G.TH. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Α και κάτι γενικό για τις άδειες. Αν μπορείτε , να κανονίζεται η άδεια να λήγει Παρασκευή με υποχρέωση να μπείτε μονάδα το Σάββατο με το εγερτήριο γιατί οι ένοπλοι πριν πάνε άδεια παραδίδουν οπλισμό στην ΑΟΤ και τα ΣΚ η ΑΟΤ είναι κλειστή οπότε παίζουν τα εξής ενδεχόμενα Α) Να επιστρέψετε από άδεια και να είστε εξοδούχοι Β) Να επιστρέψετε και να κάνετε άοπλη υπηρεσία και Γ) να σας φορτώσουν κανένα όπλο άλλου και να κάνετε κανονικά ένοπλη απλά το Γ είναι ίσως το λιγότερο πιθανό καθώς το όπλο του καθενός είναι χρεωμένο και δεν θέλουν να μπλέκουν με τέτοια. Πιο πιθανό το Β οπότε κάνα χαλαρό θαλαμοφυλίκι. Υπάρχει και το σενάριο της γκαντεμιάς Δ όπου ΑΥΔΜ το Σάββατο είναι ο υπεύθυνος της ΑΟΤ και την ανοίγει για να πάρετε το όπλο σας. Τα είδα γενικά όλα να παίζουν. Έχω πάθει το Α) έχοντας διανυκτέρευση, ότι πιο εκνευριστικό να πας για 3 ώρες και να μην κάνεις κυριολεκτικά τίποτα. Και γινόταν και σε άλλους αυτό. Με επιλοχά ΕΠΟΠ. Ένα χαρτάκι με τις χρεώσεις στον οπλοβαστό είναι το Γ). Ειδικά αν ο υπεύθυνος της Αποθήκης βαριέται να την σφραγίζει. Έδωσα Κυριακή το Α3 μου σε άλλον και τη Δευτέρα είχα χρεωμένο το Α4 του διοικητή του λόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το Γ εμείς το παίζαμε αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χαχα ... ε το θεούλη το Δίκα τι είπε.... Κοίτα τώρα Dyel με βάση πολλά που έχεις πει και σε άλλα ζητήματα παίζει να ήσουν στο πιο ζαμανφου στρατόπεδο της χώρας. Αυτά που λες απλά δε γίνονται σε άλλες μονάδες.. Σαν σκηνικά από Λούφα και Παραλλαγή ακούγονται... Οποιος εχει περασει απο το Γ σωμα ξερει. Το ξερω ακουγονται τρελα αυτα που λεω αλλα ετσι εγιναν και γινονται. Την ίδια φαση περασε και ενα αλλο παιδι που ηρθε απο Εβρο με μεταθεση την ιδια μερα με μενα (εγω αποΛ Λημνο),εμενα με εστειλαν με αποσπαση στο μηχανικο μετα την εβδομαδα προσαρμογης (3 μερες) αλλα αυτον τον εστειλαν την επομενη εβδομαδα και ετσι εκανε και μια υπηρεσια. Στο μηχανικο εισαι καθε μερα εξοδουχος,λιγο μετα τα εποπια φευγαμε,και αυτο κρατησε 1 μηνα.Κανονικα καθε εβδομαδα αλλαζαν τα ατομα αλλα οποιος ηθελε καθοταν και αλλο,οι αλλοι αλλαζαν εμεις οι δυο οχι. Ε ζητησαμε και μια τιμιτικη για την "προσφορα" μας και ετσι βγηκαν 21 μερες,μαζι με ολες τις κανονικες και μερικα ταπ για μενα και 18 για αυτον νομιζω. Ειδικα καλοκαιρι αυτο το στρατοπεδο στελνει αποσπασεις ΠΑΝΤΟΥ,ειναι τοσο ηλιθιοι που προκαλουν εμπλοκη απο το πουθενα,για αυτο οποιος παει εκει επιτοπου να ζητησει αν γινεται να φυγει για το μηχανικο (αν ισχυει ακομα το οτι δεν κανουν υπηρεσιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Όταν κάνεις διακοπή της αναβολής σε βάζουν κατευθείαν στην επόμενη ΕΣΣΟ; για να μπει κάποιος Μάρτη ποτέ πρέπει να γίνει διακοπή; Επίσης απόφοιτος ΤΕΙ μηχανολογίας παίζει ρόλο στο σωμα που θα σε στείλουν; π.χ. Τεθωρακισμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Όταν κάνεις διακοπή της αναβολής σε βάζουν κατευθείαν στην επόμενη ΕΣΣΟ; για να μπει κάποιος Μάρτη ποτέ πρέπει να γίνει διακοπή; Επίσης απόφοιτος ΤΕΙ μηχανολογίας παίζει ρόλο στο σωμα που θα σε στείλουν; π.χ. Τεθωρακισμένα; Στρατός Ξηράς / Πολεμικό Ναυτικό Εκπαιδευτική σειρά (ΕΣΣΟ) Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου Με την Α' σειρά (Ιανουάριος) Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου Με τη Β' σειρά (Μάρτιος) Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου Με τη Γ' σειρά (Μάιος) Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου Με την Δ' σειρά (Ιούλιος) Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου Με την Ε' σειρά (Σεπτέμβριος) Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου Με την ΣΤ' σειρά (Νοεμβρίου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τι σακίδιο προτείνετε; Πόσα λίτρα είναι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όταν κάνεις διακοπή της αναβολής σε βάζουν κατευθείαν στην επόμενη ΕΣΣΟ; για να μπει κάποιος Μάρτη ποτέ πρέπει να γίνει διακοπή; Επίσης απόφοιτος ΤΕΙ μηχανολογίας παίζει ρόλο στο σωμα που θα σε στείλουν; π.χ. Τεθωρακισμένα; Θεωρητικά ναι, κοιτάζουν τους τίτλους σπουδών αν τους καταθέσεις. Αλλά ακόμα και αν σε πάνε στο Όπλο/Σώμα που θες, και πάρεις και την ειδικότητα που θες, δεν σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με αυτήν κατά τη διάρκεια της θητείας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levitin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι παίζει με την προαναχώρηση; Φαντάζομαι ισχύει μόνο εάν είσαι μακριά από το σπίτι σου; Πως ακριβώς σε εξυπηρετεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vngls7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 hour ago, Levitin said: Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι παίζει με την προαναχώρηση; Φαντάζομαι ισχύει μόνο εάν είσαι μακριά από το σπίτι σου; Πως ακριβώς σε εξυπηρετεί; Φεύγεις για άδεια μια μέρα πριν αρχίσει η κανονική σου άδεια και θεωρητικά είναι για όσους είναι κάποια (αν θυμάμαι καλα ~500) χιλιόμετρα μακριά. Τυπικά είναι θέμα διοικητή. Κερδίζεις τη μέρα του ταξιδιού γιατί δεν υπολογίζεται στην άδεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω σπάνια θα βρεις τόσο ξινό διοικητή που δε θα δώσει προαναχώρηση αν πχ είσαι στην πόλη σου. Μέχρι κ ο δικός μας δίκας στο 951 έδινε προαναχώρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Levitin είπε Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι παίζει με την προαναχώρηση; Φαντάζομαι ισχύει μόνο εάν είσαι μακριά από το σπίτι σου; Πως ακριβώς σε εξυπηρετεί; προαναχωρηση μπορεις να το κανονισεις με το ατομο που βγαζει της υπηρεσιες φιλε μου να σε βγαλει εξοδουχο και την επομενη μερα να ξεκινησει η αδεια εγω ετσι εκανα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 προαναχωρηση μεσα στο κεντρο της Αθηνας επερνα κλαινε και τα τσιμεντα 482ΤΔΒ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Rmacobra είπε προαναχωρηση μεσα στο κεντρο της Αθηνας επερνα κλαινε και τα τσιμεντα 482ΤΔΒ... Θα πρόκειται για κατόρθωμα αν υπάρχει μονάδα στην Αθήνα που δεν δίνει προαναχώρηση χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παγωτό Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στη σελίδα της στρατολογίας με βγάζει για 10 αυτου το μήνα Αυλώνα, το θέμα ειναι ότι θέλω αναβολή. Το σημείωμα κατάταξης δεν έχει έρθει ακομα (εχω επικοινωνήσει με το τοπικο Αστυνομικό Τμήμα) τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις; πάω φρουραρχειο χωρίς το σημειωμα κατάταξης; Πότε περιμένουν να το στείλουνν η να ενημερωθεί ο αλλος ότι μπαίνει δλδ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μου ηρθε το χαρτι. Παρουσιαζομαι 16/1 στο Ναυπλιο λεει, ενω τοσο καιρο στη στρατολογια ελεγε οτι μπαινω Μαρτιο, μου ηρθε καπως αποτομο γιορτινες μερες κιολας. Τι λεει το συγκεκριμενο κεντρο; Γενικα τι πρεπει να ξερω- προσεξω; Δεν εχω ιδεα, για τιποτα. Τωρα το ψαχνω, θεωρουσα τοσο καιρο οτι εχω χρονικο περιθωριο για να το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις