τα "θυμηθείς" και θα κάνεις τις πρώτες διαδρομές μέσα στα στρατόπεδα που θα 'ναι μικρότερες και πιο χαλαρές απο την άποψη της κίνησης... Εδώ γίνονται οδηγοί άνετα κατ' ευθείαν μέσα στον στρατό χωρίς να είχαν δίπλωμα απο πρίν.

(σκέψου οτι άλλοι γίνονται χειριστές αρμάτων, γίνεται δηλαδή δουλειά. Μην ανησυχείς... :-))

Κατάλαβα, ευχαριστώ.

κάτι ακόμα, για όποιον θέλει να μου απαντήσει σε κάτι που ρωτάω,ας κάνει εναν κοπο να κάνει παράθεση το μήνυμά μου ώστε να ειδοποιηθώ και να δω την απάντηση μην ψάχνω καθε φορά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

(...)κάτι ακόμα, για όποιον θέλει να μου απαντήσει σε κάτι που ρωτάω,ας κάνει εναν κοπο να κάνει παράθεση το μήνυμά μου ώστε να ειδοποιηθώ και να δω την απάντηση μην ψάχνω καθε φορά.

Έχεις δίκιο. :-)

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Β, Τον μάρτιο.

Εντωμεταξύ αυτο με τις δηλώσεις τώρα είναι νέο κόλπο; με μερικούς φίλους που μίλησα αυτά τους τα εφτιαχναν εκείνη την ώρα.

Εχω να μετρηθώ και να δηλώσω διαστάσεις σώματος και γενικότερα πολλές άλλες κατηγορίες.

Με το καλό.

Ναι, οι δηλώσεις αυτές πρέπει να γίνονται τώρα. Εγώ που μπήκα πριν ένα χρόνο δεν θυμάμαι να δήλωσα τίποτα όταν έκοψα την αναβολή από το ΚΕΠ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Με το καλό.

Ναι, οι δηλώσεις αυτές πρέπει να γίνονται τώρα. Εγώ που μπήκα πριν ένα χρόνο δεν θυμάμαι να δήλωσα τίποτα όταν έκοψα την αναβολή από το ΚΕΠ.

Να σαι καλά.

Και εγώ μέσω ΚΕΠ την διέκοψα.

Τώρα θα πρέπει να μετρηθώ με μεζούρα για να

υψος

περιφέρεια κεφαλής, στήθους, μέσης κλπ.

Αυτά κανονικά δεν θα έπρεπε να τα φτιάχνουν εκείνη την ώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανέρχομαι στο θέμα για μερικές απορίες ακόμα για το τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου (χαρτιά κλπ,λοιπό εξοπλισμό, ρουχισμό, ξυριστικά κλπ. )

όποιος μπορεί να κάνει εναν κόπο (ας δώσει και λινκ απο παλαιότερα ποστ να διαβάσω δεν υπάρχει πρόβλημα)

επίσης με τα κινητά τι γίνεται; εχω το παλιό μου νοκια 206 αλλα δυστυχώς έχει κάμερα πάνω, θα γίνει μπέρδεμα; δεν θα πάρω καποιο σμαρτφον για αρχή μέχρι να δω τι παίζει.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

επανέρχομαι στο θέμα για μερικές απορίες ακόμα για το τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου (χαρτιά κλπ,λοιπό εξοπλισμό, ρουχισμό, ξυριστικά κλπ. )

όποιος μπορεί να κάνει εναν κόπο (ας δώσει και λινκ απο παλαιότερα ποστ να διαβάσω δεν υπάρχει πρόβλημα)

επίσης με τα κινητά τι γίνεται; εχω το παλιό μου νοκια 206 αλλα δυστυχώς έχει κάμερα πάνω, θα γίνει μπέρδεμα; δεν θα πάρω καποιο σμαρτφον για αρχή μέχρι να δω τι παίζει.

Από θέμα χαρτιών κτλ. έχει αναλυτικές οδηγίες στο σημείωμα κατάταξης που θα πάρεις λογικά το Μάρτιο. Μην αγχώνεσαι τα γράφει στη πίσω σελίδα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...