giannos13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το ξέρω ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αφού υπάρχει το "δωρεάν" θα το χρησιμοποιήσω. Το δωρεάν σε εισαγωγικά γιατί θα πληρώσω το ταξί μέχρι το στρατόπεδο. Ίσως πάρω τηλέφωνο μήπως γίνεται να το κλείσω τηλεφωνικώς (έχουν 5ψήφιο....τραγικό) ...ή πάω μέχρι τον Σταθμό Λαρίσης να το βγάλω να μην έχω άγχος. Για το κινητό δεν έχω ακούσει από κάποιον κάτι συγκεκριμένο....Σκέφτομαι να το κρύψω σε εσωτερική τσέπη. Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, giannos13 είπε Το ξέρω ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αφού υπάρχει το "δωρεάν" θα το χρησιμοποιήσω. Το δωρεάν σε εισαγωγικά γιατί θα πληρώσω το ταξί μέχρι το στρατόπεδο. Ίσως πάρω τηλέφωνο μήπως γίνεται να το κλείσω τηλεφωνικώς (έχουν 5ψήφιο....τραγικό) ...ή πάω μέχρι τον Σταθμό Λαρίσης να το βγάλω να μην έχω άγχος. Για το κινητό δεν έχω ακούσει από κάποιον κάτι συγκεκριμένο....Σκέφτομαι να το κρύψω σε εσωτερική τσέπη. Ίδωμεν... Ε θα σου φύγει άλλο ένα τάλιρο στο ΤΑΞΙ ή κάνα 30λεπτο περπάτημα αν έχεις όρεξη. Επειδή ήμουν στον έλεγχο στην Θήβα(και όχι μόνο εκεί) μαζί με εσένα στις μέρες κατάταξης θα μπαίνουν τουλάχιστον 500 ατόμα όποτε ενδελεχής έλεγχος της βαλίτσας είναι δύσκολος και ο σωματικός έλεγχος απαγορεύεται.Στην τσέπες σου μπορείς να έχεις οτιδήποτε,κανείς δεν θα σε ψάξει.Αυτό που ρωτάνε είναι αν έχεις κάτι αιχμηρό μαζί σου πχ αν έχεις νυχοκόπτη με το μαχαιράκι/λίμα πρέπει να τη σπάσεις αλλιώς θα στον κρατήσουν και να δουν τι φάρμακα έχεις. Πάντως υπήρξε άτομο που στo σακ βουαγιάζ είχε 2 powerbank,1 πολύπριζο,1 προέκταση,2 φορτιστές,μία θήκη με κάρτες μνήμης,ακουστικά,σελφοκόνταρο και ο θεός μας έδειξε ένα άγχρωμο nokia. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Muchacho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 13 minutes ago, Muchacho said: σελφοκόνταρο Κλάμα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εμένα η τσάντα μου ήταν τόσο τίγκα που δεν μπορούσαν να ελέγξουν τίποτα... δεν κουνιόταν τπτ... έκαναν έτσι λίγο τα χέρια τους μεσα και μου είπαν πάρτην...χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλά υπήρχε άτομο που είχε έρθει με 2 σακ βουαγιάζ και 1 βαλίτσα.Στην βαλίτσα είχε σεντόνια,μαξιλάρι και πάπλωμα.Υπήρχε και άλλος που ήρθε με μία σακούλα... Περάσαν άτομα με μπουζούκια,λύρα,μαντολίνο,κλαρίνο,φυσαρμόνικα,μαράκες(!),βιολί και φλογέρα.Είδα αρκετά psp,ds,sp αλλά και hardcore με gameboy color.Υπήρξαν άτομα με κούτες τσιγάρα,με προφυλακτικά,με σερβίετες,οδοντογλυφίδες,γλυφιτζούρια ,κουτιά τσίχλες,φαλτσέτες.Ψάρακες που είχαν αγοράσει οτιδήποτε είχαν διαβάσει στο internet σε χαοτικές ποσότητες και στα ανάλογα χρώματα για να είναι προβλεπέ.Χακί/Λαδί ρούχα,στυλό,νυχοκόπτη,σακ βουαγιάζ,φακό,τετράδια κ.α.Υπήρξε και ένας που μπήκε ντυμένος με τα πάντα αγορασμένα.Άλλοι ήταν ένα κινητό φαρμακείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην εποχή μου υπήρχε αστικός μύθος για έναν που 'χε σκάσει με μετάθεση. Στον έλεγχο όπως τούμπαραν το λουκάνικο για να αραδιάσουν τα πράγματα ώστε να ελεγχθούν, έπεσε απο 'μέσα του ενα ολόκληρο g3!!!! "Αφού το εχω χρεωμένο, δεν έπρεπε να το φέρω μαζί;"!!! ήταν η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν μετά το αρχικό σοκ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αποκλείεται με τόσους βλαμμενους που υπάρχουν. Πάντως αυτό δεν είναι σίγουρα αστικός μύθος: Στρατοδικείο για το 45άρι πάει Εύελπις - Είχε πάρει το πιστόλι από τη ΣΣΕ http://www.onalert.gr/stories/stratodikeio-gia-to-45ari-eyelois-eixe-parei-to-pistoli-apo-ti-sse/29722 : Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Pablo_Hasan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Muchacho είπε Καλά υπήρχε άτομο που είχε έρθει με 2 σακ βουαγιάζ και 1 βαλίτσα.Στην βαλίτσα είχε σεντόνια,μαξιλάρι και πάπλωμα.Υπήρχε και άλλος που ήρθε με μία σακούλα... Περάσαν άτομα με μπουζούκια,λύρα,μαντολίνο,κλαρίνο,φυσαρμόνικα,μαράκες(!),βιολί και φλογέρα.Είδα αρκετά psp,ds,sp αλλά και hardcore με gameboy color.Υπήρξαν άτομα με κούτες τσιγάρα,με προφυλακτικά,με σερβίετες,οδοντογλυφίδες,γλυφιτζούρια ,κουτιά τσίχλες,φαλτσέτες.Ψάρακες που είχαν αγοράσει οτιδήποτε είχαν διαβάσει στο internet σε χαοτικές ποσότητες και στα ανάλογα χρώματα για να είναι προβλεπέ.Χακί/Λαδί ρούχα,στυλό,νυχοκόπτη,σακ βουαγιάζ,φακό,τετράδια κ.α.Υπήρξε και ένας που μπήκε ντυμένος με τα πάντα αγορασμένα.Άλλοι ήταν ένα κινητό φαρμακείο. Και μετα υπαρχουν και καπιοι οπως ενας λεβεντης 3μηνος που ηρθε μετα το κεντρο στην μοναδα μας και με ρωτουσε για το σπεν.Η συζητηση ηρθε στα ρουχα και δεν θυμαμαι ακριβως πως πηγε αλλα αυτος κατεληξε στο οτι πρεπει να παρει 1 φανελακι μαζι του. Και να του εξηγώ οτι θα ειναι 2 εβδομαδες εκει. Εν τελη μου εδωσε την θεϊκή απαντηση: "αρα να παρω δυο?" Με δυσκολια κρατησα τα γέλια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στο Μεσολόγγι πάντως 2009-2010 είχε χαθεί ένα g3. Το είχε βγάλει έξω ενασ 18χρονος στην έξοδο του για να το ανταλλάξει με ένα glx όπως του είχαν πει..! Τελικά έληξε ο συναγερμός, αφού τους κάλεσαν πίσω και το έφερε πίσω. Δεν το ήθελε και ο άλλος ο άμυαλος αγοραστής μόλις κατάλαβε ότι είναι σοβαρό θέμα το όπλο..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Άντε πχ ταμπόν να δεχτώ ότι κάποιος έχει σε περίπτωση που του ανοίξει η μύτη, αυτός που είχε σερβιέτες πως το δικαιολόγησε δηλαδή, τι τις ήθελε ; Μήπως πήγαινε για Ι5 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Σερβιετες βάζουν κάτι μερακληδες αντί για πατους στις αρβυλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μια ερώτηση. Υπηρετώ στην παραμεθόριο εδω και τρεις μήνες. Ειμαι 9μηνος. Έχω ακούσει οτι ολοι μετα απο 5 μηνες στην παραμεθοριο δικαιουνται μεταθεση σε στρατοπεδο κοντα στην πόλη τους. Ισχύει η ήταν ραδιο αρβύλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, DestinyGR είπε Μια ερώτηση. Υπηρετώ στην παραμεθόριο εδω και τρεις μήνες. Ειμαι 9μηνος. Έχω ακούσει οτι ολοι μετα απο 5 μηνες στην παραμεθοριο δικαιουνται μεταθεση σε στρατοπεδο κοντα στην πόλη τους. Ισχύει η ήταν ραδιο αρβύλα? Μονο απο συγκεκριμένα στρατόπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, bilya είπε Μονο απο συγκεκριμένα στρατόπεδα. Υπηρετώ στην Σάμο, βλέπω Τουρκία(κυριολεκτικά).. Δεν κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, DestinyGR είπε Υπηρετώ στην Σάμο, βλέπω Τουρκία(κυριολεκτικά).. Δεν κάνει? Δυστυχώς όχι. Ειναι στρατόπεδα του Έβρου πλάτη, ριζια , καβυλη κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις