MixMasteR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Διπλή κάλτσα θα σου έλεγα να αποφύγεις, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ σε περίπτωση που ιδρώσουν τα πέλματα. το αποφευγω για αυτον τον λογο. για αυτο ψαχνω καποια λυση γιατι δεν αντεχω το κρυοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ισοθερμική κάλτσα αν κάνεις και περπάτημα (περίπολο) δεν κρυώνεις ποτέ, αν κάθεσαι ακίνητος κρυώνεις μετά το μιαμισάωρο, το τελευταίο μισάωρο της σκοπιάς είναι τα ζόρια σούπερ εναλλακτική, παθαίνεις κάτι στο πόδι (διάστρεμμά, σε πονάνε οι καμάρες κτλ κάτι που δεν μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα) και σε βγάζουν ελεύθερο αρβύλας και βάζεις γιωτέξ (τα αθλητικά δηλαδή) τα αθλητικά θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι καθόλου κρύα σε σχέση με τις αρβύλες και μπορείς να κάθεσαι με αυτά πολλές ώρες σα να μην τρέχει τίποτα μου είχε τύχει πράγματι να με βγάλουν ελεύθερο αρβυλών (μετά από τραυματισμό τα ζώα που κανονικά έπρεπε να βγω ελεύθερος ορθοστασίας και να πάω θαλαμοφύλακας, τεσπά έκανε 2 χρόνια να μου φύγει το πρόβλημα) και μου είπαν θα κάνεις σκοπιά με γιωτέξ είδα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά να με ρωτήσει γιατί φορούσα τα αθλητικά, αφού μάλλον υπέθεσαν το λόγο και απέκλεισαν να τα φοράω επειδή έτσι μου ήρθε και συνέχισα να τα φοράω για πολυυυυ καιρό ακόμα κατά βούληση χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί ποτέ να μου την πει γενικά η αρβύλα είναι πολύ κρύα και η διπλή κάλτσα δεν έκανε και πολλά ΥΓ τα παραπάνω αφορούν θερμοκρασίες από +3 έως -8 (και για 2-3 μέρες θυμάμαι πέρασε και το μείον 10) που μου έτυχαν εμένα εκείνο το χειμώνα και μας ενδιαφέρει κυρίως το βράδυ που δεν έχει ήλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 παιδια καλησπερα! υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην κρυωνουν τα δαχτυλα των ποδιων ? υπαρχουν ισοθερμικες καλτσες? εκτος απο το να φορας διπλη καλτσα. το μυστικο στις καλτσες για να μην κρυωνουν τα δαχτυλα κ το πελμα ειναι να βρεις καποιες να μην εχουν λαστιχο ψηλα. το λαστιχο μετα τον αστραγαλο (προς τα επανω) κοβει τη ροη του αιματος κ γι'αυτο κρυωνεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κάλτσες ζεστές σίγουρα θα βρεις, αλλά νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος να μην παγώσουν τα δάχτυλα είναι να τα κουνάς συνεχώς. Άμα θες να είσαι στο σκοπέτο ακίνητος, δύσκολα τα πράγματα. Αλλά ακόμα και ακίνητος να είσαι, τα δάχτυλα μπορείς να τα κουνάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 αν εξαιρέσεις την πύλη που κάθεσαι κρυμμένος για να μην φαίνεσαι από έξω (και φοράς και τη μαλακία το αλεξίθραυστο), στις περισσότερες σκοπιές έχεις το ελεύθερο να κινείσαι στο γύρω χώρο και πολλές φορές μάλιστα επιβάλλεται να το κάνεις βάση της (θεωρητικής ) διαταγής, άσχετα αν προσπαθείς να το αποφύγεις (εκτός αν παίζει καλή περίπτωση να πας κάπου να καβατζωθείς για κάνα μισάωρο με ώρα που δε θα σε δουν και να αράξεις τελείως) εκεί όμως είναι η παγίδα του κρύου, ότι όσο μένεις ακίνητος τόσο χειρότερα ξεπαγιάζεις, από την άλλη για να έχεις και τη παραμικρή διάθεση για κίνηση πρέπει να έχεις και ενέργεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ισοθερμική κάλτσα αν κάνεις και περπάτημα (περίπολο) δεν κρυώνεις ποτέ, αν κάθεσαι ακίνητος κρυώνεις μετά το μιαμισάωρο, το τελευταίο μισάωρο της σκοπιάς είναι τα ζόρια σούπερ εναλλακτική, παθαίνεις κάτι στο πόδι (διάστρεμμά, σε πονάνε οι καμάρες κτλ κάτι που δεν μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα) και σε βγάζουν ελεύθερο αρβύλας και βάζεις γιωτέξ (τα αθλητικά δηλαδή) τα αθλητικά θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι καθόλου κρύα σε σχέση με τις αρβύλες και μπορείς να κάθεσαι με αυτά πολλές ώρες σα να μην τρέχει τίποτα μου είχε τύχει πράγματι να με βγάλουν ελεύθερο αρβυλών (μετά από τραυματισμό τα ζώα που κανονικά έπρεπε να βγω ελεύθερος ορθοστασίας και να πάω θαλαμοφύλακας, τεσπά έκανε 2 χρόνια να μου φύγει το πρόβλημα) και μου είπαν θα κάνεις σκοπιά με γιωτέξ είδα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά να με ρωτήσει γιατί φορούσα τα αθλητικά, αφού μάλλον υπέθεσαν το λόγο και απέκλεισαν να τα φοράω επειδή έτσι μου ήρθε και συνέχισα να τα φοράω για πολυυυυ καιρό ακόμα κατά βούληση χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί ποτέ να μου την πει γενικά η αρβύλα είναι πολύ κρύα και η διπλή κάλτσα δεν έκανε και πολλά ΥΓ τα παραπάνω αφορούν θερμοκρασίες από +3 έως -8 (και για 2-3 μέρες θυμάμαι πέρασε και το μείον 10) που μου έτυχαν εμένα εκείνο το χειμώνα και μας ενδιαφέρει κυρίως το βράδυ που δεν έχει ήλιο με τα γιωτεξ μου πονανε τα ποδια κ προτιμω τα αρβυλα αληθεια. το μυστικο στις καλτσες για να μην κρυωνουν τα δαχτυλα κ το πελμα ειναι να βρεις καποιες να μην εχουν λαστιχο ψηλα. το λαστιχο μετα τον αστραγαλο (προς τα επανω) κοβει τη ροη του αιματος κ γι'αυτο κρυωνεις. αυτο δεν το ειχα σκεφτει Κάλτσες ζεστές σίγουρα θα βρεις, αλλά νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος να μην παγώσουν τα δάχτυλα είναι να τα κουνάς συνεχώς. Άμα θες να είσαι στο σκοπέτο ακίνητος, δύσκολα τα πράγματα. Αλλά ακόμα και ακίνητος να είσαι, τα δάχτυλα μπορείς να τα κουνάς. δε βοηθαει κ δν ειναι κ τοσο ευκολο να κουνας τα δαχτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 με τα γιωτεξ μου πονανε τα ποδια κ προτιμω τα αρβυλα αληθεια. αλήθεια;;; πολύ παράξενο πάντως είναι σίγουρα πιο ζεστά φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώνεις και όταν είσαι εξοδούχος και φοράς κανονικό αθλητικό ο,τι και αν είναι αυτό.. το σκέτο δέρμα χωρίς καμιά επένδυση είναι παγάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 αλήθεια;;; πολύ παράξενο πάντως είναι σίγουρα πιο ζεστά φαντάζομαι ότι θα το διαπιστώνεις και όταν είσαι εξοδούχος και φοράς κανονικό αθλητικό ο,τι και αν είναι αυτό.. το σκέτο δέρμα χωρίς καμιά επένδυση είναι παγάκι αληθεια! μου ειχαν κοπει τα κορδονια και ειχα πει στο γραφειο οτι μου κοπηκαν και μου ειπαν να τα φορεσω μεχρι να μου δωσουν καινουργια κορδονια. μεσα σε 20 λεπτα εψαχνα απο αλλου κορδονια για να βαλω πισω τα αρβυλα. ηταν οτι χειροτερο. οσο για το οτι στα κραταει πιο ζεστα αυτο ισχυει αλλα μου πονανε τα ποδια με τα γιωτεξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ΚΥΣΕΑ: «Πράσινο» για την αγορά 70 ελικοπτέρων από τις ΗΠΑ Η επικύρωση παλαιότερης απόφασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, για προμήθεια ελικοπτέρων από τον αμερικανικό στρατό, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρόκειται για 70 ελικόπτερα τύπου KIOWA, η αγορά των οποίων εγκρίθηκε έναντι 46 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, στο ΚΥΣΕΑ συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας που αφορούν τον Στρατό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η «οικογένεια» ελικοπτέρων KIOWA υπηρετεί τον αμερικανικό στρατό από το 1969 και σταδιακά αποσύρεται για να αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα. http://www.onalert.gr/stories/kysea-prasino-agora-70-elikopterwn-hpa/61622 Lol, καλώς ηλθαν τα σαπάκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soupsouraV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 είδα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά να με ρωτήσει γιατί φορούσα τα αθλητικά, αφού μάλλον υπέθεσαν το λόγο και απέκλεισαν να τα φοράω επειδή έτσι μου ήρθε και συνέχισα να τα φοράω για πολυυυυ καιρό ακόμα κατά βούληση χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί ποτέ να μου την πει ενα απο τα ελαχιστα πραγματα που μαθαινεις/εμπεδωνεις στον στρατο ειναι οτι ουδεν κακον (αδιαφορια/σταρχιδισμός) αμπιγιέζ κακού ενα ακομα απο αυτα που μαθαινεις ειναι οτι 99% η ιστορία έχει πάντα λίγη σαλτσούλα δλδ δεν θελω να μειωσω σε προσωπικο επιπεδο τον λογιστούλη ούτε μου έχει δώσει δικαίωμα να τον πω υπερβόλα, αλλά πχ στην παραπαω δηλωση, θα πονταρα στο οτι το πολυ παραπανω διαστημα ειναι 2-3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 2-3 μέρες στον στρατό είναι αιωνιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mynamez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μια απορία. Ο διοικητής της μονάδας μας βάλθηκε να μας κολήσει τις τιμητικες απο παραμεθόριο με το έτσι θέλω. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό? Να μας αναγκάσει να πάρουμε αδεια? Εγώ είχα σκοπό να τις φυλάξω για το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αχ κοίτα να δεις, λες κι είσαι ο μόνος που το σκέφτηκε. Μάλλον είσαι σε μονάδα που πέφτει εμπλόκα ανά περιόδους. Κι εγώ ήμουν σε μονάδα που μας υποχρέωναν να πάρουμε την κανονική μας σε συγκεκριμένα γκρουπ, ακριβώς επειδή όλοι ήθελαν να τις κρατήσουν για το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mynamez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αρα έχουν το δικαίωμα η όχι? Δεν με νοιάζει αν χρειαστεί να μαλωσω με τον διοικητή αρκεί να ξέρω οτι έχω το δίκιο με το μέρος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα τι προβλέπεται επίσημα και τι όχι. Και το βασικό είναι ότι δεν ξέρω πόση σημασία έχει αυτό όταν μιλάμε για τον ΕΣ. Οι περισσότεροι σε αυτές τις περιπτώσεις λένε «δε μπορεί να το κάνει αυτό». Ε, τράβα και άμα βγάλεις άκρη πες μου. Ο ΕΣ είναι ένας μικρόκοσμος, δεν είναι τόσο απλό να τραβάς το σχοινί για «ψύλλου πήδημα», ειδικά αν δεν έχεις πλάτες. Εμάς τελευταία μέρα (που απολυόμασταν) μας «ανάγκασαν» να παρουσιαστούμε με παραλλαγή στο διοικητή για τη χαιρετούρα. Είμασταν από έξοδο με πολιτικά, μετά από λίγες ώρες θα πουλάραμε μια για πάντα, και μας έβαλαν να φορέσουμε παραλλαγή για λίγα λεπτά. Άλλοι όταν το ακούν αυτό τρελαίνονται. Κι εγώ τώρα που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι πώς ανεχόμουν τόσες γελοιότητες εκεί μέσα. Αλλά όταν ήμουν εκεί μέσα ήταν διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις